rita100 Re: Jesteś... ? 15.08.04, 22:47 ale do czego zmierzamy ? to chyba droga do nikąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 15.08.04, 22:55 Każda droga jest dobra jeżeli prowadzi do jakiegoś celu nawet jeżeli jest to droga do nikąd:) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesteś... ? 15.08.04, 23:05 mogłeś przyjechać - dlaczego nie byłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 15.08.04, 23:15 Urlopuję dopiero od 1 sierpnia, wcześniej nie mogłem wyrwać się z pracy, no i odwiedziłem Olsztyn na początku sierpnia, nie omieszkałem wstąpić do eNki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesteś... ? 16.08.04, 22:39 widziałes naszą cegłówke Lady i podpisy ? Mam nadzieję,ze piwo smakowalo A dlaczego wybrałes na urlop sobie Olsztyn ? Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 16.08.04, 22:44 Piwo smakowało, cegłówki nie widziałem - niestety a w Olsztynie bywam od kilku lat mam tam rodzinę i znajomych:) Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 16.08.04, 22:46 W eNce szykują się też rewolucyjne zmiany słyszałaś coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 16.08.04, 22:57 Chcę Ci powiedzieć, że mieszkałem przez kilka dni w pobliżu eNki jest taki blok z bramą od ul. Warmińskiej i z okien na drugim piętrze widać było eNkę, ale eNka nie była wtedy eNką a Pani Ewa pobierała nauki w Studio Aktorskim przy Teatrze Jaracza w Olsztynie i wtedy nie wiedziała, że bedzie współwłaścicielką eNki.. Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 16.08.04, 23:03 Co tu dużo gadać lubię ten Olsztyn... moja pierwsza miłość też mieszkała w Olsztynie a poznałem ją w okolicach Nowego Sącza a dokładnie na zalewie Rożnowskim, gdzie stawiałem swoje pierwsze kroki w sztuce żeglowania... ach to były czasy:0 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesteś... ? 16.08.04, 23:07 co Ty opowiadasz - Ty taisz takie rzeczy - szok - toż ja też pobierałam nauli pływackie na Rożnowskim w Tęgoborzu - zdobyłam tam żółty czepek :) duzo by mowić, a tu pozno :) dlaczego nie jesteś na Olsztynie forum i Olsztynie Pięknym ? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesteś... ? 16.08.04, 23:18 powiem Ci , ze ja sie też tam w pobliżu urodziłam - ulica Samulowskiego , wiesz gdzie jest ? musze już leciec - dobranoc a na tamte pytania odpowiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 16.08.04, 23:23 Może.. i tak za dużo powiedziałem ale warto było. Dobranoc!! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesteś... ? 17.08.04, 22:01 nie powiedziałeś za dużo, dopiero liznąłeś temat - za to Ci bardzo dziękuję, cos czułam, że jesteś związany z Olsztynem tylko dlaczego nie jesteś na tamtejszym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 17.08.04, 22:24 Oczywiście wiem gdzie jest ul. Samulowskiego, łączy ul. Warmińską z Partyzantów. Więc Ty jesteś rodowitą Olsztynianką - tylko pozazdrościć.. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesteś... ? 17.08.04, 22:30 nie pozazdrościć :) tylko powiedz co Ciebie łaczy z Olsztynem ? Znasz tak dokładnie Angelę - powiedz coś więcej o sobie, proszę bardzo, prosze Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 17.08.04, 22:40 Powiem tak - wspomnienia i znajomi związani z Olsztynem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesteś... ? 17.08.04, 22:51 powiem Ci tak , zasługujesz na piękny post i będzie jutro, cytat z ksiąki, jest tak ładny, że jutro go przepiszę z Lorda Jima. a długo byłes w Olsztynie ? Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 17.08.04, 23:01 Ostatnio przez siedem dni.. zjazd forumowiczów skłonił mnie do odwiedzenia eNki, szukałem tam Waszych śladów - zobaczyłem karki z życzeniami , wycinki z gazet stół bilardowy . :) Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 17.08.04, 23:07 Widziałem Was siędzących w tym samym miejscu, pijących czarny Specjal :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesteś... ? 17.08.04, 23:12 to szkoda i żal , ze terminy nie naszły - tak prawdę mowiąc to nie wiem czy kiedy będe jeszcze w Olsztynie idę już spać - dobranoc cos takiego znalazłam na dobranoc Gwiazdy są bliżej Nocą w lazurze, Rzeka mknie chyżej, Wonniej tchną róże. Słowik w gęstwinie Śpiewa goręcej, W wodnej głębinie Nieba jest więcej. Powiewy żeną Pieściwszym lotem, Ty jedna jeno Nic nie wiesz o tem? Jak to być może? O, Boże, Boże... Leopold Staff Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 17.08.04, 23:51 Właśnie przeglądałem fotki ze zjazdu... Czas na mnie.. Już czas . PS. FAJNE FOTKI :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesteś... ? 18.08.04, 20:44 obiecany cytat z Lorda Jima: " wprawdzie czytać w sercu jest równie trudno jak dotknąć ręką nieba" Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesteś... ? 18.08.04, 22:43 głupio jest rozmawiać o Olsztynie na forum Biała Podlaska jeszcze wierszyk na dobranoc Pierwsza miłosć z wiatrem gna, Z niepokoju drży, Druga miłość życie zna I z tej pierwszej drwi. Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 18.08.04, 22:36 Jak się bardzo chce, to można dotknąć nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesteś... ? 18.08.04, 22:46 widze , że jeszcze nie śpisz :) dobranoc Na niebie srebrem ślni tysiące gwiazd popatrz jaki urok ma wieczór i swiat Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 18.08.04, 22:55 Zauważyłem to wracając do domu. Mamy piękną sierpniową noc Na niebie tysiące gwiazd.. Dzień dawno skończył się... ..spać ....spać ......spać Dobranoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesteś... ? 18.08.04, 23:04 Swiat zaległa cisza i wokół niej dyszała noc, jedna z tych nocy stworzona do ..... do spania ! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesteś... ? 22.08.04, 22:32 grzechem byloby nie spać :) a co Ty robiłes w taką noc ? może czytałes ksiązkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Jesteś... ? 25.08.04, 23:24 Grzechem jest grzeszyć śpiąc :) szkoda lata na sen szkoda życia na sen Nie śpijmy więc :) Papa śpiochy Dobranoc !!! Chociaż po "wspaniałej" postawie polskich siatkarzy i Wiślaków w Madrycie trudno będzie usnąć :( Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesteś... ? 27.08.04, 23:18 jestem, ale już mnie nie ma, sen to zdrowie, dużo pracy miałam , może wpadniesz ? dobranoc milych snów spokojnych kolorowych natchnionych Odpowiedz Link Zgłoś