Gość: weritta IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.12, 12:38 hej, zespół Das Moon gra w Słupsku w ten piątek, nie wiem czy jeszcze są bilety, ale ogólnie nie znam tego zespołu, myślicie, że warto pójść? słuchacie ich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oli200 Re: Koncert Das Moon 17.02 13.02.12, 13:19 Warto!Byłam na ich koncercie w Poznaniu.Muzyka elektryczna z wydźwiękami także innej muzyki.Naprawdę dają czadu!Kariera przed Nimi,a nawet byłoby lepiej jakby nie dostali się do mediów.Teraz mają trasę koncertową? Odpowiedz Link Zgłoś
luckyme22 Re: Koncert Das Moon 17.02 13.02.12, 19:11 nie kojarze zupelnie tego zespolu, ale jezeli to muzyka elektroniczna, jak napisala ola, to w moim guscie ;) tylko w slupsku graja ? Odpowiedz Link Zgłoś
zmywaczun Re: Koncert Das Moon 17.02 13.02.12, 20:32 Jasne, że warto. Jeśli lubisz taką muzykę i masz pieniądze na bilet to oczywiście że idź bez zastanowienia. Myślę, że muzyka na żywo daje to "coś". Siłę człowiekowi, tego kopa do dalszego życia:) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonaorchidea Re: Koncert Das Moon 17.02 13.02.12, 22:09 Trochę się o nich ostatnio głośno robi, choć nigdy wcześniej o nich nie słyszalam. Chodzi za mną ciągle ich jeden utwór I like it, słucham do znudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Odnoszę wrażenie... IP: *.slupsk.hypnet.pl 13.02.12, 22:27 ...że to jedna osoba ze sobą rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
marusialive Re: Koncert Das Moon 17.02 16.02.12, 09:33 Bardzo fajny zespół. Z tego co wiem gra w wielu miastach i ludzie na to chodzą w tym ja, wiec opłaca Ci się iść jeśli zagrają niedługo u Ciebie. Mnie się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saleen Re: Koncert Das Moon 17.02 IP: *.89.84.70.static.crowley.pl 22.03.12, 12:52 Chodźcie na koncerty, żeby liderzy zespołu zaczęli wreszcie godziwie zarabiać :). Na razie koncerty dają bo lubią grać, ale na życie z tego nie uzbierają. Smutne, ale w naszej rzeczywistości realny zarobek zmuszeni są czerpać inaczej. Przykładowo Kamila, liderka Das Moon, dorabia w warszawskim biurze jednej z międzynarodowych korporacji handlowych :). Odpowiedz Link Zgłoś