Dodaj do ulubionych

Barmanka w vicie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:36
Cześć. Czy może mi ktoś powiedzieć coś o barmance z restauracji vita na
gdanskiej? Ktos tu napisal w jednym z watków poniżej, że ma na imię Basia.
Bywałem tam pare razy na obiedzie i właśnie zastanawiałem się jak się nazywa.
Może mi ktoś podać jakieś szczegóły? Ile ma lat, na jakim rejonie mieszka,
czy ma faceta i ogólnie może ktoś ją zna to mi powie jaka jest bo mi sie
bardzo podoba.

Pozdrawiam
Robert
Obserwuj wątek
    • Gość: defff Re: Barmanka w vicie IP: *.173.wmc.com.pl 05.10.06, 15:03
      Po kiego robisz balagan zakladajac nowy temat? Nie wystarczylo dopisac sie do
      poprzedniego watku?
      • Gość: ronson Re: Barmanka w vicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 09:39
        A tak jakoś wyszło. Chyba dlatego żebyś mnie o to spytał. Może Ty się z
        powołaniem minąłeś. Sprawdź czy w PGK są jakieś wolne etaty. Może Ci się
        poszczęści i się spełnisz zawodowo mając za priorytet porządkowanie wszystkiego.
        • brat187 Re: Barmanka w vicie 06.10.06, 10:25
          Z taką kulturą osobistą raczej u Pani Basi nie masz szans, o ile ją znam.
          • Gość: ronson Re: Barmanka w vicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 13:10
            Zawsze irytują mnie postacie o charakterze malkontenckim, które prawie wszędzie
            doszukują się czegoś co im nie pasuje jak np. Pan "wieczny porządek" powyżej.
        • Gość: defff Re: Barmanka w vicie IP: *.173.wmc.com.pl 06.10.06, 15:26
          Za to Tobie widac nie przeszakadza klasc sie do lozka w gumiakach. Twoje prawo.

U mnie masz plonka.
          EOT.
          • Gość: ronson Re: Barmanka w vicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 12:17
            Ja Pana też pozdrawiam :)
    • Gość: gizmo Re: Barmanka w vicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:11
      Niestety nie znam Pani Basi aczkolwiek zachodziłem tam parę razy na obiad i
      wiem chyba o kim mowa. Taka sympatyczna, całkiem ładna szatynka. Hmmm przejdę
      się jeszcze raz i zrobię wywiad hehehe ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka