30.12.14, 19:48
Nasze forum zamiera....sadPochwalcie się chociaż,proszę,co ładnego zrobiłyście na Święta?
Obserwuj wątek
    • iwa57 Re: Cisza:) 31.12.14, 12:01
      a no cisza .Ja nie mysle ,ze to Forum zamiera .Mysle natomiast ,ze pracy pelne rece . Innej pracy -sawiatecznej .
      Zrobilam 2 grube ,cieple szale ,chuste na plecy (duza) i serwetke .Jak wyjde z tej atmosfery swiatecznej (ktorej nie znosze ) , zrobie zdjecie z serwetki i wstawie ,zeby sie "pochwalic "
      Pracowitego i zdrowego Roku 2015 dla wszystkich z Forum .
      • irenaki Re: Cisza:) 31.12.14, 13:08
        Stale zabieganismile ciągle zapracowani smile no to i cisza na forum. Szaliki skarpetki, mitenki , gwiazdeczki , bombeczki wyjechały . Trochę oddechu i znowu coś będziemy dłubały. Wszystkiego co dobre w 2015 dla wszystkich forumowiczek . Szczęsliwego i dobrego !
        • jolanta_52 Re: Cisza:) 01.01.15, 11:22
          Wszystkiego najlepszego w 2015smile I oby cisza zniknęła.
          Zrobiłam dwie czapeczki dwustronne w renifery. Teraz biorę się za sweter, tylko nie wiem czy szydełkowy czy dzierganysad
          • amabel Re: Cisza:) 01.01.15, 14:09
            Ja oczywiście dłubałam gwiazdki a teraz robię szalik z wełny od mikołajasmile
            Wszystkim forumowiczkom wszystkiego naj naj w Nowym Rokusmile
            Pozdrawiam
    • urszula97 Re: Cisza:) 01.01.15, 14:59
      wszystkiego dobrego w Nowym Roku,dużo udziergów,
      • forgetmenot459 Re: Cisza:) 03.01.15, 15:51
        Niech Nowy Rok 2015
        będzie czasem pokoju, miłości
        oraz realizacji najskrytszych marzeń

Myślę, że w przerwie świątecznej większość osób zajmowało się rodzinami, gośćmi i składaniem wizyt, zamiast spędzaniem czasu na forum smile

Na szydełku: aktualnie robię szal , przed świętami zajmowałam kwiatki do ozdobienia bombek. A w między czasie robię sweter, ale to już na drutach,

...
        serwetki-quillinq.blogspot.com/p/quilling.html
        www.facebook.com/pages/Delfina/u682151905225839
        • forgetmenot459 Re: Cisza:) 03.01.15, 16:03
          ... pojawiło się z mojej strony niedopatrzenie w treści przedostatniego zdania... Zajmowałam się wykonywaniem kwiatków do ozdobienia bombek smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka