megi013 21.02.06, 07:44 W ten czwartek roypocyzna sie kurs tanca w Bolku.Czy ktos idzie.Jesli tak to czy z partnerami czy tez sami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
msdynamite87 kurs tanca 26.02.06, 18:51 megi013 mozesz pwoiedziec cos wiecej an temat tego kursu tanca? ja bylabym chcetna ale na taniec brzucha ;) bez partnera oczywiscie hehe ;):) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
megi013 Re: KURS TANCA 27.02.06, 10:12 Ja oczywiście też sama bym chciała iść do dobrej szkoły tańca ale niestety Świdnica to dziura w której nic się nie dzieje.A w Bolku oczywiście byłam ale sam widok prowadzącego który uczył mnie tańca w podstawówce już mnie zniechęcił.Czy nie ma już młodych zdolnych tancerzy którzy mogliby pokazać nam jak się tańczy prawdziwą sambę.Chyba pozostaje nam właczyć odbiorniki i zazdrościć tym którzy będą się uczyć tańczyć w kolejnym Tańcu z gwiazdami. Odpowiedz Link Zgłoś
msdynamite87 Re: KURS TANCA 28.02.06, 18:53 No niestety megi inna sprawa gdyby to byl wrocłam.. smutne to troche ze tu ludzie nie maja jak milo spedzac czas nie marnujac go ... Odpowiedz Link Zgłoś