19.09.24, 11:02
Cóż. Pobawiliśmy się domowymi zabawkami, pora pójść dalej czyli do podstawówki. Pierwsze miejsce nawiązywania kontaktów społecznych wykraczających poza obręb "własnego podwórka". Z oczywistych względów nie będę tutaj pisał o konkretnych ludziach - będzie to głównie wątek obrazkowy o przedmiotach. Tak więc zaczynamy pakować plecak...

Obserwuj wątek
    • asdzxcvfsrggxdfsd Elementarze, drogi Watsonie! 19.09.24, 11:09
    • asdzxcvfsrggxdfsd Zeszyty! - głupcze 19.09.24, 11:20
      Przepraszam, że chwilowo nie trzymam się harmonogramu czwartkowego. Jak widzicie po znakach wodnych na fotach jakiś czas temu trafiłem na pewien portal na który ludzie wrzucają różne swoje wspomnienia. Naściągałem tego tonę i włąśnie robię porządki.

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zeszyty! - głupcze 19.09.24, 11:21
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zeszyty! - głupcze 19.09.24, 11:40
          Do zeszytów czy książek można było zdobyć plastikowe okładki, albo domowym sposobem...

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zeszyty! - głupcze 19.09.24, 11:42
            I na to elegancka naklejka:

• asdzxcvfsrggxdfsd Najważniejsze! - piórnik made in China 19.09.24, 11:27
      Do wyboru, do koloru...

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Najważniejsze! - piórnik made in China 19.09.24, 11:28
        w środku:

• borsuczyca.klusek Re: Najważniejsze! - piórnik made in China 19.09.24, 11:29
          A to miałam coś takiego...
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Najważniejsze! - piórnik made in China 19.09.24, 11:33
            borsuczyca.klusek napisała:

> A to miałam coś takiego...
            >

A w środku kińskie gumki pachnące?

• borsuczyca.klusek Re: Najważniejsze! - piórnik made in China 19.09.24, 11:56
              Też były 😃
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Najważniejsze! - piórnik made in China 19.09.24, 12:01
                Też u Was niektórzy je jedli? :D
                • borsuczyca.klusek Re: Najważniejsze! - piórnik made in China 19.09.24, 12:05
                  U nas byli tacy, którzy jedli nawet klej biurowy, tak że ten... 🙄
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Najważniejsze! - piórnik made in China 19.09.24, 12:29
                    Chyba wąchali?
                    • borsuczyca.klusek Re: Najważniejsze! - piórnik made in China 19.09.24, 13:37
                      No właśnie nie...
                  • czcigodnystarzec Re: Najważniejsze! - piórnik made in China 19.09.24, 17:00
                    > U nas byli tacy, którzy jedli nawet klej biurowy, tak że ten... 🙄
                    >

Za moich czasów był klej roślinny.
                    Niektórzy jedli też gumę arabską.
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Najważniejsze! - piórnik made in China 19.09.24, 11:29
          wersja dla elegantek:

• borsuczyca.klusek Re: Najważniejsze! - piórnik made in China 19.09.24, 11:29
        Co to jest?
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Najważniejsze! - piórnik made in China 19.09.24, 11:32

> Co to jest?
          >

No "góry" tych piórników.
    • czcigodnystarzec Re: MPP 4 19.09.24, 16:53
      asdzxcvfsrggxdfsd napisał:
      Tak więc zaczynamy
      > pakować plecak...
      >

To nie jest plecak. To tornister.
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: MPP 4 20.09.24, 06:51
        czcigodnystarzec napisał(a):

> To nie jest plecak. To tornister.

Oczywiście, nie wiem czemu tak napisałem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka