came_lia 24.10.17, 15:37 ...dożywotnio przyznaną emeryturę,doczekałam się .Strasznie się cieszę ,teraz to już nic nie muszę tylko mogę.Jeszcze będę pracowała ale tylko zostawiam to co mi sie podoba czyli paint Pomysłów tysiące i jestem szczęśliwa ,wypijcie za moje zdrowie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engine8 Re: Mam... 24.10.17, 22:55 No to cyk Na Twoje zdrowie abys mogla sie cieszyc zyciem przez dlugie lata.. Odpowiedz Link
came_lia Re: Mam... 25.10.17, 09:16 Dziękuję. No i widzisz enigne znów będę musiała sobie kupić prezent Tym razem nie będzie to takie łatwe,myślę o sprzęcie sportowym do uprawiania na świeżym powietrzu,najlepiej jakby to się dało wrzucić w mój bagażnik samochodowy. Kijki już się znudziły chociaż muszę przyznać ,że spełniły swoje zadanie. Odpowiedz Link
car_fox Re: Mam... 25.10.17, 18:15 No i niestety chyba czas na przeniesienie sie na forum emerytow bo chyba 50 latka juz nie jestes? A jesli chodzi o sprzet sportowy to na lato rower a na zime narty pasuja do tych wymagan.. Odpowiedz Link
engine8 Re: Mam... 25.10.17, 18:42 Myslem ze prezenty sie dostaje i ofiaruje ale sobie sie prezentow nie robi? Sobie sie kupuje to co sie albo potrzebuje albo to co sie chce? W bagaznik mozna skokojnie wrzycic pare czy dwie porzadnych butow i troche chiuchow a chodzenie to najlepsza forma sportu zwlaszcza dla emerytow bo na ekstremalne sporty to juz za pozno i moga przyniesc wiecej szkody niz pozytku.. Odpowiedz Link
came_lia Re: Mam... 26.10.17, 07:28 Enigme ,czuły punkt u Ciebie te prezenty.Oczywiście ,że sobie się nie robi prezentu przede wszystkim niespodzianka powinna być. Myślę ,że od Ciebie dostawać prezenty to sama przyjemność,są głęboko przemyślane i trafione. car_fox napisał(a): > No i niestety chyba czas na przeniesienie sie na forum emerytow bo chyba 50 lat > ka juz nie jestes? No patrz jaki bystry jesteś,kto by pomyślał? Masz rację że czas pożegnać to forum,co teraz to czynię.Pozwól jednak,że to ja zdecyduję czy przeniosę się i na jakie forum.Życzę Tobie dużo owocnych dyskusji z rówieśnikami. Odpowiedz Link
engine8 Re: Mam... 26.10.17, 20:41 A co sie tak najezyla? Moje prezenty sa naprawde niespodzianka - i to bardzo rzadka hehehehe.. ale zawsze trafione to trzeba przyznac.. No przeciez nikt Ciebie z tego forum nie wygania - to byla sugestia.. No tak ale moi rowiesnicy to nie za bardzo rozmowni poniewaz dla wiekszosci komputer to czarna magia. A ci co pisza to niestety krew maja jeszcze PRL-owska - wierz swiecie to co napisane w gazecie i powiedziane w TV Aha, a sprobuj powiedziec z PiS to nie zaraza z ktora trzeba walczyc i tepic to jestes "pisior" i nie ma co z Toba gadac. Dlatego preferuje pisac z "mlodzieza " hehehehehe... Odpowiedz Link
came_lia Re: Mam... 27.10.17, 09:06 Enigne piłeś coś chyba ,czytaj ze zrozumieniem Do Ciebie było miło o prezentach przecież chyba ,że jesteś również car_foxem?.Nie myśl ,że tak łatwo daje się skądś wyrzucić.Większość ludzi tu piszących to byłe pięćdziesięciolatki i są na emeryturach.I ja również wolę rozmawiać z ludźmi w różnym wieku ale mam nadmiar tego w realu.Więc pisać już mi się nawet nie chce .O naszych rządach w Polsce inaczej się mówi czytając gazety tylko z za oceanu a inaczej jak ustawa uderza bezpośrednio w Ciebie boleśnie.Widzisz jak ludzie są skłóceni i dziwisz się jak do tego mogło dojść,że jeszcze im się chce dyskutować o ty na forum . Odpowiedz Link
engine8 Re: Mam... 27.10.17, 18:09 Nie pilem. A zanim sie komus cos tam zarzucimy to moze lepiej przyjrzec sie samemu sobie ? No coz mozna czytac ze zrozumieniem ale i podobnie jest z pisaniem i tu Ty sie tez nie popisalas poniewaz mozna to ocenic jako nieznajomosc pisania na forum (komentujemy we wlasciwym na to miejscu i adresujemy do wlasciwej osoby) albo plotkowanie (komentowanie czyjegos wpisu do kogos innego)? Wyglada wiec ze sama zagmatwalas sytuacje i probujesz winic za to mnie? car_foxem nie jestem ale wrzucilas to co napisal car_fox i dodalas w poscie do mnie zaadresowany niby do niego komentarz wiec zalozylem ze to do mojej wiadomosci/oceny i wrzucilem swoja opinie ze ja zrozumielem to jako sugestie? Odpowiedz Link
came_lia Re: Mam... 27.10.17, 21:24 Znów muszę przyznać Ci rację.Twardy zawodnik z Ciebie w dyskusjach na każdy temat.A mówią ,że nie ma z kim dyskutować na tym forum.Takiego rodzynka mają na i nie potrafią wykorzystać Odpowiedz Link
engine8 Re: Mam... 27.10.17, 22:16 Och z dyskusjami ze mna nie ma problemu - wystarczy sie ze mna nie zgadzac Rodzynek jakos mi sie kojarzy ze slodkim wysuszonym winogronem a ja raczej papryczka chili... i dlatego gdzie zajrze tam pustoszeje hehehehe.. Odpowiedz Link
natla Re: Mam... 02.11.17, 11:04 Super Camelio, że przyszłaś się podzielić info o emeryturze. W naszym wieku, to najpiękniejsza wiadomość! Wiesz ile małolatów nam tego w dzisiejszej dobie zazdraszcza? 😂 Tak więc ta info jest jeszcze piękniejsza! Dużo zdrowia i ruchu Ci życzę. A do bagażnika wrzuć kostium, ręcznik i do wody! 😃 Odpowiedz Link
came_lia Re: Mam... 03.11.17, 15:56 Litości Natla Jest u nas klub morsów i nie było by problemu.Często widuje ich będąc na spacerze.Zdecydowanie wolę jacuzzi. Odpowiedz Link
natla Re: Mam... 09.11.17, 13:11 Czemu litości potrzebujesz Camelio? Przecież ręcznik i kostium w jacuzzi i do pływania chyba Ci się orzyda! 😂 Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Mam... 11.11.17, 09:28 też, ale u mnie nic się nie zmieni,lubię robić to co robię i chcę tak do końca, dopóki będę się ruszać Odpowiedz Link