Gość: Agrest IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 18:43 Gdzie wolelibyscie mieszkac? Kamienica, domek czy blok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Damian Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 18:45 Domek i jeszcze raz domek Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Domek, kamienica, blok? 29.01.02, 20:43 hmm. mnie to sie marzy jakis palacyk albo zamek, co tam domek. No ale z braku odpowiedzniej ilosci zamkow i palacow w okolicy mieszkam na razie w domku 4 rodzinnym. i nie jest zle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 20:46 Ja bym chciala w domku wolnostojacym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:15 Domek ale koniecznie w miescie. Nie zdzierzylbym mieszkac na wiosce z dala od cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:48 A ja bym wolala domek, ale szeregowy obok kogos kogo lubie, bo tak z daleka od sasiadow to tez jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 22:01 Ja bez watpienia chciałabym mieszkac w domku,najlepiej z dala od szarej rzeczywistosci.miasta,spalin i sklepow.Ojej ale sie rozmarzyłam poki co jestem zmuszona mieszkac w starym bloku w centrum miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 06:41 Domek! Domek! I jeszcze raz Domek! I to z dala od ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 18:47 Domek,na tyle blisko fajnych sąsiadów by móc robić z nimi spontaniczne grile (takie są najlepsze) i na tyle daleko,by nie zaglądali mi do ogródka. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Domek, kamienica, blok? 01.02.02, 00:50 To jedz w Bieszczady albo w Beskid Niski, tam sa takie pustkowia ze wiatr hula i wilki biegaja. Ale to moze nie najlepsze miejsce do zycia, chociaz sa fajne wioski, pare km od miast, gdzie jest spokoj, wszystko co trzeba (sklep, mala stacyjka, droga, knajpa), ludzie pracuja w miescie a miaszkaja na takiej wiosce. Co prawda jest tam teraz duzy problem z bezrobociem, ale jak tak sobie czlowiek patrzy na te ziemie to naprawde az sie marzy zycie na takich terenach. I ziemie mozna tanio kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 06:24 W Beskidzie Niskim i Bieszczadach trwaja teraz protesty ekologow przeciw zamierzeniom przeprowadzenia tam nitki rurociagu jamalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 23:42 Chcialabym mieszkac w kamienicy z duzym oknem wychodzacym na ulice. (na wyzszej kondygnacji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:40 W sumie to ja dochodze do wniosku ze co jha sie tu wypowiadam co bym wolal, jak i tak nie mam zadnego z powyzszych lokum. Ja cjhcialbym miec kiedys nawet chocby kawalerke w bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 22:59 Blok ale mieszkanie dwupoziomowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 20:45 No.Dwupoziomowe mieszkania bardzo mi się podobają. Na strychu są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Domek, kamienica, blok? IP: 217.97.65.* 10.02.02, 11:35 A tak! Ja tez w takich gustuje! Takie sa w obrebie ulicy Drewnianej. Odpowiedz Link Zgłoś