Dodaj do ulubionych

Wielkanocne przysmaki

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 17:04
Mam nadzieję,że w święta nie będziecie cały czas siedzieć i jeść. :)
No ale oczywiście coś jedzcie,by nie paść na wiosennym spacerku.
Wasze ulubione jedzonko jedzone w święta?
Ja już dziś zaczęłam.Do Julki poszłam dziś na sałatkę,a jutro idę na pyszny
sernik(ona zje u mnie pewnie sałatkę i pieczeń). :)
A co Wy lubicie?Na szczęście w święta nie ma zakazu jedzenia żółtego sera,bo
przecież nie będę jadła cały czas ciast i sałatek. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Pixi Re: Wielkanocne przysmaki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 17:15
      Ulubiona potrawa? MAZUREK!!! Poza tym kojarzy mi sie zawsze z salatka. Nie
      lubie natomiast zupy swieconki...
    • Gość: Beki Re: Wielkanocne przysmaki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 18:32
      sledziki w occie! Nie przepadam natomiast za jajkami. Ale lubie je malowac.
    • Gość: Loona Re: Wielkanocne przysmaki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 12:37
      Dla mnie najsmaczniejszy jest Murzynek (ale nie nasz forumowski) tylko taki
      pyszny do jedzenia z czekolada na wierzchu.
      • Gość: Nataliaa Re: Wielkanocne przysmaki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 15:01
        A ja od wczoraj jem sałatki.I nie mogę przestać.Nic na to nie poradzę,ze tak mi
        smakują. :)
        • Gość: Pixi Re: Wielkanocne przysmaki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 15:31
          Ja jem sernik. Jadlam marynowane grzybki a wieczorkiem zapoluje na konfitury z
          jablek!
          • Gość: kazik Re: Wielkanocne przysmaki IP: *.proxy.aol.com 02.04.02, 09:00
            to wszystko jest bardzo apetyczne,ale Ktos powiedzial,ze nie samym chlebem
            czlowiek ma zyc,a wiec czym ducha swego poczestowano?
            • Gość: Pixi Re: Wielkanocne przysmaki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 16:46
              O! Kazik sie pojawil! Dawno Cie nie bylo. Dobrze ze jestes.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka