tetika 16.10.14, 09:40 zajrzalam, podoba mi sie a przytulic sie tu do was da? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filip505 Re: Witam 16.10.14, 23:05 .....przytulac to ja sie lubie,nawet do .......poduszki,wiec witam, Odpowiedz Link
tetika Re: Witam 17.10.14, 06:41 tiaa przytulanie to fantastyczna sprawa a ze dzis piatek to bedzie mozna to robic az do poniedzialku Odpowiedz Link
engine8 Re: Witam 18.10.14, 01:35 No i jak zona zauwazy ze sie tu przytulacie nawet wirtualnie to wedke na plecach polamie a komputer przejedzie kolami od auta.... Slonecznego weekendu. Odpowiedz Link
filip505 Re: Witam 18.10.14, 04:21 ......co masz problemy z technika,......ta przez duze T,czyli wyobraznia, ......wiesz,kobiety raczej rozrzutne nie sa,znaczy w wydatkach na chlopa, wiec wedki nie polamie,jak wie ze on zaraz odkupi, Odpowiedz Link
tetika Re: Witam 18.10.14, 11:59 Kurcze, ale ja o przytulaniu do podusi A Filarka znam od dawna z innego forum Odpowiedz Link
filip505 Re: Witam 18.10.14, 18:15 .....filary,noge ci pozyczyc okulary,zona jak sprzatala moje "wedkarskie" to chyba z 10 znalazla, ......piekny poranek mialem,nie mialem czasu nawet przytulic sie do wedki, tak pstragi braly,w godzine limit zrobilem,potem juz tylko wypuszczalem, zlowilem razem ze 20,fakt przyznaje sie ze pare wymienilem na wieksze na sznurku co niezupelnie legalne,ale cholernie zal wypuscic kilogramowego pstraga jak na sznurku pol kilogramowy sie miota, ---w tym tyg a tak naprawde w czwartek spadlo tutaj 9 cm deszczu,to jest pewnie tyle co od poczatku lipca lacznie, pozdrawiam, Odpowiedz Link
natla Re: Witam 19.10.14, 08:17 Cześć Tetika! Widzę, że się powoli zadomawiasz. Fajnie, baw się dobrze. My pewnie już niedługo znów sie obudzimy Odpowiedz Link
tetika Re: Witam 19.10.14, 08:46 dziekuje za cieple przyjecie tak pomalu zaczynam Was poznawac i jest mi tu milo i dobrze Odpowiedz Link
tetika Re: Witam 21.10.14, 08:32 Tak Ewciu i bardzo przepraszam ze tak bez zapowiedzi. mam klopotow troche, nie mialam sily moderowac. Ale moje serce zostalo z Wami i nie chcialabym tracic kontaktu. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Witam 21.10.14, 09:51 Szkoda, ale dobrze wiedzieć, gdzie od czasu do czasu możemy się spotkać Odpowiedz Link
natla Re: Witam 21.10.14, 10:30 Może Wam udostępnię specjalny plotkarski gabinecik albo odkurzę naszą 10-letnią Gawiarenkę z pełnymi "biblioteczkami", bo po "poczytaniu" jakoś rozmowa wartko leci Odpowiedz Link
tetika Re: Witam 21.10.14, 18:24 Kawiarenka zawsze mile widziana, ale niekoniecznie ja i tak bede zagladac czasami i na chwilke bo mam ostatnio moc zajec i pracy i nie nadazam z niczym Odpowiedz Link
filip505 Re: Witam 21.10.14, 18:34 ......to podobnie jak ja,z tym ze ja musze czasami pare godzin za biurkiem posiedziec w oczekiwaniu na serwisy,uzgodnienia,itp,ale wlasnie wtedy mam najwiecej czasu na pogadanie z wami, Odpowiedz Link
misia007 Re: Witam 14.12.14, 11:09 I ja was witam po szpitalnym epizodzie z nadzieją,że mnie jeszcze ....pamiętacie. Odpowiedz Link
filip505 Re: Witam 14.12.14, 17:47 .....nie tylko pamietamy ale i sie cieszymy,mam nadzieje ze "zreperowali" ci co trzeba i rozruszasz to spiace ostatnio bardzo mocnym snem forum, powodzenia, Odpowiedz Link
misia007 Re: Witam 14.12.14, 18:03 Zreperowali i owszem ale czy rozruszam to duży znak zapytania bo będę leżakować w gipsie jeszcze.....10 tygodni! Odpowiedz Link
natla Re: Witam 15.12.14, 12:58 Misiu, pisz co sie dzieje!!! Myślałam, że może wybyłaś gdziesik na wojaże, a Tobie sie zachciało tak blisko? W gipsie? Połamana? Czy co innego. W każdym razie współczuje, bo to ból i niemoc. Odpowiedz Link
misia007 Re: Witam 15.12.14, 14:27 Planowa operacja ,artrodeza stawu skokowego na którą czekałam ROK.Ból nie ,niemoc i owszem ale od czego misiek i przyjaciele.no i .....KOTY. Odpowiedz Link
filip505 Re: Witam 15.12.14, 15:38 ......a juz myslalem ze zapomnialas ze jak sie pisze na tym forum to sie skokow z trzema obrotami nie robi,na lodzie,sniegu,betonie,ja pare lat temu gips na lapie nosilem jak o tym zapomnialem,to na lodowisku bylo, --a co to jest artrodeza????,tak po ludzku, Odpowiedz Link
natla Re: Witam 15.12.14, 15:56 No to musiało Cię nieźle boleć, skoro poszedłaś pod nóż. Kociaki wygrzeją i będzie git Odpowiedz Link
misia007 Re: Witam 16.12.14, 09:42 Więcej Natlo przeszkadzało niż bolało ale....by się pogarszało.Skakać Filipku to raczej przy RZS trudno a tak po ludzku to mi na śruby ten staw zrobili i ma być Git. Odpowiedz Link