Dodaj do ulubionych

Słupskie teatry-strony internetowe

20.02.05, 09:35
Tak się zastanawiam znów,po co np. na słupskiej stronie podoawana jest strona
internetowa Nowego Teatru, skoro o kilku miesięcy wchodząc tam widzę "serwis
w trakcie konstrukcji" czy jakoś tak.Chociaż może można się cieszyć,bo na
stronę Impresaryjnego w ogóle nie mogę wejść.
Obserwuj wątek
    • zuzanna6 Re: Słupskie teatry-strony internetowe 20.02.05, 10:25
      no to prawda, jak chca zyskac publike

ale w marcu bedzie wiele ciekawych przedstawień, chyba sie wybiore na Ewe Bem
      • matalijka Re: Słupskie teatry-strony internetowe 20.02.05, 10:28
        No tak, marzec to konreontacje sztuki kobiecej,nie wiem co będzie, może na coś
        się wybirę,ale na Ewę bem na pewno nie.jakoś zraziłam się do niej.
    • stefankowadlo Re: Słupskie teatry-strony internetowe 20.02.05, 10:36
      > na stronę Impresaryjnego w ogóle nie mogę wejść.

Popraw mnie, jesli się mylę, ale Impresaryjny juz chyba nie istnieje? Na
      szczęscie znów mamy teatr dramatyczny :-)
      • zuzanna6 Re: Słupskie teatry-strony internetowe 20.02.05, 11:19
        tak, masz racje, ale wiadomo o co chodzi :)
      • andy_sz Re: Słupskie teatry-strony internetowe 02.03.05, 18:21
        stefankowadlo napisał:

> > na stronę Impresaryjnego w ogóle nie mogę wejść.
        >
        > Popraw mnie, jesli się mylę, ale Impresaryjny juz chyba nie istnieje? Na
        > szczęscie znów mamy teatr dramatyczny :-)

Otoz nie, w tej chwili funkcjonuja rownolegle Teatr Impresaryjny i Nowy Teatr.
        Ten pierwszy organizuje m.in. X Konfontacje Sztuki Kobiecej
        Tan drugi robi swoje przedstawienia.
        Tak wiec mamy w Slupsku 4 fachowe teatry w tej chwili, shock (Impresaryjny,
        Nowy, Rondo, Tecza)
        A jesli chodzi o strony internetowe to porazka totalna, Nieraz mialem ochote
        popatrzec co sie tam dzieje, ale Nowy jest w konstrukcji od poczatku istnienia,
        Impresaryjny mial strone uaktualniana raz na 2 lata, w tej chwili rowniez jest
        w trakcie konstrukcji, Rondo - strony niet (nie liczac strony Slupskiego Osr.
        Kultury, pod ktorym Rondo funkcjonuje). Jedynie Tecza ma calkiem niezla
        stronke, no ale wiadomo ze odbiorca sa glownie dzieci, chociaz chetnie
        wybralbym sie na jakies przedstawienie Teatru Lalek.
        • andy_sz Re: Słupskie teatry-strony internetowe 28.03.05, 13:33
          No wlasnie przypadkowo zauwazylem, ze dziala juz strona Nowego Teatru!
          www.nowyteatr.pl/
          Mozna zobaczyc co w repertuarze, kilka recenzji poczytac i poznac zaloge.
          Stronka zrobiona calkiem przyjemnie, chociaz pare rzeczy by sie jeszcze
          przydalo udoskonalic. Mam nadzieje ze stronka jak Teatr utrzyma sie...
          • zuzanna6 Re: Słupskie teatry-strony internetowe 28.03.05, 13:38
            o jaka mila niespodzianka, na Ciebie zawsze mozna liczyc, ale jestes czujny,
            dzieki, tę stronke zaraz dodam do ulubionych
            • andy_sz Re: Słupskie teatry-strony internetowe 28.03.05, 13:50
              Bardzo podoba mi sie, ze robia przedstawienia we wspolpracy z Orkiestra
              Kameralna. Pamietam jeszcze kiedys, jak w podstawowce na takie przedstawienia
              chodzilismy, prawie jak do Teatru Muzycznego. Teraz tak robia "Skrzypka na
              Dachu". Takie projekty sa swietne, ja bardzo lubie musicale, a to troche je
              przypomina. NO i taka muzyczna oprawa bardzo poprawia poziom przedstawienia,
              byc moze nie kazdy to lubi, ale dla mnie bomba.
              • zuzanna6 Re: Słupskie teatry-strony internetowe 28.03.05, 13:58
                pewnie, że bomba, musze sie koniecznie wybrac, no i widze, że w obsadzie jest
                moj ulubiony aktor - Marcin Bortkiewicz, zresztą aktor i scenarzysta
                pamiętasz, byłam zaoroczona jego grą w CYRKU OKLAHOMA według Kafki, ale to było
                w Rondzie
                • matalijka Re: Słupskie teatry-strony internetowe 28.03.05, 15:25
                  O.jak miło,że "już" działa :)
                • andy_sz Re: Słupskie teatry-strony internetowe 28.03.05, 15:25
                  Pamietam :-)
                  Fajnie, mam tylko nadzieje ze widownia dopisze i nie poodwoluja polowy
                  przedstawien...
                  • zuzanna6 Re: Słupskie teatry-strony internetowe 28.03.05, 19:29
                    widownia dopisze, na pewno, ostatnio zawsze jest sporo chętnych na wszystko
                    • andy_sz Re: Słupskie teatry-strony internetowe 15.04.05, 09:31
                      No i jak, widzial ktos Skrzypka?
                      Jak wrazenia? Co najbardziej utkwilo w pamieci?
                      Piszcie...
                      • matalijka Re: Słupskie teatry-strony internetowe 16.04.05, 21:27
                        ja jeszcze nie byłam,może Zuza ...
                      • Gość: lola Re: Słupskie teatry-strony internetowe IP: *.rene.com.pl 17.05.05, 21:42
                        ja bylam na premierze. podobalo mi sie, jak na warunki, ktorymi dysponują (mala
                        scena, brak profesjonalnie spiewajacych aktorow) zrobili cos swietnego.
                        choreografia tez calkiem niezla a przeziez to nie jest teatr muzyczny:)
                        • matalijka Re: Słupskie teatry-strony internetowe 20.05.05, 17:24
                          Ale fajnie,że Ci się podobało.Czekamy na więcej recenzji :)
                          • zuzanna6 Re: Słupskie teatry-strony internetowe 20.05.05, 19:14
                            matalijko, nie byłam... (
        • Gość: sandra Re: Słupskie teatry-strony internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:43
          witam. Tęcza ma nową szatę graficzną strony internetowej
          www.tecza.slupsk.net
          • matalijka Re: Słupskie teatry-strony internetowe 04.02.06, 13:56
            Dzieki Sandra za wiadomość.Zaraz tam zajrzę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka