Dodaj do ulubionych

Patrycja Markowska

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 11:25
Bardzo spodobala mi sie piosenka Patrycji Markowskiej "Opetales mnie". Czy
komus jeszcze sie podoba? (to corka lidera Perfektu).
Obserwuj wątek
    • Gość: Teddy Re: Patrycja Markowska IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 11:48
      Ja jej nie lubie. Coreczka tatusia. W swiatku artystycznym naszego kraju co
      pare tygodni wylania sie jakas gwiazda ktora ma powiazania rodzinne z innymi
      gwiazdami. Zwykly czlowiek ma 5 razy trudniej dojsc do tego samego.
      • Gość: nikka_ Re: Patrycja Markowska IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 14:21
        Masz racje Teddy zgadzam sie z toba,gdyby nie miała słynnego tatusia pewnie nie
        nagralaby jeszcze demo.
        • Gość: Damian Re: Patrycja Markowska IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 14:32
          Takich przykladow mozna mnozyc, a najlepsze ze oni caly czas w wywiadach
          podkreslaja ze jest im trudniej.
    • Gość: Agrest Re: Patrycja Markowska IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 14:40
      Chyba zadna z niej rewelacja, bo ja o niej nie slyszalem.
    • Gość: Pixi Re: Patrycja Markowska IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 20:35
      A ja mysle troche inaczej. W duzej mierze zgadzam sie z Wami. To co sie dzieje
      w naszej kulturze to jedno wielkie kumoterstwo. Aktorzy wiecznie Ci sami w
      nowych produkcjach (klika).

Jak jest oglaszany jakis casting, naglasnia sie to, a potem okazuje sie ze sa!
      Sa wybrani! Dziecko tego a tego, corka tamtej ;ub chrzesniak tych.

Ewentualnie wybiora jakas modelke. Szkoda tylko ze nie wybieraja kogos naprawde
      szarego ktory przyszedl na casting i okazal sie rewelacyjny. Nie wierze zeby
      takich jednostek nie bylo.

A co do Patrycji Markowskiej, to ja slyszalam tylko jedna jej piosenke i bardzo
      mi sie podoba. Ma charyzmatyczny glos i nawet jesli udalo jej sie zaistmniec
      dzieki ojcu, to ta piosenka sie obronila. Poza tym slyszalam ja w wywiadach i
      stwierdzam ze to bardzo fajna dziewczyna (nie zadufania w sobie, bardzo
      bezposrednia).
    • Gość: Pixi Re: Patrycja Markowska IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 19:51
      W tym tygodniu podpisywala swoja plyte w Empiku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka