shania73 17.07.08, 11:01 Hej. Mam 35 lat i dwuletnią wspaniałą córeczkę. Niestety moje małżeństwo to klęska. Chyba czas by je zakończyć. Szukam kogoś kto mnie zrozumie, kogoś kogo mogłabym obdarzyć zaufaniem i porozmawiać o wszystkim. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogdanekb Re: Szukam przyjaciela 17.07.08, 20:30 Witaj. W zasadzie moglbym przepisac Twoj post niemal doslownie... I nie pomysl, prosze, ze jest to - w moim przypadku - jakis kaprys czy moze wakacyjny kryzys. Jest tragedia. Mam prosbe : czy moglbym - a chcialbym - napisac do Ciebie na poczte. Jakos nie mam natury ekshibinicjonistycznej. Pozdrawiam cieplo. Odpowiedz Link
bogdanekb Re: Szukam przyjaciela 07.10.08, 02:08 Pozdrawiam serdecznie - w drodze list... Odpowiedz Link
samotnamamaania Re: Szukam przyjaciela 09.10.08, 12:06 Hej jestem w podobnej sytuacji.... mam męża, 5 letnią córkę ju już od 2 lat proboję sie rozzstać ze ślubnym ale jakoś się uczepił i :) nagle poczuł miętę do mnie ale biorąc pod uwagę całokształt naszego związku to już nie chce mieć z nim nic wspólnego, bynajmiej nie mam "zastępstwa " na oku ale uważam że jestem jescze młoda i znajdę sobie innego faceta a on niech idzie w swiat i dręczy inne babki:) jakbyś miala ochotę pogadać to napisz Odpowiedz Link
takjakmam Re: Szukam przyjaciela 02.11.08, 21:08 Mam podobną sytuacje.. od lat nie moge się zdobyc na odejście. Mam 3,5 letniego synka, smutno mi przeważnie. Najbardziej mi żal siebie, tej, którą kiedyś znałam.. teraz jestem wciaż przygnębiona, smutna... Chciałabym odzyskac uśmiech, wiem, ze to możliwe, brakuje mi kogoś komu mogłabym zaufać... M. Odpowiedz Link
samotnamamaania Re: Szukam przyjaciela 03.11.08, 08:41 Hej Mi też byo smutno ale żal nie jest mi siebie tylko córki, że ma takiego ojca ale cóż podobno rodziców sie nie wybiera. Teraz kiedy sprawa rozwodowa jest w toku to czasami mysle że może lepiej bylo by sie pomięczytć z tym mężem, boje sie tez ze jak już będzie po wszyskim to sobie sama w życiu nie poradzę ale z drugiej strony myslę sobie dlaczego mam byc cierpietnicą, może sobie jeszcze sobie życie ulożę, spotkam naprawdę fajnego faceta z którym bede szcześliwa a moja córka bedzie miala prawodziwego kochającego tatę. tak wiec trzymam kciuki za ciebie i za siebie. jak nie masz z kim pogadać to napisz :) Pozdrwaiam Odpowiedz Link
bogdanekb Re: Szukam przyjaciela 18.03.09, 14:23 Czy od lipca roku ubiegłego coś się u Ciebie zmieniło ? Odpowiedz Link
shania73 Re: Szukam przyjaciela 25.05.09, 10:32 Jeśli o mnie chodzi to niestety nic się nie zmieniło. Odpowiedz Link
mozaika999 Re: Szukam przyjaciela 01.07.09, 13:22 cześć, a ja piszę od tej drugiej strony, jestem 38 facetem i mam 5 letniego synka i małżeństwo praktycznie nie istniejące, zastanawiam się nad rozwodem ale co jest winne dziecko i tak w tym wszystkim trwam, szukam bratniej duszy Odpowiedz Link
shania73 Re: Szukam przyjaciela 11.07.09, 20:00 To podobnie jak ja. Też szukam kogoś, z kim mogłabym pogadać. Mnie też najbardziej żal jest córeczki i trochę brakuje mi odwagi na podjęcie ostatecznych kroków. Jest jeszcze pare powodów, dla których nie potrafie się jeszcze zdecydować na rozwód. Pozdrawiam Cię ciepło. Trzymaj się. Odpowiedz Link
mozaika999 Re: Szukam przyjaciela 13.07.09, 12:00 do shania 73 Witam Cię serdecznie, podaję adres swojej skrzynki mailowej: mozaika999@gazeta.pl proszę napisz, wymienimy się swoimi doświadczeniami, głowa do góry pozdrawiam Odpowiedz Link
adam543 Re: Szukam przyjaciela 13.07.09, 17:33 Trzymam za was kciuki. Ja w podobnej sytuacji. Odpowiedz Link