kizia83 09.08.06, 20:45 Czy jest może w Słupsku jakiś lokal w którym można potańczyc.Chodzi mi o dancingi.Metro i Adamek odpada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matalijka Re: Gdzie się pobawić? 12.08.06, 09:52 Chodzi Ci o dancing,a Metro i Adamek odpada? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta.karta Re: Gdzie się pobawić? IP: *.kolonianet.pl 18.08.06, 20:24 W Słupsku nie ma gdzie potańczyć. To fakt. Dancingi typu Adamek czy Metro to przypudrowane relikty komunizmu. Dziwię się, że jeszcze nikt nie wykorzystał tej luki na słupskim rynku. Sama w lipcu miałam nie lada problem ze znajomymi, aby wyjść gdzieś kulturalnie i przyjemnie posiedziec i potańczyć. Wylądowałyśmy w Ustce. Ale tam też marnie - wylądowaliśmy w jakimś Domu Marynarza (Viva pod znakiem dilerów i panienek odpadła. Muzyka na żywo - jedna wielka porażka. Nie gustuję w Białym Misiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta.karta Re: Gdzie się pobawić? IP: *.kolonianet.pl 18.08.06, 20:30 Do młodych Słupszczan na poziomie, artystów, z pomysłem - zawalczcie o klub z prawdziwego zdarzenia (samba, salsa itp). To wstyd, żeby nie mozna było wieczorem w sobote pójść w Słupsku na balety, a nie do mordowni. Będę niedługo w Słupsku u rodziców - dajcie znać gdzie mam się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Gdzie się pobawić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 00:38 przegladam te tematy i stwierdzam ; jak wy tu zyjecie ? macie jakies rozrywki w tym miescie ? kto zazadza tym sektorem bo kulturalne i inne aspekty leżą Odpowiedz Link Zgłoś
homer_slupsk Re: Gdzie się pobawić? 02.03.07, 12:17 Lady Pank - Siódme niebo nienawiści- posłuchaj ta piosenka świetenie pasuje do naszego miasta… Niech tam sobie inni gdzieś mają ropę, prąd i gaz Nie podskoczą nam - o nie! Tyle tej energii w nas A teraz siódme niebo nam się dzieje Bajeczny nastał czas Wiadomo, wszyscy ku.. i złodzieje Nie wyłączając nas Odpowiedz Link Zgłoś
skaf Re: Gdzie się pobawić? 04.03.07, 00:04 A dlaczego Adamek laluniu odpada ? Rasistak, co Romów nie lubi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Gdzie się pobawić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 13:41 w słupski hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: Gdzie się pobawić? IP: *.182.wmc.com.pl 09.04.07, 22:25 W miami,bardzo kulturalnie,drogo,ale mozna sie zdziwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ:) Re: Gdzie się pobawić? IP: *.slp.vectranet.pl 13.04.07, 10:48 A jakie są ceny w Maiami?? wjazd, piwki drinki, jaka muzyka leci?? Odpowiedz Link Zgłoś
jac2007 Re: Gdzie się pobawić? 11.04.07, 11:26 jak to dzie? w mijami przecież można sie bawić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Gdzie się pobawić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 02:07 w Q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Gdzie się pobawić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:45 w Q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właśnie? Re: Gdzie się pobawić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 09:05 gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś