jucha32 24.10.11, 12:39 Mam 35 lat, dwóch synów i jestem wdową. Poszukuję partnera, z którym mogłabym iść przez życie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin394 Re: Partner poszukiwany 10.03.12, 22:46 witam ..marcin z usa chcesz mnie poznac napisz na uparty25@yahoo.com a napewno odpisze i fotki przesle pozdr,tez mam dzieci .jestem obywatelem usa. Odpowiedz Link
rynio11 Re: Partner poszukiwany 21.06.12, 13:34 hallo! prosze zadzwonic do mnie na skaypa.ryszardo z lünen.pz ryszard Odpowiedz Link
1nokian95 Re: Partner poszukiwany 09.09.12, 19:12 Hej nazywam sie dawid mam 23 lata i tez chce zalozyc rodzine i byc kochanym szczeguly podam po odpowiedzi na mejla dawio.bykowski@wp.pl Odpowiedz Link
jucha32 Re: Partner poszukiwany 27.12.12, 20:23 Zamieściłam ten wątek rok temu i od tamtej pory tutaj nie zaglądałam... I to był błąd, bo są odpowiedzi... Pewnie już do tej pory nie aktualne, ale co tam... Ważne, że ktoś się zainteresował... Ogłoszenie nadal aktualne... Odpowiedz Link
1kajko75 Re: Partner poszukiwany 31.12.12, 00:37 Dobry Wieczor Co by tu Ci napisac bys nie uznala mnie za ignoranta ktory mysli tylko o jednym . Tak naprawde wszyscy ladnie pisza na poczatku a pozniej co brak slow zainteresowania jest sie jednym z wielu badz jedna z wielu a ja chce poznac kogos z kim bedzie mi dobrze pod kazdym wzgledem i vice versa a Ty czego oczekujesz o czym lubisz rozmawiac bo ja moge o wszystkim . Pozdrawiam Cie serdecznie zycze wszystkiego dobrego i jesli choc troche zaciekawila Cie moja osoba to bede czekal na wiadomosc . Odpowiedz Link
jucha32 Re: Partner poszukiwany 31.12.12, 11:39 Witaj... Owszem zainteresowało mnie to co napisałeś. Co do zainteresowania, a potem jego braku muszę się z Tobą zgodzić. Już nieraz tego doświadczyłam... Z kimś tam pisałam, a potem cisza. I nie wiadomo... znudziło mu się, wyjechał, umarł. Czego oczekuje? Fajnej znajomości. Osoby, z którą można porozmawiać o wszystkim i o niczym, osoby odpowiedzialnej i uczciwej, której się cokolwiek chce co dotyczy tej z tej drugiej osobie. Tobie też życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku:) Pozdrawiam... Odpowiedz Link
1kajko75 Re: Partner poszukiwany 31.12.12, 18:48 Dobry Wieczor Ciesze sie bardzo ze odpisalas i bedzie mi jeszcze bardziej milo poznac Cie blizej . Na poczatek jak masz na imie i skad jestes bo nie pamietam czy bylo napisane w pierwszej wiadomosci. Ja jestem Krzysiek 37 lat mieszkam w Wołominie . W zyciu cenie wiernosc szczerosc i tego samego oczekuje od kobiety z ktora bym chcial byc . Jesli mozesz napisz mi czy masz moze gg wtedy latwiej by sie nam pisalo . Pozdrawiam Cie serdecznie i czekam na kolejna wiadomosc od Ciebie Odpowiedz Link
jucha32 Re: Partner poszukiwany 01.01.13, 12:28 Witaj w Nowym Roku... Szkoda, że poprzedni nie mógł trwać jeszcze przynajmniej 4 lata:) Dla mnie był bardzo udany... Obecny niestety na początek nie zapowiada się zbyt dobrze... Ale zacznijmy od początku. Mam na imię Justyna... Mieszkam w Kielcach... Mam dwoje dzieci, synów. Pracuję w szpitalu, jestem pielęgniarką... Oprócz tych wszystkich wartości, które napisałeś cenię sobie u mężczyzny również odpowiedzialność i uczciwość. W tej chwili nie mam gg. Może napisz na moją skrzynkę jucha3211@wp.pl. Będzie nieco szybciej. Gdy zreanimuje gg to wtedy podam ci numer... Pozdrawiam i życzę miłego dnia:) Odpowiedz Link
jucha32 Re: Partner poszukiwany 01.01.13, 12:30 Widzę, że Twoje anonse są standardowe i pasują do wszystkich wątków... Nie łatwo jest złapać kilka srok za ogon. Pozdrawiam... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Partner poszukiwany 01.01.13, 17:12 Rzeczywiście Kajko pisze wszystkim to samo. Na początku. Może później to zmienia? A nie lepiej udać się do Cafe? Tam łatwiej chyba kogoś odpowiedniego spotkać Odpowiedz Link
jucha32 Re: Partner poszukiwany 01.01.13, 18:14 Hmmm... Nie bardzo wiem o czym piszesz? Cafe? Odpowiedz Link
stasi1 Randki w Gazecie 01.01.13, 18:37 Na stronie głównej w górnym prawym rogu. Masz już konto to prawie masz już swój profil wypełniony. Wystarczy że tylko napiszesz jak chcesz się nazywać i już możesz szukać kogo chcesz. Zdjęcia są mile widziane. Odpowiedz Link
1kajko75 Re: Partner poszukiwany 01.01.13, 22:03 Dziekuje za adres meila ale narazie nie wiem czemu nie moge wyslac Ci z swojego adresu jesli masz jakies watpliwosci ze nie traktuje Cie powaznie to zostawiam Ci swoj adres kajko1975@wp.pl Odpowiedz Link
jucha32 Re: Partner poszukiwany 02.01.13, 10:48 Dzięki stasi1... Już wiem o co chodzi. Jakiś czas temu byłam tam zalogowana. Przypętał się żonaty facet, który myślał, że jak wdowa to najbardziej brakuje jej faceta do łóżka i będę brała byle co, byle tylko...Dałam sobie spokój... Ech... Odpowiedz Link
1kajko75 Re: Partner poszukiwany 02.01.13, 16:28 po pierwsze jesli o mnie chodzi nie jestem zonaty tylko po rozwodzie a jesli mi nie wierzysz to trudno niestety ale nie pierwszy i nie ostatni raz jestem tak traktowany . Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze szczescia Odpowiedz Link
jucha32 Re: Partner poszukiwany 02.01.13, 18:01 Nie ubolewaj nad sobą, bo nie Ty jeden tak masz. Uważasz, że ja nigdy nie "zarobiłam kopa" od faceta. Nie podoba mi się to, że w kilku wątkach umieściłeś tą samą wiadomość. każda z nas napisze, a Ty zrobisz losowanie i wybierzesz tą, która wypadnie najlepiej. A reszty się pozbędziesz. Zostaniemy przez Ciebie potraktowane tak jak właśnie Ty jesteś traktowany... Ja nie pytałam jaki jest Twój stan cywilny... Odpowiedz Link
1kajko75 Re: Partner poszukiwany 02.01.13, 20:16 nie robie zadnego losowania zreszta kto mnie zechce masz racje nie jestem Ciebie wart badz szczesliwa ja chyba nigdy nie bede Odpowiedz Link
jucha32 Re: Partner poszukiwany 02.01.13, 20:59 Nie podpuszczaj mnie takimi łzawymi historiami... Ale powiem szczerze... nie lubię mazgajowatych facetów... Widzę, że Ty taki jesteś... Z góry zakładasz, że nikt Cie nie zachce... i pewnie dlatego masz jak masz... Odpowiedz Link
1kajko75 Re: Partner poszukiwany 02.01.13, 22:15 Widzisz problem jest w tym ze jeszcze mnie nie poznals a juz mnie ocenilas masz racje to nie ma sensu badz szczesliwa zegnaj Odpowiedz Link
jucha32 Re: Partner poszukiwany 03.01.13, 16:12 Nigdy nikogo nie oceniam, ale stwierdzam wnioski, które się same nasuwają po przeczytaniu Twoich wypowiedzi... A jesli tak bardzo chcesz to proszę bardzo... Żegnaj i bądź szczęśliwy... Odpowiedz Link
1kajko75 Re: Partner poszukiwany 03.01.13, 16:33 Ale co chce co ja takiego zrobilem ze jestes na mnie zla Odpowiedz Link
jucha32 Re: Partner poszukiwany 04.01.13, 11:50 Powiem szczerze... Nie podoba mi się, że na kilka wątków wrzuciłeś ten sam tekst... Nie chciał Ci się go nawet trochę urozmaicić... Odpowiedziały Ci różne osoby i z każdą piszesz o tym samym, czy wtedy coś zmieniasz. a może masz standardową odpowiedź i tylko ją wklejasz. ja nie jestem zła... Odpowiedz Link
stasi1 Źle podpiełaś wiadomość 05.01.13, 10:18 i Kajko się pomylił że to do niego. ALe po jednym przypadku nie można generalizować. Trzeba być i próbować. Śmiesznie ale na wirtualnych randkach miałem więcej szczęścia niż w realu(niestety) Odpowiedz Link
jucha32 Re: tylko w święta jak pracuje 05.01.13, 13:44 A jak święta sie kończą to przestajesz szukać? Odpowiedz Link
stasi1 Może nie tyle przestaje szukać 05.01.13, 17:18 co nie korzystam. Ja dokładnie teraz tam jestem tylko aby sobie popisać na bierząco Odpowiedz Link
jucha32 Re: Może nie tyle przestaje szukać 06.01.13, 11:24 Rozumiem:) Życzę miłego dnia:) Pozdrawiam... Odpowiedz Link
stasi1 Dziękuje. Upiekłem placek 06.01.13, 20:23 ale chyba nie wyszedł. Jutro spróbuje Odpowiedz Link