Dodaj do ulubionych

Domek, kamienica, blok?

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 18:43
Gdzie wolelibyscie mieszkac? Kamienica, domek czy blok?
Obserwuj wątek
    • Gość: Damian Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 18:45
      Domek i jeszcze raz domek
      • andy_sz Re: Domek, kamienica, blok? 29.01.02, 20:43
        hmm. mnie to sie marzy jakis palacyk albo zamek, co tam domek. No ale z braku
        odpowiedzniej ilosci zamkow i palacow w okolicy mieszkam na razie w domku 4
        rodzinnym. i nie jest zle :-)
        • Gość: Beki Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 20:46
          Ja bym chciala w domku wolnostojacym.
    • Gość: Agrest Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:15
      Domek ale koniecznie w miescie. Nie zdzierzylbym mieszkac na wiosce z dala od
      cywilizacji.
    • Gość: Pati Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:48
      A ja bym wolala domek, ale szeregowy obok kogos kogo lubie, bo tak z daleka od
      sasiadow to tez jest zle.
      • Gość: nikka_ Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 22:01
        Ja bez watpienia chciałabym mieszkac w domku,najlepiej z dala od szarej
        rzeczywistosci.miasta,spalin i sklepow.Ojej ale sie rozmarzyłam poki co jestem
        zmuszona mieszkac w starym bloku w centrum miasta!
        • Gość: Pamela Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 06:41
          Domek! Domek! I jeszcze raz Domek!

I to z dala od ludzi!
          • Gość: Nataliaa Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 18:47
            Domek,na tyle blisko fajnych sąsiadów by móc robić z nimi spontaniczne grile
            (takie są najlepsze) i na tyle daleko,by nie zaglądali mi do ogródka.
          • andy_sz Re: Domek, kamienica, blok? 01.02.02, 00:50
            To jedz w Bieszczady albo w Beskid Niski, tam sa takie pustkowia ze wiatr hula
            i wilki biegaja. Ale to moze nie najlepsze miejsce do zycia, chociaz sa fajne
            wioski, pare km od miast, gdzie jest spokoj, wszystko co trzeba (sklep, mala
            stacyjka, droga, knajpa), ludzie pracuja w miescie a miaszkaja na takiej
            wiosce. Co prawda jest tam teraz duzy problem z bezrobociem, ale jak tak sobie
            czlowiek patrzy na te ziemie to naprawde az sie marzy zycie na takich
            terenach. I ziemie mozna tanio kupic.
            • Gość: Pamela Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 06:24
              W Beskidzie Niskim i Bieszczadach trwaja teraz protesty ekologow przeciw
              zamierzeniom przeprowadzenia tam nitki rurociagu jamalskiego.
    • Gość: Pixi Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 23:42
      Chcialabym mieszkac w kamienicy z duzym oknem wychodzacym na ulice. (na wyzszej
      kondygnacji).
    • Gość: Agrest Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:40
      W sumie to ja dochodze do wniosku ze co jha sie tu wypowiadam co bym wolal, jak
      i tak nie mam zadnego z powyzszych lokum. Ja cjhcialbym miec kiedys nawet
      chocby kawalerke w bloku.
    • Gość: Pan Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 22:59
      Blok ale mieszkanie dwupoziomowe
      • Gość: Nataliaa Re: Domek, kamienica, blok? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 20:45
        No.Dwupoziomowe mieszkania bardzo mi się podobają.
        Na strychu są fajne.
        • Gość: Beki Re: Domek, kamienica, blok? IP: 217.97.65.* 10.02.02, 11:35
          A tak! Ja tez w takich gustuje! Takie sa w obrebie ulicy Drewnianej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka