Gość: Sabat IP: *.gdan.gazeta.pl 03.04.02, 18:07 Pali się mieszkanie na Zatorzu. Pixi - Natalia, czy jesteście bezpieczne? Wysłałem najlepszych strażaków. Jeśli trzeba przybędę osobiscie (mam brązowy medal ”Zasłużony dla pożarnictwa”) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: YYY...Palicie się IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 18:27 Ja bezpieczna! Z moich okienek nic nie widac. Dobrze ze ja zawsze sprawdzam sie po 3 razy zanim wyjde z domu (zelazka, telewizory, gaz). Inaczej bylabym kandydatka numer jeden do rubryki "pozar" w gazecie (i ti TEJ gazecie). Ale bylby wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popiół Re: YYY...Palicie się IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 18:55 Sabaciku,na solarium tak czesto nie chodzę bym się spaliła. :) A wiesz,że u mnie ok,bo atakowałam esemesami. :) Ps.Będę jadła z Żarem pizzę.Tak jak wczoraj.A z nauki znów nici. Buziaczki od nas dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: YYY...Palicie się IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 18:59 Nataliaa znowu spedza popoludnie z Julia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J & N Re: Do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 19:11 Pozdrawiamy serdecznie. I uciekamy,bo już nam przywieźli pizzę(szybko dzisiaj.A nie mówiłyśmy,by się pospieszyli,bo jesteśmy głodne). :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 19:48 A jaka pizze macie? Ja nie lubie z ananasem ale lubie z pieczxarkami i podwojnym serem... Smacznego Paniom zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka mniam IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 09:05 pizza była wysmienita była special i wegetariana (bez oliwek) pinokio polecam a sos czosnkowy wysmienity ani za ostry, ani za łagodny w sam raz mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: mniam IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 22:03 A palilo sie na Wazow. Odpowiedz Link Zgłoś