Dodaj do ulubionych

poszukujemy fotografa na wesele

01.12.09, 12:13
szukamy fotografa na wesele w czerwcu który robi ładne zdjęcia w plenerze nad
morzem i nie tylko, możne ktoś polecić??
Obserwuj wątek
    • sylwia_1975 Re: poszukujemy fotografa na wesele 01.12.09, 20:25
      www.fotolis.pl,

na stronie jest kilkanaście naszych zdjęć z nad morza, możecie przejrzeć, tam
      też są namiary na fotografa
      • gold-fish Jacek 04.12.09, 14:05

Polecam p. Jacka Kargula z Ustki, fotki mamy cudowne
    • Gość: Agnieszka i Robert Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.09, 20:13
      Zdecydowanie polecamy Pana Jarka z D&S Studio Obrazu.
      Z pewnością nie jest tani, Ale wart każdej złotówki.
    • Gość: modelka Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: 83.2.24.* 02.01.10, 22:39
      fotobajer.pl/ zerknij tam - polecam:)
      • Gość: gosc Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 20.01.10, 14:48
        Mogę polecić Irka - 500-43-49-17, zrobił naprawdę spoko zdjęcia,
        widać że lubi to robić, profesjonalny sprzęt i dobre podejście.
        Trochę dusza artystyczna i się obawiałem ale koleś podszedł
        profesjonalnie i dobrze doradził, cenowo oki.
      • Gość: KAJA Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.router6.tygrys.net 13.03.10, 22:29
        A ja polecam Kasie www.bieszke.pl.Robiła fotki na moim weselu,chrzcie oraz u
        kilkorga znajomych.Polecam.Cena spoko,termin czekania około 2 tygodni.
    • Gość: Patisony Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: 67.159.45.* 02.01.10, 23:18
      mogę z czystym sumieniem polecić:
      Tomasz Grundkowski Koszalin tel. kom. 606 650 325 e-mail:
      fotodrom4@wp.pl

www.slubnefotografie.com/galeria.php?p=sesje&strona=5
      nie zrażajcie się że zza miedzy bo równie często pstryka w Słusku-
      Ustce. Znam jego prace i żałuje że moje nie są od niego.
      Taki album jest na całe życie, no tak się zakłada ;)
      Powodzenia w życiu takim jakim jak na fotografiach
      • Gość: gosc Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.139.221.87.dynamic.jazztel.es 15.01.11, 23:27
        Nie moge nikogo polecic, ale wiem kogo nie polecam. Odradzam Kazimierza Giejbo! - nie zna sie na swoim fachu! Popelnilismy blad korzystajac z jego uslug :(
      • Gość: jomp Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.11, 16:02
        widac faktycznie totalne bezguscie
        ciekawe w sraczu fotki rewelacja i polecam kazdemu.
        jak nie ma sie nic do zaoferowania to lepiej szyszki dłubac
      • victor1970 Re: poszukujemy fotografa na wesele 17.08.15, 22:29
        Dołączam do wątku i również serdecznie polecam tego fotografa. Fotki można obejrzeć tutaj: Tekst linka
        • victor1970 Re: poszukujemy fotografa na wesele 17.08.15, 22:32
          Miał być adres strony:) grundkowski.pl/fotografia-slubna
          • Gość: Victor1970 Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.15, 11:49
            Moje zdjęcia są też : na tym profilu
    • Gość: AiJ Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.160.wmc.com.pl 06.01.10, 23:10
      a my polecamy: www.krzysztoftomasik.pl
      • Gość: gosc Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 20.01.10, 14:50
        Mogę polecić Irka - 500-43-49-17, zrobił naprawdę spoko zdjęcia,
        widać że lubi to robić, profesjonalny sprzęt i dobre podejście.
        Trochę dusza artystyczna i się obawiałem ale koleś podszedł
        profesjonalnie i dobrze doradził, cenowo oki.
    • Gość: młoda Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 16.01.11, 22:10
      Krzyś Grecko z studio Pani Widzisz rewelacja !!!!!!!!!
      • Gość: Aga Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 11:57
        Mielismy Jacka Kargula z Ustki, 4 lata temu. Polecam!
    • Gość: Damian Józefiak Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.11, 17:44
      Polecam się z czystym sercem :)
      damian-jozefiak.blogspot.com
    • Gość: iza Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 08:13
      polecam krzysztofa Tomasika :)
    • Gość: Jola Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.internetia.net.pl 23.03.11, 21:42
      Zdecydowanie polecam Studio Fotograficzne FOKUS - www.studio-fokus.pl. Mieliśmy z tą firmą zdjęcia nad morze i powiem szczerze, że chyba lepiej trafić nie mogliśmy. Później mąż podjął z tą firmą współpracę i Studio Fokus robi dla nas zdjęcia produktów. Jednogłośnie polecam
      • Gość: olu Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.11, 10:30
        Jesteśmy najtańsi w mieście i okolicy.
        Sama sobie odpowiedziałaś.
        Faktyczmie moze są najtańsi ale nic wspólnego z trendami fotografii ślubnej tam nie ma.
        • Gość: jompl Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.11, 15:23
          Znalazłem to na yutubie
          sama oceń czy chciałaś by mieć co coś takiego.Nazywają siebie Profesjonalistami i inowatorami pamiątek, memories studio hmm czy to zakład pogrzebowy.

www.youtube.com/watch?v=-EqgAwiWTnY&feature=mfu_in_order&list=UL
    • Gość: Ania Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.petrus.pl 09.08.11, 17:51
      A ja nalazłam coś takiego
      Ja to czytałam to uśmiałam się.

"Naszym celem jest stworzyć Pamiątkę Ślubną, która opowie o Waszej Miłości,
      Wam, Rodzinie i innym Zakochanym Parom.
      Tylko AVI info NET może to zrobić.
      Dlaczego AVI info NET?
      Ponieważ jesteśmy jednym z niewielu pełnoetatowych Studiów Pamiątkowych
      w Polsce
      ."
      Totalnie nie polecam tych panów już nie jedną pamiatkę zepsuli właśnei mojej znajomej musieli oddać pieniadzę bo ich oplakana praca wlaśnie do kosza sie nadaje.
      Hehehhehe
      Rzężnikom mówimy stop.
      • Gość: Jo Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.as13285.net 19.10.14, 00:23
        Co goście to oszuści
    • Gość: Jac Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 10.08.11, 12:59
      polecam jarka Krupeja - robił u nas i wyszły łącznie z sesją rewelacyjnie - jego strona to www.ds-studioobrazu.com, najlepiej zobaczyć jego portfolio
    • Gość: Anonim Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: 94.42.177.* 10.08.11, 14:54
      www.wideo.slupsk.pl/
      z calego serca polecam Avi Info Net!!!
      Fotografa maja pierwsza klasa!!
      • Gość: Jac Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 10.08.11, 15:05
        tylko nie tę żałosną firmę, jakość żadna, ceny kosmiczne
      • Gość: Klinet AIN Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 11:34
        Byłem klientem tych Panów (Avi Info Net)
        Nie mogę powiedzieć żebym był zadowolony ze współpracy z nimi.
        Przekonali mnie i moją przyszłą żonę do filmu i zdjęć.
        Jeśli chodzi o zdjęcia to beznadziejna rozdzielczość, mogę se zdjęcie 10x15 cm wydrukować maks! Za wyższą rozdzielczość chcą kupę kasy!
        Jeśli chodzi o film, to trochę żenujące jest to jak pytam się czemu nie ma na filmie jakiegoś konkursu z wesela czy innej rzeczy a właściciel firmy (operator i montażysta filmu) odpowiada mi, że mało materiału mają. Heloł???? A czy ja to wina? Przecież to nie ja go nagrywałem! Za to im płace. Acha i zapomniałem dodać, że na film czekaliśmy pół roku. To naprawdę żenujące. A filmy wcale nie są takie super jak na ich stronie. Wrzucą tylko kawałek i to z pakietu za 7-10 tys. Jednym słowem żenua.....
        • Gość: Kasia Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 25.06.13, 19:50
          Również byłam klientką tej firmy i dziwi mnie Pana opinia... Również dostałam zdjęcia takiej rozdzielczości, jednak nie byłam tym zaskoczona. Było to zawarte zarówno w umowie jak i w regulaminie. Trzeba czytać co się podpisuje :) Skoro nie chciał Pan takich zdjęć to po co podpisał Pan z nimi umowę? Jeśli chodzi o konkurs to może Pan po prostu wybrał najtańszą opcję, w której film miał być krótszy? Stąd krótszy materiał filmowy.... Dlatego właśnie nie lubię pozornej oszczędności... Sama świadczę usługi i wiem że ludzie chcieliby płacić mało a dostawać wszystko z górnej półki....
          • Gość: Ola Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.play-internet.pl 06.11.13, 15:35
            Co się stało z ta firmą która jest najlepsza z PROFESJONALNYM " fotografem" i "kamerzystą"
            Która jako nieliczna działa legalnie w Polsce, Czy może ma ktoś namiar na tych panów inowatorów sztuki bo chciała bym się zamknąć w ich kapsule czasu......
            Oczywiście chodzi o ain
        • Gość: Ania Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.metrolink.pl 12.11.13, 21:28
          Z mężem rowniez zalujemy wyboru firmy AIN, ceny bajońskie, jakosc w stylu kuzyna z aparatem za flaszke wódki
          3/4 zdjęć czarno białych, 1/5 zdjęc "poruszonych", wszystkie zdjecia mdłe (zaraz pewnie ktos napisze ze to wina oswietlenia na sali, ustawien monitora, fotolabu drukujacego zdjecia i tp)
          ilosc zdjec w pakiecie ktore otrzymalismy byla dokladnie co do sztuki,
          wiele zdjec zostalo powielonych sztucznie, Pan nie zrobił tyle zdjec co miał to jakos musial improwizowac, ogolnie wrazenie bylo takie ze ekipa Kamera + Fotograf przyszli na zabawe a nie do pracy i bawili sie rownie dobrze co goście i nie mieli czasu na prace
          co do filmu: mialo byc zaciecie "filmowe" nie standardowe, nie sztampowe, i nie powielane, miało być dobrze a wyszło jak zawsze
          • Gość: Ela Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.play-internet.pl 20.11.13, 15:22
            Lab światło i tym podobne nie przeszkadzają by wykonać na wysokim poziome usługę. Nie wystarczy trąbić na lewo i prawo o profesjonaliźmie trzeba też mieć choć trochę wiedzy i umiejętności. Praktyki stosowane przez tych panów dalekie są od przyzwoitości nie mówiąc juz o etyce jak się zwią artystów.
    • Gość: Ania Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.11, 23:22
      Potwierdzam.
      Z tą firma już wiele współpracowało i każdy się zawiódł. Nie prawda jest ze firma zajmuje sie od 11 lat wizerunkiem obrazu i fotografią. Panie Mariuszu używanie nieprawdy w swoich anonsach jest karalne. Dużo gadki a jakość beznadziejna hmm moz eto wina nielegalnego oprogramowania i oczywiście z tym zwiazanych kodeków.
      • Gość: gość Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 04.09.11, 12:12
        Jeśli chcecie dobrze wybrać obsługę na swoje wesele to mam jedną radę. Nie czytajcie form. To co się tu wypisuje to stek bzdur pisanych przez konkurencję, albo zachwalanie samego siebie. Zaufajcie swojej intuicji, poświęćcie czas i przejdźcie się po tych wszystkich firmach, porozmawiajcie z żywymi ludźmi a nie chowanymi się pod wymyślanymi nickami na form. Jeśli chcecie dobrze wybrać to niech to będzie wasza świadoma decyzja, bo to wy najlepiej wiecie jakie są wasze oczekiwania. Fora są dla konkurencji, która mści się za to, że ktoś inny ma więcej klientów i gdy jedni ciężko pracują ci drudzy siedzą na forach i z nudów obsmarowują tych pierwszych na forach. Taka jest smutna prawda, brak w tym kraju zdrowej konkurencji.
      • Gość: Kamila Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 13:37
        w głowie się nie mieści co się tu wyprawia... trzeba być debilem, żeby nie zauważyć, iż większość wpisów dokonywana jest przez jedną osobę.. ciągle czytam to samo: krupej najlepszy, avi info net do dupy. te same zwroty, ta sama osoba.. czysty konflikt: krupej kontra avi info net - zgadłam? Nie znam krupeja, nie wiem jakiej jakości usługi świadczy firma avi, może wypróbuję, ale zachwalanie samego siebie panie jarku też do mnie nie przemawia.. Myślałam, że się czegoś tutaj dowiem, ale z przykrością muszę stwierdzić, że te wszystkie fora to strata czasu.. po co to komu?
      • Gość: beta Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: 89.191.147.* 23.11.11, 10:33
        masakra jakość
    • Gość: zona Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 17:51
      Tomasik jest the best :)
    • Gość: Aga Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.as13285.net 21.09.11, 20:53
      Polecam Daniela i Mariusza Tutke sama korzystałam z ich usług jak i moi znajomi i jestesmy zadowoleni w 100%jesli chodzi o Pana Jarosława Krupieja czy jak mu tam to miałam z nim stycznosc ponieważ wtedy współpracował jeszcze z Mariuszem i nie byłam zbytnio zadowolona z pana Jarosława gdyż zadajac mu 10pytan dostawałam odpowiedz tylko na jedno a odpowiedz wyglondala tak "tak" albo "nie" z Mariuszem i Danielem od samego początku było jasne co i jak!!do tej pory utrzymuje kontakt bardzo miło nam sie współpracowało a efekty pracy hmmmm REWELACJA!!!!!Wracając do Pana Jarosława umowe mielismy inna niż sie okazało!!!!

PS.
      Daniel i Mariusz z niczego potrafia zrobic COS
    • Gość: ja Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 22.09.11, 09:25
      Wiecie co, krupej jest do bani, kiedyś miałem " zaszczyt" korzystać z jego usług no i niestety była wtopa, sam bym sobie zrobił lepsze zdjęcia, a już nie wspomnę, że mu mało ząbków nie powybijałem, za taką kasę taki chłam - porażka. Bardzo nie polecam. Żałuję że się dłużej nie rozglądałem za fotografem, podobno memories studio avi robi dobrą robotę, przy następnej okazji bedę mógł to sprawdzić, znajomi ich chwalą.
    • Gość: magdam201 Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 11:31
      Czytac się tego wszystkiego nie chce...żałosne..jEzeli para młoda poważnie podchodzi do kwestii wyboru kamerzysty forografa, to sama robi "wywiad". Nalezy przespacerowac się po konkretnych firmach, ZOBACZYĆ co takiego proponują, jaki mają podejście do klienta. Osobiście byłam na takim weselu gdzie kamerzysta wtrącał się nagminnie w każdą możliwą sytuację, a efekt?..Bez rewelacji.
      Najlepsze co młoda para może zrobić, to wylączyc komputer i pospacerowac po firmach.
      Ja biore slub tego roku w październiku, wygrałam dodatkowo konkurs :) i filmowac oraz zdjęcia robić będzie firma Avi Info Net.
      Nie wiem po co te oskarżenia, wysmiania. Ja jestem zadowolona. Miła obsługa, słuchają tego co mówię, a to jest najważniejsze.
      Nie nalezy sygerowac się zbytnio zdaniem innych, ponieważ każdemu może podobać się coś innego, każdy ma inna wizję swojego slubu. Trzeba złapać dobry kontakt z kamerzystą i fotografem.
      Pozdrawiam firme Avi Info Net:) Do zobaczenia:)
      • Gość: a Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 14:47
        xxx
        • Gość: Lukasz i Ania Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 14:57
          widze ze dyskusja zazarta, i sam sie wypowiem poniewaz pol roku temu sam bylem przed tym dylematem jaka firmę wybrac, mielem kilka namiarow na rozne firmy poniewaz odwiedzilem wraz z narzczoną targi slubne, wrod wystawcow byla rowniez firma AVI info NET, od poczatku bylem raczej negatywnie nastawiony, ale narzeczona i tak wzięła wizytówke. gdy zaczelismy odwiedzac pokolei wszystkie firmy i oglądac ich "dzieła" to dopiero zrozumialem jak bardzo roznie mozna przedstawic slub i wesele choc z regóły scenariusz tych wdarzen wydaje sie byc podobny. na samym koncu zdecydowalem sie za namową narzeczonej odwiedzic avi info net, gdy zobaczylem ich prace naprawde zdębiałem, mimo zesentymentalny nie jestem wiedzialem ze chce miec taką pamiątkę
          dzis z perspektywy czasu wydaje mi sie ze nie moglismy lepiej trafic, atmosfera super, jakosc rowniez naprawde pelen profesjonalizm
          dlatego naprawde i POLECAM PRZEJSC SIE DO STUDIA zobaczyc na wlasne oczy efekt prac Mariusza i Daniela a potem porownac z konkurencjom. osoby wypisujace same negatywne opinie na temat tego studia napewno nie wypowiadają sie obiektywnie a raczej chcac napędzic klientów konkurencji, nie wierze ze to sa szczere opinie
          polecam AVI info NET
          • Gość: Judyta i Tomasz Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.k635.webspeed.dk 22.09.11, 22:01
            Czytając forum często napotykamy na konflikt typu jedni bardzo kogoś polecają a drudzy negują tą samą opcję. Najbardziej sprawdzonym i polecanym sposobem aby wybrać firme z której będziemy zadowoleni jest odwiedzić ją w jej własnej siedzibie, obejrzeć materiał, który mają do zaoferowania i ocenić, czy danej firmie możemy zaufać i powierzyć zmontowanie pamiatki na całe życie. Ale trzeba być pewnym ,że to co oferują nie jest "zapożyczone" od konkurencji"! Poproście o nie jeden materiał, a sami bedziecie wiedzieć, czy firma jest wierzytelna. Profesjonalista pokaże wam do czego jest zdolny. Wystarczy zapytać. My zaufaliśmy AVI info NET. Pan Mariusz i Pan Daniel zrobili kawał dobrej roboty. Nie tylko nie zawiedli naszych oczekiwań jakie w nich pokładaliśmy , ale pozytywnie zaskoczyli ukazując nam finalną wersję naszej pamiątki ślubnej. Szczerze polecamy te studio i gdyby przyszło nam wybierać ponownie , na pewno wybór był by ten sam. ślub 18 września 2010.
    • Gość: Temida Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.11, 08:37
      Czytając wpisy rzekomych znawców sztuki fotograficznej oczerniających Avi Info Net mniemam, że to jedna i ta sama osoba. Radzę Panu żeby Pan zaprzestał swojej działalności gdyż pomówienia o postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, jest karalne. Zgodnie z art. 212 &1 KK lub 216 &1 KK takie działania podlegają każe ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Sąd zapewne także nakaże takiej osobie usunięcie bezprawnych treści i publicznego przeproszenia, jak również pieniężnego zadośćuczynienia firmie bądź na określony cel społeczny. Niech się Pan opamięta bo Pana wpisy są żenujące.
      • Gość: Żana Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.slupsk.hypnet.pl 23.09.11, 15:21
        Drodzy Czytelnicy,
        Studio Avi info Net jest najbardziej profesjonalna firmą, z którą miałam okazje sie zapoznać.
        Nikt oprócz Pana Mariusza i Daniela nie był w stanie przygotować filmu z komunii mojego syna. To oni zdecydowali się na zrobienie tego trudnego materiału -począwszy od szykowania się po plener. Efekt niesamowity, mówią, że ludzie tylko na ślubach ronią łezkę - to nieprawda!. Za każdym razem kiedy oglądam ten materiał roni mi się łaz.
        Dziękuję serdecznie Panowie za tak świetną pamiatke mojego syna.
        • Gość: Ondzia Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.cdma.centertel.pl 10.10.11, 22:28
          Pana Mariusza i Daniela znam od lat 15-stu i napisze krótko Kamera i Aparat to ich pasja, w swoją pracę wkładają wiele serca i pozytywnych emocji. Pozdrawiamy H i P :)))
          • husky_ Re: poszukujemy fotografa na wesele 11.10.11, 07:58
            A ja polecam siebie.
    • xxxsite Re: poszukujemy fotografa na wesele 29.10.11, 10:35
      www.xvisionx.cba.pl
      • Gość: gosc Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.p7.InterArena.pl 28.11.11, 08:53
        Temat o fotografii wiec zerknijscie na prace Pana Jacka Kargul (www.kargul.com.pl). Bylem u znajomego na slubie i wtedy tez byl Pan Jacek. Podejscie do temu fotografia profesjonalne a efekty mozna zobaczyc na stronie internetowej. Ja juz dawno po slubie wiec zostaje mi tylko wykonanie sesji rodzinnej bo warto.
        • 12zadowoleni12 Re: poszukujemy fotografa na wesele 12.04.12, 19:41
          Cześć forumowicze!
          Na początek zaznaczam, że piszę w imieniu swoim i męża! Nasza wspaniała uroczystość miała miejsce 10.09.2011 i była to podwójna uroczystość, ponieważ chrzciliśmy również nasze maleństwo i w tym momencie pierwsze podziękowania dla Panów z AVI INFO NET, ponieważ jako jedyni w Słupsku zgodzili się na filmowanie oraz fotografię Chrztu bez dodatkowych opłat. Film z Chrzcin jest rewelacyjny, a pięknych zdjęć otrzymaliśmy tyle, że wpadłam w podziw, że w takim krótkim czasie można zrobić tyle wspaniałych zdjęć! Natomiast jeśli chodzi o ślub i wesele to film rzeczywiście jest niczym mercedes wśród samochodów jak wcześniej zachwalali nasi znajomi, którzy nam polecili AVI INFO NET!!!!!Tak więc jeżeli chcecie wspaniały, niebanalny film i fotki ze swojej uroczystości to naprawdę gorąco polecam AVI INFO NET!!!!!!!
          Zresztą nikt nie musi wierzyć na słowo – wystarczy odwiedzić AVI INFO NET i sami się przekonacie jacy to świetni ludzie, wspaniali fachowcy, a przy okazji , a przy okazji zaprezentują wam swoje dokonania tak jak to było podczas naszej pierwszej wizyty!!!!!Pozdrawiamy A i K!!!!!
          • Gość: m.kre. Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 21:23
            Mam dwa typy. Rzeczywiście Jacek Kargul świetnie fotografuje wesela. Robił kilka uroczystości moich znajomych i zawsze mi się podobały. To trudna sztuka, żeby nie wpaść w sztampę i dać trochę lekkości fotorafiom weselnym. Jacek to potrafi.
            Natomiast na moim ślubie zdjęcia robił Pan Sławomir Żabicki i musze powiedzieć, że doskonale sobie poradził. Zdecydowanie polecam. Uczciwy, sumienny i zna się na rzeczy.
    • Gość: kasia Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 16:15
      Imagines.pl

Sprawdźcie ja byłam zadowolona .
      • Gość: iwona/mateusz Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.cdma.centertel.pl 26.04.12, 21:40
        witam serdecznie.z calego serca polecam firme ze Słupska AVI info NET ul.sygietynskiego zarówno zdjecia jak i film sa wspaniale,wykonane perfekcyjnie i z uczuciem.Film jak i zdjecia maja idealne kokolry i to cos w sobie.cala rodzinka jest zachwycona a to najwazniejsze.pozdrawiam JESZCZE RAZ POLECAM
    • Gość: Magda Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.11.13, 17:02
      polecam Mateusza Szczepańskiego z Koszalina, świetny fotograf i niedrogi. www.szczepanskimateusz.pl/
    • czytelniczka66 Re: poszukujemy fotografa na wesele 29.12.15, 22:36
      witam, zapraszam do obejrzenia zdjęć www.soreastudio.pl świeże spojrzenie na fotografię, oferta dostosowana do możliwości finansowych.
    • Gość: AKPhoto Re: poszukujemy fotografa na wesele IP: *.static.ip.netia.com.pl 07.02.16, 23:11
      Zapraszam do kontaktu, zrobie ładne zdjęcia za niewielka cene
      www.facebook.com/AKfotopasja/
    • respberry90 Re: poszukujemy fotografa na wesele 16.05.16, 20:17
      Profesjonalna fotografia ślubna i filmy (cała Pl) www.kraskastudio.pl 784093590
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka