badanie20122013 02.10.13, 14:47 Witam! Jestem studentką V roku i poszukuję osób chętnych do wypełnienia ankiety, która jest anonimowa. Osoby, które chciałaby pomóc proszę pisać na mojego maila: badanie20122013@wp.pl Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiekwaw Magisterka.com polecam ten serwis 25.10.13, 19:31 Właśnie obroniłem dziś prace magisterską z ekonomii zamówioną w serwisie magisterka.com Została oceniona na 4. Polecam wszystkim te stronę. Podaje w razie czeg telefon 506-569-789 dobry kontakt, email, telefon, ceny też niedrogie. W pracy były niewielkie poprawki, które poprawili mimo iż zapłaciłem już całą kwotę. Pisanie prac magisterskich nigdy nie było moją mocną stroną, bałem się pisanie pracy magisterskiej, dlatego zdecydowałem się zlecić pisanie pracy, polecam magisterka.com bo wiem że wiele firm piszących prace magisterskie oszukuje, mój znajomy się nacioł Odpowiedz Link
natla Re: Magisterka.com polecam ten serwis 25.10.13, 20:58 Nacioł się mgr??? Ależ mamy magistrów! Ale skoro ostatnią ich samodzielną pracą była klasówka kiedyś tam w ogólniaku, to nie dziwota. Jak matoły nie potrafią napisać pracy magisterskiej, to niechaj do kamieniołomów idą. A ile Krzysiu tych prac napisałeś ? Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Magisterka.com polecam ten serwis 26.10.13, 20:03 dla mnie zlecający pisanie magisterek to są kompletne zera, a ci co piszą takie rzeczy, biorą udział w oszustwie i wisi mi to jaki stosunek ma do tego prawo, obrzydliwe i już, ty koleś też mi tu podśmierdujesz panienko, która czekasz na wysyłanie własnych adresów mailowych - zdziwko małe, bo ankietę wiesza się w necie i wtedy każdy może sobie łatwo kliknąć ale najczęściej nie są to prace magisterskie tylko badania rynku itp prowadzone przez wyspecjalizowane firmy net jest po brzegi załadowany oszustwami Odpowiedz Link
filip505 Re: Magisterka.com polecam ten serwis 27.10.13, 15:17 .....niezupelnie sie z wami zgadzam dziewczyny, dzisiaj gdy prawie cala wiedza swiata jest dostepna w prawie kazdym domu za pomoca internetu szkoly powinny uczyc sposobow pozyskiwania jej,nie jej jako takiej,i czy nie jest zaszczytem dla uczelni jak jej studeci przerastaja wykladowcow,choc w tym wypadku raczej uczelnia nie dorasta do czasow, czy studetow,w pracy i tak sie trzeba bedzie wiekszosci uczyc na nowo bo bo to czego sie uczylismy bedzie nieaktualne,uczelnie maja "produkowac" swiatlych,madrych ludzi a chyba jak ktos potrafi je przechytrzyc to glupi NIE jest,przed praca gosc chodzil pare lat do szkoly wiec uczelnia miala czas na weryfikacje jego osiagniec, Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Magisterka.com polecam ten serwis 27.10.13, 16:41 nie filip wiedza z internetu jest za płytka do napisania pracy magisterskiej, z netu można sobie ewentualnie bibliografię zebrać i to wszystko, potem hopsasa do źródeł, które leżą w czytelniach i instytutach naukowych prace magisterskie mają nauczyć samodzielnego wyszukiwania informacji oraz wyciągania wniosków, osobiście najlepiej, żeby nas nikt nie nacioł Odpowiedz Link
natla Re: Magisterka.com polecam ten serwis 27.10.13, 22:58 Filipku drogi, chyba przegiąłeś Praca naukowa a z założenia praca mgr do takich należy, jest dowodem na umiejętność samodzielnego myślenia. Cwaniactwo w życiu sie oczywiście przydaje. Jednak skoro ktoś się podejmuje studiowania, to powinien je z twarzą zakończyć. Obrotność w kopiowaniu prac z internetu po pierwsze wcale nie potwierdza zdolności delikwenta, po drugie nie jest on taki cwany, bo profesorowie też widzą, co to internet i potrafią wykryć oszustwo, więc o przechytrzeniu ich nie ma mowy. No chyba, że swoje tytuły naukowe zdobyli w taki sam sposób i do tego są nierozgarnięci. Ostatnio mamy parę takich przykładowych "profesorów" A z drugiej strony, wystarczy nauczyć się czytać i pisać, a reszte może zrobić talent, inteligencja i chęć do indywidualnej nauki, zwłaszcza w dobie internetu. Iluż wielkich ludzi nie skończyło nawet szkoły średnie, a doszli bardzo daleko. Na pewno takiego oszusta nie byłoby na to stać. On nie jest ani światły, ani mądry, skoro nie potrafi samodzielnie napisać pracy. A w ogóle oszustwo to oszustwo i cześć. Odpowiedz Link
filip505 Re: Magisterka.com polecam ten serwis 28.10.13, 02:17 ....moze w tym czasie zdobywa bardziej przydatna mu wiedze, ....natla,to prawda co piszesz,ale,zobacz ze zawsze jest jakies ale,czy jest swiatlym czlowiekiem ktos,dobry student,ktory sam napisal prace i nie moze znalezc pracy nawet zblizonej do swojej edukacji?????,w zasadzie musial juz wiedziec zaczynajac studia jakie ma szanse w danym zawodzie,.....a czy swiatlym jest ktos kto zmienil np kierunek pod tym wzgledem,i nawet jak nie zupelnie "uczciwie" zabezpieczy sobie prace i dochody na wiele lat,praca jest najlepszym weryfikatorem naszej nauki,prawda?????, moj brat,pracownik politechniki uwaza ze jak student z 3 ,4 prac potrafi "stworzyc nowa",nie dajac sie posadzic o plagiat to znaczy ze jest smart i nlezy mu sie dyplom mimo ze nic nowego niewniusl, bo przeciez o kreatywnych ludzi chodzi w edukacji,tej nowej bo wczesniej bylo niestety troche inaczej,wiec to 'ale' niestety istnieje,ale mozna byc idealista i tego nie widziec, Odpowiedz Link
natla Re: Magisterka.com polecam ten serwis 28.10.13, 07:28 Chodzi o zasady Filipie. Oszustwo to oszustwo, że się powtórzę. Jeżeli ktoś korzysta z kilku prac, to już to można nazwać używaniem źródeł. Taki student musi je przeczytać i pokombinować, jak z nich coś wyciągnąć. A jeżeli stać go na to, to pewnie też stać go na uzyskanie własnych wniosków z własnych doświadczeń i poczytanie innych źródeł. To zupełnie co innego niż bezmyślne zerżnięcie czyjejś pracy. Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Magisterka.com polecam ten serwis 28.10.13, 08:06 z tego co wiem praca magisterska w zasadzie nie polega na wymyślaniu nowych teorii, to jest twórcze skompilowanie informacji z różnych źródeł w celu przedstawieniu zagadnień w wybranym temacie, no chyba że robi się konkretne badania do projektu promotora, wtedy w pewnym sensie tworzy się pod jego kierunkiem kawałek nowej rzeczywistości do wymyślania Nowego służą doktoraty ew. własne publikacje (naukowe też) tak mi przynajmniej wyjaśnił mój ostatni promotor, kiedy chciałam napisać całą literaturę na magisterkę Odpowiedz Link
natla Re: Magisterka.com polecam ten serwis 28.10.13, 13:51 No to byłam tffffórczym mgr Ostatnio sprawdzałam dwóm małolatom ich prace mgr i one też były twórcze, bo magistranci musieli na podstawie swoich badań wyciągnąć wnioski i porównać z literaturą. Chyba "doświadczalne" magisterki są na ogół z dziedzin technicznych, z psychologii może, ale np. z literatury czy filozofii muszą sie opierać na analizie źródeł i wnioskowaniu. Odpowiedz Link
filip505 Re: Magisterka.com polecam ten serwis 29.10.13, 17:41 .....zasady to jakas zbiorowa ksiega zyczen,zmienna jak spoleczenstwo,czasami trzeba je "przerosnac", wyprzedzic,dla dobra rozwoju, ....oszustwo?????,ciezkie do zdefinjowania slowo, --czy jest oszustem np ten kto za pieniadze podatnika, nie swoje,konczy studia I potem sprzedaje w biedrace na kasie????? ,studia lekkie I przyjemne, --czy ten kto nawet nienajbardziej uczciwie obronil prace,robi potrzebne spolecznie rzeczy,placi duzo podatkow???????,ciezkie np techniczne studia, Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: filip 29.10.13, 20:16 mieszasz ze sobą kilka kompletnie różnych rzeczy, to tak jakbyś powiedział że jakiś morderca nie jest winien tak naprawdę, bo kocha koty zaciemnianie obrazu rzeczywistości, typowa manipulacja Odpowiedz Link
filip505 Re: filip 29.10.13, 20:41 ....zauwaz ze jest tam duzo znakow zapytania,wiec to nie manipulacja, chodzi mi tylko o to ze nie wszystko da sie ocenic w prosty sposob,i niebedzie to oceana jednoznaczna, Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: filip 30.10.13, 08:03 a co ma wspólnego podpisywanie się nie pod swoim tekstem z tym że człowiek dobrze sobie radzi na rynku pracy albo w innych sprawach? szkoda czasu ... Odpowiedz Link