Dodaj do ulubionych

Program do rysowania schematów szydełkowych

21.03.11, 21:21
Wprawdzie znalazłam poprzedni wątek na ten temat, ale jest raczej nieprzydatny, gdyż albo linki się nie otwierają, albo proponowane programy "nie chodzą". Jeszcze raz: czy któraś z pań zetknęła się z takim programem? Czy mogłaby sie podzielić wiadomościami, gdzie można taki program znaleźć? Niewątpliwie ułatwilby życie, gdyż zdecydowanie lepiej rysuje się schematy na komputerze, aniżeli ręcznie. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • bogusia1255 Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 22.03.11, 14:17
      Antonina atu sprawdzałaś?.
      • a_figa Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 22.03.11, 15:34
        a gdzie jest to "tu" ?
        • bogusia1255 Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 23.03.11, 18:07
          przepraszam jest tu.
          maranciaki.pl/forum/viewtopic.php?t=1878
          • antonina14 Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 23.03.11, 21:56
            Bogusiu - dziękuję. Muszę teraz rozgryźć ten program.
            • an.ta Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 25.03.11, 21:50
              antonina14 napisała:

> Bogusiu - dziękuję. Muszę teraz rozgryźć ten program.

Oczy wypatruję i nie mogę znaleźc programu do ściągnięcia na tej stronie sad
              • magdalenatrosinska Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 26.03.11, 13:27
                Ja też niecrying
                • bogusia1255 Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 26.03.11, 16:30
                  Jak otworzysz stronę to w pierwszym poście jest tłustym drukiem w brązowym kolorze napis POBIERZ myślałam że jest dość widoczny więc nie pisałam z dokładnością.
                  • an.ta Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 26.03.11, 19:25
                    Ja bardzo przepraszam, ale ja nie mogę znaleźc......

http://i56.tinypic.com/9addlj.jpg

• antonina14 Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 26.03.11, 20:57
                      Trzeba sięzalogować - wówczas funkcja będzie dostępna.
                      W mojej opinii progran jest kiepski i bardzo niedoskonały. Jest to drugi program, jaki mam i żaden nie jest dobry. Mam programy do rysowania wzorów na drutach i są znacznie lepsze.
                      Szukam dalej.
                      • bogusia1255 Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 27.03.11, 16:40
                        A skąd można ściągnąć program do rysowania wzorów na drutach ?
                        • antonina14 Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 27.03.11, 19:18

Stąd
                        • autumna Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 04.04.11, 10:43
                          Jeśli chodzi o schematy drutowe, mnie się je najwygodniej rysuje w arkuszu kalkulacyjnym pakietu Open Office. Trzeba tylko ściągnąć i zainstalować czcionkę z symbolami, np. tę:

www.knittinguniverse.com/downloads/kfont/index.html
    • olgina21 Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 05.05.11, 16:13
      Witam panią,
      Mam program do rysowania (tworzenia) schematów i na szydełko i na druty.
      Jeśli będzie pani zainteresowana wskaże jak je pobrać, zainstalować i obsługiwać.
      Pozdrawiam,
      Olga
      odem@wp.pl
      • benia77.live Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 05.05.11, 20:12
        ja bardzo prosze o link do dodrego schematu
        matejko26@wp.pl
      • emi74 do olgina21 05.05.11, 20:13
        ja też poproszę o link do obu programów
        emi74@gazeta.pl
      • antonina14 Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 07.05.11, 10:15
        olgina21 - skorzystam z przyjenością prosze o info na:
        antonina14@gazeta.pl
        • an.ta Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 07.05.11, 21:59
          I ja bardzo proszę
          anka.pom5@wp.pl
          • renbig Re: Program do rysowania schematów szydełkowych 08.05.11, 14:56
            Ja też bardzo proszę o te programy.
            bigdar68@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka