Dodaj do ulubionych

Wygrałam w zdrapce :)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 18:10
I to całe 10 zł. :) Chwalę się,wiem, ale nigdy tyle nie wygrałam (chyba że
mazaki które kiedyś w radiu wygrałam były więcej warte-nie wiem,nie odebrałam
ich).Ps.Tylko nie pytajcie,ile wydałam na zdrapki wcześniej i były puste :)
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Wygrałam w zdrapce :) 14.05.04, 02:08
      hehehe,natalia,jakby nie bylo to cos wygralas, koszty zdrapek sie zwrocily mam
      nadzieje,ja raz wygralam 20 dolcow w zdrapce ale ja ja dostalam:) za to moj
      szanowny towarzysz zycia wygral warte 250 dolcow produkty do pielegnacji
      wlosow,oczywiscie dal mi to!nie ma jak wygrac takie cos!,wiecej szczescia
      jednak nie mamy:( natalia poczatek masz dobry:)cmok
      • Gość: nataliaa_ Re: Wygrałam w zdrapce :) IP: *.wmc.net.pl 19.05.04, 20:30
        Zamierzam grać dalej,kredyty teraz w kilku miejscach chętnie dają... :)
        • Gość: nataliaa- Re: Wygrałam w zdrapce :) IP: *.wmc.net.pl 21.05.04, 08:20
          Dzisiaj zamierzam zagrać,kto mi podżyruje kredyt? ;)
          a tak w ogóle to miłego dnia życzę. i weekendu(oby zdrowego,bez
          egzaminów,niechcianych spotkań rodzinnych... :)
          • Gość: nataliaa_ Re: Wygrałam w zdrapce :) IP: *.wmc.net.pl 22.05.04, 18:38
            Wczorajszy wynik: wygrana 2 złote. Przegrana-trochę więcej.gram dalej.
            • korky Re: Wygrałam w zdrapce :) 23.05.04, 10:33
              Ja tam kiedys wygrałem 2 złote w zdrapce, która kosztowałą złotówkę, ale jak je
              zawsze kupuję to wygrywam z 2 czy czasami 3 razy złotówkę, no ale zawsze biorę
              następną zdrapkę i wychodzę bez złotówki z portfela hehe :) A najwięcej kasy
              ile znalazłem to 5 zł, rzucałem sobie takim scyzorykiem i wbił mi sie gdzieś w
              trawę, poszedłem po niego a obok niego było 5 zł., potem tym nożem rzucałem jak
              głupi hehe
              • Gość: nataliaa_ Re: Wygrałam w zdrapce :) IP: *.wmc.net.pl 23.05.04, 16:45
                To może ja też tym nożem zacznę... andy mi dolarków nie chce drukować, to może
                chociaz jakąś wycieczkę do lasu zrobię i skarb zakopany znajdę :)
                • andy_sz Re: Wygrałam w zdrapce :) 23.05.04, 21:19
                  tak, tak, wszyscy mysla ze to takie proste, sam bym sobie nadrukowal wagon
                  zielonych i gdzies w New Zealand siedzial, pewnie Nataliee tez bym zaprosil :-)
                  Ale na razie sam chyba zaczne grac w jakies zdrapki i Totki, kto wie, jak sie
                  Natalii powiodlo to moze i ja jakis telewizor wygram :-)
                  • Gość: nataliaa_ Re: Wygrałam w zdrapce :) IP: *.wmc.net.pl 24.05.04, 16:57
                    Tylko nie zapomnij nam się pochwalć :) (i na seans filmowy zaprosić ;)
                    • ellenai Re: Wygrałam w zdrapce :) 25.05.04, 06:19
                      andy nie zapomnij i mnie zaproscic jak juz wygrasz! heheheh
                      • andy_sz Re: Wygrałam w zdrapce :) 25.05.04, 06:26
                        Oczywiscie, jak wygram TV to wszystkich zaprosze do wspolnego ogladania :-)
                        • Gość: nataliaa_ Re: Wygrałam w zdrapce :) IP: *.wmc.net.pl 25.05.04, 21:24
                          Dzisiaj kupiłam zdrapkę za 2 złote i wygrałam 2 złote.Właściwie trudno mówić o
                          wygranej skoro wyszłam na 0,ale jakie to fajne uczucie jak się np 3 takie same
                          symboliki na zdrapce pokazują :)
                          • korky Re: Wygrałam w zdrapce :) 26.05.04, 13:24
                            Wiem, bo sam to lubię :) hehe ja gram w zdrapki za 1 zł., taniej wychodiz :P
                            hehe Ale już dawno nie grałem, oszczędzam szczęscie na maturę, a kasę na
                            oblewanie matury ;-) hihihi :D

----------------------------------
                            Pozdrawiam moją matkę, której zawdzięczam wiele,
                            tylko ona, tak naprawdę, jest moim przyjacielem...
                            • ellenai Re: Wygrałam w zdrapce :) 26.05.04, 17:22
                              no prosze, jacy z was hazardzisci heheh!
                              • korky Re: Wygrałam w zdrapce :) 26.05.04, 17:57
                                Tak kiedyś często w to grałem, teraz sobie odpuściłem, czasami nawet gralem i 3
                                dni pod rząd :P hehe
                                • ellenai Re: Wygrałam w zdrapce :) 02.06.04, 20:16
                                  miales zdrowie korky cmok!
                • korky Re: Wygrałam w zdrapce :) 26.05.04, 13:20
                  Tylko uważaj jak rzucasz tym nożem, bo można kogoś trafić :P Najlepiej w
                  jakiegoś koolesia z wypchanym portfelem trafić przez "przypadek", wtedy coś na
                  pewno znajdziesz ;-)
                  • Gość: nataliaa_ Re: Wygrałam w zdrapce :) IP: *.wmc.net.pl 26.05.04, 18:00
                    hehe.Nożem to bym chciała kogoś rzucić,ale z innych powodów :)
                    Dzisiaj nie grałam,nie miałam kiedy,ale już myślę którą zdrapkę wybrać :)
                    • korky Re: Wygrałam w zdrapce :) 28.05.04, 12:57
                      Z tego co wiem, to za rzucanie do ludzi nożem można sobie potem posiedzieć...
                      tylko nie wiem dokładnie gdzie :P hehehe Ale to tak mówią za granicą, bo w
                      Polsce to można do ludzi rzucać a potem i tak Ci nic nie zrobią ;)
                      • Gość: nataliaa_ Re: Wygrałam w zdrapce :) IP: *.wmc.net.pl 28.05.04, 17:35
                        Dzisiaj przegrałam 2 złote.Ale sama jestem sobie winna-pomyślałam"ostanie dwa
                        razy jak wygrałam to brałam pierwszą zdrapke z brzegu,to tez tak dziś
                        zrobię".Gdybym tak nie pomyślała,to na pewno by coś było.
                        • andy_sz Re: Wygrałam w zdrapce :) 02.06.04, 19:04
                          czytalem ze podobno kupe szmalu mozna w Totka wygrac, jakas mutacja (czy jak
                          oni to nazywaja), chyba ze 2 kolejki nikt 6 nie trafil. Nataliaa, z Twoim
                          szczesciem powinnas sprobowac, moze to Ty mnie zaprosisz gdzies na Karaiby :-)
                          • korky Re: Wygrałam w zdrapce :) 02.06.04, 19:31
                            hehe a Ty nie zagrasz, bo masz do nas za daleko - jaka kasa Ci koło nosa
                            przeleci :PPP
                            • andy_sz Re: Wygrałam w zdrapce :) 03.06.04, 17:10
                              ja to zawsze mam takie szczescie... Jakbym gral wtedy kiedy nie gralem to
                              pewnie juz dawno jakas porzadna fura bym jezdzil, mial komore jak baron i jakis
                              palacyk. Ale nie jest zle :-)
                              • Gość: nataliaa_ Re: Wygrałam w zdrapce :) IP: *.wmc.net.pl 03.06.04, 18:41
                                Ciekawe ile dzzisiaj osób przeklina wczorajsze losowanie :)
                                Ja tam wolę natychmiastowy efekt i dalej bedę grać w zdrapki :)
                                • Gość: nataliaa_ Re: Wygrałam w zdrapce :) IP: 217.153.220.* 25.06.04, 17:49
                                  A wczoraj czy przedwczoraj wygrałam w zdrapkach 3 razy pod rząd :)
                                  • Gość: Zuzanna Re: Wygrałam w zdrapce :) IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 26.06.04, 10:43
                                    GRATULUJE i podziwiam cierpilwości, w nic niegrywam, bo nie mam szczęścia,
                                    jeszcze w nic nie trafilam....
                                    • matalijka Re: Wygrałam w zdrapce :) 06.07.04, 20:54
                                      w sobotę trochę wyrałam,więcej przegrałam. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka