11.10.04, 22:45
Przed wyjazdem do Krakowa koniecznie nas zawiadom i podaj miejsce gdzie
odbedzie sie festiwal.Napewno przybede.
Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • mira54 Re: Do kla-ry 12.10.04, 11:35
      Dzięki za wiadomość. Będzie to II Małopolski Przegląd Pieśni Patriotycznej
      w Krakowie na osiedlu Szklane Domy 7 w auli Kościoła Matki Boskiej
      Częstochowskiej. Przyjedziemy 12-tego. Przesłuchania wszystkich zespołów są
      w dniu 13.11.04 od godz 9.00, natomiast koncert laureatów w dniu 14-11.04.
      Prowadzę zespół Klubu Seniora "Złota Jesień". Nie mam czasu na nudę. Sama
      również śpiewam i będę brać udział w przeglądzie jako solistka. Nie mogę bardzo
      liczyć na jakiś wielki sukces, bo to są tylko Seniorzy, ludzie starsi po 60-
      tce, ale śpiewają na 2 głosy. Dla nich najważniejsze jest to, że wezmą udział w
      takim przeglądzie i w dodatku w Krakowie. Jest to moja praca społeczna, ale
      cieszę się kiedy widzę na ich buziach zadowolenie i radość. Obsługujemy w Domu
      Kultury niemal wszystkie uroczystości panstwowe, od 7 lat co roku robię z nimi
      koncerty kolęd i pastorałek połączone z degustacją potraw wigilijnych, byli na
      Łotwie, 3 razy w Bydgoszczy na Ogólnopolskim Przeglądzie Artystycznego Ruchu
      Seniorów. Mają osiągnięcia i cieszy ich kazdy wyjazd. Napewno nie można zespołu
      porównywać z chórami zawodowymi, bo to są ludzie którzy nigdy z muzyką nie
      mieli do czynienia. Ale najważniejsze, że chcą śpiewać i teksty wymagam od nich
      na pamięć,a w tym wieku to jest bardzo trudne zadanie. Starają się, a to mnie
      cieszy. Serdecznie pozdrawiam.
      • tesunia Re: Do kla-ry 12.10.04, 12:39
        przepraszam,ze sie wlacze do waszej rozmowy

fajne masz hobby mira,
        seniorzy sa uroczymi ludzikami,
        maja tyle w sobie wiadomosci do przekazania....
        juz widze ich entuzjazm,gdy maja gdzies wyjechacsmile)
        • kla-ra Re: Do kla-ry 12.10.04, 12:50
          Mira,robisz kawal fajnej roboty,JESTES WIELKA,juz macie sukcesy,zycze ich
          wiecej.Pozdrawiam
          • mira54 Re: Do kla-ry 12.10.04, 15:17
            Muszę wam powiedzieć, że między Seniorami czuję się jak w rodzinie. Moje życie
            osobiste się nie ułożyło, ale za to mam satysfakcję z tego, że sprawiam swoją
            pracą tym ludziom radość. Władze naszego miasta nas doceniają i sponsorują
            wszelkiego rodzaju wycieczki i wyjazdy. Mówię Wam, Seniorzy wspaniale się
            potrafią bawić. Jak odejdziecie na emeryturkę, wstąpcie do Klubu Seniora
            poczujecie się jak w rodzinie. Tam można się zwierzyć ze swoich problemów,
            uzyskać dobre rady doświadczonych życiem ludzi. Jest naprawdę super. Nie ma tej
            zazdrości i zawiści, jest bardzo miła atmosfera.
            • chudababa Re: Do kla-ry 12.10.04, 15:28
              a gdzie sie odbeda koncerty Bozonarodzeniowe?...bo takie tez planujesz?
              • mira54 Re: Do kla-ry 12.10.04, 18:12
                Przed wigilią w grudniu organizuję koncert kolęd i pastorałek. Jest to program
                słowno-muzyczny, który jest nagrywany w całości przez TV Kablową. Impreza
                odbywa się w Domu Kultury w Kozienicach. Do tej pory w koncertach brali udział
                również moi uczniowie, łączyłam pokolenia. W tym roku ponieważ nie pracuję z
                dziećmi, będą tylko Seniorzy i myślę, że zaproszę młodzież śpiewającą w DK.
                W święta ten koncert w całości jest transmitowany w TV regionalnej. W ubiegłym
                roku był nawet w TV Centrum.
                Przyjeżdżają na niego również Seniorzy z innych okolicznych Klubów Seniora.
                Widowni nam nie brakuje. Jeśli będziecie miały ochotę przyjechać do mnie,
                zapraszam. Będzie mi bardzo miło Was gościć.

Poza tym w styczniu już od 4 lat, organizuję wraz z moimi Seniorami Przegląd
                Kolęd i Pastorałek dla Klubów Seniora. Przegląd kończy się wspólnym obiadem i
                tańcami. Władze naszego miasta sponsorują imprezę.
                • mira54 Re: Do kla-ry 12.10.04, 18:21
                  Mamy wiele koncertów wyjazdowych. Zapraszają nas do Zwolenia, Radomia, Lipska,
                  Warki, zakładów pracy takich jak "Elektrownia Kozienice" , w pobliskich
                  parafiach i innych. Wszędzie nas mile przyjmują i Seniorzy są zadowoleni.
                  • mira54 Re: Do kla-ry 12.10.04, 18:24
                    Nagrałam też własną kasetę, jeśli zechcecie posłuchać mojego śpiewu chętnie
                    przegram i wyślę.
                    • tesunia Re: Do miry 12.10.04, 18:54
                      no,no,..prosze rospiewane dziewcze,
                      a macie moze strone internetowa,
                      cobysmy mogly popatrzec/posluchac??
                      • mira54 Re: Do miry 12.10.04, 20:32
                        Niestety, nie mamy. Za dużo tu napisałam o sobie. Pomyślicie sobie o mnie -
                        chwalipięta. A ja jestem tak naprawdę skromną i bardzo nieśmiałą osobą.
                        Dlaczego aż tyle napisałam? Nie wiem.
                        • tesunia Re: Do miry 12.10.04, 22:53
                          nie ,nie miej wyrzutow sumienia miro
                          nie wzielysmy to jako chwalenie,
                          po prostu cieszymy sie,
                          ze palasz jeszcze taka enrgia zycia
                          jestes po prostu ciepla i szczera mirasmile)
                          no glowka do gory i usmiech widzimy.....
                          • kla-ra Re: Do miry 13.10.04, 09:39
                            Mira,to fajnie,ze piszesz o sobie i swoich zainteresowaniach.Wlasnie o to nam
                            tu idzie.Podpowiadasz innym jak zyc i cieszyc sie zyciem.Kto wie moze,kogos ta
                            forma Twojego zycia zainteresuje i bedziesz doradzac w swojej dziedzinie.Coz
                            moze byc piekniejszego.Usciski klara
                            • kla-ra Re: Do miry 15.10.04, 21:06
                              WEszlam na strone www.kozienice.pl i poznalam Twoje miasto.Jezeli to te
                              Kozienice,to jestem pod wrazeniem.No i ta stadnina koni,koniec swiata.Kiedys
                              jezdzilam konno,pozniej zaniechalam,bo uczyla sie moja corka,a na 2 osoby to
                              juz za droga impreza.Czesto jezdzilismy w kieleckie do Borkowa gdzie jazdy i
                              odpoczynek bylo wzglednie tanio.No i masz plaze i basen.Jednym slowem super
                              miejscowosc.
                              • tesunia Re: Do miry 15.10.04, 23:31
                                pieknie....smile)))))))))
                                • mira54 Re: Do miry 16.10.04, 10:11
                                  Witajcie! Miło mi, że zobaczyłyście także moje miasteczko. Naprawdę, jest gdzie
                                  tu wypoczywać. Władze naszego miasta dbają o jego estetyczny wygląd. Tu się
                                  bardzo dużo dzieje. Mamy przepiękną pływalnię, teraz kończą modernizować
                                  stadion sportowy. Jest stadnina koni, duże jeziorko, gdzie można zażywać
                                  kąpieli latem, na tym terenie są domki wczasowe. Na terenie Ośrodka Sportu i
                                  Rekreacji jest także duży amfiteatr, gdzie w miesiącu lipcu odbywa się
                                  Ogólnopolski Festiwal Piosenki im. Bogusława Klimczuka. Odbywa się także wiele
                                  imprez kulturalnych, które organizują władze naszego miasta dla mieszkańców
                                  bezpłatnie. Warto do nas przyjechać na wypoczynek. Pozdrawiam.
                                  • tesunia Re: Do miry 16.10.04, 10:14
                                    faktycznie mira...
                                    oferta zachecajaca....
                                    trzeba by bylo pomyslec o urlopie na przyszloscsmile)
                                    pozdrawiam.
                                    • kla-ra Re: Do miry 22.10.04, 13:51
                                      Tak zrobilo sie cicho na temacie"Humor"bo nie ma naszej Mireczki.Od wczoraj
                                      byczy sie w Zakopanem.Pogode pewnie ma ladna,w Krakowie slonecznie,cieplo.
                                      Mirka pozdrow Giewont!!!! No i kawaly spisz co do jednego!!!!Wracaj calo i
                                      zdrowo!!!
                                      • kla-ra Re: Do miry 23.10.04, 23:36
                                        Och jaka masz cudna pogode w tym zakopanem.
                                        Wrocilam z Rabki bylo syper.Pewnie jutro nie bedzie Wam sie chcialo wracac do
                                        domku.Pozdrawiam,jutro tez gdzies ruszymy ,nie mamy jeszcze planow co do
                                        kierunku,ale grzechem by bylo siedziec w domu w taka pogode.
                                        • natla Re: Do miry 24.10.04, 19:31
                                          A ja też byłam w Zakopcu, na Rusinowej polanie i Gęsiej Szyi, a dziś na
                                          Kopieńcu. Cuda. Mam i będę miała kilka dni obrazy pod powiekami. Trochę za dużo
                                          ludzi jak dla mnie. Szkoda Mireczko, że nie załapałam Twojego wyjazdu. Mogłyśmy
                                          zrobić I Przedzlot 50-latek.
                                          • mira54 Re: Do miry 25.10.04, 09:37
                                            Witajcie! Było cudownie! Wyobraźcie sobie przez całą drogę w obie strony śpiew
                                            w autokarze. Czas nam mijał bardzo szybko. Niewiadomo kiedy dojechaliśmy do
                                            Zakopanego. W czwartek wieczorem byliśmy na tańcach do 24-ciej na Krupówkach.
                                            Mieszkaliśmy troszkę daleko od Krupówek, bo 4,5 km, ale to nam nie
                                            przeszkadzało. W piątek zwiedzanie miasta, Gubałówka, a wieczorem znów
                                            spotkanie towarzyskie. Zarządziłam i w ciągu 5 minut stoliczek nakrył się. Co
                                            kto miał ze sobą przyniósł: kanapeczki, ciasto, słodycze, owoce,
                                            napoje alkoholowe i inne. Wyobraźcie sobie 30 osób w jednym największym pokoju.
                                            Ciasno, ale przyjemnie. I znów śpiewy, kawały i tańce przy akordeonie. W sobotę
                                            spacer Doliną Kościeliską, znów Krupówki, zakupy pamiątek, oscypek a wieczorem
                                            od godz. 18-tej ognisko z grilem. Kiełbaski, boczuszek, piweczko, wódeczka,
                                            śpiewy i tańce. Znów zabawa do północy. Szkoda, że nie załapałyście mojego
                                            wyjazdu, bo rzeczywiście można było zrobić przedzlot 50-latek. Załapała się na
                                            wycieczkę mira21 z Warszawy. Wyraziła chęć jechać z nami. W ciągu jednego
                                            wieczora załatwiła sobie urlop i w czwartek stawiła się na miejscu zbiórki w
                                            Kozienicach. Tym sposobem zapoznałam się z mirą21. Autokar miałam na 50 osób,
                                            łóżek w pokojach o 10 więcej, tak więc wszystkich chętnych bym zabrała. Mam
                                            nadzieję, że dojdzie jednak do naszego wspólnego spotkania. Pozdrawiam.
                                            • mira21 Re: Do miry 25.10.04, 22:56
                                              Witajcie Wszyscy!!! Chcę powiedzieć, że rzeczywiście w Zakopanem Było cudownie!
                                              Ja tam byłam, co było to jadłam i piłam (absolutnie troszeczkę) a przede
                                              wszystkim świetnie się bawiłam! Za to wszystko najpiękniej jak umiem dziękuję
                                              Mirze, ale chcę także napisać, że Mira przepięknie śpiewa! Mogłabym Jej słuchać
                                              i słuchać, a radości by mi stale przybywało! Grupa Wycieczkowiczów jest
                                              naprawdę wyjątkowa, czułam się jak w bajce!!!.Pozdrawiam i już marzę o
                                              następnej okazji, choćby w Grecji, ale także w Ciechocinku, itp.
                                              • chminka Re: Do miry 25.10.04, 23:47
                                                to juz nawet wiem kto bedzie glownym organizatorem I ZlOTU PIECDZIESIATEK....ja
                                                prowponuje Mire54... co Panstwo na te propozycje?
                                              • mira54 Re: Do miry 26.10.04, 10:25
                                                Miło, że do nas dołączyłaś - mira21. Mam nadzieję, że to nie będzie tylko ten
                                                jeden wpis, lecz pozostaniesz z nami. Chętnie zajmę się organizacją spotkania
                                                50-latków - ale nie sama. Musi powstać grupka organizacyjna składająca się z
                                                przynajmniej 4-5 osób. Kto chętny do pracy przy zorganizowaniu
                                                I Zlotu 50-latków?
                                                • mira54 Re: Do miry 26.10.04, 10:58
                                                  Proponuję, abyście weszły na stronę: www.podtezniami.pl Jest to przepiękny
                                                  ośrodek w Ciechocinku "Pod Tężniami". Basen bezpłatny dla gości, sauna sucha i
                                                  parowa, dżakuzji. Stół szwedzki na każdy posiłek. Niesamowity wybór sałatek!
                                                  Pełny komfort w pokojach. W każdy wieczór wieczorki taneczne przy orkiestrze.
                                                  Ceny wcale teraz nie są aż tak wygórowane. W dniach od 01.11-21.12 oraz 03.01-
                                                  31.03 jest najtaniej. W pokoju 1 LUX może spokojnie mieszkać dwie osoby. Jest
                                                  tam szerokie łoże, ale dają drugą pościel. Pokój dwuosobowy standard z pełnym
                                                  wyżywieniem 160 zł, czyli 80 zł od osoby. Pokój jednoosobowy 92 zł. Według mnie
                                                  jest to najpiękniejsze, komfortowe Sanatorium w Polsce. Można sobie wykupić
                                                  również zabiegi. Marzę o pobycie tam chociaż na kilka dni.
                                                  • natla Re: Do miry 26.10.04, 16:21
                                                    Mireczko, ja jako ciało, wałęsające sie po różnych szczeblach i organizujące
                                                    różne imprezy , chetnie pomogę. Ale Ty bedziesz szefową. Bardzo bym chciała,
                                                    aby ktoś za mnie podejmował decyzje, a ja jak to cielę...smile) Myślę, że jak już
                                                    bedzie tak daleko, to trzeba przegłosować miejsce wyjazdu, nie? Jak demokracja,
                                                    to demokracja, chyba , że wprowadzisz rządy twardej ręki.
                                                  • mira21 Re: Do miry 26.10.04, 23:42
                                                    ja też w miarę możliwości i sił pomogę jako ciało i oczywiście daję swój głos
                                                    na Mirę54. A jednak te ceny, o których napisała Mira są na razie nie dla mnie,
                                                    ale może coś się zmieni.
                                                  • natla Re: Do miry 27.10.04, 17:07
                                                    W końcu nie o luksusy nam chodzi. Choć to miłe. Musimy wszystko wypośrodkować,
                                                    a jezeli ceny sa za wysokie, to jako pierwsze muszą "pójść pod młotek"
                                                  • mira21 Re: Do miry 27.10.04, 19:39
                                                    Hello! Otóż wiem, że propozycja Miry54 jest znakomita, bo i basen, i dancingi,
                                                    i kolacyjki, oraz itd. Ja nie chcę narzucać mojego siermiężnego stylu, w razie
                                                    co spróbuję się dostosować. Zaapelujmy więc o dalsze wypowiedzi. Mój apel: Nie
                                                    rezygnujmy! Sporo się przecież zadziało, a dla mnie szczególnie dużo, bo byłam
                                                    w Zakopanem.
                                                  • mira54 Re: Do miry 27.10.04, 21:32
                                                    Witajcie! Dla mnie też jest drogo, ale nigdzie nie znajdziemy tańszych noclegów
                                                    z pełnym ekstra wyżywieniem i dobrą rozrywką. Wyjazd możemy odłożyć na styczeń,
                                                    luty czy marzec. Termin, miejsce i czas jest przecież do uzgodnienia. Spotkać
                                                    się również możemy w Warszawie na jeden tylko wieczór, tak jak wcześniej było
                                                    planowane. Ja natomiast Warszawy nie znam na tyle, abym mogła się podjąć
                                                    organizacji spotkania. Chętnie pomogę.
                                                  • mira21 Re: Do miry 28.10.04, 09:41
                                                    Cześć! Przeglądając naszą prawie prywatną rozmowę naliczyłam do siedmiu imion.
                                                    W takiej grupie możemy się spotkać w W-wie jako komitet organizacyjny
                                                    (ewentualnie!)wszędzie. Moja propozycja natychmiastowa jest taka jak
                                                    poprzednio - to znaczy KK. Dużą salę też mogę znaleźć i poinformuję Was o
                                                    warunkach. O key?
                                                  • mira54 Re: Do miry 09.11.04, 20:56
                                                    Mira21! Zaproponowałam KK ,mam nadzieję, że jeśli będą chętni,
                                                    podejmiesz się organizacji.
                                                  • chudababa Re: Do miry 09.11.04, 22:27
                                                    ale jaki termin wchodzi w rachuba?
                                                  • mira54 Re: Do miry 10.11.04, 15:00
                                                    Termin musimy sobie ustalić. Jakie macie propozycje?
                                                  • mira21 Re: Do miry 11.11.04, 14:24
                                                    O'key, ale z Twoim przewodnictwem. W ciągu 7 najbliższych dni sprawdzę atrakcje
                                                    w KK i napiszę o możliwościach. Trzymam kciuki za Wasz występ w Krakowie.
                                                  • mira54 Re: Do miry 11.11.04, 17:05
                                                    Miło, że napisałaś i podjęłaś się organizacji spotkania.
                                                    Nie wiemy jeszcze czy będą chętni. Mam kłopot z internetem,
                                                    często mi ostatnio nie wchodzi. Albo ktoś się do mnie podpina,
                                                    albo kablówka go wyłącza. Jak tak dalej będzie zmienię operatora.
                                                    Brak mi już cierpliwości. Pozdrawiam.
                                                  • mira21 Re: Do miry 13.11.04, 13:48
                                                    Tak sobie myślę, że jak napiszę jakie są propozycje, to może ktoś będzie
                                                    zainteresowany, a my też możemy się spotkać, prawda?
                                                  • mira54 Re: Do miry 15.11.04, 16:50
                                                    Oczywiscie, chetnie sie z Toba spotkam. Mam zdjecia z Zakopanego.
                                                    Nie naprawilam jeszcze sprzetu grajacego, ale mam nadzieje,
                                                    ze do spotkania wyrobie sie i przegram dla Ciebie obiecana kasete.
                                                  • kla-ra Re: Do miry 01.12.04, 10:05
                                                    Od dluzszego czasu Cie nie widac,ani slychac.
                                                    Zyjesz!!!Daj znac!!!!
                                                    Serdecznie pozdrawiam.
                                                  • natla Re: Do miry 01.12.04, 10:29
                                                    No właśnie!!! smile
                                                  • mira54 Re: Do miry 02.12.04, 18:33
                                                    Witajcie! Żyję. Przez jakiś czas nie było mnie w domu. Wróciłam na sobotę na
                                                    wieczór "Andrzejkowy". Byłam w Warszawie u moich dzieci. Miałam wywiadówkę u
                                                    syna w szkole potem jeszcze rozmowa z jego trenerem. Spotkałam się także z mirą
                                                    21 w Warszawie. Miło spędziłyśmy wieczór w kawiarence przy Starym Rynku.
                                                    Troszkę się przeziębiłam więc ostatnio poleżałam w łózku z książką w ręku,
                                                    która bardzo mnie wciągnęła tytuł "Kod Leonarda da Vinci" - Dan Brown.
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • natla Re: Do miry 02.12.04, 18:44
                                                    To tak sobie lezałaś w łóżeczku, byczyłaś się i nie korciło Cię żeby do nas
                                                    zaglądnąć? sad
                                                    Wywiedówka mam nadzieję udana, a jak nie to normalka. Ale jak dziecko trenuje,
                                                    to pewnie i nie ma kłopotów z nauką. smile
                                                  • mira54 Re: Do miry 02.12.04, 23:58
                                                    Moje dziecko trenuje w Klubie UMKS MOS Wola Warszawa siatkówkę.Ma problemy z
                                                    nauką, bo nie ma czasu się uczyć. Treningi codziennie od godziny 18-tej do 21-
                                                    szej, takie wyczerpujące, że potem to tylko kąpiel i spać. Miałam możliwość
                                                    popatrzeć jak trenują. Są mistrzami Polski. A przed świętami w grudniu jadą do
                                                    Berlina. Cieszy mnie to, że ma konkretne zainteresowania i nie włóczy się z
                                                    kumplami nocą po ulicach i nie zażywa narkotyków. 2 stycznia będzie miał 18
                                                    lat. Nie zaglądałam w tym tygodniu wcześniej, bo naprawdę bardzo źle się
                                                    czułam. Przewiało mnie na zabawie "Andrzejkowej", która trwała do 5 rano. Nim
                                                    wróciłam do domu była prawie siódma. Ciężka jest taka nocna praca. Wszyscy
                                                    pójdą do domu a tu trzeba jeszcze posprzątać sprzęt, brakuje wówczas sił.
                                                  • natla Re: Do miry 03.12.04, 12:07
                                                    Dobrze Mireczko, że masz dziecko trenujące i to z sukcesami. To rzeczywiście
                                                    chroni przed pokusami wieku dojrzewania. Ja uczę w szk. sportowej i wiem, że
                                                    wiele dzieciaków tak się ratuje. smile
                                                  • ona44 Re: Do miry 03.12.04, 12:19
                                                    Miro ,natlo bo już pogubiłam się,która z Was jest chora
                                                    zdrowiejcie.Na przeziębienie są najlepsze okłady
                                                    z męskiego ciałasmile)))
                                                    tylko u nas będzie problem ,musimy sie lepiej staraćsmile)))
                                                  • mira54 Re: Do miry 03.12.04, 16:20
                                                    Dzięki za ciepłe słowa. Nie jest juz tak zle z moim zdrowiem.
                                                    Hihihi, rzeczywiscie te oklady bylyby najlepsze ale w naszym
                                                    przypadku nie jest to takie proste.
    • natla Re: Do miry 01.01.05, 18:25
      Mireczko, masz takie roześmiane oczka z błyskami, musisz być bardo wesołą
      dziewczyną. Teraz pojmuję lepiej humor Miry. smile)) Energia z Ciebie bije....a t
      obstawa? smile))) Super dziewczyna, tylko te blond włoski mi nie pasuja do mojego
      wyobrażenia. smile)))
      • mira54 Re: Do miry 02.01.05, 16:07
        Hihihi, ta obstawa to koledzy z zespołu.
        Niestety juz sie z nimi nie spotkam.
        • natla Re: Do miry 09.01.05, 00:01
          Nie zapomniałam o Tobie, po prostu nie mam takiego na dyskietce, ale obiecano
          mi. smile)
          • mira54 Re: Do miry 09.01.05, 01:14
            Natlo, dzięki za pamięć. Ja poszłam do fotografa i dałam mu zdjęcie, które on
            za odpłatnością wgrał mi na dyskietkę. Pozdrawiam.
            • natla Re: Do miry 09.01.05, 10:03
              Kurczę, ale jestem do tyłu. smile)
              • mira54 Re: Do miry 09.01.05, 22:50
                Natluniu, nie jesteś do tyłu, tylko nie przyszlo Ci na mysl,
                ze fotograf tez moze umiescic zdjęcie na dyskietce.
                • vogino55 Re: Do miry 14.01.05, 21:19
                  Witaj miło.Wątek z dowcipami dobija do 200 postów zacznij nowy "Część 2".
                  Pozdrawiam Wojciech
                  • mira54 Re: Do miry 14.01.05, 22:17
                    Część druga już jest kontynuowana w wątku Humor Miry.
                    • tesunia Re: Do miry 18.01.05, 15:06
                      przepraszam,
                      ale wzgledy techniczne mnie hamuja,
                      jak sie uporam to zacznewink)
                      • tesunia Re: Do miry 28.02.05, 22:30
                        jestem,jestem.....
                        tak troszke sie zagapilamwink)
                        zdrowko jak na razie OK.
                        tylko z czasem moze mogo byc lepiej....

pozdrawiam cieplutko
                        i ciesze sie za pamiec i dziekuje..usciski.
                        • tesunia Re: Do miry 04.03.05, 10:40
                          spedzaj przyjemnie pobyt w Ciechocinku,

pozdrawiam cieplutko.
                          • krista57 Re: Do miry 04.03.05, 15:45
                            Ale jestes zdyscyplinowana nawet wczesniej wypisałas rozowy druczek !
                            Ciekawe czy bydgoszczanko-torunianki Cie odwiedza.

Fajnie,ze masz rodzine w Szczecinie i wybierasz sie nas odwiedzic.
                            Czekam tu albo umowimy sie nad morzem.
                            Wybieram sie na tydzien w maju do Pobierowa ,aby powdychac trochę jodu i jezeli
                            dysponujesz wolnym - zapraszam.Osobodzien ca 20,-zl.Fakt,atrakcji tam nie ma.
                            Jade,kiedy nie ma tłumu,głownie na wielogodzinne spacery brzegiem morza.
                            • krista57 Re: Do miry 13.04.05, 20:49
                              Mira nam sie zapodziała
                              albo komp ma zepsuty.
                              Halllllllllllllllllllllo smile))))
                              • natla Re: Do miry 13.04.05, 21:49
                                Tak jest Mireczko, coś sie ostatnio za bardzo migasz, tak jakoś dziwnym
                                zbiegiem okolicznosci, po tężniachwink)))
                                Do raportu! wink)))
                                • mira54 Re: Do miry 14.04.05, 23:41
                                  Już jestem. Postaram się nadrobić choć troszkę zaległości.
                                  W tym miesiacu jeszcze jeden mam wyjazd do Łeby na
                                  rehabilitację głosu w dniach 24-30 kwietnia.
                                  Kosztuje mnie tylko podróż. Bede musiala znowu poprosic
                                  o różową karteczkę.
                                  • vogino55 Re: Do Miry 28.05.05, 00:49
                                    (wink)) winda do góry
    • natla Re: Do miry + Do Miry :))) 28.05.05, 17:51
      Mireczko, zgodnie z Twoją prośbą łącze oba wątki. Do 64 listów dodaje 16, choć
      są one równoważne jednemu.....wink)

• Do Miry54...
      regine 17.05.2005 00:36
      Mirko-wysłałam ,coś miałam nie tak z pocztą,
      >Daj znać ,czy otrzymałaś.
      >Dziękuję za niespodziankę ,
      >Bardzo miła -DZIĘKUJĘ!!!
      ________________________________________________________________________________
      Re: Do Miry54...
      august2 17.05.2005 01:23
      Mira,
      W ostatnia sobote wzialem na party swoj loptop.
      Robilem tam male filmiki moim aparatem i zaraz
      potem pokazywalem zebranym.
      Drugim powodem wziecia bylo to ze mam na nim twa piosenke
      Que-sera-sera.
      Puscilem ja tam moim znajomym. Bardzo sie podobala...
      August
      _______________________________________________________________________________
      • Re: Do Miry54...
      mira54 17.05.2005 21:29
      Auguscie, czy tylko ta jedna piosenka do Ciebie dotarla?
      mira54 17.05.2005 21:39
      Reniu, dziekuje za przesylke.
      Zdjecia sa piekne.
      august2 18.05.2005 07:35
      Poslalem ci przesylke na adres Mira54.
      A.
      ________________________________________________________________________________
      mira54 18.05.2005 15:59
      Auguście, dziekuje za przesylke. Probowalam napisac Ci
      kilka slow, ale cos mi moja poczta nie dziala.
      regine 19.05.2005 20:45
      >I jak Mireczko ,podobały się melodie???
      >Trochę egzotyczne-nazywam je -płaczliwe...
      • Mireczko - dziękuję. smile))
      axsa 26.05.2005 08:00
      Od rana taka piekna wiązanka. jestem zaskoczona i bardzo wdzieczna. Podziwiam
      Twoje zdolności, tego Pana też.
      Dotarły cztery listy.
      Utwory z trzech od razu owierają się w winampie.
      Czwarty - Królowo ma - musiałam najpierw zapisać /prawa mysz na link i wybrać >
      zapisz jako element docelowy/, bo z listu nie chciał sie otworzyć.
      To bez znaczenia, bo i tak przeciez zapisuję, jednak niektórzy rezygnuja z
      zapisania, jak im się od razu z listu nie otworzy.

Mam jeszcze pytanie i prośbę o pozwolenie.
      Czy zgodzisz się, żebym nagrała sobie na CD utwory przysłane przez Ciebie. Mam
      je w komputerze, ale płyta to co innego, więc pytam.
      • Re: Mireczko - dziękuję. smile))
      mira54 26.05.2005 16:00
      Oczywiście,jak najbardziej zapisuj na płytę.
      Nie wiem czy dotarły do Ciebie dwa wcześniejsze utwory.
      Przesle Ci je jeszcze raz. Ciesze sie, że ci sie podobaja.
      august2 26.05.2005 20:39
      Ja rowniez Dziekuje za muzyczna przesylke.

Przy najblizszym party puszcze twe utwory
      na caly regulator az sie dach uniesie do gory!

Z ostatnich podobala mi sie przerobka Presleya.

Mira otrzymalem wszystkie ktora poslalas. Jeden wyjatej jest
      ze "Zlotymi obraczkami"- nie moglem skpipiwac na moj "hard disk".
      tesunia 26.05.2005 20:51
      wszystko otrzymalam,
      poupajalam sie iterpretacja...az sie gesilam (gesiej skorki dostawalam)wink)

masz ladny glos Miro...usciski i caluski.
      regine 26.05.2005 21:33
      Mireczko ,już nie wiem ,czy Ci podziękowałam ???
      Pogubiłam się ,odsłuchane wszystko,codziennie robię sobie kawę ,
      a Ty mi śpiewasz.Bo radia nie słucham ,z tv tylko pogodę .Dzięki wielkie!!!
      Wspaniały głos,szkoda ,że te Kozienice tak daleko???
      Ale już dziś zapędziłam się na chlebek ze smalcem i ogóreczkiem -daty
      pomyliłamsmile).No bo wcześnie poczytałam o tej ostatniej majówce i jakoś tak mi
      poszło w jednym termine wszystko.Ale duchem będę z Wami jakby cosmile)
      mira54 26.05.2005 22:17
      Reniu, dziekowalas, oczywiscie, ale naprawde nie ma za co.
      Wczoraj przeslalam forumowiczom kilka moich piosenek,
      ktore mi przeslano na komputer. Nie wysylalam tych
      piosenek do osob, ktore maja moja kasete, poniewaz
      macie juz te nagrania. Chyba, ze ktos ma takie zyczenie,
      wtedy chetnie przesle.
      tesunia 26.05.2005 22:37
      a ja miro liscik Ci poslalm a Ty poszlas spacsmile)
      axsa 27.05.2005 16:17
      Mireczko, linki dla Ciebie.

Pierwszy do opisu Sanvitu

www.sanvit.sanatoria.com.pl/index.htm
      To sanatorium tez znam. Blisko tężni

www.sanatoriummswia.pl/pl/
      To jest znacznie dalej od tężni. Też tu byłam, ale na odziale szpitalnym. Samo
      sanatorium troche już „zużyte”.

www.wczasy.ta.pl/dom_zdrojowy.html
      I jeszcze link do wielu możliwości

:www.google.pl/search?
      hl=pl&q=ciechocinek+sanatorium&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl
      • Re: Dziekuje.
      mira54 27.05.2005 21:31
      Axso, dziekuje za adresy. Sanatorium Sanvit mnie sie osobiscie podoba.
      Juz wczesniej zwrocilam na nie moja uwage. Mama chce jechac we wrzesniu.
      Mam nadzieje, ze beda wolne miejsca w tym terminie.
      • mira54 Re: Do miry + Do Miry :))) 28.05.05, 21:24
        Dziekuje Natlo i przepraszam za klopot.

• natla Re: Do miry + Do Miry :))) 28.05.05, 21:37
          Nie ma sprawy smile)))))))))))
      • axsa Jutro w Ciechocinku... 28.05.05, 21:25
        ...bedzie moja siostra.
        Już jej zadałam zainteresowanie się sanatoriami spełniajacymi Twoje
        zapotrzebowanie.
        smile))
        • mira54 Re: Jutro w Ciechocinku... 28.05.05, 21:41
          Axso, dziekuje za pomoc. Dofinansowanie otrzymałam,
          a nie mogę się zdecydować na sanatorium.
          • regine Re:Mireczko mam prośbę..... 30.05.05, 12:45
            Mam od Ciebie masę piosenek ,ale potrzebna mi 1-wyjątkowa na dzisiejszą
            uroczystość.Dziś jest rocznica ślubu moich dzieci-jeśli posiadasz coś
            takiego w swoim repertuarze-BARDZO BYM PROSIŁA!!!
            Twoje piosenki są tak ładne(głos zwłaszcza).A chciałabym im coś polskiego
            wysłać na tą rocznicę.Proszę!!!Jeśli możesz!!!!
            • tesunia Re:Mireczko 54 30.05.05, 18:30
            • tesunia Re:Mireczko 54 30.05.05, 18:31
              przesliczne dzieki ,dzis dostalam przesylke....predziutko doszlasmile)

usciski i caluski.....a ja Ci juz nieboj siewink)) odwdziecze siewink))))))))))))
              • regine Re:Mireczko 54 30.05.05, 22:59
                Dziękuję ślicznie -miałam ją na kasecie ,bardzo na czasie ,
                do dzisiejszej uroczystości bardzo pasuje ,już poszła.
                Miło ,że przesłałaś-kłaniam się pięknie -Dobrej Nocki Życzę!!!
                • krista57 Re:Mireczko 54 10.06.05, 22:34
                  Jak pytalam o Torun to ze wszystkich Kujawiakow kompetentną okazała sie
                  TAKANIETAKA,trafiłam gdzie chciałam według dokładnych wskazówek.
                  Wejdz na gg podam tanie noclegi.
                  • tesunia Re:Mireczko 54 18.06.05, 23:18
                    a jak twe bole mireczko??
                    lepiej juz??
                    dzisiaj orabiasz zaleglosci komputerowe i widze siwetnie Ci idzie

milej nocy zycze...to co idziemy juz do lozek??
                    numerki zostawimy na inny razwink)
                    • mira54 Re:Mireczko 54 18.06.05, 23:22
                      Tak Tesuniu, idziemy do lozeczek, ale numerek 22077
                      tez udalo ci sie wywinac.
                      Przewialo mnie, chyba przy myciu okien i doprawilam sie nad zalewem
                      w Zwoleniu. Bo w prawym barku i szyi. To juz przeszlo, ale martwi mnie
                      teraz lekki bol w plecach. Mam nadzieje, ze przejdzie.
                      • tesunia Re:Mireczko 54 18.06.05, 23:27
                        o boze nastepny wywinelam...ale brykam sobie dziswink)))))))))))))))

oj,uwazaj na siebie,wiesz takie letnie przeziebiena sa grozne i dlugie w
                        leczeniu....dobrze,ze chociaz bole barku przeszly,wiem jak to sie czujesad(
                        och...ze zawsze cos na nas "musi wlesci"wink)biedne my kobietki....

zycze poprawy zdrowka i trzymam kciuk ze to klucie jest jeszcze od bolacego
                        barku,gdzie muskuly sie nadciagly.
                        no a teraz ju ide naprawde...pa,... i milej wypoczetej nocy zycze.
                        • mira54 Re:Mireczko 54 18.06.05, 23:34
                          Dzieki tesuniu za cieple slowa. Mam nadzieje, ze
                          do soboty sie wykuruje. Mam wesele chrzesnika,
                          musze byc w formie.
                          • tesunia Re:Mireczko 54 18.06.05, 23:36
                            no mas...pewnie,ze musisz byc na alercie zdrowotnym
                            wiec juz predzitko do lozeczka smigaj,

a jak mi na to odpiszesz to zlapiesz piekny numerek...
                            • mira54 Re:Mireczko 54 18.06.05, 23:42
                              Juz go zlapalam. Pa
                              • tesunia Re:Mireczko 54 18.06.05, 23:48
                                ale my "potastane" dzisiaj mireczko....
                                ale gratuluje pieknego numerka 22 088 slicznie wyglada....

bylam na pocztach zobaczyc i przed zamknieciem zerknelam i pogratulowalam
                                a teraz juz nareszczie ide ..i do jutrasmile)pa.. mireczko:
                                • krista57 Re:Mireczko 54 22.06.05, 14:09
                                  Miłej zabawy zycze w pozegnalny piątek,zrob dobre ze 3 ciasta jakies sałatki....
                                  niech Cię dobrze wspominają.
                                  Moje pozegnanie tez odbyło się z pompą....towarzystwo tak się rozbawiło,
                                  że prezes przeznaczył pewną kwotę na kontynuację .
                                  Poszlismy do najmodniejsze lokalu młodziezowego w mieści.....Szalelismy do białego
                                  rana a młodziez patrzyla na nas z politowaniem i jednoczesnie z podziwem.

Witaj Miro w gronie emerytów smile))))))))
                                  • tesunia Re:Mireczko 54 22.06.05, 14:16
                                    a czy Twoj przyjaz jest pewny do szwecji i kiedy dokladnie,
                                    moze blisko mnie,lub ze bede mogla podjechac samochodem i sie spotkac,
                                    napisz moze na e-maila ,moze jest jakis szansa??
                                    • mira54 Re:Mireczko 54 22.06.05, 22:50
                                      Tesuniu, ten wyjazd planuja moje dzieci. Mnie tylko zapytano czy
                                      w lipcu mam wolne. Chca zrobic mi mila wycieczke. Jesli bede
                                      cos wiecej wiedziala na ten temat napewno dam Ci znac.
                                      I byc moze ze sie spotkamy.
                                  • mira54 Re:Mireczko 54 22.06.05, 23:00
                                    Kristo, impreza zaczyna sie obiadem o godzinie 12-tej na stolowce szkolnej.
                                    Skladamy sie we trzy po 300zl. Robimy procz tego salatki, pieczemy ciasta.
                                    Wydaje mi sie, ze stoly beda suto zastawione. Bedzie co zjesc i wypic.
                                    Zabawa moze potrwac dlugo, ale ja mam w sobote wesele chrzesnika, wiec bede
                                    musiala wczesniej zakonczyc swoj pobyt na imprezce.
                                    • krista57 Re:Mireczko 54 16.08.05, 23:05
                                      Ale "spadłaś" brak Cię tylko kilka dni !!!

Wszystkim uprzejmie "donaszam",ze Mira wraca wypoczęta,uzdrowiona,opalona
                                      i rozspiewana ,zrelaksowana ,wytańczona.
                                      Szczególy opowie sama z rana....po całonocnej podróży.
                                      • natla Re:Mireczko 54 12.09.05, 10:20
                                        Duza bużka na urodziny, żebyś zdrowa była i odnosiła dalej sukcesy wokalne
                                        i nie tylko smile
    • malwina52 Re: Do miry 12.09.05, 10:34
      niech los Ci z kwiatkow
      zycie uplata,
      duzo zdrowkasmile)))
      takie poniedzialki to lubie
      • krista57 Re: Do miry 12.09.05, 12:37
        Serdeczne urodzinowe życzenia
        wiecznej młodosci
        pogody ducha
        i radosci na codzien.
        • kla-ra Re: Do miry 12.09.05, 19:05
          Niech Ci sie spelnia marzenia,
          Niech zdrowie dopisuje,
          A dobry humor niech zostanie,
          Zycze udanego wieczoru i zabawy do bialego rana.
          • maladanka Re: Do miry 12.09.05, 21:40
            kosz kwiatow i czekoladke od misiow przesylam z dzisiejszej okazji
            img138.imageshack.us/my.php?image=pict6428pelarg9ax.jpg
            img189.imageshack.us/my.php?image=pict6345misczekol3mi.jpg
            • toskania8 Re: Do miry 12.09.05, 22:19
              obyś zawsze miała koło siebie choć jedną naprawdę życzliwą , przyjazną duszę,
              wtedy wszystko zło da się pokonać
              • dankarol Re: Do miry 12.09.05, 22:27
                Uśmiechów na codzień i od święta i wielu spełnionych urodzinowych marzeń
                • yoanna Re: Do miry 12.09.05, 22:59
                  Troszkę późno ...ale dorzucę życzeniasmile
                  Wszystkiego dobrego Mirosmile
                  Wiele radości, pogody i dobrego samopoczuciasmile
                  Baw się dobrze i wędruj dalej spiewającosmile
                  • axsa Re: Do miry 12.09.05, 23:35
                    Ja też bardzo późno.
                    Wszystkiego dobrego
                    + załącznik na gazetowej @.
                  • bryza102 Re: Do miry 13.09.05, 00:43
                    (image/jpeg) rozmiar: 5957

Dla Ciebie Miro kwiatki z życzeniami wielu słonecznych i radosnych dni!
                    Przepraszam że trochę póżno,ale musiałam zrobić zdjęcie/aparatem w komórk.tel./
                    umieścić w kompie,przeciągnąć...itd.
                    Nawet nie wiem czy dobrze wszystko zrobiłam...Jeśli nie,niech zadziała Twoja
                    wyobrażnia...to są herbaciane róże.
                    • bryza102 Re: Do miry 13.09.05, 00:45
                      Niestety,przykro mi próbuję dalej!

• mira54 Re: Do miry 13.09.05, 16:48
                        Jestescie cudowni. Bardzo sie wzruszylam zyczeniami.
                        Dziekuje Wam serdecznie za zyczenia. Teraz zaluje, ze mnie wczoraj
                        nie bylo razem z Wami. Ale dzisiaj zapraszam wszystkich do Gawiarenki
                        na szampana i tort urodzinowy.
                        • vogino55 Re: Do miry 13.09.05, 23:14
                          Urodziny obchodzimy jak cesarz Oktawian (8 dni)więc zdążyłem(wink)))
                          Wszystkiego Najlepszego i tu Cmok Cmok składa Tobie forumowe 50%
                          Wojciech(smile))
                          ps cichutko zajrzę do Gawiarenki
                          • regine Re: Do miry 14.09.05, 21:14
                            Mireczko ,spoznione ,ale najszczersze zyczenia urodzinowe!!!
                            Duzo zdrowia,prawdziwych przyjaciol,radosci na co dzien i od swieta ,
                            Zyczenia w Twe urodziny, zechciej przyjac od Reginysmile)
                            Duzo buziakow i usciskowsmile))
                            @-->-->--
                            @-->-->--
                            @-->-->--
                            • mira54 Re: Do miry 14.09.05, 22:49
                              Jeszcze raz bardzo serdecznie dziekuje wszystkim za zyczenia.
                              • krista57 Re: Do miry 12.10.05, 18:02
                                Wszedzie Cie szukam,odezwij sie wreszcie!
                                Wszystko u Ciebie w porządku ?
                                • natla Re: Do miry 16.10.05, 19:20
                                  A Ty marsz na zwiedzanie Krakowa, zamiast wysiadywać w kawiarence
                                  internrtowej wink))))
                                  • mira54 Re: Do miry 16.10.05, 19:30
                                    Tesknie za forum, bo w domu jeszcze nie poklikam do Was.
                                    Moze za jakis tydzien, poltora bede miala kompa.
                                    Sama boje sie noca chodzic po ulicach Krakowa.
                                    Przede mna jeszcze jutro caly dzien na zwiedzanie miasta.
                                    • krista57 Re: Do miry 18.10.05, 16:32
                                      Szkoda,ze mnie tam z Tobą nie było...łaziłybysmy i smakowały różnosci do pólnocy.
                                      Gratuluję syna...i że dostal się do reprezentacji.
                                      Milego pobytu z dziecmi...a pierogi będą ?
    • dankarol Re: Do miry 23.10.05, 00:22
      Mireczko bardzo się cieszę, że już masz swój komputer i będziesz mogła z nami
      klikać. Pozdrowienia
      • mira54 Re: Do miry 24.10.05, 12:54
        Dziekuje, mam nadzieje, ze bedzie dobrze dzialal, bo wszystko
        zostalo wymienione. Poki co dzisiaj moge juz spokojnie klikac.
        Monitor mam jeszcze do wymiany, ale dopoki pracuje dobrze
        nie bede go wymieniac.
        • dankarol Re: Do miry 27.10.05, 17:46
          Mireczko dziękuję bardzo, przesyłka dotarła. Siedzę i słucham. Super.
          • natla Re: Do miry 27.10.05, 18:02
            Mireczko dziękuję bardzo, przesyłka dotarła. Siedzę i słucham. Super. wink
            Skopiowałam, bo to samo chciałam napisać. Wielkie dzięki.
            • mira54 Re: Do miry 29.10.05, 10:30
              Nie ma za co dziekowac. Ciesze sie ze Wam sie podoba.
              • regine Re: Do miry 29.10.05, 13:01
                Mireczko, nie będzie mnie,
                Ale mogę i ja posłuchać ????
                Jak wrócę...
                Proszę, jeśli to coś nowego nie zapominaj i o mnie smile))
                • mira54 Re: Do miry 30.10.05, 10:36
                  Oczywiscie, jesli bede miala cos nowego bede o Tobie pamietac.
    • czarny.humor Re: Do miry 01.12.05, 00:34
      Mirko.
      Rewelacja!!
      Odpowiedź w poczcie.

smile))
      • czarny.humor Re: Do miry 02.12.05, 12:36
        Czyżby poczta nie dotarła?

Mirko.
        A jak wypadł środowy występ "Senioritek"??

smile))
        • mira54 Re: Do miry 02.12.05, 21:34
          Nie otwieralam jeszcze poczty.
          Humorku wystepu jeszcze nie bylo, ma byc 15 grudnia.
          Za to w srode byla proba z "Senioritkami"
          • tesunia Re: Do miry 12.12.05, 17:05
            Re: MIRA dwadzieścia jeden smile
            Autor: tesunia
            Data: 12.12.05, 11:16 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
            hej mireczkosmile)

wiesz z ta kuchnia,moze byc podobny problem jak u mnie byl,choc cala
            elektryczna,niemniej trzeba bylo przelaczyc extra drucik z tylu przy kontakcie
            pieca,bo fazy sie nie zgadzaly,
            piec montowany byl w Lodzi,dwa tygonie czekalismy na nowa czesc bo tez nie bylo
            kontaktu w piekarniku,
            jak sie okazalao,gdy elektryk przyjechal,dolaczyl ten kabelek i piec OK.

PS;..bardzo przepraszam Cie mireczo,
            rano zrobilam blad wpisowy do miry 21....zamiast tu go zamiescic.
            krista mnie za raczke poprowadzila na wlasciwe miejscewink)

milego popoludnia zycze.
            mysle,ze piec juz sie" naprawia"wink)
            • wiktoria53 Re: Do miry 04.01.06, 15:32
              Mirko, jeszcze raz tu piszę .Chciałam zapytać jak można obniżyć opłaty za
              mieszkanie? Liczba osób się zmniejszyła?
              • mira54 Re: Do wiktorii53 04.01.06, 15:44
                W pierwszej kolejności zmniejszyłam sobie
                ilosc używanej wody o polowe, a nastepnie
                na podstawie zaswiadczenia syna ze szkoly
                z Warszawy oraz zaswiadczenia z córki pracy,
                która pracuje rownież w Warszawie, zmniejszyłam
                ilość osob przebywajacych w domu. Teraz zaluje,
                ze wczesniej nie przyszlo mi do glowy zeby w spoldzielni
                zglosic ich nieobecnosc w domu. Przez te wszystkie lata
                nieobecnosci moich dzieci placilam za nich, a mozna bylo
                zawsze to pare groszy zaoszczedzic.
                • wiktoria53 Mirko. 04.01.06, 15:54
                  Dobrze zrobiłaś. Lepiej późno niż wcale. No, wywóz śmieci też liczą od osoby.
                  • mira54 Re: Mirko. 04.01.06, 17:48
                    Tym sposobem czynsz zmniejszyl mi sie o 30 zl miesiecznie
                    i bede placic ponizej 300zl.
                    • pia.ed Re: Mirko. prosba o ratunek ................ 25.01.06, 14:20
                      Poniewaz wiesz wiecej o gardle niz ja, wiec moze cos pomozesz mi "w temacie"
                      moich napadow kaszlu od prawie dwoch tygodni ...
                      Nie wiem skad sie biora, bo nie jestem przeziebioan, a dusze sie przy nich
                      jak przy kokluszu ... Od kaszlu boli mnie glowa, a teraz nawet zaczynaja mnie
                      bolec plecy!
                      W nocy nie kaszle, spie spokojnie cala noc.
                      Wiecej napisze do Ciebie na gg i priv, zobaczymy gdzie predzej sie pokazesz...
                      • natla Re: Mirko. prosba o ratunek ................ 26.02.06, 12:27
                        Mireczko, zeby Cię głos nie zawodził, gardło zdrowe było, żeby Twoje dzieci
                        miały bogatą i zdrową mamę.
                        Całuski imieninowe. smile
                        • del.wa.57 Re: Mirko. 100 lat!!! 26.02.06, 14:31
                          img130.imageshack.us/img130/9853/ra1jd.jpg
                          Zdrówka, radości i samych słonecznych dni w zyciu Mireczkosmile)))
                          • dankarol Re: Mirko. 100 lat!!! 26.02.06, 15:43
                            img505.imageshack.us/img505/1159/rose0350si.jpg
                            Mireczko życzę , aby każdy dzień upływał Ci śpiewająco, aby zdrowie Cię nie
                            opuszczało i fortuna zawsze Ci sprzyjała.
                          • annal74 Re: Mirko. 100 lat!!! 26.02.06, 15:47
                            Mirko forumowa samych szczęśliwych dni , bez kłopotów ,z worem kasy i wieloma
                            przyjaciółmi do radosnych chwil . Buziaki od Annal74
                          • wiktoria53 Re: Mirko. 100 lat!!! 26.02.06, 16:01
                            Mirko, z okazji imienin dużo zdrowia, zdrowia, zdrowia oraz wszelkiej
                            pomyślności.

img45.imageshack.us/img45/7982/mk031fr.jpg
                            • august2 Re: Mirko. 100 lat!!! 26.02.06, 17:02
                              Juz szybko biegne i skladam zyczenia dla naszej Mireczki.
                              Powodzenia we wszystkim i duzo wesolych nutek.

August

Zalaczam kameliowe usmiechy..
                              img132.imageshack.us/my.php?image=kameliowezyczenia2gd.jpg
                              • tesunia Re: Mirko. 100 lat!!! 26.02.06, 19:23
                                dolanczam sie do zyczen,
                                i coz moge wiecej dodac??
                                najwazniejsze zdrowie,czego ze szczerego serca Ci zycze
                                a rezte juz samo wszystko jak przy reakcji lancuszkowej powiedzie....
                                usciski i caluski.
                              • mira54 Re:Dziekuje 26.02.06, 19:32
                                Moi kochani, bardzo dziekuje Wam wszystkim za pamiec
                                i zyczenia. Ostatnio jestem zapracowana stad rzadziej
                                zagladam na forum. Ale obiecuje, ze jak sie uporam ze
                                wszystkimi papierkowymi sprawami dotyczacymi Klubu Seniora
                                bede czesciej z Wami. Zachcialo mi sie pracy spolecznej
                                i teraz nie mam czasu nawet na posprzatanie wlasnego mieszkania.
                                Wychodze z domu rano a wracam poznym wieczorem.
                                • tofika Re:Mireczko:))) 26.02.06, 20:33
                                  • tofika Re:Mireczko:))) 26.02.06, 20:36
                                    Widzisz jak spiesze CI zyczenia zlozyc????smile pofrunelo bez wpisusmile
                                    WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO<RADOSCI SZCZESCIA MOC SLONECZKA WESOLEGO I
                                    WSZYSTKIEGO CO TYLKO CHCESZ...pozdrawiam w tym Twoim swiatecznym szczegolnie
                                    Dniu,,a nacodzien tez bbb pozdrawiamsmile))to Fika tak Mariasmile
                                    • pysiadwa Re:Mireczko:))) 26.02.06, 20:43
                                      wszystkiego najlepszego,zdrowia szczęścia i słodyczy forumowa/?/ koleżanka
                                      życzysmile))))))))))
                                      i jednego
                                      buziaczka
                                      /cmoook/
                                      smile
                                      • krista57 Re:Mireczko:))) 27.02.06, 13:42
                                        Droga solenizantko...spóżnione lecz szczere życzenia imieninowe
                                        wraz z metrowym bukietem/wiązanką
                                        img511.imageshack.us/my.php?image=p22606336ow.jpg
                                        • wiktoria53 Re:Mireczko:))) 15.03.06, 10:11
                                          Halo, Mirko! Jeszcze masz tyle roboty z tą papierkową robotą? Ostatnio byłaś na
                                          forum 8 marca.Znajdź chwilę czasu i odezwij się, powiedz co tam z senioritkami?
                                          • dankarol Re:Mireczko:))) 17.03.06, 19:27
                                            co cię dopadło, jakieś przeziębienie, czy inna cho..roba
                                            • natla Re:Mireczko:))) 25.03.06, 17:24
                                              No co z Toba?????
                                              • mira54 Re:Mireczko:))) 25.03.06, 19:23
                                                Jestem już z Wami, choć ciągle jeszcze mam kupę spraw do załatwienia.
                                                Zachciało mi się nowego Klubu Seniora, to teraz nie mam na nic czasu.
                                                Przewodnicząca klubu to odpowiedzialne stanowisko, a ile pisania i załatwiania
                                                różnych formalności, dokumentów, żeby to wszystko miało ręce i nogi. Statut,
                                                regulamin, regon, NIP, konto w banku. Teraz znowu przystapienie do konkursu z
                                                ofertami, żeby wyrwać coś kasy od gminy. Wszędzie mnóstwo papierków. Poza tym,
                                                napisałam regulamin i załatwiłam I Przegląd Piosenki Biesiadnej Klubów Seniora
                                                w naszym amfiteatrze na dzień 23 lipca. Dobry czas na spotkanie forumowiczów w
                                                Kozienicach. Zapraszam do Kozienic w lipcu.
                                                • del.wa.57 Re:Mireczko:))) 23.05.06, 21:34
                                                  Gratuluję solistko pierwszego miejsca!! supersmile))))))
                                    • mira54 Re: Zapraszam do Gawiarenki 26.02.06, 20:43
                                      Dziekuje Tofiko, zapraszam do Gawiarenki
    • dankarol Re: Do miry 23.05.06, 21:58
      Mireczko gratulacje i kwiaty
      dominik.4me.pl/php-digital/index.php?dir=cyf964&pic=dd00629.jpg\
      • dankarol Re: Do miry 23.05.06, 22:01
        Chyba kwiaty uciekły
        www.roselover.de/Rosenbilder/rosen05_img/BremerStadtmusik.jpg.html
        • natla Re: Do miry 23.05.06, 22:04
          Ja też Ci serdecznie gratuluję, ale muszę poszukać czego. wink
          Jednego jestem pewna, że jesteś gwiazdą naszego forum smile
          • regine Re: Do miry 25.05.06, 21:34
            Mireczko, mogę zapytać ? Nie słyszałam tej piosenki :"Znajdziemy pośród trosk".
            Może i ja coś nowego dostanę. Zawsze mile Cię słucham...smile
            • del.wa.57 Re: Do miry 25.05.06, 22:09
              Dzięki,dzięki,dzięki dostałam i juz słuchamsmile))
              Proszę o więcej.
              • del.wa.57 Re: Do miry 25.05.06, 22:33
                Doszło''Serduszko''pięknie Ci dziękuję Mireczkosmile)
                • del.wa.57 Re: Do miry 25.05.06, 22:49
                  Mam następne dwie''Przetańczyć całą noc'' i''Portofino''
                  Przyjmij cmokasy cmok..cmok.cmok.
                  Dziękujęsmile
                  • mira54 Re: Do miry 26.05.06, 08:21
                    Drogie koleżanki bardzo serdecznie Wam dziękuję za miłe słowa.
                    Reginko, "Znajdziemy pośród trosk" to jest piosenka
                    z repertuaru zespołu Gang Marcela. Nie mam jej nagranej,
                    bo przygotowałam ją na ten Festiwal, znałam ją wcześniej
                    i stwierdziłam, że jest na czasie. Muzyczka jest contry,
                    natomiast tekst mówi o tym, że nie mamy nic prócz dwojga serc,
                    prócz kilku łez, dobrych rad i swoich lat, które już za nami są.
                    W refrenie:
                    Znajdziemy pośród trosk tych kilka słów,
                    znów powiesz mi, to nic, nie martw się.
                    Znajdziemy pośród trosk tych kilka nut
                    co w sercu brzmią, bo wciąż kochasz mnie.
                    Czy pamiętacie tą piosenkę?
                    Zawsze ją bardzo lubiłam podśpiewywać i stąd wybrałam
                    ją do swego repertuaru na konkurs.
                    • regine Re: Do miry 26.05.06, 09:13
                      Dziękuję Mireczko, za tekst,pamiętam smile)
                      Życzę sukcesów i śpiewaj jak najdłużej smile)
                      • tofika Re: Do miry 05.06.06, 19:04
                        Mireczko , serdecznie dziekujesmile))cudne...
                        • mira54 Re: Do miry 05.06.06, 19:09
                          Bardzo mi milo, ze Ci sie podobaja.
                          • tofika Re: Do miry 06.06.06, 12:03
                            Mireczko,ale mam zasluchania... dziekuje ,
                            Najwazniejsze!!!!smile
                            PO bardzo Aktywnej pracy wypoczywaj superowo w sanatorium,
                            samych milych wrazen Ci Zyczesmile
    • dankarol Re: Do miry 08.06.06, 14:14
      Mireczko czy Ty masz chwilę czasu. że by posiedzieć? jesteś strasznie
      zapracowana.
      A kawały są super. Obśmiałam sie jak norka. Dzięki.
      • mira54 Re: Do miry 08.06.06, 21:16
        • mira54 Re: Do miry 08.06.06, 21:23
          Zbyt szybko mi sie kliknęło.
          Danusiu, ostatnio mam duzo spraw na głowie.
          Zalatwiam autokary na wyjazdy z zespołem,
          sprawy sanatorium i inne związane z moją społeczną pracą.
          Stanowisko przewodniczącej w Klubie Seniora zobowiązuje
          mnie do bardzo wielu działań dla Seniorów, ale powiem Ci,
          że jestem już tym za bardzo zmęczona. Cieszę się, że jadę
          do Ciechocinka, mam nadzieję, że tam troszkę odpocznę.
          Stąd wpadam, poklikam, troszkę Was poczytam i gonię dalej.
          • del.wa.57 Re: Do miry 15.06.06, 22:29
            Mireczko życzę Ci miłego pobytu w sanatorium,kuruj swoje gardełko,abys mogła
            nam dłuuuuggggooo śpiewać i wracaj wypoczętasmile)))
            • wiktoria53 Re: Do miry 15.06.06, 22:39
              Widzę, że pokochałaś Ciechocinek? wink)))Życzę miłego pobytu w sanatoriumsmile
              • mira54 Re: Do miry 16.06.06, 19:46
                Dziekuje Wam kolezanki za zyczenia. Mam nadzieje, ze odpoczne
                i bede sie dobrze tam bawic. Ciechocinek bardzo mi sie podoba.
                Mozna tam odpoczac i wyluzowac sie. Taki odpoczynek jest mi
                bardzo potrzebny, bo po powrocie czeka mnie sporo pracy przy
                organizacji I Przegladu Piosenki Biesiadnej dla Seniorów.
                Goscic bede okolo 300 wykonawcow, na tyle osob mam juz zgloszenia.
                Przeglad bedzie 23 lipca od godziny 15-tej. Zapraszam do Kozienic.
                • krista57 Re: Do miry 16.06.06, 22:53
                  Dziękuje w imieniu "grona" za zaproszenie.
                  Jak narazie życzę Ci MIreczko sympatycznego pobytu w Ciechocinku
                  bardzo tego wyjazdu zazdroszczę.Mnie czekają niemiłe chwilesad((
                  Baw sie dobrze!
                  • natla Re: Do miry 03.07.06, 22:50
                    No wreszcie wróciłaś z "łajdactw" sanatoryjnych. Witaj. smile
                    • mira54 Re: Do miry 03.07.06, 22:58
                      Natluś, było cudownie,pogoda mi dopisała,
                      potańczyłam na parkiecie, pośpiewałam z zespołami,
                      wyluzowałam się, a teraz muszę zakasać rekawy i do pracy.
                      • dankarol Re: Do miry 03.07.06, 23:19
                        Mireczko wreszcie jesteś tak bardzo brakowało Twego humoru
                        • del.wa.57 Re: Do miry 03.07.06, 23:26
                          Witaj Mireczko,widzę,że tryskasz zdrowiem,to sie chwali,napewno odpoczełaś i z
                          nowym zapasem sił do pracy,miło,że jestes znów z namismile))
                          • mira54 Re: Do miry 05.07.06, 22:17
                            Jest mi bardzo milo byc tu razem z Wami.
                            Odpoczelam i znowu mam mnostwo pracy,
                            a od 17-tego lipca bede pracowac na
                            pelnych obrotach też w szkole, musze dorobic
                            do emeryturki, bo kiepsko stoje finansowo.
                            Dla mnie samej, pewnie by wystarczyla,
                            ale ja mam jeszcze syna na utrzymaniu.
                            • wiktoria53 Re: Do miry 10.07.06, 17:56
                              Mireczko, wiem że jesteś zapracowana ale zagladasz na forum smile)) Kochana Mirko,
                              podawałaś gdzieś tu przepis na kotleciki z ryżu i kalafiora. Szukałam i
                              szukałam i nijak znależć nie mogę (chyba nie dowidzę), moja prośba: wskaż gdzie
                              ten przepis OK?
                              Mam ochotę zrobić te kotleciki. Powiem jak smakowały smile
                              • wiktoria53 Re: Do miry 15.07.06, 16:11
                                No właśnie, o ten przepis pytałam. Dzięki.Mirko, życzę Ci sukcesów na nowym
                                stanowisku pracy. Na pewno sobie poradzisz.To są myślę 3 klasy więc to dla
                                Ciebie pestka smile Powodzenia.
                                • wiktoria53 Re: Do miry 29.07.06, 12:08
                                  Mireczko to się napracowałaś, ale masz satysfakcję, że potrafisz i że wszystko
                                  było super!Jesteś wzorową organizatorką.Przygotować wszystko jak się należy dla
                                  takiej armii ludzi to rzeczywiście trzeba mieć i dużo cierpliwości i uporu i
                                  chęci.Udalo Ci się !!! Brawo!!! Pozdrawiam, dziękuję za zdjęcia i życzę
                                  pomyślności w nowej pracy.
                                  • krista57 Re: Do miry 29.07.06, 13:25
                                    Dzięki Mira za fotki,
                                    gratuluje inwencji organizacyjnych
                                    i powodzenia Dyrekcji życzę.
                                    • del.wa.57 Re: Do miry 29.07.06, 21:57
                                      Ja również pięknie dziękuje za fotki Mireczko,jesteś bardzo pracowita
                                      dziewczyna,powodzenia w nowej pracy P.Derektorkosmile)))))
                                      • mira54 Re: Do miry 30.07.06, 22:57
                                        Dziękuje Wam za cieple slowa. Mam nadzieje,ze
                                        kolejne dni beda dla mnie spokojniejsze.
    • tofika Re: Do miry 01.08.06, 22:15
      Mireczko??
      a listonosz nie mial za ciezkiej torby?
      --jednak daleko, nie ma ksiezyca idzie po omackusmile
      Dojdziesmile napewno,a ja juz Dziekuje pieknie Ci Mireczko,
      aco mi tam ... jesli przenocowac mu pozwole ,,przeciez go nie skrzywdzesmile))
      • tofika Re: Do miry 01.08.06, 22:30
        Mireczko, wszystko doniosl, nic a nic nie zgubil,
        ale natychmiast wraca do Ciebie,
        nasz listonoszsmile
        DZIEKUJEsmile
        • regine Re: Do miry 03.08.06, 22:03
          Mireczko, dziękuję za zdjęcia, nie narzekaj, że są złej jakości. Wszystko
          widać, Ciebie też smile) Gratuluję zespołu i pomysłu na nową pracę. Na pewno się
          prawdzisz na nowym stanowisku. Gratulacje i życzę powodzenia smile)
          • natla Re: Do miry 03.08.06, 22:10
            Mira, a jaaaaaa?
    • sagittarius954 Re: Do miry 09.09.06, 20:27
      A nie masz jakiegoś nowego kawałusmile)
      • natla Re: Do miry 13.09.06, 00:37
        Duża buźka dla Mireczki
        od adminki sklerot(e)czki.
        Bądź bogata i zdrowa,
        zawsze szczęśliwa od nowa.

A sobie szczególnie życzę
        humorów,
        przy których na głos ryczę.wink)

img175.imageshack.us/img175/1498/mirazf8.jpg
    • malwina52 urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 07:01
      i juz ustawia sie kolejka z zyczeniamismile
      Mireczko zdrowka i wytrwalosci
      w odnoszeniu sukcesow na scenie i w zyciu,
      i oczywiscie spelnienia marzen
      • regine Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 07:44
        Mireczko, Urodzinowo, Wszystkiego Najlepszego Ci życzę smile)
        Zdrowia, Wytrwałości, sukcesów w pracy i u "Sinioritek".
        Uśmiechu na co dzień i od święta.
        Buziaki cieplutke, racz przyjąć, wraz z bukietem kwiatów.
        Jeszcze raz, Wszystkiego Najlepszego !!!
        img222.imageshack.us/img222/8263/rewwodzievu5.jpg
        • wirella Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 10:27
          Dużo zdrowia,pogody ducha i dalszych sukcesów artystycznych,życzyCi trochę
          spóźniona Wirella
          • del.wa.57 Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 17:43
            img73.imageshack.us/img73/372/2511049288081yq3.jpg
            Samych radosnych dni w zyciu i wszystkiego co sie szczęsciem zwie Mireczkosmile))
            • krista57 Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 17:50
              Mireczko! wszystkiego najlepszego
              i nie przemęczaj sie w tej pracy!
              • maladanka Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 18:10
                Hej - obyś zawsze śpiewająco obchodziła urodziny,imieniny itp..itd..
                A tutaj za Twoje zdrowie - najlepszego łącką śliwowiczką
                img53.imageshack.us/img53/2875/cko1241tg0.jpg
                a gdyby brakło to jeszcze dołączam nalewki
                img63.imageshack.us/img63/3159/cko0801ze9.jpg
                Sto lat! Sto lat!
                • tofika Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 19:01
                  Mireczko,
                  W dniu urodzin przyjm najlepsze zyczonka..
                  wielkich radosci na codzien, pomyslnosci
                  niech spelniaja Ci Marzenia...
                  • dankarol Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 19:50
                    Mireczko
                    Dużo zdrowia, sukcesów wszelkich i humoru, którym nas obdarzasz
                    img85.imageshack.us/img85/6879/rkolor2kh1.jpg
                    • kryzar Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 21:17
                      100 lat, 100 lat w zdrowiu, pomyślności i podwyżki od ministra
                      • annal74 Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 21:36
                        Najlepszego wszystkiego wraz z urodzinowym całusem !
                        • krise1 Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 22:07
                          voila.pl/4umyr/
                          • wiktoria53 Re: urodzinki urodzinki:)))) 13 ? 13.09.06, 22:15
                            wszelkiej pomyślności w życiu prywatnym i powodzenia w pracy, całuski *)
                            • natla Re: urodzinki urodzinki:)))) 13 ? 13.09.06, 23:08
                              Wiktorio, nie 13-tego, a 12-tego. Zaskoczyłam po 12-tej w nocy. Mea culpa.
                          • krise1 Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 22:57
                            Wybacz Mireczko, to był pps roboczy, tu jest ten właściwy.
                            voila.pl/b4911/
                            • e-baba Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 23:51
                              Dziś są, Miruś, Twoje urodziny
                              i baba – członek wirtualnej rodziny,
                              ustawia się w kolejce,
                              by uścisnąć Twoje ręce.

Uśmiechu na co dzień i zdrowia.
                              przyjaciół wiernych mrowia,
                              dni pełnych słońca
                              i szczęścia bez końca.
                              • krista57 Re:halo tu ja! 29.09.06, 19:21
                                Mira,czy zaglądasz czasami na forum
                                albo chociaz sprawdzasz swoją poczte?
                                Jezeli nie to lec ,bo listonosz czeka.
                                • mira54 Re:Bardzo Wam Dziękuję!!! 02.10.06, 22:43
                                  Wybaczcie moi drodzy, że tak długo mnie z Wami nie było.
                                  Miałam dużo pracy, siedziałam wieczorami przy organizacji
                                  roku szkolnego, przy planie zajęć lekcyjnych i do tego jeszcze
                                  miałam z Seniorami koncerty: dożynki gminne, dożynki powiatowe,
                                  piosenka żołnierska no i sama byłam w Bydgoszczy na ARS'2006,
                                  gdzie udało mi się wygrać nagrodę w kategorii solistów.
                                  Życzenia od Was są piękne i oby się spełniły. Bardzo dziękuję za pamięć.
                                  Dziękuję także za pocztę jaką od Was otrzymuję, serdeczne DZIĘKI.
                                  Pozdrawiam wszystkich gorąco i życzę aby te życzenia jakie do mnie
                                  przysłaliście spełniły się także w Waszym życiu.
                                  • del.wa.57 Re:Bardzo Wam Dziękuję!!! 03.10.06, 00:05
                                    Gratuluje Mireczko nagrody i nie przemeczaj sie tak,zajrzyj do nas czasem.
                                    Pozdrawiam Ciebie bardzo,bardzo serdeczniesmile)
                                    • wiktoria53 Re:Bardzo Wam Dziękuję!!! 03.10.06, 00:30
                                      Mirko, gratuluję Ci nagrody! Brawo! Życzę dalszych sukcesów.
                                  • mira21 Re:Bardzo Wam Dziękuję!!! 03.10.06, 00:36
                                    A ja tez w rocznice wiedenska o Tobie myslalam i tez zycze samych sukcesow,
                                    szczesliwosci i Wszystkiego Najlepszego!
    • toskania8 mira! jak mogłaś ! ;-(kierownictwo proszę o naganę 13.10.06, 23:08
      no bo zasłużyłaś !!! dopiero dziś przeglądając w ramach jubileuszu różne wątki
      natrafiłam na wiadomośc, że na początku września byłaś w Bydgoszczy , że
      kierownictwo Ci zapodało, że ja jestem z B. i nie dałaś znaku życia !! To po
      prostu ...no już nie wiem !
      • tofika Re:Mireczko... 27.12.06, 11:06
        Wczoraj poogladalam Twoje zdjecia..
        posluchalam piosenek..
        zapracowana zawodowo jestes..wiec sukcesow wciaz wciaz!!!
        ale to znaczy ze zdroweczko Ci sluzy i to jest najwazniejsze..
        jak w zyczeniach.. synowie mi mowili..""mamo bedz zdrowa .. wszystko reszta
        pouklada"
        Mireczko zagladnij na poczte gazetysmile
        • maladanka Re:Mireczko... 26.01.07, 19:31
          Miro,jak tam Senioritki,jak sobie radzisz w pracy? Nie zapominaj tak calutko o
          nas, kliknij troszkę smile))
          • mira54 Pozdrawiam Was Serdecznie 28.01.07, 03:58
            Drogie Koleżanki!

Serdecznie Wam dziękuję za pamięć. Jestem naprawdę bardzo zapracowana.
            Codziennie pracuję do godziny 20-tej. Pracuję także w soboty i niedziele, bo
            mam szkoły policealne, a teraz zaczynają mi się kursy unijne. Seniorów nie
            zostawiłam, pracuję z nimi we wtorki i środy wieczorami. Syna Dominika mam
            teraz w domu i zawsze kiedy wracam do domu on zajmuje mi kompa, stąd rzadko
            wchodzę do internetu. Dzisiaj mam kłopot ze snem, dlatego klikam do Was w nocy.
            Danusiu, "Senioritki" coraz lepiej śpiewają, nie mamy tu konkurencji. Śpiewamy
            piosenki z repertuaru Alibabek i Filipinek. Jesteśmy zapraszane na różne
            uroczystości przez wujtów i burmistrzów a także zakłady pracy. Nawet troszkę
            wsparli nas finansowo, za co kupiłam stroje dla śpiewających. Nie mogę narzekać
            na nudę. Ostatnio kurowałam się przez tydzień w Łebie na turnusie rehabilitacji
            strun głosowych. Skręciłam tam nogę w pierwszym dniu pobytu i tym sposobem
            naprawdę odpoczęłam od swoich obowiązków. Przede mną organizacja matur: starej
            i nowej. Mam nadzieję, że sobie z nimi poradzę. Cały czas o Was pamiętam.
            Dziękuję za przesyłaną do mnie pocztę. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę
            dużo zdrowia w Nowym Roku 2007.
            • natla Re: Pozdrawiam Was Serdecznie 28.01.07, 09:51
              Jakże się ciesze, że zaglądnęłaś. Faktycznie, nie nudzisz sie smile
              Powodzenia! I .... nie daj sie Romciowi. wink
              • regine Re: Pozdrawiam Was Serdecznie 29.01.07, 11:26
                Też sie cieszę, że się pokazałaś. A już myślałam, że zostając
                dyrektorką, "wykreśliaś" nas zupełnie. A tu miła niespodzianka i to nad ranem.
                Witam serdecznie i nie pracuj tyle. Pozdrawiam ciepło Mireczko smile
                • natla Re: Pozdrawiam Was Serdecznie 10.02.07, 17:52
                  Szukałam Cię w TV przed chwila, bo zapewne Twój zespół był na festiwalu, ale
                  nie pokazali sad
                  • natla Zdrowia i mamony na imieniny :) 26.02.07, 00:00
                    Sukcesów zawodowych, bez najmniejszej afery, normalnej atmosfery, chwil pięknych i wdechowych.
                    • fleur1 Życze udanego Dnia Imienin 26.02.07, 11:30
                      Mirko ciesz się dzisiejszym dniem, bądź radosna i uśmiechnięta.
                      • natla Re: Życze udanego Dnia Imienin 26.02.07, 11:35
                        Będzie, bo w szkole ją "ufetują" na mur....ale będzie i okrutnie zmęczona. smile
                        • regine Re: Życze udanego Dnia Imienin 26.02.07, 12:47
                          Choć niezbyt częstym teraz jesteś u nas gościem, ale pamiętamy o Tobie smile
                          Życzę zdrowia, uśmiechu i Wszystkiego Najlepszego Imieninowo Mireczko smile))
                          • czarny.humor Też Ci chciałem życzyć zdrowia i mamony, ale mnie 26.02.07, 18:56
                            tu niektórzy ubiegli.

Na to ja Ci życzę wicej zdrowia i mamony, niż ci inni!
                            I nie tylko w dzień imienin.

smile))
                            • krista57 Re: Też Ci chciałem życzyć zdrowia i mamony, ale 26.02.07, 19:34
                              Ode mnie rownież same serdeczności...przyjmij.
                          • del.wa.57 Re: Życze udanego Dnia Imienin 26.02.07, 19:37
                            Wszystkiego co najlepsze Mireczko nie tylko w dniu Twoich imieninsmile)
                            • wiktoria53 Zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności 26.02.07, 19:47
                              w życiu prywatnym oraz w pracy kiss)
                              • e-baba Re: Zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności 26.02.07, 22:47
                                Mirko, niech Ci się wiedzie - na każdej niwie, a pogoda ducha niech Ci dopisuje
                                każdego dnia.
                                • malwina52 Re: Zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności 27.02.07, 07:15
                                  Mireczko spelnienia marzen w calości
                                  imieninowe buziakismile
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Stolot, stolot niech zyje nam 27.02.07, 10:11
      nasza znikająca Mira.
      Pojawia się i znika, choć mamy na jej punkcie bzika.
      Big_bad Mira smile)
      • natla Re: Stolot, stolot niech zyje nam 28.02.07, 00:29
        Uwaga! Uwaga! Dzisiaj imieniny naszej MIRY 54. Szczęścia Solenizantko!!!smile
        • wiktoria53 Mira54 02.04.07, 19:57
          Witam Mireczko na forum. Widać masz trochę luziku w pracy. Pozdrawiam.
          • wiktoria53 Życzenia urodzinowe 12.09.07, 14:45
            Mirko, życzę Ci wszelkiej pomyślności, duzo zdrówka, mało problemów
            i zawsze uśmiechu na twarzy.

img142.imageshack.us/img142/757/urodzinowoyh6.jpg
            • dankarol Re: Życzenia urodzinowe 12.09.07, 15:26
              Mireczko idź przez życie śpiewająco i niech Ci sukcesy towarzyszą. Tryskaj
              zdrowiem i humorem i odwiedzaj nas czasem
              img528.imageshack.us/img528/5678/19122005dlaciebienewkl9.gif
              • maladanka Re: Życzenia urodzinowe 12.09.07, 16:20
                U nas spiewają tak:
                "Mo żyć, mo żyć, mo długo,długo żyć!
                Mo dłuuuuuuuuugo żyć!"
                na melodię Sto lat
                Mireczko - napisz coś, jak tam Senioritki? a festiwal B.Klimczuka -
                czy się odbywa?
                Bardzo Cię brakuje i życzę Ci abyś do nas zaglądała,o!
                • del.wa.57 Re: Życzenia urodzinowe 12.09.07, 18:41
                  Mireczko,zdrowia,radości,zadowolenia i sukcesów w pracy,na estradzie
                  i w życiu prywatnym.

img509.imageshack.us/img509/6088/seasonalhandtiedwithclauz4.jpg
                  • natla Re: Życzenia urodzinowe 13.09.07, 08:28
                    Urodzinowe „Sto lat, sto lat….” dla naszej kiedyś MIRY54. Mireczko, wpadnij na toast do Gawiarenki smile
                    • natla Mira54 13.02.08, 09:26
                      No wreszcie się pokazałaś smile))
                      • mira54 Re: Mira54 22.02.08, 21:03
                        Witaj Natlo, postaram się częściej bywać z Wami, ale mam utrudnienia ze strony
                        mojego syna, cały czas przesiaduje na kompie (szkoła o kierunku informatycznym).
                        W tej chwili wybył na basen, stąd też mogę poklikać.
                        • wiktoria53 Re: Mira54 23.02.08, 23:30
                          Mirko, gratuluję sukcesów. Cieszę się, że masz takie zdolne solistki
                          i zespoły, no ale Twoja w tym duza zasługa.
                          • regine Re: Mira54 24.02.08, 13:01
                            Mireczo, przyjmij również moje gratulacje, za sukcesy Twoich
                            podopiecznych smile
                            TY również zasłużyłaś na uznanie, to Twoje "dziecko" te zespoły i
                            stąd nagrody. Jeszcze raz gratuluję i cieszę się, że po długim
                            niebycie znowu jesteś z nami smile)
                            • natla Imieninowo :) 26.02.08, 10:00
                              Mireczko, zdrowia, zdrowia, zdrowia i cześć smile
                              img182.imageshack.us/img182/5551/miravv7.jpg
                              • dankarol Re: Imieninowo :) 26.02.08, 23:00
                                Mireczko dużo dużo zdrowia, i niech Cię humor nie opuszcza, a na sukcesy jesteś skazana
                                img408.imageshack.us/img408/5043/1511049278951ol4.jpg
                                • mira54 Re: Imieninowo :) 27.02.08, 06:43
                                  Danusiu, dziękuję za życzenia i piękne kwiaty.
                                  • malwina52 Re: Imieninowo :) 27.02.08, 07:28
                                    spozniona z bukietem i zyczeniami zdrowkasmile
                                    www.marhan.pl/Imieniny_11.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka