Gość: Beki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 11:25 Bardzo spodobala mi sie piosenka Patrycji Markowskiej "Opetales mnie". Czy komus jeszcze sie podoba? (to corka lidera Perfektu). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teddy Re: Patrycja Markowska IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 11:48 Ja jej nie lubie. Coreczka tatusia. W swiatku artystycznym naszego kraju co pare tygodni wylania sie jakas gwiazda ktora ma powiazania rodzinne z innymi gwiazdami. Zwykly czlowiek ma 5 razy trudniej dojsc do tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Patrycja Markowska IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 14:21 Masz racje Teddy zgadzam sie z toba,gdyby nie miała słynnego tatusia pewnie nie nagralaby jeszcze demo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Patrycja Markowska IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 14:32 Takich przykladow mozna mnozyc, a najlepsze ze oni caly czas w wywiadach podkreslaja ze jest im trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Patrycja Markowska IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 14:40 Chyba zadna z niej rewelacja, bo ja o niej nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Patrycja Markowska IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 20:35 A ja mysle troche inaczej. W duzej mierze zgadzam sie z Wami. To co sie dzieje w naszej kulturze to jedno wielkie kumoterstwo. Aktorzy wiecznie Ci sami w nowych produkcjach (klika). Jak jest oglaszany jakis casting, naglasnia sie to, a potem okazuje sie ze sa! Sa wybrani! Dziecko tego a tego, corka tamtej ;ub chrzesniak tych. Ewentualnie wybiora jakas modelke. Szkoda tylko ze nie wybieraja kogos naprawde szarego ktory przyszedl na casting i okazal sie rewelacyjny. Nie wierze zeby takich jednostek nie bylo. A co do Patrycji Markowskiej, to ja slyszalam tylko jedna jej piosenke i bardzo mi sie podoba. Ma charyzmatyczny glos i nawet jesli udalo jej sie zaistmniec dzieki ojcu, to ta piosenka sie obronila. Poza tym slyszalam ja w wywiadach i stwierdzam ze to bardzo fajna dziewczyna (nie zadufania w sobie, bardzo bezposrednia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Patrycja Markowska IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 19:51 W tym tygodniu podpisywala swoja plyte w Empiku. Odpowiedz Link Zgłoś