Gość: Jank IP: *.acn.pl 16.04.03, 13:02 Jedziecie na Święta do Puław?? Ja owszem, nawet się ostrzygłem "na wiosennie", żeby nie wystraszyć kurczaczków kruliczków i tej tam wiosennej trzody. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jank & *(^%& ^(%(%$$& #35 $& #35 !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 16.04.03, 13:04 Chodziło mi oczywiście o krÓliczki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Święta w NUM-ie?? IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 16.04.03, 13:51 Ja mam nadzieję wyjechać na całe święta z P. No ile można? Wracam do mojego MUMu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Święta w NUM-ie?? IP: *.mst.gov.pl 16.04.03, 14:15 Gość portalu: Jank napisał(a): > Jedziecie na Święta do Puław?? > Ja owszem, nawet się ostrzygłem "na wiosennie", żeby nie wystraszyć > kurczaczków kruliczków i tej tam wiosennej trzody. > Pozdrawiam. I ja pomykam, oj się będzie działo! I czekam na majowe wolne dni - może do Lwowa śmignę! Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Święta w NUM-ie?? 16.04.03, 14:40 własnie sie dowiedziałem ze tez w te strony zmierzam aczkolwiek przejade jeno i zatrzymam sie ciut ciut dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek2826 Re: Święta w NUM-ie?? IP: *.parkiet.com.pl 17.04.03, 16:54 Ja oczywiście też przyjeżdżam. Nie ma to jak świeta w rodzinnych stronach. Będzie słońce, będą spacery, będzie rajd po knajpach (2 razy tanszych niż w Warszawie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Miłych i Spokojnych Świąt! IP: *.acn.pl 18.04.03, 11:34 Gdziekolwiek je będziecie spędzać Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Miłych i Spokojnych Świąt! IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 18.04.03, 11:55 Gość portalu: Jank napisał(a): > Gdziekolwiek je będziecie spędzać > Pozdrawiam. Ja też. I spokojnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Miłych i Spokojnych Świąt! IP: *.mst.gov.pl 18.04.03, 12:26 Gość portalu: Jank napisał(a): > Gdziekolwiek je będziecie spędzać > Pozdrawiam. Dzięki i najlepszego! Pozdrawiam. ps. aktywni uczestnicy forum będą się w NUM-ie rozpoznawać po szerokim uśmiechu na gębie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Miłych i Spokojnych Świąt! 18.04.03, 13:25 dzisiaj o 21.30 (czy jakoś tak) bede intensywnie machał NUM-owi z okna pociągu do poczytania po swietach!!! Odpowiedz Link Zgłoś