mariaeva 12.01.09, 18:32 tylko i az tyle :)))upssss iskierki sie pojawiaja lub nie i jest tylko jedna istotna rzecz - wcale mezem moim zostac nie musi lecz wazne zeby nie byl mezem cudzym :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariaeva Re: szukam meza :))) 14.01.09, 13:47 ale tlumy ;) no dobra - zartowalam z tym szukaniem sam sie musi znalezc :) Odpowiedz Link
oto-mania Re: szukam meza :))) 19.01.09, 20:31 Znajdzie sie i to napewno wystarczy troche poczekac i byc dobra kobieta, takich szukamy... ;) Odpowiedz Link
mariaeva Re: szukam meza :))) 21.01.09, 22:33 :) dobra to ja jestem nawet tak mowia :) w takim razie musze tylko poczekac ;)))) Odpowiedz Link
masher Re: szukam meza :))) 27.01.09, 14:35 bym sie zglosil ale sie nie nadaje z uwagi na pietno wypalone na duszy lol jak minie mi co ma, ponoc ma i musi, to sie zglosic moge oooooooooooooo ile skleroza mnie wczesniej nie dopadnie ;) ale powaznie, szukaj a moze znajdziesz. dobrych kobiet jest chyba jednak malo i ciezko nam znalesc wlasciwa kandydatke do spacerow we wieku 80 lat. zycze wiec powodzenia i otwarych szeroko oczat :) Odpowiedz Link