IP: *.if.pwr.wroc.pl 19.10.01, 17:05
Jeszcze sie nasze forum nie zdarzylo za bardzo rozwinac, a juz umiera. Czemu
sie tak dzieje? Moze nie mamy o czym dyskutowac, bo w zasadzie wcale sie nie
znamy, a jedyna rzecza ktora nas laczy sa Pulawy. Fajnie chyba byloby to
zmienic, nie sadzicie?

Pozdrawiam

Aelirenn
Obserwuj wątek
    • Gość: jazzak Re: Forum IP: *.mst.gov.pl 22.10.01, 08:42
      Gość portalu: Aelirenn napisał(a):

> Jeszcze sie nasze forum nie zdarzylo za bardzo rozwinac, a juz umiera. Czemu
      > sie tak dzieje? Moze nie mamy o czym dyskutowac, bo w zasadzie wcale sie nie
      > znamy, a jedyna rzecza ktora nas laczy sa Pulawy. Fajnie chyba byloby to
      > zmienic, nie sadzicie?
      >
      > Pozdrawiam
      >
      > Aelirenn

Śmierć jest następstwem życia (bylejakiego)
      • Gość: Aelirenn Re: Forum IP: 156.17.3.* 22.10.01, 18:47
        Gość portalu: jazzak napisał(a):

> > Jeszcze sie nasze forum nie zdarzylo za bardzo rozwinac, a juz umiera. > >

> Śmierć jest następstwem życia (bylejakiego)

Eeee, ale to chyba jeszcze nie czas na agonie, moze jeszcze troche powalczmy ;>

Pozdrawiam
        Aelirenn
        • Gość: jazzak Re: Forum IP: *.mst.gov.pl 23.10.01, 08:33
          Powoli, powoli jakoś to będzie. A co tam słychać w stolicy dolnośląskiej, hmmm,
          wydaje się że pytanie odpowiednio kieruję.

jazzak
          • Gość: Aelirenn Re: Forum IP: 156.17.3.* 23.10.01, 16:01
            Gość portalu: jazzak napisał(a):

> A co tam słychać w stolicy dolnośląskiej, hmmm,
            >
            > wydaje się że pytanie odpowiednio kieruję.
            >
            :)))) Ze wszech miar odpowiednio. Milo ze pamietales, swoja droga :>. A coz
            slychac? Ostatnio Zepter mecz wygral i na ulicach bylo naprawde glosno i
            radosnie. Swietna sprawa moim zdaniem. Jeszcze nie widzialam zeby tyle ludzi tak
            spontanicznie i zgodnie wyrazalo swoja radosc. I tak sie jakos toczy zycie jak to
            w "wielkim" miescie, ktore zreszta coraz bardziej lubie :)

Pozdrawiam
            Aelirenn
            • Gość: jazzak Re: Forum IP: *.mst.gov.pl 24.10.01, 08:58
              Pamięć mam wzrokową, ale czasami zawodzi.
              Czytając Twoje słowa o miejsko sportowej zabawie pomyślałem sobie, że Wrocław
              leży zdecydowanie na (SW) /jakieś 51/17 stopni/ od stolicy mazowsza i jest tam
              cieplej i słońca odrobinę więcej, ot przyczyna radości.

EMIGRACJA to jest wątek do 'popisania', myślę że zgodzisz się ze mną. Swego
              czasu 'rozbierałem' temat. Konkluzja była taka, że gromada z lat szkolnych
              wypaliła to tu to tam i jedni są zadowoleni inni nie ale jedna sprawa łączy
              temat. Wszyscy chcą wracać ...na starość ale i wcześniej do gniazda rodzinnego -
              myślę ROMANTYCY.

jazzak

PS. Forum rośnie w siłę! BUUUUUU.
              • Gość: Aelirenn Re: Forum - Emigracja IP: 156.17.3.* 24.10.01, 19:04
                > Czytając Twoje słowa o miejsko sportowej zabawie pomyślałem sobie, że Wrocław
                > leży zdecydowanie na (SW) /jakieś 51/17 stopni/ od stolicy mazowsza i jest tam
                > cieplej i słońca odrobinę więcej, ot przyczyna radości.

Ehh, mysle ze to tylko jedna z przyczyn. W koncu "nasza" druzyna to mistrzowie
                Polski ;)
                >
                > EMIGRACJA to jest wątek do 'popisania', myślę że zgodzisz się ze mną. Swego
                > czasu 'rozbierałem' temat. Konkluzja była taka, że gromada z lat szkolnych
                > wypaliła to tu to tam i jedni są zadowoleni inni nie ale jedna sprawa łączy
                > temat. Wszyscy chcą wracać ...na starość ale i wcześniej do gniazda rodzinnego
                > -
                > myślę ROMANTYCY.

Romantycy moze w jakims stopniu tez, ale mysle ze mieszkanie w mniejszym miescie
                ma swoje plusy. Nie trzeba tracic czasu na dojazdy z jednego miejsca w drugie,
                jest chyba czysciej, i w ogole jakos inaczej sie zyje :). Abstrahuje oczywiscie w
                tym momencie od takich tematow jak brak pracy.
                Mi sie na przyklad coraz bardziej Wroclaw podoba, ale zawsze z checia
                przyjezdzam do Pulaw. Nawet za cene spedzenia w pociagu 16 godzin w przeciagu 4
                dni [kwestia posunienc kolei odnosnie rozkladu to zupelnie osobny temat]. Inna
                sprawa ze nigdy sie tam nie nudze. Zbyt napiety harmonogram, mnostwo osob, ktore
                trzeba/wypada/chccialoby sie odwiedzic :). Heh, szykuje mi sie wlasnie minizjazd
                mojej klasy z liceum i juz sie nie moge wprost doczekac :)

Pozdawiam

Aelirenn
                • Gość: jazzak Re: Forum - Emigracja IP: *.mst.gov.pl 26.10.01, 11:18
                  Heh, szykuje mi sie wlasnie minizjazd mojej klasy z liceum i juz sie nie moge
                  wprost doczekac :)

Tak, minizjazdy są przyjemne !

jazzak
                  • Gość: jazzak Re: Forum - Emigracja IP: *.mst.gov.pl 01.02.02, 13:34
                    Hej, Aelirenn jak tam wiosna zawitała do Wrocławia! Pewnie sesja w toku!
                    • Gość: Aelirenn Re: Forum - Emigracja IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 12:39
                      Ufff, sesja juz na szczescie za mna i zjechalam na wlasciwa strone Wisly ;>
                      Niestety za dlugo tu nie zabawie, bo wracac trzeba :|
                      A coz to za wiosna? Wszedzie szaro smetnie, deszcz siapi. Bleh!
                      Pozdrawiam
                      • Gość: jazzak Re: Forum - Emigracja IP: *.mst.gov.pl 08.02.02, 13:51
                        Witam,
                        pogoda pod psem, ale jak się człowiek 'zwali' do rodzinnego miasta to zazwyczaj
                        jest git.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka