24.10.17, 15:37
...dożywotnio przyznaną emeryturę,doczekałam się .Strasznie się cieszę ,teraz to już nic nie muszę tylko mogę.Jeszcze będę pracowała ale tylko zostawiam to co mi sie podoba czyli paint smile
Pomysłów tysiące i jestem szczęśliwa ,wypijcie za moje zdrowie.
Obserwuj wątek
    • engine8 Re: Mam... 24.10.17, 22:55
      No to cyk smile Na Twoje zdrowie abys mogla sie cieszyc zyciem przez dlugie lata..
      • came_lia Re: Mam... 25.10.17, 09:16
        Dziękuję. No i widzisz enigne znów będę musiała sobie kupić prezent smile
        Tym razem nie będzie to takie łatwe,myślę o sprzęcie sportowym do uprawiania na świeżym powietrzu,najlepiej jakby to się dało wrzucić w mój bagażnik samochodowy. Kijki już się znudziły chociaż muszę przyznać ,że spełniły swoje zadanie.
        • car_fox Re: Mam... 25.10.17, 18:15
          No i niestety chyba czas na przeniesienie sie na forum emerytow bo chyba 50 latka juz nie jestes?
          A jesli chodzi o sprzet sportowy to na lato rower a na zime narty pasuja do tych wymagan..
        • engine8 Re: Mam... 25.10.17, 18:42
          Myslem ze prezenty sie dostaje i ofiaruje ale sobie sie prezentow nie robi?
          Sobie sie kupuje to co sie albo potrzebuje albo to co sie chce?
          W bagaznik mozna skokojnie wrzycic pare czy dwie porzadnych butow i troche chiuchow a chodzenie to najlepsza forma sportu zwlaszcza dla emerytow bo na ekstremalne sporty to juz za pozno i moga przyniesc wiecej szkody niz pozytku..
          • came_lia Re: Mam... 26.10.17, 07:28
            Enigme ,czuły punkt u Ciebie te prezenty.Oczywiście ,że sobie się nie robi prezentu przede wszystkim niespodzianka powinna być.
            Myślę ,że od Ciebie dostawać prezenty to sama przyjemność,są głęboko przemyślane i trafione.

car_fox napisał(a):
            > No i niestety chyba czas na przeniesienie sie na forum emerytow bo chyba 50 lat
            > ka juz nie jestes?
            No patrz jaki bystry jesteś,kto by pomyślał?
            Masz rację że czas pożegnać to forum,co teraz to czynię.Pozwól jednak,że to ja zdecyduję czy przeniosę się i na jakie forum.Życzę Tobie dużo owocnych dyskusji z rówieśnikami.
            • engine8 Re: Mam... 26.10.17, 20:41
              A co sie tak najezyla? Moje prezenty sa naprawde niespodzianka - i to bardzo rzadka hehehehe.. ale zawsze trafione to trzeba przyznac..
              No przeciez nikt Ciebie z tego forum nie wygania - to byla sugestia..
              No tak ale moi rowiesnicy to nie za bardzo rozmowni poniewaz dla wiekszosci komputer to czarna magia. A ci co pisza to niestety krew maja jeszcze PRL-owska - wierz swiecie to co napisane w gazecie i powiedziane w TV
              Aha, a sprobuj powiedziec z PiS to nie zaraza z ktora trzeba walczyc i tepic to jestes "pisior" i nie ma co z Toba gadac.
              Dlatego preferuje pisac z "mlodzieza " hehehehehe...
              • came_lia Re: Mam... 27.10.17, 09:06
                Enigne piłeś coś chyba ,czytaj ze zrozumieniem smile Do Ciebie było miło o prezentach przecież chyba ,że jesteś również car_foxem?.Nie myśl ,że tak łatwo daje się skądś wyrzucić.Większość ludzi tu piszących to byłe pięćdziesięciolatki i są na emeryturach.I ja również wolę rozmawiać z ludźmi w różnym wieku ale mam nadmiar tego w realu.Więc pisać już mi się nawet nie chce .O naszych rządach w Polsce inaczej się mówi czytając gazety tylko z za oceanu a inaczej jak ustawa uderza bezpośrednio w Ciebie boleśnie.Widzisz jak ludzie są skłóceni i dziwisz się jak do tego mogło dojść,że jeszcze im się chce dyskutować o ty na forum .
                • engine8 Re: Mam... 27.10.17, 18:09
                  Nie pilem. A zanim sie komus cos tam zarzucimy to moze lepiej przyjrzec sie samemu sobie ?

No coz mozna czytac ze zrozumieniem ale i podobnie jest z pisaniem i tu Ty sie tez nie popisalas poniewaz mozna to ocenic jako nieznajomosc pisania na forum (komentujemy we wlasciwym na to miejscu i adresujemy do wlasciwej osoby) albo plotkowanie (komentowanie czyjegos wpisu do kogos innego)? smile

Wyglada wiec ze sama zagmatwalas sytuacje i probujesz winic za to mnie?

car_foxem nie jestem ale wrzucilas to co napisal car_fox i dodalas w poscie do mnie zaadresowany niby do niego komentarz wiec zalozylem ze to do mojej wiadomosci/oceny i wrzucilem swoja opinie ze ja zrozumielem to jako sugestie?
                  • came_lia Re: Mam... 27.10.17, 21:24
                    Znów muszę przyznać Ci rację.Twardy zawodnik z Ciebie w dyskusjach na każdy temat.A mówią ,że nie ma z kim dyskutować na tym forum.Takiego rodzynka mają na i nie potrafią wykorzystać wink
                    • engine8 Re: Mam... 27.10.17, 22:16
                      Och z dyskusjami ze mna nie ma problemu - wystarczy sie ze mna nie zgadzac smile
                      Rodzynek jakos mi sie kojarzy ze slodkim wysuszonym winogronem a ja raczej papryczka chili... i dlatego gdzie zajrze tam pustoszeje hehehehe..
                    • natla Re: Mam... 02.11.17, 11:04

Super Camelio, że przyszłaś się podzielić info o emeryturze. W naszym wieku, to najpiękniejsza wiadomość! Wiesz ile małolatów nam tego w dzisiejszej dobie zazdraszcza? 😂 Tak więc ta info jest
                      jeszcze piękniejsza!
                      Dużo zdrowia i ruchu Ci życzę. A do bagażnika wrzuć kostium, ręcznik i do wody! 😃
                      • came_lia Re: Mam... 03.11.17, 15:56
                        Litości Natla smile
                        Jest u nas klub morsów i nie było by problemu.Często widuje ich będąc na spacerze.Zdecydowanie wolę jacuzzi.

https://rowerowy.tczew.pl/wp-content/uploads/2012/11/Mors.jpg
                        • natla Re: Mam... 09.11.17, 13:11
                          Czemu litości potrzebujesz Camelio? Przecież ręcznik i kostium w jacuzzi i do pływania chyba Ci się orzyda! 😂
    • pierogi_z_jagodami Re: Mam... 11.11.17, 09:28
      też, ale u mnie nic się nie zmieni,lubię robić to co robię i chcę tak do końca, dopóki będę się ruszać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka