doragos 17.02.08, 10:46 Dziewczyny, czy próbowałyście juz robić coś z kordonku z LIDLA? Może chciałybyście się pochwalić i podzielic wrażeniami? Kupiłam biały kordonek i wydaje mi się nie najlepszej jakości. Jak Wy myślicie!? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysta48 Re: Kordonek z LIDLA 17.02.08, 11:50 Robiłan już kilka rzeczy z tego kordonku: 2 topy- bluzeczki i ozdoby takie jak aniołki , serwety. Jestem zadowolona. Topy dobrze się noszą a po praniu nic z nimi nie stało. Odpowiedz Link
doragos Re: Kordonek z LIDLA 17.02.08, 14:37 Właśnie zaczęłam robić z niego koszyczek. Robi się nieźle. Pochwalę się jak skończę. Odpowiedz Link
ullak Re: Kordonek z LIDLA 17.02.08, 18:26 Z białego robiłam m.in. serwetkę: fotoforum.gazeta.pl/3,0,584366,2,36.html Uważam, że na tą cenę kordonek jest w porządku, choć na pewno nie jest takiej jakości jak kordonki innych znanych firm. Moim zdaniem jest dobry na serwetki i inne dekoracyjne drobiazgi, ale bluzeczki już nie zrobiłabym z niego. Piszę tu o tym białym pakowanym po 8 szt. Nie wiem jak sprawuje się ten z błyszczącą nitką w dużym kłębku. Pozdrawiam, Ula Odpowiedz Link
dzowa Re: Kordonek z LIDLA 21.02.08, 21:00 macałam dzisiaj ten z błyszczącą nitką. Kłębek wygląda imponująco - taaaki wielki w dotyku dość wiotki. Skojarzył mi się ze snehurką. Odpowiedz Link
edakus Re: Kordonek z LIDLA 23.02.08, 12:00 Osobiście jestem bardzo zadowolona z jakości kordonka. Dobrze się szydełkuje, nie mechaci się po praniu. Odpowiedz Link