zajbel 20.12.07, 14:54 Nie wiem czy póżniej będę miała czas więc już dzisiaj składam wszystkim forumowiczkom i admince najserdeczniejsze życzenia świąteczne i noworoczne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inesmaria Re: Zyczenia świąteczne 20.12.07, 16:45 Tez tego samego wszystkim tutaj z calego serca zycze!! Odpowiedz Link
zmirzluch Re: Zyczenia świąteczne 20.12.07, 18:21 Ja również dołączam się do tych życzeń Życzę wam pieknych wzorów, równych słupków oraz zadowolenia ze swoich prac Dużo pomyślnosci i szczęścia w życiu osobistym. Dziewczyny- poprostu wszystkiego naj, naj,naj. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sniezyna75 Re: Zyczenia świąteczne 21.12.07, 09:09 Wszystkim którzy tu piszą i tym którzy tylko zaglądają życzę Zdrowych, radosnych, spokojnych i rodzinnych Świąt. A na NOWY 2008 ROK życzę wszystkim mnóstwa wspaniałych pomysłów i udanych robótek. Odpowiedz Link
bogdap1 Re: Zyczenia świąteczne 21.12.07, 10:39 sniezyna75 napisała: > Wszystkim którzy tu piszą i tym którzy tylko zaglądają życzę > Zdrowych, radosnych, spokojnych i rodzinnych Świąt. > A na NOWY 2008 ROK życzę wszystkim mnóstwa wspaniałych pomysłów > i udanych robótek. Nie jestem dobra w układaniu zyczen, wiec podpisuje sie pod tymi , Spokojnych świąt Odpowiedz Link
erin25 Re: Zyczenia świąteczne 21.12.07, 17:25 Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego najlepszego w Nowym 2008 Roku życzy wszystkim odwiedzającym forum Szydełkomania oraz robotki na drutach Erin25. Odpowiedz Link
podkoweczka5 Re: Zyczenia świąteczne 21.12.07, 21:23 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, Niech aniołek , wszystkich tu piszących i zaglądających, mocno ode mnie uściśnie, I złoży serdeczne życzenia, Z okazji Świąt Bożego Narodzenia! pozdrawiam świątecznie z całego serca maria Odpowiedz Link
urszula97 Re: Zyczenia świąteczne 21.12.07, 22:29 Wszystkiego naj...naj..Szczęśliwego Nowego Roku 2008 i oby włóczki nie zdrożały. Odpowiedz Link
splocik Re: Zyczenia świąteczne 23.12.07, 16:07 Dołączam się do życzeń. Życzę spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności i spełnienia marzeń w Nowym Roku. Niech nie zabraknie pomysłów, narzędzi i surowaców do spełniania marzeń. Pozdrawiam ciepło. splocik Odpowiedz Link