dorinek 12.07.04, 12:57 Tak bardzo się cieszyłam na te wakacje a tu nici...nic tylko deszcz i deszcz no jak tak można traktować ludzi!!! To skandal!!! Za dwa tygodnie wracam do domciu tam jest zawsze ciepło nie ma to jak południe kraju... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Ciągle pada... :((( 14.07.04, 17:50 dorinku na poludniu kraju mieszkasz?ciekawam gdzie!a deszczu i pluchy to ci wspolczuje, u mnie za to siermezne upaly sa! wrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Ciągle pada... :((( 15.07.04, 17:32 Ellenai,ale z Ciebie koleżanka!Przysłałabyś trochę ładnej pogody,a nie-Dorinek tylko się męczy na tych wakacjach.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Ciągle pada... :((( 01.08.04, 16:28 Elly mieszkam na południu Polski na Śląsku... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Ciągle pada... :((( 16.07.04, 04:55 Dorinek, jesli Cie to chociaz troche pocieszy, to u mnie jest podobnie. Co prawda mielismy kilka upalnych dni, ale wczoraj i dzisiaj bylo tak beznadziejnie, ze normalnie nie wiem co to za lato. Zimno, mzawka, normalnie czasami jesienia jest lepiej. Mam przynajmniej nadzieje ze bedzie chociaz troche lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Ciągle pada... :((( 16.07.04, 22:06 Dorinek,jutro zapowiadają jakoś 25 C i przez najbliższe parę dni też tak ma być.Prognozy prognozami-może zmienisz zdanie i zostaniesz troszkę dłużej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Ciągle pada... :((( 17.07.04, 03:02 A u mnie dzisiaj troche lepiej, chociaz rano nie zapowiadalo sie na to. Wieczorem troche slonko poswiecilo, nawet udalo mi sie skosic trawnik, sukces bo przez caly tydzien bylo zbyt mokro... Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Ciągle pada... :((( 17.07.04, 08:13 Dorinek,dzisiejsza pogoda pasuje? :0 (na razie o dziwo nie mówia nic o zmianie pogody,więc jest szansa,że dziś nie będzie padać i się chmurzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Ciągle pada... :((( 19.07.04, 14:41 Hmmmmm....my ludzie z nad morza tak właśnie mamy....zimą zawsze trochę cieplej od morza, aż tak strasznie nie dokuczają mrozy i zadymy....jesli już to tu u nas zima jest krótsza. Ale za to ciągle wieje i pada. Wiosna zawsze spóżniona. A lato - jak sie trafi - oglądajcie pogode - zawsze nad samym morzem najniższa temperatura. Upały sporadyczne. W wyjątkowo gorące lato woda w morzu zdązy nabrac przyzwoitą temperaturę na koniec sierpnia - tak to tylko szkoła przetrwania - kostki wykręca. Piękny kurort, wspaniałe powietrze.....ale woda zimna i często na plazy chłodno....a jak juz tarafi sie deszczowe lato, to koniec...rozumiem dorinka i wszystkich wczsowiczów. Tu trzeba trafic na pogodę, to jest cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Ciągle pada... :((( 20.07.04, 17:52 Dorinek,w tym tygodniu chyba nie narzekasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Ciągle pada... :((( 28.07.04, 13:51 Tak jest, w tym tygodniu jest nawet ładna pogoda i mój pobyt ulega wydłużeniu ale z innych niż pogodowe powodów. Po prostu względy rodzinne. Mam tylko nadzieję, że tym razem pogoda dopisze... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Ciągle pada... :((( 28.07.04, 21:34 Witaj Dorinek !!!!! Jak sie cieszę widząc twoje wpisy! Zyczę Ci by pogoda nadal sie utrzymała! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Ciągle pada... :((( 30.07.04, 14:00 Dorinku, Kochany usmiechamy sie do ciebie ! Nie załamuj się, jest pogoda. Moze w słoneczku ten nowy Słupsk wyda ci sie radosniejszy i piekniejszy zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Ciągle pada... :((( 06.08.04, 22:31 Nie cierpię się opalać.To tak na wstępie muszę napisać,bo :dziś stwierdziłam,że co tam,lubię opalenizne,przemęczę się trochę.no i ja tu na słoneczko,a ono za 15 minut zaszło... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Ciągle pada... :((( 06.08.04, 22:38 A moze to bylo solarium i wykupilas tylko 15 min. seans :-) Odpowiedz Link Zgłoś