teerry 01.07.08, 12:18 Najlepsza pizza w Puławach-jaki lokal polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirr5 Re: Smakosz 02.07.08, 11:45 No chyba Pizza-Hut mają dobre spody i dodatki, ale nie wiem czy w puławach jest punkt? Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: Smakosz 11.09.08, 09:08 Ja polecam Remizę (dowóz), mają sporo dodatków i całkiem smaczne pizze na grubym cieście. Nie polecam Mustanga, bo pomimo że mają sprawny dowóz i sporo dodatków często ciasto jest przypalone. Quatro też nie polecam - obsługa telefoniczna tragiczna (przynajmniej mnie się trafiła) Jest jeszcze fabryka smaków (przyzwoita) i oranżeria - tych nie pamiętam. Tele pizzy zupełnie nie polecam (przynajmniej w naszym mieście) - za dowóz trzeba zapłacić a na miejscu totalny (przepraszam) SYF. Chwalono pizzerę na włostowicach, ale nie pamiętam już nazwy, chyba zmieniła się dosyć niedawno. Atmosfera i DUO totalnie (moim zdaniem) zeszły na psy, duża ilość zamówień sprawia że totalnie nie przywiązują wagi do jakości..., ale można spróbować bo swego czasu były NAJ. Odpowiedz Link Zgłoś