Gość: beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 10:50 czy ktos wie gdzie sie mozna zgłaszać do pracy w wałbrzyskim makro.jaszcze lepiej jak by ktos cos wiedział o warunkach w tej firmie(czas i stawka} Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pup Re: PRACA W MAKRO IP: *.wlb.vectranet.pl 23.09.08, 11:58 Czas i stawka jak w hipermarketach. Na nic wiecej nie licz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: PRACA W MAKRO IP: *.wlb.vectranet.pl 23.09.08, 12:13 Podanie skladasz w Dziale Personalnym Hala Makro w Wałbrzychu ul.Dmowskiego 22.E-mail:rekrutacja5@makro.pl. Musisz wpisać stanowisko jakie Cię interesuje.Musisz również wyrazić zgodę na przetwarzanie Swoich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji(zgodnie z ustawą z dnia 29.08.97r.o ochronie danych osobowych Dz.U.nr133,poz.883)I czekasz na telefon.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: PRACA W MAKRO IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.08, 13:07 Czas pracy: najlepiej cała doba, pensja: minimum socjalne. Jak w każdym markecie. Ludzie walczcie i nie dajcie się gnoić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana pra wykladanie towaru IP: 78.9.25.* 05.01.10, 15:31 pracowałam już w Makro jako sprzątaczka w Firmie POLIT z miłą chęcią mogła bym pracować na wykładaniu towaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: PRACA W MAKRO IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.10, 22:01 A kim jest ten uroczy Pan w długich włosach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CrAzY81 PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 23:00 orientuje się ktoś czy sa przyjecia do Makro?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: PRACA W MAKRO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.07.09, 18:54 Są przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CrAzY81 Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 21:03 Na Jakie działy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: PRACA W MAKRO IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 07.07.09, 17:17 O to musisz zapytać w dziale personalnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.02.10, 11:01 Mycie kurczaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAURUS Wasz problem polega na tym IP: 83.12.74.* 03.10.08, 10:57 że nie potraficie z góry powiedzieć ile chcielibyście zarobić. Wysłałem do nich swoje CV, moje oczekiwania i do dzisiaj nie uzyskałem żadnej odpowiedzi . Więc mogę stwierdzić jedno, jest to polowanie na głupoli. Pewnie chcą zatrudniać na jakieś 7/8 , stawka 5-6 zeta, praca po 12 godz. i "morda w kubeł". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: PRACA W MAKRO IP: *.eranet.pl 05.10.08, 18:55 praca na stanowiskach kierowniczych na zmiany. Porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: PRACA W MAKRO IP: *.gprs.plus.pl 06.10.08, 11:55 Cały etat 1800 brutto.Tragedii nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.. Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 13:36 A jak wygląda to spotkanie na Dmowskiego 22? jak to wogóle dalej przebiega? skoro Makro jest jeszcze w rozbudowie? od kiedy zatrudniają? był ktoś już może na rozmowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: PRACA W MAKRO IP: *.gprs.plus.pl 06.10.08, 13:47 No właśnie. O co pytają, od kiedy oferują zatrudnienie? Wiem że hala otwiera się dopiero w grudniu, a co do tego czasu? Jakieś szkolenia? R Rekrutacja już trwa. To pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 21:41 ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.08, 14:43 Tragedi powiem wam nie ma byłem na rozmowie gdzie zarobicie 1500zł netto po 3miesiącach!!!hmmm???na poczatek 1400 brutto!!zobaczymy !szkolenia zapewniają!!!A Makro rusza 9 grudnia!!!ale pracownicy znacznie wczesniej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 17:01 A odrazu po rozmowie cię przyjmują czy trzeba może jeszcze czekać na telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PRACA W MAKRO IP: *.gprs.plus.pl 09.10.08, 17:08 Zależy ja dostałem się od razu a koleżanka musi czekać na telefon ok 2 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 23:22 Trzeba czekać na odpowiedź. Jak przyjmą to będzie telefon, jak nie to przyślą list. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmura Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 15:29 Witam. Faktem jest że mało dają ...co to jest 1400 brutto? Ale pozwólmy się im rozwinąć ... poczekajmy co zaproponują po 3 miesiacach przepracowanych... Może być tak że dadzą nam podwyżki i będziemy się z nich cieszyć <nie mówie tu o ludziach którzy zarobiali by 2500 netto i tak by było malo> Mówię tu o realnych pensjach. Równie dobrze może być tak że 3 miesiace miną i wszyscy bedą uciekać bo bedzie porażka... ale póki co moje zdanie jest takie JAK NIE SPRÓBUJESZ WIEDZIEC NIE BEDZIESZ! Przyjmują już pracowników bo ktoś musi przygotować Makro do otwarcia.. więc zamiast siedzieć w domu i się zastanawiać "iść czy nie? " proponuje złożyć aplikację i poczekać na rozmowe, ona napewno wszystko wyjasni... pod warunkiem że będziecie się pytać o to co chcecie wiedzieć... tak dla ciekawostki napiszę iż oferują pełną socjalke < paczki dla dzieci, bony , dodatki do obiadów...etc. > więc jak nie chcesz iść na strefe i zapierniczać jak "Osioł" < bo inaczej tego gnojstwa okreslic nie mozna> to idź i zanieś Cv. pozdrawiam i powodzenia. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 14:11 No tak ja zaniosłam i byłam na rozmowie.Rozmowa wydaje mi sie że jak najbardziej pozytywnie przebiegła jednak mineło prawie 4 tyg i ani telefonu ani listu.Jak dzwoniłam i pytałam co w tej sytuacji to mówia że rekrutacja trwa i trzeba czekać,ale czy to nie przesada? hymm szkoda bo chciala bym wiedziec konkretnie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poruszony [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.08, 19:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: PRACA W MAKRO IP: *.wlb.vectranet.pl 06.11.08, 21:07 Sądząc po sposobie wypowiedzi i co za tym idzie, myślenia to wcale się nie dziwię , że kazali ci spire...ć. Proś Boga o zdrowie bo o rozum za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.08, 21:12 Ludzie otrząśnijcie się wreszcie! 1400 brutto to nie powinno się pracować nawet tydzień na okresie próbnym. Przeczytałem cały temat i rozczarował mnie fakt, że ludzie siebie nie wierzą. Wypowiedź że trzeba poczekać na podwyżkę ale nie 2500 zł netto tylko chodzi o realną pensję. Ludzie!!! A 2500 to tak dużo? SZANUJMY siebie i swój czas. Mój pracownik który się wykazał dostał na początek 2800zł. Źle? Albo nierealne? W mojej firmie średni zarobek to ok 2000-5000zł. I dyrektorzy nie zawyżają średniej bo oni zarabiają po 30.000 i 40.000 wiec nawet nie wspominam o tym. Każdy kto szanuje siebie i przede wszystkim docenia własną pracę zapraszam na rozmowę 882-558-199. Ci którzy mają ambicje zadzwonią i zobaczą ze 1400zł to można odprowadzać podatku. Ludzie nie bójcie się zarabiać pieniędzy! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_n3 Re: PRACA W MAKRO 20.11.08, 14:03 2000-5000 tys?? Trochę zadziwiające zarobki jak na Wałbrzych... poprosiłabym więcej szczegółów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axio Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 12:55 To normalan polityka zbierają jak najwięcej CV i maja wtedu doskonały wybór. Nie jest to dla nich czas zmarnowany poniewaźz po cichu handlują naszymi danymi osobowymi. Jeszcze przed wojskiem rozesłalem swoje CV do kilkunastu firm w Wałbrzychu, głównie WSSE. po paru miesiącach zacząłem otrzymywać masę ofert reklamowych i ulotek ??? Skąd... przecież nie pracowałem wcześniej kończylem szkołę. Na niektórych formularzach rekrutacyjnych pracodawca żąda szczegółowych danych NIP, Regon. Wyciek tych informacji może nam sprawić niemało kłopotów w życiu, z komornikiem włącznie. Jak widać handelek kwitnie równo naszym kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 20:23 ja już miesiąc temu zaniosłem cv i do tej pory nic a podobno już tam pracują!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 16:00 tak , juz pracujemy. pracuje jako logistyk i nie jest tak zle.. Powiedzieli ze po 3 miesiacach podwyzsza i bedzie około 1900brutto z dodatkiem ta kwota mnie w zupełnosci zadowala... z czasem zobaczymy , wole zarobic pewne 1300 netto niz tak jak tu jakis Pan "Prezes" napisał 2000 - 5000tys. Tyle zarabiaja ale budowlancy a nie ludzie z marketu. Druga sprawa jesli chcesz wiedziec to Makro na dzien dzisiejszy daje najwiecej po przepracowaniu 3 miesiecy niz inne markety. I uwierzcie nie jest zle! Jak ktos chce pracować to uszanuje ta prace i zostanie uszanowany po przez kierownika.. Trafila mi sie fajna brugada... mozna pogadac ,posmiac sie ale trzeba wykonac swoja prace... Powiem tak, jesli ktoś chce pracowac to i tak bedzie pracował!! nie dostalismy jak inne markety na "dzien dobry" najnizsza krajowa to rowniez trzeba docenić. Dajmy sie firmie rozkrecić - nie badzcie zachłanni... a Pan co pisał o zarobkach i o godnosci... spojrz na realia wałbrzycha... Ludzie tam chca pracowac i dlatego trzeba czekac jak sie odezwa! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRISS* Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 13:24 HEJKA...MAM PYTANKO? CZY SĄ TAM PRZYJĘCIA DO MOGAZYNU NA WÓZKI WIDŁOWE BO SZUKAM PRACY NA WÓZKI...A TAK PRZY OKAZJI JAK TAM PŁACĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 14:20 są jeszcze w ogóle przyjęcia na sklep? i jakie zarobki proponują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 19:53 ile osób może wejść na jedną karte??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: PRACA W MAKRO IP: *.wlb.vectranet.pl 17.12.08, 20:42 21 w tym sześcioro dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rucci Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 20:53 Totalny wyzysk ludzi za 1250 zł. brutto!!!To co tam sie dzieje to parodia,ledwo otworzyli a juz rotacja w tle.Szkoda zdrowia i zachodu na tą makro-cenowską hurtownie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony ???????? Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 22:21 to za taką kasę robicie tam od 3 rano za 1250 brutto to jest za 850 netto ?????????????????????????????????????????????????????????????? brak słów i winszuje głupoty pretensje do siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 22:27 tak,dokladnie za takie pieniadze tam sie zasuwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowany Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 16:25 i jeszcze zasuwa??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a dostajecie coś oprócz tych kieszonkowych jakiś towar czy coś tam innego macie socjal jakiś???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 17:49 Nic nie ma,jakies smieszne rabaty 3% do 5% za zakupiony tam towar,to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 19:54 4%za spozywcze 7% za przemysłowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppppppppffffffff Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.09, 20:41 pfffffffffffffffffffff tez mi łaska;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobo Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 01:17 Nie wiem jak będzie w Wałbrzychu, ja pracuję w Poznaniu. Zarobki zwykłych pracowników wahają się od 1500-2000 netto na pełen etat. Po dwóch latach pracy ok 1500-1700 netto. Dawniej gdy powstała hala były jedne z najwyższych w Poznaniu ( co najmniej dwa razy takie jak w innych miejscach, aktualnie to się zmieniło i wyrównało). Są dopłaty do obiadów, bony raz w roku ( wysokość zależy od hali i od dyrektora, czy nie jest pierdoła i umie wynegocjować), dofinansowania do wczasów, paczki dla dzieci, dzień dziecka co roku robiony w innym miejscu, czasami dodatkowe nagrody i bony dla pracowników, czekolady na urodziny ( np. duża Milka), party raz w roku w najlepszych restauracjach, klarnet na basen, kino, siłownię, dodatki dla matek itp. Po 23.00 taksówki do domu na koszt firmy, dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne, na cały kraj ( mamy do wyboru 8 czy 10 - coś takiego, prywatnych klinik bądż przychodni w Poznaniu, gdzie można bez kolejki zapisać się na konkretną godzinę, w razie wyjazdu i choroby ważne w całej Polsce, gdzie firma ubezpieczeniowa ma swoje placówki. Awansują głównie Ci co skarżą , lub włażą w tyłek bez masła przełożonym bądż dyrektorowi. Ale to już chyba norma wszędzie. Aktualnie Poznań również dopadła ta zmora i zwolnienia w największych firmach w Poznaniu np. VW, Teravita, Cegielski itp., gdzie zwalniają po 500-700 osób. Makro się przed tym broni, zmniejszając etaty lub do minimum zwolnienia, zobaczymy co będzie dalej. Natomiast muszę przyznać że ze wszystkich firm w jakich przyszło mi się pracować tutaj kodeks pracy jest przestrzegany najbardziej, wszelkie wypadki z miejsca zgłaszane i spisywane protokoły. Płacone nadgodziny, godziny nocne i 100-tki. Wózkowi mają płacone więcej, ale mają większą odpowiedzialność, gdyż w trakcie Ich pracy na hali chodzą przez cały czas klienci. Jest ich jak mrówek, i trzeba uważać aby kogoś nie rozjechać. Wylatuje się z miejsca za jedzenie przeznaczone na poczęstunek dla złotych klientów, lub ogólnie klientów, np. ciastka, kanapki ew. poczęstunek przez hostessy. Nie wolno jeść, bo możesz być najlepszy a wylecisz!!!!!!! My mamy dyrektora przeciętnego, fajnego ma Toruń, który by kiedyś naszym dyrektorem, i z miejsca widać różnicę, w podwyżkach, bonach itp., gdzie po ok. roku funkcjonowania praktycznie przewyższyli nas z pensjami, nagrodami, bonami itp., a zaczynali podobnie jak Wy. Myślę, że to wyjaśnia wszystko. Dodatkowo, Makro nie jest marketem tylko hurtownią. Różnice dostrzeże ten kto zacznie pracować, jak przyjdzie mu się naszykować towaru na zamówienia dla klienta na jedną fakturę na 100 000 zł. Dodatkowo na hali jest też towar markowy, czego w marketach raczej nie ma. Trzymajcie się cieplutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no prosze... Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 17:47 a jednak w innych miastach może być normalnie tylko nie tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.b. Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.09, 21:24 Witam! Pracowałem tam od października do grudnia na stanowisku kierownika stoiska(nie ważne jakiego).Myślę że ci,którzy to przeczytają a ciągle tam pracują będą wiedzieć o kogo chodzi. Cały październik i połowę listopada jeździłem do Wrocławia do pracy ("szkolenie").Od połowy listopada byłem już na hali w Szczawnie przygotowując swoje stoisko do otwarcia i już wtedy zobaczyłem jaki tam panuje bałagan(w "Lince" w Szczawnie na Chopina jest większy porządek). Dostałem towar,który wogóle nie pasował do planogramu(w miejscu gdzie miał stać pewien towar stoi słup-taaaki niuans) co przyszedł z centrali i wg którego powinien być rozmieszczony towar na półkach ale kiedy poszedłem porozmawiać o tym z kierownikiem działu(ponoć mnie teraz zastępuje a nie ma o tym najmniejszego pojęcia),usłyszałem tylko:"Nie przejmuj się i hebluj półkę na maxa"- co za syf pomyślałem sobie. Ale to nic w porównaniu z tym co było potem,kiedy przyjechał na kontrolę dyrektor regionalny a dyrektor hali wraz z kierownikiem działu robili wokół niego za pieski w cyrku a panika wśród wszystkich była taka że nie da się opisać-oczywiście była to tylko i wyłącznie wina dyrekcji). Taka sama sytuacja powtórzyła się na dzień przed otwarciem kiedy przyjechał prezes(niemiec) tego całego "bałaganu" i tak naprawdę największy luzak wśród wszystkich prezesów których poznałem a było ich kilku, ale management hali obrobił się przy tym jak niemowle od pępka po plecy, stresując przy tym cała załogę. Jaki z tego wniosek?Nie pchajcie się tam bo jakaś sekta.Jakby trzeba było się kłaniać do napisu z nazwą firmy,to pewnie też by tak było. W tej hali nie można być sobą.Chcąc tam pracować od razu trzeba od razu trzeba zameldować przełożonym wyższego szczebla że będzie się takim jak oni czyli jak osioł ze "Szreka" walącego teksty jak:"wybierz mnie","ja wiem" itd.Za komuny nazywało się to bycie aktywistą. No i nr 1 to że trzeba od razu zadeklarować chęć donoszenia na innych,kupić sobie w promocji wazelinę żeby mniej bolało no i przydałby się też jak coś płyn do przepłukania ust jak już będzie po wszystkim. Chciałbym też zauważyć że nie wszyscy są tam tacy jak opisuję.Zostało tam jeszcze kilka osób co są naprawdę ok i aż ich szkoda do takiego miejsca i mam nadzieję że szybko oprzytomnieją. Pewnie chcielibyście wiedzieć jakie stawki?Idzie przeżyć jeśli chodzi o kierownika stoiska,ale upokarzające jest to że we Wrocławiu za taką samą pracę ludzie czy to kierownik stoiska czy koordynator czyli zastpca kierownika stoiska czy też pracownik hali,mają około 1.000 PLN więcej od tych co pracują tu i możecie mi wierzyć że jest to informacja z pierwszej ręki bo widziałem "fiszki" z wypłaty. Pisabym jeszcze pewnie do rana ale jestem zmęczony,lecz chętnie odpowiem na maile, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusek Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 20:39 we wrocku hala już trochę stoi i mają jakieś obroty, więc i nie dziw, że mają większe wypłaty (pomijając,że to i tak większe miasto), które przecież zależą też od obrotu. Bajzel jest niesamowity, ale co tu się dziwić, skoro ledwo hala stoi - musi się rozkręcić, ludzie muszą się wdrożyć i załapać. Ciężko jest,bo kiepsko szkolili, ale zaczynają to już zauważać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 23:01 Cześć! A ja pracuję , wazeliny nigdy nie używam i nie narzekam... Na wszystko w życiu trzeba brać poprawkę:-)) Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.b. Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 14:01 no to niech dalej cię cisną w du... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: PRACA W MAKRO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.09, 20:17 Widzę, że koledze nie przedłużyli umowy - od października do grudnia to 3 miesiące. Typowy żal zwolnionego pracownika - błędy i źli kierownicy są w każdej firmie, a im większa tym ich więcej. Otarcie hali tej wielkości to nie otwarcie sklepu osiedlowego (co też nie jest łatwe) - bałagan przy tym jest nieunikniony. O donoszeniu na innych to wielka bzdura. Jak chcesz, to możesz donoić - wystawiasz świadectwo tylko swojej głupocie - nikt nie będzie słuchał donosów typu "Krysia powiedziała..." itp - to firma handlowa i nie ma czasu na zabawę. O zarobkach Wrocławia już ktoś mądrze odpisał więc nie będę się powtarzał. W sieci Makro pracuję 4 lata, na różnych stanowiskach - więc wiem co mówię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.b. Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 14:03 akurat za tam nie płaczę bo nareszcie mam czas na to co naprawdę przynosi dochód i wcale nie jest mi z tego powodu żal i nie mów że nie ma donosicielstwa w tej firmie bo wiesz że jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik hali5 Re: PRACA W MAKRO IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.10, 17:01 pamietam Cie ze szkolenia. byles najslabszy ze wszystkich ktorzy na nie sie stawili. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re łódź Re: PRACA W MAKRO IP: *.toya.net.pl 29.01.09, 13:19 w łodzi po 2 latach pracy stawke zreguły mają 1600-1800brutto na kasie podobnie więc nie wiem o czym ty mówisz firma spada na psy i co z tego że zapewniają zaplecze socjalne skoro zatrudniane jest ponad 20osób to się należy i żadna to rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nono Re: PRACA W MAKRO IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 21:31 Nono - To już artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makron Re: PRACA W MAKRO IP: *.dialog.net.pl 21.01.10, 09:30 wszystko powinno być z rabatem 50% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior10 lat pracy Re: PRACA W MAKRO IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.12, 11:01 witam, chciałbym sie podzielic moimi spostrzezeniami. Otórz pracuje w makro juz 10 lat i nienarzekam bo tez twierdze ze makro ma najlepsza oferte dla pracowników. przed makro robiłem w realu 2 lata i tam było o wiele gorzej za wyjatkiem paru kumpli z którymi utrzymuje nadal kontakt. Wracajac do makro to oferta jest bogata niedosc ze zarabiam dobrze to sobie dorabiam na serwisach miesiecnie wychodze 2600 na reke plus posiłki 65% taniej na stołowce pracowniczej, upusty na kino , tetr , kabaret 50% do 2 biletów na miesiac oraz karta multi sport za 40 zł płatne w ksiegowosci i moge korzystac z basenu , siłowni , fitnes itp do bólu. na swieta bony po 500zl a wielkanocne to paczki. zyc i nieumierac. Imprezy co roku Staff party cała hala i 1 mniejsza działowa czyli majówka no i co roku wycieczki. Tak wiec zapraszam niebójcie sie pracowac w makro lepszej oferty nieznajdziecie. Pozd. stały pracownik Makro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: PRACA W MAKRO IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.12, 16:19 ha ha tylko ,że nie w tym makro pracujesz o którym piszą.To u nas jest niecałe 4 lata . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: PRACA W MAKRO IP: *.dialog.net.pl 30.03.10, 20:10 Bardzo męczące są nocne zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 13.01.09, 13:00 Pracowałam z pewną osobą lider, jej grupa była ciągle na celowniku. Taki lider . Nie każdy lubi wazeline . Pozdrowienia dla Sylwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-men Re: PRACA W MAKRO IP: *.gprs.plus.pl 14.01.09, 00:25 Ja powiem krótko - pracuje się wporządku i zarobki tez mi odpowiadają jak za taką pracę i wcale cięzko nie jest. Ja poprzednio pracowałem na strefie i teraz to ja w Makro odpoczywam :) A jeżeli chodzi o wynagrodzenie to dopiero w styczniu dostaliśmy normalne wypłaty. Ja nie wiem - inni to na próbnym chcieli by już miliony zarabiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.09, 00:59 X-men z ciekawości...gdzie tyrałeś na strefie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luis Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 15:07 Te całe Makro to porażka!!!Obiecali niewiadomo jak wysokie pensje, a tak naprawde to dostaliśmy śmieszne stawki ze az wstyd o tym pisac i mówic...Kolejny hipermarketowy (tj.hurtowy) niewypał w W-chu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 23:17 Cześć! Pracuję w Makro od października zeszłego roku, wcześniej przez 3 lata pracowałem na sterfie i porównując poprzednią pracę a tą mogę stwierdzić, że czuje sie jak bym był w makro na urlopie dla tego śmieszą mnie zdania osób, które twierdzą, że jest tam zapieprz. Jak chcą naprawde poczuć jak sie zasuwa niech pójdą sobie trochę popracowac na lince w fabryce jeżeli by wytrwali chociaz pół roku tam to mam wrażenie, że już nigdy by nie gadali takich bzdur bo aż mi szkoda tego słuchać! Jedyne co nie podoba mi się w makro to jest to, że nie czuję się tam zabradzo jak taki członek drużyny tylko jako narzędzie do czarnej roboty, którym mozna pomiatac jak tylko sie da ale to nic wszystkiego nie można mieć. Ogólnie podoba mi się praca pomimo tego, że faktycznie jest tam jeszce bajzel ale to dopiero wszystko się rozkręca i miejmy nadzieje , że z czasem sie poukłada. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 17.01.09, 12:18 Małe sprostowanie Oczywiście te pozdrowienia to była aluzja , osób takich jak ta Pani nie pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwunia Re: PRACA W MAKRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 07:12 kaśka mała ruda? ja ciebie tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mak Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 08:54 Wy Polaczki potraficie tylko narzekać, to narzekajcie i klepcie słodką biede ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny do maka Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.09, 14:32 ja nie robię za jakieś 1000 zł i nie będę robił więc nie mów że wszyscy polaczki są tacy sami nie pracuje za darmo i nie narzekam a szwabowi z makro mogę nasr... do ryja za taką stawkę nikt z zachodu żaden gnój nie będzie mną pomiatał za minimalną płace jak sobie polacy pozwolili tak mają wole w ogóle nie robić niż za grosze u jakiegoś śmiecia tyrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 16:37 ty bezrobotny -z tym tyraniem to przesada i wogóle jak komuś się nie chce wcale pracować to niech sobie siedzi na zasiłku z opieki czy co tam jeszcze dają.Jeden woli nic nie mieć a drugi chociaz np.1000 ma .Nie bronie teraz Makro bo tez uważam że płacą psie pieniądze ale wypowiedż bezrobotnego jest dla mnie śmieszna .Jesteś widocznie człowiekiem bez żadnych ambicji i pracowałeś pewnie w wielu zakładach i wszędzie ci było żle i nigdzie długo miejsca nie zagrzałeś .Takich u nas jest niestety bardzo wielu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny do kk Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 20:22 ambicje i aspiracje mam wysokie niestety tutaj za to nie płacą więc nie pracuje, dzisiaj jest sztuką nie dać się je,bać w dupę za 900 zł a ty jak to lubisz to nadstawiaj dupy dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 20:29 akurat nie pracuje za takie pieniądze ...a reszta jw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kk Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 21:05 to nie cwaniakuj jak nie tyrasz za 900 zł bo dam ci opłaty za mieszkanie 1000 zł i zobaczymy jaki cwaniak będziesz wtedy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 23.01.09, 11:05 Sylwuniu L I T E R Ó W K I ! Pamiętaj na przyszłość . Nie pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwunia Re: PRACA W MAKRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 13:55 kasiu WLAZIDUPSTWO to co umisz najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 23.01.09, 15:26 Musiałam bym się inaczej nazywać to nadal bym jeździła . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 23.01.09, 15:32 Musiałam bym inaczej się nazywać to bym dalej jeździła i nadal te LITERÓWKI popraw się . cytat "Ilość skończonych szkół lub przeczytanych książek nie czyni z Ciebie osobe inteigientną" I to jest prawda i to jest fakt wazeliny urok ma.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 23.01.09, 15:34 Sorry za tą małą literówkę EMOCJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 23.01.09, 16:32 Te trzy ostatnie posty od Kaśki są skierowane do Sylwuni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: PRACA W MAKRO IP: *.centertel.pl 23.01.09, 22:17 co za debilki w tym makro zaglosuj kto głupszy kaska sylwia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: PRACA W MAKRO IP: *.centertel.pl 24.01.09, 22:54 gupsz kaska znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusek Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 11:48 dajcie se po razie, i nie zaśmiecajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogna Re: PRACA W MAKRO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.03.09, 19:16 najwredniejsza to ta s ka kres kowata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: PRACA W MAKRO IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 19:40 kresowata to s_ka przyslana z wroclawia...jak wiekszosc gwiazd chcialaby zaistniec swoim odpychajacym "s_kowstwem" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))**** Re: PRACA W MAKRO IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 19:45 kasiek w makro jest od ch.ja... a ruda byla tylko jedna.... wiec panny z calym szacunkiem ale .... mysle ze tak nie ladnie... pozdrawiam sylwie i tuzin kasiek....:))))))******** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepikarz Re: PRACA W MAKRO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.03.09, 20:14 pamietam ruda z cyckami miła ładna.zostały pasztety makro umiera pustki kto tam rzadzi jutro tesco albo jade na wrocek dosc chamstwa za ma kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: PRACA W MAKRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 08:21 kiedy ktos tu przyjedzie z centrali i zrobi porzadek w tym bajzlu z wlazidupstwem do tej naszej niby kadry kier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALI Re: PRACA W MAKRO IP: *.eranet.pl 17.03.09, 13:36 moze ktos w koncu wpadnie na pomysl i naprawde zrobi porzadek w tym burdeliku!!!!!!!!!!czy ktos z kierownictwa makro czyta te wypowiedzi!!!!!!????????????????niech to zrobia i moze wtedy czegos sie naucza bo jak narazie to jedynymi ktorzy sie tak naprawde staraja to Ci zwykli ludzie na samym dole!!!!!!Ci na ktorych nikt nie zwraca uwagi!!!!!!niech ktos w koncu wezmie za DUPY te gwiazdy co sie uwazaja za bog wie kogo a w rzeczywistosci nie maja pojecia o niczym!!!!!!!!!!a kierowniczka kadr?????????pominmy moze ta pania w komentarzu................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złoty Klient Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 23.03.09, 22:45 Racja!!!Trzeba zrobic porządek w tym śmiesznym miejscu!!! Obsługa nie jest za ciekawa,zwłaszcza laleczki w Dziale Obsługi Klienta,w ogóle nie znają sie na rzeczy,niekompetentne do kwadratu,zwłaszcza jedna, zapamiętałem ją od razu,niejaka Beatka S.,bardzo niemiła,damulka,w ogóle nie wie co sie dzieje,nie wiem kto ją przydzielił na obsługe ludzi,chyba jakis ślepy i głuchy.Wkurzyła mnie bo była bardzo niesympatyczna,tak jabkym jej conajmniej cała rodzinke wytłukł.Jak wiekszosc ludzi w Makro jest takich jak ta Milejdi to ja dziekuje!!!Ale takie zachowanie to trzeba miec we krwi i byc takim wrednym człowiekiem.Ale to do czasu,do czasu.Nie zawsze trwa tak dobra passa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.09, 22:59 a ja tam zarabiam w Makro 1800 i jestem zadowolona i od czasu do czasu duża premia za donoszenie moich koleżanek leniuszki dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: PRACA W MAKRO IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 16:19 Lale w obsludze klienta fakt sa nie doksztalcone. ale to jeszcze nic. na rybach niewolno im dokarmiac ryb w akwariach...mecza sie zjadaja sie nawzajem na zywca.... TO TAKI RYBIE...ALBO LUDZKIE. moze tak tel do ANIMALSOW... a na nocki pracuja w pol mroku...hahah DYREKTOR oszczedza pozdrawiam. aaaa ooo Kres_kowatej personalnej to ona nawet nie wie gdzie jest karta obiadowa. bez komentu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusek Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 20:52 nie wiedziałem, że nie wolno ryb dokarmiać...masakra jakaś. nie mógłbym tam pracować, za nic! o beatce s. już po całej hali krążą opowieści. wstyd, że i ludzie z zewnątrz to zauważają. donoś, donoś. i tak z czasem wychodzi, kto donosi, więc niedługo możesz nie mieć, na co. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: PRACA W MAKRO IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 20:27 do beaci osobiscie nic niemam nie ziebi mnie to ani grzeje jej sprawa jak sie prezentuje. ale do ryb owszem. a donosic mozna zawsze.wszak to informacje ktore czytaja ci ktorzy zastanawiaja sie dlaczego nasze makro swieci tak zlym przykladem...ludzie na hali sa spoko ale ekipe rzadzaca w "akwariach" powinien spotkac rybi los :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusek Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 21:03 tak właściwie, z ta ekipą "rządzącą" - wszyscy na nią narzekają, ale na co właściwie? niektóre zachowania rozumiem, wyobrażam sobie, że musi być ciężko mieć pod sobą kilka stoisk, cały dział, kupę ludzi do zorganizowania, jakieś raporty i inne pierdoły, trudno się dziwić, że się czepiają, w końcu też za coś odpowiadają, i muszą się starać, w końcu ich premie mogą być tego warte... nie tłumaczę ich oczywiście, tylko wydaje mi się, że zachowują się jak wszyscy, z tym, że są na większym celowniku, no bo to kadra "rządząca"... jeszcze o donoszeniu - jasne, że można zawsze, z tym, że jest różnica odnośnie donoszenia na podejście do klienta laski w doku (o czym donosi się chyba tylko tutaj?)- i wręcz nie nazwałbym tego donoszeniem w tej sytuacji, a co innego wyszukiwać tak właściwie naprawdę nieistotnych pierdół. ..zresztą, chyba każdy wie, czy pracuje dobrze, czy nie, i czy u niego było to donoszenie, czy reakcja na brak reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigi Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 01.04.09, 10:27 Klusek, jakie opowieści krążą o beacie s.??? To nie pierwszy raz jak klienci na nia narzekają.I nie tylko klienci. O jakim donoszeniu ty piszesz???Jezeli chodzi o pracowników to na pewno donoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusek Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:16 no właśnie o tym mówię - że donoszenie było, jest i będzie zawsze, bo ktoś ma parcie na to. Zresztą, jak ktoś fajnie wcześniej zauważył, do czegoś się to może i przydaje. co do beaty s. - nie mam z nią dużo wspólnego na hali, niemal wręcz nic, co tu będę się rozpisywał. Gigi, jak piszesz, że narzekają, to co ci tu w szczegóły będę wchodzić. Zresztą, nieszczególnie mnie to interesuje, bo, jak mówiłem - nie mam z tą dziewczyną żadnych interesów. a tak przy okazji - czy musimy tu narzekać, na tym cholernym forum, tylko i wyłącznie.. może coś miłego by ktoś napisał. że miał miły dzień. że go mniej zjebano niż poprzednio. że był fajny klient. że na hali jest taka fajna dziewczyna. COKOLWIEK! no? dawajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.04.09, 22:23 jest super pogoda, słonko świeci, ptaszki śpiewają, kicie miałczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigi Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 01.04.09, 23:28 Klusek wiesz jedno jest pewne,ze donosicielstwo było jest i bedzie:) Co do tej laluni to wiedzą,ze jest bardzo wredna,niemiła i cwaniaczkowata.Jak cos wiesz wiecej to podziel sie tu;)Takich ludzi trzeba gnębić,niech znają swoje miejsce!!! Pamietaj ze od atmosfery w pracy bardzo dużo zalezy i z ludźmi z jakimi się pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusek Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 20:48 tak,jak piszesz - plus wielkie epatowanie seksem. Któryś z was na to leci? :D a gdzie miłe rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: PRACA W MAKRO IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.09, 20:14 wiecie co??? ta beata jest ladna i swieza czysta.i wcale nie jest wredna.przynajmniej na takim poziomie jak ja ja znam. moze w makro ladnych nieznosza...wiecie we wroclawiu na szkoleniu nie rzucilo mi sie na wzrok tez nic ladnego. dziwne przeciez to wizytowka firmy.ale tam tez pracowala nasza ulubienica... ktora tu tez zwalnia i tez wybiera... moze to ona ma jakies tragiczne kompleksy...pozdrawiamy panne z Kresow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszuszek Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 20:32 wiecie co,laska po prostu zrobiła fatalne pierwsze wrażenie,i tyle. teraz też myślę,że już jest milsza,w każdym razie jeśli chodzi o pracowników, nie wiem, jak z klientami.... może załóżmy osobne forum o beacie, no nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackie Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 06.04.09, 09:13 Znajomy, jak ona jest ładna i czysta to ty chyba okulary powinienes założyc niczym Stępień!!! To jest taka sucz ze az szkoda słów!Wieśniara ze słomą w butach,uważająca sie za pępek świata.Na dodatek ma juz trzydziestke na karku,jest wyleniała i zużyta!!!Większość ludzi którzy ją znają wiedzą jaka ona jest,lala lekkich obyczajów,szukająca co chwile nowych sponsorów,fagasów,którzy będą jej zapewniać dobrobyt i pieniażki dla niej i jej przychówku.Jest wredna do takiego stopnia,ze jeszcze sie kiedyś moze przekonasz.Własny mąż ją zostawił bo nie szło z nią normalnie życ!Ze tez takich ludzi jeszcze ziemia nosi...A poźniej,przez takie właśnie szmaty,są opinie o kobietach,ze takie rzeczy robią...WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szokmen Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 06.04.09, 09:18 MAKRO to jedna wielka POMYŁKA!!!! Ze to jeszcze w ogóle funkcjonuje??? Prognozy są jednak nie najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: PRACA W MAKRO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.02.11, 13:22 Pomyłką jest twój wpis na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w Re: PRACA W MAKRO IP: *.play-internet.pl 28.02.11, 13:30 po co podnosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Niedzielny Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.09.11, 12:42 Z Polo to dobra POLOCOKTA a nie jakieś markiety. Swoją drogą - zniknęła ze sklepów. Wietrzę spiek krasnoludków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: PRACA W MAKRO IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 17:53 to ja juz zglupialem.... i juz wogule nie wiem o kim mowicie. ale chyba naprawde jej nie lubicie>> albo przesadacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 15:10 Weszłam na te forum żeby poczytać coś o pracy w MAKRO,bo jestem tym zainteresowana (zarobki,socjal itp) i nic się nie dowiedziałam bo widzę że sobie zrobiliście forum na temat koleżanki z pracy. Nie lepiej napisać list i jej to dać osobiście??? Brak szacunku dla współpracowników !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.09, 09:19 z poprzedniej pracy Beata wyleciała za złodziejstwo Radzę sprawadzić jej osobowośc bo ma bardzo kolorową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusek Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 20:27 też uważacie,że makro to pomyłka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigi Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 06.04.09, 22:01 > z poprzedniej pracy Beata wyleciała za złodziejstwo > Radzę sprawadzić jej osobowośc bo ma bardzo kolorową No nie dziwie sie, po niej mozna sie spodziewac wszystkiego co najgorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: PRACA W MAKRO IP: *.gprs.plus.pl 06.04.09, 22:14 Tak się zastanawiam czy ten post jest o pracy w Makro czy o Beacie?Pozdrawiam wszystkich Makrowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzu Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 21:36 a tam beata. dekorator jest zajebista!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hose Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.09, 13:25 a jak sie podobala wczorajsza imprezka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: PRACA W MAKRO IP: *.gprs.plus.pl 19.04.09, 16:28 Nie podobała się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusek Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:33 mi tam się podobało. Fajnych mamy współpracowników :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dune Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:56 kiedy powtóreczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 06.11.09, 01:28 Hej Chciałam się dowiedzieć jak tam z dojazdem do pracy , bo przeciez hurtownia jest czynna od 3 - 22 , co z tymi co nie maja własnego transportu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 09:00 JEŻDŻĄ TAXI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 08.11.09, 01:06 A te taxi to na czyj koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 22:23 a jak myślisz ? na twój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: PRACA W MAKRO IP: *.gprs.plus.pl 19.04.09, 19:12 Ludziska jak najbardziej super!Bez wyjątku.A dziewczyny jakie piękne.:)Tylko ciasno i muzyka jakaś nie taka.Powtóreczka koniecznie tylko nie w Graalu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_dune Re: PRACA W MAKRO 19.04.09, 21:03 nie taka tragedia tam. Tylko ciasno, laski tańcząc depczą szpilami po stopach. Ilu łzy stanęły w oczach wczoraj? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.o. kierownik Re: PRACA W MAKRO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.04.09, 21:36 Faktycznie, patrząc na niektóre MACRO-laski to tylko łzy w oczach mogą stanąć. Nic innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PRACA W MAKRO IP: *.gprs.plus.pl 19.04.09, 21:42 Ha ha!Dobre.No ale przyznajcie że niektóre dają radę.Mnie osobiście jedna wpadła w oko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczy Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.09, 08:19 a no jest..z calego tego dolku ona naj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosik Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 20.04.09, 11:04 Chyba dołku miało być? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leitheell Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:26 no no no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosik Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 23.04.09, 07:44 gość napisał(a): > A któż to taki? No własnie,co to za osobniczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.09, 07:53 Beatka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackie Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 23.04.09, 21:57 Nieee, no tylko nie ona...Nie ta labadziara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PRACA W MAKRO IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 16:04 A tam Beata,jest jedna taka która jak przechodzi to aż się micha cieszy.Miło popatrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 24.04.09, 17:10 Z tą beatą s. to jeden wielki żart bo ona to kaszana przecież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 24.04.09, 17:11 Prezes żartował oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: PRACA W MAKRO IP: *.chello.pl 24.04.09, 17:13 A 'prezes' zażartował z ironią hehe dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leitheell Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 20:36 o kim więc piszecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogromnie tajemnicz Re: PRACA W MAKRO IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.09, 22:55 o takiej pewnej jednej..chyba ze ktos mowi i kims innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halik Re: PRACA W MAKRO IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 23:54 kurde kto to??? chyba wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 01:14 no,to podzielcie się, moze kogos nie zauwazylismy. he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heros Re: PRACA W MAKRO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 20:33 a czy ktos doceni nasz piekne panie w kasie głównej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: PRACA W MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 10:03 ta tłusta na kasie uśmiecha się do mnie podoba mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PRACA W MAKRO IP: *.gprs.plus.pl 25.04.09, 21:41 Oj Heros żarty się Ciebie trzymają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heros Re: PRACA W MAKRO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.04.09, 21:39 No juz nie przesadzajcie ze nie ma tam fajnych..Wybredni jestescie.Chcecie śliczne to moze trzeba gdzies na wybiegu dla modelek szukac.i nie mowcie ze tam nie ma gdzie oka zawiesic!! bo albo jestescie slepi albo nie chcecie widziec:) Odpowiedz Link Zgłoś