zbyszek.czapnik 13.07.13, 11:54 Czy ktoś z Was zauważył jak wygląda odbiór odpadów segregowanych? Czy osobno są odbierane papier+metal+plastik, szkło, odpady zielone, czy tradycyjnie wszystko walone jest do tej samej śmieciary? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siasiadek61 Re: Odbiór odpadów segregowanych 14.07.13, 00:16 W srodę do otwartego jeżdżącego kontenera trawiły tylko odpady zielone. Segregowane niestety zostały na ulicy i czekały aż do czwartkowego popołudnia, a wtedy zgodnie z przypuszczeniem trafiły razem z mieszanymi do jednej śmieciarki. Może to tylko początki zobaczymy jak wyjdzie za dwa tygodnie. (ul. Niezapominajki) Odpowiedz Link
ronsson Re: Odbiór odpadów segregowanych 14.07.13, 18:10 Co zielonych odpadów to też chyba nie do końca tak. Z niektórych ulic nie zostały zebrane jeszcze do tej pory. Mimo zapowiedzi złożonej przez pracowników gminy, że zabrane zostaną najpóźniej w piątek. Chyba, że chodziło im o następny piątek Odpowiedz Link
hanka19841 Re: Odbiór odpadów segregowanych 16.07.13, 15:56 Niestety nici z naszego segregowania i widziałam na własne oczy, iż śmieci, tj.plastik i zmieszne mokre lądowały w jednej śmieciarce. Panowie zapytani, czemu tak jest, powiedzieli, że oni, tj.firma Jarper nie ma miejsca na segregowane śmieci. Odpowiedz Link
zbyszek.czapnik Re: Odbiór odpadów segregowanych 24.07.13, 12:26 Odbiór odpadów segregowanych odbył się dziś WZORCOWO! :) Trzy samochody odbierały odpady, sprawdzano czy segregacja jest prawidłowa, czy oznaczenie pojemników jest OK. Oby tak dalej! Odpowiedz Link
bys2 Re: Odbiór odpadów segregowanych 16.08.13, 10:40 ja tez jestem zadowolony, martwi mnie tylko nieobecność wakacyjna, bo jedziemy na 10 dni i co wtedy jak przegapimy nasz dzień wywozu smieci, to dla mojej rodziny duzy problem Odpowiedz Link