Gość: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 15:14 Czy ktos by mi polecil dobrego mechanika, ktory zna sie na Citroenach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ej Re: Mechanik do Citroena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:21 masz juz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscccc Re: Mechanik do Citroena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 08:15 Uwaga,chciałem ostrzec przed Arkiem z ul.Leszczyńskiego,on i jego zona to złodzieje,jeżdzą po miescie samochodami ktore zostawiacie w warsztacie,ciagną kase a auto oddaja w takim stanie w jakim było zostawione,naprawde macie wybór,wiec wybierzcie innego,prawdziwego mechanika a nie głąba ktory założyl warsztat zeby okradac ludzi,z tego co zdążyłem sie dowiedziec każdy mechanik w słupsku wie i potwierdza ta opinie o Arku z leszczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: Mechanik do Citroena 22.05.09, 11:57 A na jakiej naprawie konkretnie ci zależy? Jeśli to nie blacharskie sprawy to mam takiego (auto-diagnostyka) godnego polecenia. NASZA LENA i mała lipcowa LOKATORKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Mechanik do Citroena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 14:28 za ile/ Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: Mechanik do Citroena 23.05.09, 00:16 To co mnie było? Bo jeśli tak to oczywiście zależy to od tgego, co jest do zrobienia. To logiczne chyba prawda? NASZA LENA i mała lipcowa LOKATORKA Odpowiedz Link Zgłoś