Dodaj do ulubionych

Pomóżcie - sklepy dziecinne

13.04.12, 15:49
Witam serdecznie. ;)
Za niedługo zostanę świeżutką młodą mamą. Potrzebuję informacji o jakimś sklepie z ciuszkami i artykułami dla niemowląt. Nie chciałabym pójść do jakiegoś miejsca, gdzie nie dostanę porządnej i konkretnej odpowiedzi na moje pytania. Potrzebuję sklepu gdzie mogłabym kupić sprawdzone, dobrej jakości produkty, oczywiście w przystępnej cenie. Byłoby wspaniale, gdybym w tym sklepie mogła kupić wszystko co dla młodej mamy i jej dzieciątka potrzebne ;) Pomóżcie mi. Gdzie w naszej Świdnicy znajdę taki sklep?
Pozdrawiam cieplutko
Obserwuj wątek
    • floe1 Re: Pomóżcie - sklepy dziecinne 16.04.12, 21:36
      na zamokowej, na pułaskiego, na długiej, na trybunalskiej są sklepy z akcesoriami dla dzieci - czyli wszystko w ścisłym centum sklepy blisko siebie więc jak czegoś nie ma w jednym można podejśc do nastepnego. co do markowości produktów zależy czego konkretnie szukasz- ja sporadycznie korzystam z tych sklepów ale wiem że są - z doradztwem różnie bywa- sprzedawca zacheci cie do sprzedazy tego co ma - ja szukalam tego co sprawdsiły i poleciły inne mamy... a nie co akurat jest w danym sklepie.... Poza tym ceny w świdnickich sklepach tego typu są dośc odstraszające...
    • gaga-sie Re: Pomóżcie - sklepy dziecinne 18.04.12, 00:09
      Sklep "3 kiwi "na Zamenhofa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka