03.01.14, 19:33
brzmisz jak pewien wszystkim dobrze znany pan, który niegdyś powiedział: " nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe jest białe" :-D :-D :-D
Obserwuj wątek
    • basiastel Re: michaelu 05.01.14, 16:27
      To fakt, facet jest totalnie porąbany, rzadko się spotyka kogoś tak ograniczonego.
      • michael_praed Re: michaelu 03.05.14, 14:58
        I KTO to mówi???
        :))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • wiel.blondynka Kwilenie 05.01.14, 16:28

On nie brzmi, on kwili bezradnie:)
      • michael_praed Re: Kwilenie 03.05.14, 14:58
        Ja brzmię.
        Ty kwilisz tak, jakbyś siedziała na sedesie i nie mogła się uporać z zatwardzeniem.
    • michael_praed Re: michaelu 03.05.14, 14:57
      Ty tak brzmisz, Torado.
      A ponad to brzmisz tez jak pewien inny pan, który mówił:
      "Jestem PRZEKONANY, że jeśli nas wybierzecie, będzie w Polsce lepiej".
      :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • michael_praed ...i który 03.05.14, 15:01
        ...mówił też:
        "Jestem PRZEKONANY, że prywatyzacja służby zdrowia przyniesie dobre efekty".
        ...Przyniosła???
        Zesztą jego jedynym argumentem zawsze było: "Jestem PRZEKONANY..." :)

Tak właśnie Ty brzmisz, Torado.
        :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • michael_praed Re: michaelu 03.05.14, 15:05
        No a jeżeli z powodu braku rzeczowych kontrargumentów uciekasz się do CHYBIONYCH prób porównania mnie z politykiem, którego chyba nie lubisz, to świadczy to tylko o twej bezsilności w dyskusji.
        :)
        • torado Re: michaelu 03.05.14, 15:14
          michael_praed napisał:

> No a jeżeli z powodu braku rzeczowych kontrargumentów uciekasz się do CHYBIONYC
          > H prób porównania mnie z politykiem, którego chyba nie lubisz, to świadczy to t
          > ylko o twej bezsilności w dyskusji.
          > :)

ja tam mój drogi o polityce nie dyskutuję...bo się nie znam... ale ten błąd, czy może przejęzyczenie było wielce znaczące i to znaczenie bardziej mnie interesuje,niż polityka. A wszystkie moje opinie są tylko moimi opiniami i nie pretenduję do roli wiele oświeconej, której racja jest mojsza ;-)
          • michael_praed Re: michaelu 09.05.14, 18:41
            Gdyby tak było, to nie próbowała byś mi "przypinać łatki" (co uczyniłaś w tutejszym swoim poście na początku).
            • torado Re: michaelu 09.05.14, 21:59
              michael_praed napisał:

> Gdyby tak było, to nie próbowała byś mi "przypinać łatki" (co uczyniłaś w tutej
              > szym swoim poście na początku).

to była moja opinia nic więcej, a że Ty ją odebrałeś inaczej...masz prawo :-)
              • michael_praed Re: michaelu 24.05.14, 20:10
                Dlatego taka była twoja opinia, że jednak próbujesz pokazać, iż twoja racja jest bardziej "twojsza" (czego się wypierałaś wcześniej).
                Poza tym... myślę, że kłamiesz, twierdząc jakoby to była "tylko twoja opinia o mnie".
                To była chęć "przypięcia" mi "łatki".
                A jeżeli było inaczej... wskaż mi proszę, w którym to niby miejscu próbuję Wam wmawiać, że "czarne jest białe" i na odwrót.
                Czekam.
                • torado Re: michaelu 24.05.14, 23:03
                  czekaj...cierpliwość to bardzo zacna cnota ;-).
                  a nie chce mi się udowadniać, że nie jestem wielbłądem...jeśli chcesz se tak myśleć to se myśl....
                  • michael_praed Re: michaelu 31.05.14, 15:53
                    Ja DOBRZE WIEM, że czekanie to DAREMNYM jest.
                    ZDZIWIŁBYM się, gdyby było inaczej. :)
                    • torado Re: michaelu 01.06.14, 10:18
                      amen ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka