eurytka 20.06.11, 16:59 Nie lubię poniedziałku a do tej pory lubiłam. Co robić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filip505 Re: Poniedziałek 21.06.11, 03:21 ...u mnie poniedzialek wspanialy,jak mam nadzieje pozostale dni urlopu,pogoda swietna,sloneczna,noce chlodne,ryby biora,choc bardzo trudno mi sie lowi, trzy srodkowe paluchy prawej reki pocharatane,srodkowy na wysokosci paznokcia przyszyty,ale z kazdym dniem lepiej,bedzie dobrze,musi byc. Odpowiedz Link
eurytka Re: Poniedziałek 21.06.11, 06:16 dobra-kobieta napisała: > udawaj ze dzis niedziela. Nie mogę udawać w poniedziałek, że jest niedziela, gdyż wówczas wtorek byłby poniedziałkiem Filipie, dla mnie poniedziałki są zawsze dobre, odpoczywam po niedzieli i zazwyczaj niewiele gotuję. Ostatnio jednak w poniedziałek odwiedzili mnie niezadowoleni z poniedziałku i musiałam wszystko "be"wziąć na swoja klatę Na szczęście dziś wtorek Odpowiedz Link
polnaro Re: Poniedziałek 18.07.11, 12:47 Fajny poniedziałek u Was ? Strasznie się rozleniwiliście, wracać ...., wracać. Ja Kraków odwiedziłam, ależ tam był upał, a u nas proszę......chłodek i do kawy miodek /mam/ Odpowiedz Link
natla Re: Poniedziałek 18.07.11, 14:13 U mmie fajny, bo po kolejnym najeździe Lenię się, zjadam pyszne resztki i kicham na robotę. Niestety, ta nirwana długo nie potrwa. Odpowiedz Link
xy.5 Re: Poniedziałek 18.07.11, 15:27 Witam,poniedziałek bywał dla mnie szczęśliwym dniem,bo nie dostawałam dwój w ten dzień(choć niczego nie umiałam) i nie oblano mnie w poniedziałek na żadnym egzaminie,dzisiaj też zapowiadał się całkiem fajnie tylko niepotrzebnie "przykleiły się" do mnie takie dwie sąsiadki i poszły za mną do tej samej fryzjerki,a co mi naopowiadały-na miesiąc mi wystarczy,ale to mam już za sobą.Miłego poniedziałku i całego tygodnia. Odpowiedz Link
filip505 Re: Poniedziałek 21.07.11, 16:50 .....u mnie dzisiaj jak w poniedzialek,rano wrocilem z gor, posadzilismy sporo krzakow i kwiatow na koniec urlopu, susza wielka,wiec trzeba w tygodniu dodatkowo jezdzic podlewac,to nie byl moj pomysl,podlewanie moje,nic tylko cisnie sie na usta;nie sluchac,nie ulegac kobietom. Odpowiedz Link
polnaro Re: Poniedziałek 21.07.11, 19:42 Podlewaj, podlewaj, wyobraź sobie jak to-to urośnie ile cienia da Szkoda, że wody od nas nie możesz zabrać. Odpowiedz Link
filip505 Re: Poniedziałek 21.07.11, 21:41 ....wode mam wlasna,ale jakbys podrzucila jakas solidna deszczowa chmure to bym sie bardzo cieszyl,bardzo. Odpowiedz Link