poczesia 12.07.10, 19:36 Nuda,nuda,nuda! Pelno rodzicow lub babc z bachorami,nie ma publicznego boiska, nie ma dyskoteki,ZERO ROZRYWKI - dno! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m-p-d Re: Poddabie kolo Ustki 09.08.10, 17:59 jako Rodzice uwielbiamy tą miejscowosc :) nie jestesmy sami, polecamy ja wielu ludziom i kazdy jest zachwycony jest spokoj, piekna plaza, tereny do spacerow, jest gdzie zjesc, za to nie ma zbyt wielu miejc naciagajacych typu automaty i brak odrzucajacych zapachow smazalni co krok (jak w Ustce) - bezcenne :) Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Poddabie kolo Ustki 15.08.10, 22:57 No tak mozna spacerowac,spacerowac,spacerowac i zostac przejechanym przez szalejace na pojazdach kolowych dzieciaki.Miejscowosci nie polecam,bo zejscie na plaze jest skandaliczne-tylko dla mlodych i zdrowych. Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Poddąbie kolo Ustki... 14.03.15, 11:32 Wybieramy się właśnie do Poddąbia - na wakacyjny relaks we wrześniu do Maratona.Jak tam jest? Czy warto pojechać na początku września i czy o tej porze roku jest jeszcze możliwość opalania się na plaży? Odpowiedz Link Zgłoś
frida781 Re: Poddabie kolo Ustki 10.01.17, 11:06 A ja jestem zachwycona tą miejscowością... Bo nie ma chołoty , która wrzeszczy i chleje nocami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frida781 Re: Poddabie kolo Ustki 10.01.17, 11:07 A ja jestem zachwycona tą miejscowością... Bo nie ma chołoty , która wrzeszczy i chleje nocami !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś