natla 03.01.11, 10:58 Proponuje tu wklejać jakieś emotkowe nowości. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izis52 Re: Buuuuu (ale nie płacz) ;) 03.01.11, 11:06 A instrukcja do nich ? Jak je kombinować ? Odpowiedz Link
eurytka Re: Emotki :) 03.01.11, 11:07 Uwielbiam tę ta towarzyszy mi na okrągło. tu link, pewnie wolno kopiować www.chuda777.republika.pl/emoticonki.htm Odpowiedz Link
eurytka Re: Właściwe rozeznanie 03.01.11, 11:22 Tytułować emotki? One są po to by nic nie pisać Chuda panikujeTo samo co to Trzeba kopiować jak obrazki, trochę z tym roboty jest, już szybciej by się coś napisało Odpowiedz Link
natla Re: Właściwe rozeznanie 03.01.11, 11:28 Dlatego załączyłam ten wątek. A tytuowanie pomoże w znalezieniu właściwej emotki. No. Odpowiedz Link
eurytka Re: Pływanie 03.01.11, 11:46 "Who is who" dowiadujesz się po skopiowaniu adresu obrazka; www.chuda777.republika.pl/grafika/fridge.gif zgłodniałam, wyklikałam lodówke i jest po dodaniu img p.s. Ale sie dorwałam dziś wreszcie do komputera. Moje dziecko uważa, że nie powinnam nic pisać a ja, niestety mam taka potrzebę Odpowiedz Link
eurytka Re: zakupy+gotowanie+ zmywanie 03.01.11, 11:58 Matka to powinna tylko to: później to następnie Odpowiedz Link
eurytka Re: co tu ugotować? 03.01.11, 12:04 albo katowanie sie wałkiem, że zupa za słona Odpowiedz Link
izis52 Re: Pływanie 03.01.11, 14:15 Zabawne emotki, ale wklejanie trudne. W święta najmłodsi zainstalowali mi Mozilę Firefox, co akurat w systemie mojego laptopa szybciej działa. Siła przyzwyczajenia - wkurza mnie brak strzałek cofających, zakładki i takie tam inne bajery. Odpowiedz Link
graga211 Wklejanie nie będzie trudne... 03.01.11, 17:47 ...gdy pójdziesz na skróty. Np. ja klikam w Odpowiedz tam, gdzie jest ciekawy emotek i jego link kopiuje do swojego podręcznego schowka zrobionego po prostu z worda i zatytułowanego 'Emotki'. Z niego mogę potem w każdej chwili pobrać pobrać potrzebny mi link. Spróbuj. Odpowiedz Link
niezapominajka550 Re: Emotki :) 04.01.11, 15:19 Patrzyłam na motki tylko jak je zapamiętać jak ich tyle może podasz jakieś kody..z góry dziękuje Odpowiedz Link
natla Re: Emotki :) 04.01.11, 17:51 Niezapominajko, zrób tak jak Graga pisze tzn. kliknij w moim poście w odpowiedź. Pod okienkiem będzie to co teraz piszę, a na końcu link. Skopiuj go i wklej w okienko odpowiedzi do mnie. Możesz potem kliknąć w podgląd (pod okienkiem treści i sprawdzić czy dobrze skopiowałaś; powinien być juz widoczny emotek). Jak jest dobrze, kliknij w wyślij. Możesz też go oczywiście skopiować do każdej innej osoby, a najlepiej kopiuj te ktore Ci się podobają do swoich dokumentów. Do wszystkich emotków np. z tego wątku masz linki tak jak w tym poście. Odpowiedz Link
niezapominajka550 Re: Emotki :) 05.01.11, 09:18 Natalko dziekuje Ci bardzo <cmok dla Ciebie za pomoc i pozdrawiam wszystkich forumowiczów oraz zycze miłego dnia- Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Emotki :) 03.01.11, 15:19 Jeden link z emotkami, pewnie je znacie... i drugi Odpowiedz Link
came_lia Re: Emotki :) 03.01.11, 16:15 Nie znałam tych emotek Dostałam kiedys w prezencie taki znaczek..oddaję *właścicielce * nie był mi potrzebny Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Emotki :) 03.01.11, 17:15 Cudne te emotki,ale takie malutkie...a jam stara,ślepa babina i muszę ''wzroka''wytężać Więksiejsze też mogą być??? Odpowiedz Link
natla Re: Emotki :) 04.01.11, 17:53 Delwuś, im większe tym bardziej widoczne....że sie tak oględnie wyrażę. Odpowiedz Link