amabel 30.12.14, 19:48 Nasze forum zamiera....Pochwalcie się chociaż,proszę,co ładnego zrobiłyście na Święta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa57 Re: Cisza:) 31.12.14, 12:01 a no cisza .Ja nie mysle ,ze to Forum zamiera .Mysle natomiast ,ze pracy pelne rece . Innej pracy -sawiatecznej . Zrobilam 2 grube ,cieple szale ,chuste na plecy (duza) i serwetke .Jak wyjde z tej atmosfery swiatecznej (ktorej nie znosze ) , zrobie zdjecie z serwetki i wstawie ,zeby sie "pochwalic " Pracowitego i zdrowego Roku 2015 dla wszystkich z Forum . Odpowiedz Link
irenaki Re: Cisza:) 31.12.14, 13:08 Stale zabiegani ciągle zapracowani no to i cisza na forum. Szaliki skarpetki, mitenki , gwiazdeczki , bombeczki wyjechały . Trochę oddechu i znowu coś będziemy dłubały. Wszystkiego co dobre w 2015 dla wszystkich forumowiczek . Szczęsliwego i dobrego ! Odpowiedz Link
jolanta_52 Re: Cisza:) 01.01.15, 11:22 Wszystkiego najlepszego w 2015 I oby cisza zniknęła. Zrobiłam dwie czapeczki dwustronne w renifery. Teraz biorę się za sweter, tylko nie wiem czy szydełkowy czy dziergany Odpowiedz Link
amabel Re: Cisza:) 01.01.15, 14:09 Ja oczywiście dłubałam gwiazdki a teraz robię szalik z wełny od mikołaja Wszystkim forumowiczkom wszystkiego naj naj w Nowym Roku Pozdrawiam Odpowiedz Link
urszula97 Re: Cisza:) 01.01.15, 14:59 wszystkiego dobrego w Nowym Roku,dużo udziergów, Odpowiedz Link
forgetmenot459 Re: Cisza:) 03.01.15, 15:51 Niech Nowy Rok 2015 będzie czasem pokoju, miłości oraz realizacji najskrytszych marzeń Myślę, że w przerwie świątecznej większość osób zajmowało się rodzinami, gośćmi i składaniem wizyt, zamiast spędzaniem czasu na forum Na szydełku: aktualnie robię szal , przed świętami zajmowałam kwiatki do ozdobienia bombek. A w między czasie robię sweter, ale to już na drutach, ... serwetki-quillinq.blogspot.com/p/quilling.html www.facebook.com/pages/Delfina/u682151905225839 Odpowiedz Link
forgetmenot459 Re: Cisza:) 03.01.15, 16:03 ... pojawiło się z mojej strony niedopatrzenie w treści przedostatniego zdania... Zajmowałam się wykonywaniem kwiatków do ozdobienia bombek . Odpowiedz Link