m.in 20.07.05, 18:23 jechałem sobie niedawno pociągiem przez Puławy a tu dworzec PKP jest elegancko wyremontowany! wpadłem w szok i nikt na forum o tym nie napisał... a kiedyż to ten cud się stał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agat1 Re: pekape 20.07.05, 22:03 Ja też o tym nie wiedziałam, gdyż pociągiem nie jeżdżę już od jakiegoś czasu, ale to się chwali... Odpowiedz Link Zgłoś
aravel Re: pekape 24.07.05, 15:23 eeee tam, nie przesadzajmy, nie dworzec tylko peron i przejście do miasta! a dworzec jak był szpetny taki pozostał. no ale ja nie narzekam, trzeba się cieszyć że i tyle! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: pekape 24.07.05, 21:40 peron i przejscie to 90 proc dworca co, parkingu nie wyremontowali?? pamietam, jak 20 lat temu robiliśmy wyscigi z pociągu kto pierwszy dopadnie jednej z trzech taksówek, czekających na pośpiech z Krakowa... a teraz, zyć nie umierać i wybierać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzak Re: pekapeUE 26.07.05, 19:08 m.in napisał: > pamietam, jak 20 lat temu robiliśmy wyscigi z pociągu kto pierwszy dopadnie > jednej z trzech taksówek, czekających na pośpiech z Krakowa... > a teraz, zyć nie umierać i wybierać ;-) ...i były to o ile pamietam: 1 czarna wołga, 2 Fiaty 125p i Polonez... i w tym czasie na PCK były puchy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomp Re: pekape 26.07.05, 22:13 ja jeszcze nie widziałem odnowionej stacji ale słyszałem że jest oki sam pochodze z poław ale nie mieszkam gdzie indziej pozdo dla puławiaków Odpowiedz Link Zgłoś
lublinianka05 Re: pekape 22.11.05, 19:34 Oj ten dworzec to juz ponad rok jest, ale tez przezylam szok jak go zobaczylam. Tez jestem z Puław. Odpowiedz Link Zgłoś