Dodaj do ulubionych

Cisza ....przed burzą

08.10.11, 11:27
czyli cisza wyborcza trwa i jeszcze potrwa.Ma to niby być dla nas czas na wyciszenie,skupienie, podjecie decyzji tyle czy tego rzeczywiście potrzebujemy.??? Sama cisza jak dla mnie to nawet miła odmiana po ostatnich przegadanych tygodniach ale decyzja ,hmmm ta już od dawna podjęta i to chyba raz na zawsze.Czy ktoś rzeczywiście podejmie decyzje dziś lub jutro??? i czy to aby jeśli tak jest dobrze o nim świadczy??? No nie wiem ale co tam cieszę się tą cisza przed poniedzialkową burzą bo....tak czy siak ona nas nie minie.
Obserwuj wątek
    • sagittarius954 Re: Cisza ....przed burzą 08.10.11, 17:26
      A mnie wystarczy już tego dobrego , tak przynajmniej niektóe stacje przypomniały sobie że mozna program zrobić bez polityków i zainteresować sie innymi dziedzinami życia . W ostatnim dniu nikt nic mądrego juz nie wymysli ani nikogo nie przekona do siebie . Nie ma co oceniac innych wybory są po to byśmy sami głosowali a nie interesowali się czy sąsiad zagłosuje czy nie . To decyzja każdego , indywidualna .
      • polnaro Re: Cisza ....przed burzą 08.10.11, 17:42
        A po burzy....słońcebig_grin ?
        • misia007 Re: Cisza .... z bombami 09.10.11, 13:08
          a raczej ich atrapami w tle.Juz w paru miejscach w Gorzowie , Warszawie i Lublinie było z tego powodu przerwane glosowanie.Że komuś się tak chce kretyńsko zabawiać za nawet do 7,5 roku pozbawienia wolności.
          • sagittarius954 Re: Cisza .... z bombami 09.10.11, 17:30
            No więc proponujesz podnieść poprzeczkę i skazywać takich ludzi na wiecej latek w kazamatach ?
            Nie każdemu podoba sie rzeczywistośc w której zyje , i w jakimś amoku zdenerwowania i zemsty wymyslaja takie zdarzenia , oby tylko były to fałszywe alarmy a państwo mocne państwo, powinno na takie przypadki machać ręką . Wariatów w różnym stopniu uzależnienia od swych majaków jest wielu .
            • misia007 Re: Cisza .... z bombami 09.10.11, 18:17
              Ja proponuję a skąd???Wymiarem sprawiedliwości nie jestem,dziwię się jedynie głupocie bo trudno to inaczej określić i ...tyle.
              • filip505 Re: Cisza .... z bombami 10.10.11, 01:59
                ....nie bardzo wiem o co chodzi,ale popieram
                punkt widzenia misi,jest czas na stanowienie
                prawa......,i czs na jego przestrzeganie,baby
                to zawsze najgorsze wyjsccie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka