twilight_1 08.12.11, 10:36 Szukam dobrej Księgowej znającej się na rzeczy, która będzie prowadziła dokumentację firmy jednoosobowej (wystawianie faktur VAT, rozliczanie, ZUS...) Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia_1975 Re: Księgowa - Księgowy 09.12.11, 19:40 polecam biuro chyba się nazywa Forma, znajomi korzystają i są bardzo zadowoleni, biuro znajduje się na Andersa przy pasach kolo żłobka, między bankomatem a sklepem z firankami. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_1 Re: Księgowa - Księgowy 12.12.11, 10:55 Dzięki serdeczne, przejdę się tam i podpytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja Re: Księgowa - Księgowy IP: *.slupsk.vectranet.pl 23.06.12, 10:35 Musze podziękować za te namiary. Przez jakiś czas miałam księgową (Jadwiga S.) która pracuje w jednym ze Słupskich gimnazjów... To co zrobiła dobiło mnie. Mogę mieć przez nią ogromne problemy. Sprawa prawdopodobnie zakończy się w sądzie. Odliczała inne - wyższe ulgi niż mi przysługują, fakturę za luty wpisała w styczniu....co za tym idzie płaciłam podatki inne niż powinnam, ach dużo by pisać... Teraz to biuro musi naprawić mi dokumentację za całe pół roku partactwa. Nie wiem jeszcze czy będę zadowolona, czy wszystko pójdzie sprawnie, ale mam taką nadzieję, bo moje pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. A jak sie sprawdzi (dopiero we wrześniu dowiem się) to sama zrobię im tu reklamę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiegowa Re: Księgowa - Księgowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 09:35 na zlecenie ? czy na etat ? Odpowiedz Link Zgłoś
a_tamtam Re: Księgowa - Księgowy 16.12.11, 21:35 Sama sobie dorobi. www.epodatnik.pl/index.php/home/s-news/132-s-newsy/25341-co-moze-ksiegowa jak ma po 50-tce, to może dorobić nawet bańkę. Jak młodsza, to wyciągnie mniej, ale miesięcznie wyjdzie średnio i tak najwięcej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Księgowa - Księgowy IP: *.slupsk.vectranet.pl 29.12.11, 09:13 Ja znam Pania Bogusie, ktora ma ponad 30 lat doswiadzczenia. tu sa jej dane: www.ksiegowa-sc.pl tel 0598423689 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Księgowa - Księgowy IP: *.slupsk.vectranet.pl 29.12.11, 09:16 Najlepsza ksiegowa w Slupsku to Pani Bogusia. www.ksiegoa-sc.pl tel. 8423689 Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Księgowa - Księgowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 22:16 Bogusiu, reklamuj się gdzie indziej! Odpowiedz Link Zgłoś
krowodrzak Re: Księgowa - Księgowy 20.01.12, 19:42 Proponuje wypróbować możliwości księgowości on-line. Cena niewielka, a coraz więcej firm przechodzi na tego typu aplikacje. Podobnie było z bankami. Kiedyś do okienka, teraz wszystko on-line. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Księgowa - Księgowy IP: *.slupsk.vectranet.pl 14.10.13, 13:57 a ja za to odradzę - STANOWCZO ODRADZAM KORZYSTANIE Z USŁUG pani JOANNY WALCZAK!!!! baba na niczym się nie zna mimo że ma certyfikat księgowości chyba kupiła go na stadionie, przez nią straciłam kupe kasy ODRADZAM!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja Re: Księgowa - Księgowy IP: *.slupsk.vectranet.pl 23.06.12, 10:38 Pani Bogusia może i fajna, ale ceny to ma mniej fajne. Pod tym względem nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Księgowa - Księgowy IP: *.slupsk.vectranet.pl 14.10.13, 14:05 a ja za to mogę udzielić innej rady - STANOWCZO ODRADZAM KORZYSTANIE Z USŁUG pani JOANNY WALCZAK biuro księgowe przy Sano!!!! baba na niczym się nie zna mimo że ma certyfikat księgowości chyba kupiła go na stadionie, przez nią straciłam kupe kasy ODRADZAM!!!!!!!!! Nawet nie potrafi umowy spisać, na kontaktach z ZUSem i US skończywszy! Odpowiedz Link Zgłoś
waldi47 Re: Księgowa - Księgowy 16.03.21, 09:22 Polecam Centrum Usług Księgowych Europartner- firma z doświadczeniem i dużym zaangażowaniem w pracę. Można im zaufać Odpowiedz Link Zgłoś
maja.sad Re: Księgowa - Księgowy 03.06.21, 15:26 Bardzo kompleksowa firma, z którą współpracuję od lat powinna dać radę :) Zostawiam kontakt do nich Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
ksiegowy886 Re: Księgowa - Księgowy 09.01.24, 09:07 Polecam z czystym sumieniem księgowe z magnesuperat.pl/ Znają się bardzo dobrze na swojej pracy i odpowiadają na każde pytania Odpowiedz Link Zgłoś