izis52 22.12.15, 09:24 Białe myśli lekkie jak puch, niech anioł przywieje z nieba, otworzy skrzydłem nadziei i niech kolędę zaśpiewa. Wkrótce będzie piękny dzień, wszystko urodzi się na nowo. Ty w blasku magii świąt - ogrzewaj serce i żyj kolorowo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Wesołych Świąt 22.12.15, 10:36 Jeślim zawinił , karnie schylam głowę By zaraz ją podnieść pragnę śląc słowo .. Wśród zamętów tego świata jedno niech wam się uda Wasze Dzieci Niech serca ich zawsze przy was biją A tęsknota za nimi niech zawsze w matkach trwa Ojcom niech rady wujaszka dobrego z rękawa sypią się A tym co bez dzieci obywają się niechaj kot przemówi słowem Dobrem . Wesołych Radosnych Dostojnych z gwiazdą Betlejemską na szczycie choinki I miłością w Kołysce Zawsze i na wieki pod strzechą niech Waszą gości Świąt Bożego Narodzenia z kolędą gościem oznaką zmiany na dobre Tego Wam życzy sagittarius954 -Zbyszek . Odpowiedz Link
misia007 Re: Wesołych Świąt 22.12.15, 12:17 Niech magia Świąt Bożego Narodzenia Wypełnia ciepłem wszystkie" mroźne dni", A blask gwiazd przypomina, Że czasem wystarczy tylko wypowiedzieć życzenie? Spełnienia wszystkich świątecznych życzeń Odpowiedz Link
natla Re: Wesołych Świąt 22.12.15, 13:18 Jak zawsze życzę Wam Wszystkim i Każdemu z osobna Zwariowanych Świąt (ale nie "przedŚwiąt" ) Odpowiedz Link
filip505 Re: Wesołych Świąt 22.12.15, 21:32 .....jak zwykle zgadzam sie z pierogami i tez zycze wszystkim WESOLYCH SWIAT, sobie tez,wiec dziekuje za zyczenia,jednak moga sie sprawdzic natli,moga byc zwariowane, w "drugi i trzeci dzien" przyjezdza do nas moja zwariowana ....... ..."wendkarka",napewno wyciagnie mnie na ryby a obiecalem zonie ze nie,gdybym zlamal swoje zasady i zawiozl ja na "bezrybie" byloby szybciutko,ale.....to byloby nie "ferr",zapewniam ze wypuszcze wszystkie zlowione przezemnie,za nia nie gwarantuje,a wyciagnac ja z nad wody jak biora to syzyfowa praca, pozdrawiam, Odpowiedz Link
xy.5 Re: Wesołych Świąt 23.12.15, 11:04 Spokojnych,zdrowych świąt i miłego świętowania w gronie najbliższych. Odpowiedz Link
filip505 Re: Wesołych Świąt 24.12.15, 17:56 .......pierwszy raz nasza corka robi wigilje,dla calej rodziny ,za 6godzin,zona zadowolona ale ciagle probuje ja pouczac,jest jakas szybka metoda zeby PRZESTALA ??????, --swoje pomysly juz wyczerpalem, Odpowiedz Link
izis52 Re: Wesołych Świąt 24.12.15, 20:14 Pewnie wszystkie mamy tak mają. To rodzaj cichej walki o dominację. Córcia ma sposób; dzwoni wcześniej o przepis, a potem robi po swojemu. Ciekawe, że synowej nie pouczam, a gotuje fatalnie. Najczęściej korzysta z dobrego kateringu. Weź żonę na spacer i przyjdźcie na gotowe . Odpowiedz Link