eurytka 03.01.11, 10:25 Nie płyń z biegiem rzeki, ale płyń pod prąd, tak mi się modlić kazał, pewien ksiądz. No cóż z łusek ja wyskrobana, z prądem sobie płynę od samego rana Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Bądź jak ryba 03.01.11, 10:52 .........z prądem bezpieczniej. A co prądu sobie do porannej kawki z kabelka przelałaś? Odpowiedz Link
eurytka Re: Bądź jak ryba 03.01.11, 11:15 Nie ma nic, kompletnie nic. Pewnie się do prądu podłączę. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Bądź jak ryba 03.01.11, 16:26 eurytka napisała: > Nie płyń z biegiem rzeki, > ale płyń pod prąd, > tak mi się modlić kazał, > pewien ksiądz. > No cóż z łusek ja wyskrobana, > z prądem sobie płynę od samego rana > Ładne mi "z rana". Toż to prawie południe! Odpowiedz Link
eurytka Re: Bądź jak ryba 03.01.11, 17:04 No 10.30, to po pięćdziesiątce dla mnie rano. Kiedyś to był środek dnia. Ileż to prąd może mieć znaczeń. tak na marginesie to jestem rakiem. i wiadomo, że chodzę do tyłu a teraz idę z psem: Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Bądź jak ryba 03.01.11, 18:01 Ja udomowiony kręgorogi ssak i dla mnie 10.30,to tyż rano Koziorożec Koziorożec jest uparty i wytrwały nie na żarty! Idzie w gore pomalutku, powolutku, lecz do skutku! A gdy znajdzie się na szczycie, to go stamtąd nie zrzucicie. Będzie siedział zadumany, snując jakieś nowe plany... Odpowiedz Link