kla-ra 11.10.04, 22:45 Przed wyjazdem do Krakowa koniecznie nas zawiadom i podaj miejsce gdzie odbedzie sie festiwal.Napewno przybede. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mira54 Re: Do kla-ry 12.10.04, 11:35 Dzięki za wiadomość. Będzie to II Małopolski Przegląd Pieśni Patriotycznej w Krakowie na osiedlu Szklane Domy 7 w auli Kościoła Matki Boskiej Częstochowskiej. Przyjedziemy 12-tego. Przesłuchania wszystkich zespołów są w dniu 13.11.04 od godz 9.00, natomiast koncert laureatów w dniu 14-11.04. Prowadzę zespół Klubu Seniora "Złota Jesień". Nie mam czasu na nudę. Sama również śpiewam i będę brać udział w przeglądzie jako solistka. Nie mogę bardzo liczyć na jakiś wielki sukces, bo to są tylko Seniorzy, ludzie starsi po 60- tce, ale śpiewają na 2 głosy. Dla nich najważniejsze jest to, że wezmą udział w takim przeglądzie i w dodatku w Krakowie. Jest to moja praca społeczna, ale cieszę się kiedy widzę na ich buziach zadowolenie i radość. Obsługujemy w Domu Kultury niemal wszystkie uroczystości panstwowe, od 7 lat co roku robię z nimi koncerty kolęd i pastorałek połączone z degustacją potraw wigilijnych, byli na Łotwie, 3 razy w Bydgoszczy na Ogólnopolskim Przeglądzie Artystycznego Ruchu Seniorów. Mają osiągnięcia i cieszy ich kazdy wyjazd. Napewno nie można zespołu porównywać z chórami zawodowymi, bo to są ludzie którzy nigdy z muzyką nie mieli do czynienia. Ale najważniejsze, że chcą śpiewać i teksty wymagam od nich na pamięć,a w tym wieku to jest bardzo trudne zadanie. Starają się, a to mnie cieszy. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do kla-ry 12.10.04, 12:39 przepraszam,ze sie wlacze do waszej rozmowy fajne masz hobby mira, seniorzy sa uroczymi ludzikami, maja tyle w sobie wiadomosci do przekazania.... juz widze ich entuzjazm,gdy maja gdzies wyjechac) Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do kla-ry 12.10.04, 12:50 Mira,robisz kawal fajnej roboty,JESTES WIELKA,juz macie sukcesy,zycze ich wiecej.Pozdrawiam Odpowiedz Link
mira54 Re: Do kla-ry 12.10.04, 15:17 Muszę wam powiedzieć, że między Seniorami czuję się jak w rodzinie. Moje życie osobiste się nie ułożyło, ale za to mam satysfakcję z tego, że sprawiam swoją pracą tym ludziom radość. Władze naszego miasta nas doceniają i sponsorują wszelkiego rodzaju wycieczki i wyjazdy. Mówię Wam, Seniorzy wspaniale się potrafią bawić. Jak odejdziecie na emeryturkę, wstąpcie do Klubu Seniora poczujecie się jak w rodzinie. Tam można się zwierzyć ze swoich problemów, uzyskać dobre rady doświadczonych życiem ludzi. Jest naprawdę super. Nie ma tej zazdrości i zawiści, jest bardzo miła atmosfera. Odpowiedz Link
chudababa Re: Do kla-ry 12.10.04, 15:28 a gdzie sie odbeda koncerty Bozonarodzeniowe?...bo takie tez planujesz? Odpowiedz Link
mira54 Re: Do kla-ry 12.10.04, 18:12 Przed wigilią w grudniu organizuję koncert kolęd i pastorałek. Jest to program słowno-muzyczny, który jest nagrywany w całości przez TV Kablową. Impreza odbywa się w Domu Kultury w Kozienicach. Do tej pory w koncertach brali udział również moi uczniowie, łączyłam pokolenia. W tym roku ponieważ nie pracuję z dziećmi, będą tylko Seniorzy i myślę, że zaproszę młodzież śpiewającą w DK. W święta ten koncert w całości jest transmitowany w TV regionalnej. W ubiegłym roku był nawet w TV Centrum. Przyjeżdżają na niego również Seniorzy z innych okolicznych Klubów Seniora. Widowni nam nie brakuje. Jeśli będziecie miały ochotę przyjechać do mnie, zapraszam. Będzie mi bardzo miło Was gościć. Poza tym w styczniu już od 4 lat, organizuję wraz z moimi Seniorami Przegląd Kolęd i Pastorałek dla Klubów Seniora. Przegląd kończy się wspólnym obiadem i tańcami. Władze naszego miasta sponsorują imprezę. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do kla-ry 12.10.04, 18:21 Mamy wiele koncertów wyjazdowych. Zapraszają nas do Zwolenia, Radomia, Lipska, Warki, zakładów pracy takich jak "Elektrownia Kozienice" , w pobliskich parafiach i innych. Wszędzie nas mile przyjmują i Seniorzy są zadowoleni. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do kla-ry 12.10.04, 18:24 Nagrałam też własną kasetę, jeśli zechcecie posłuchać mojego śpiewu chętnie przegram i wyślę. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do miry 12.10.04, 18:54 no,no,..prosze rospiewane dziewcze, a macie moze strone internetowa, cobysmy mogly popatrzec/posluchac?? Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 12.10.04, 20:32 Niestety, nie mamy. Za dużo tu napisałam o sobie. Pomyślicie sobie o mnie - chwalipięta. A ja jestem tak naprawdę skromną i bardzo nieśmiałą osobą. Dlaczego aż tyle napisałam? Nie wiem. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do miry 12.10.04, 22:53 nie ,nie miej wyrzutow sumienia miro nie wzielysmy to jako chwalenie, po prostu cieszymy sie, ze palasz jeszcze taka enrgia zycia jestes po prostu ciepla i szczera mira) no glowka do gory i usmiech widzimy..... Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do miry 13.10.04, 09:39 Mira,to fajnie,ze piszesz o sobie i swoich zainteresowaniach.Wlasnie o to nam tu idzie.Podpowiadasz innym jak zyc i cieszyc sie zyciem.Kto wie moze,kogos ta forma Twojego zycia zainteresuje i bedziesz doradzac w swojej dziedzinie.Coz moze byc piekniejszego.Usciski klara Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do miry 15.10.04, 21:06 WEszlam na strone www.kozienice.pl i poznalam Twoje miasto.Jezeli to te Kozienice,to jestem pod wrazeniem.No i ta stadnina koni,koniec swiata.Kiedys jezdzilam konno,pozniej zaniechalam,bo uczyla sie moja corka,a na 2 osoby to juz za droga impreza.Czesto jezdzilismy w kieleckie do Borkowa gdzie jazdy i odpoczynek bylo wzglednie tanio.No i masz plaze i basen.Jednym slowem super miejscowosc. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 16.10.04, 10:11 Witajcie! Miło mi, że zobaczyłyście także moje miasteczko. Naprawdę, jest gdzie tu wypoczywać. Władze naszego miasta dbają o jego estetyczny wygląd. Tu się bardzo dużo dzieje. Mamy przepiękną pływalnię, teraz kończą modernizować stadion sportowy. Jest stadnina koni, duże jeziorko, gdzie można zażywać kąpieli latem, na tym terenie są domki wczasowe. Na terenie Ośrodka Sportu i Rekreacji jest także duży amfiteatr, gdzie w miesiącu lipcu odbywa się Ogólnopolski Festiwal Piosenki im. Bogusława Klimczuka. Odbywa się także wiele imprez kulturalnych, które organizują władze naszego miasta dla mieszkańców bezpłatnie. Warto do nas przyjechać na wypoczynek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do miry 16.10.04, 10:14 faktycznie mira... oferta zachecajaca.... trzeba by bylo pomyslec o urlopie na przyszlosc) pozdrawiam. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do miry 22.10.04, 13:51 Tak zrobilo sie cicho na temacie"Humor"bo nie ma naszej Mireczki.Od wczoraj byczy sie w Zakopanem.Pogode pewnie ma ladna,w Krakowie slonecznie,cieplo. Mirka pozdrow Giewont!!!! No i kawaly spisz co do jednego!!!!Wracaj calo i zdrowo!!! Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do miry 23.10.04, 23:36 Och jaka masz cudna pogode w tym zakopanem. Wrocilam z Rabki bylo syper.Pewnie jutro nie bedzie Wam sie chcialo wracac do domku.Pozdrawiam,jutro tez gdzies ruszymy ,nie mamy jeszcze planow co do kierunku,ale grzechem by bylo siedziec w domu w taka pogode. Odpowiedz Link
natla Re: Do miry 24.10.04, 19:31 A ja też byłam w Zakopcu, na Rusinowej polanie i Gęsiej Szyi, a dziś na Kopieńcu. Cuda. Mam i będę miała kilka dni obrazy pod powiekami. Trochę za dużo ludzi jak dla mnie. Szkoda Mireczko, że nie załapałam Twojego wyjazdu. Mogłyśmy zrobić I Przedzlot 50-latek. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 25.10.04, 09:37 Witajcie! Było cudownie! Wyobraźcie sobie przez całą drogę w obie strony śpiew w autokarze. Czas nam mijał bardzo szybko. Niewiadomo kiedy dojechaliśmy do Zakopanego. W czwartek wieczorem byliśmy na tańcach do 24-ciej na Krupówkach. Mieszkaliśmy troszkę daleko od Krupówek, bo 4,5 km, ale to nam nie przeszkadzało. W piątek zwiedzanie miasta, Gubałówka, a wieczorem znów spotkanie towarzyskie. Zarządziłam i w ciągu 5 minut stoliczek nakrył się. Co kto miał ze sobą przyniósł: kanapeczki, ciasto, słodycze, owoce, napoje alkoholowe i inne. Wyobraźcie sobie 30 osób w jednym największym pokoju. Ciasno, ale przyjemnie. I znów śpiewy, kawały i tańce przy akordeonie. W sobotę spacer Doliną Kościeliską, znów Krupówki, zakupy pamiątek, oscypek a wieczorem od godz. 18-tej ognisko z grilem. Kiełbaski, boczuszek, piweczko, wódeczka, śpiewy i tańce. Znów zabawa do północy. Szkoda, że nie załapałyście mojego wyjazdu, bo rzeczywiście można było zrobić przedzlot 50-latek. Załapała się na wycieczkę mira21 z Warszawy. Wyraziła chęć jechać z nami. W ciągu jednego wieczora załatwiła sobie urlop i w czwartek stawiła się na miejscu zbiórki w Kozienicach. Tym sposobem zapoznałam się z mirą21. Autokar miałam na 50 osób, łóżek w pokojach o 10 więcej, tak więc wszystkich chętnych bym zabrała. Mam nadzieję, że dojdzie jednak do naszego wspólnego spotkania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mira21 Re: Do miry 25.10.04, 22:56 Witajcie Wszyscy!!! Chcę powiedzieć, że rzeczywiście w Zakopanem Było cudownie! Ja tam byłam, co było to jadłam i piłam (absolutnie troszeczkę) a przede wszystkim świetnie się bawiłam! Za to wszystko najpiękniej jak umiem dziękuję Mirze, ale chcę także napisać, że Mira przepięknie śpiewa! Mogłabym Jej słuchać i słuchać, a radości by mi stale przybywało! Grupa Wycieczkowiczów jest naprawdę wyjątkowa, czułam się jak w bajce!!!.Pozdrawiam i już marzę o następnej okazji, choćby w Grecji, ale także w Ciechocinku, itp. Odpowiedz Link
chminka Re: Do miry 25.10.04, 23:47 to juz nawet wiem kto bedzie glownym organizatorem I ZlOTU PIECDZIESIATEK....ja prowponuje Mire54... co Panstwo na te propozycje? Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 26.10.04, 10:25 Miło, że do nas dołączyłaś - mira21. Mam nadzieję, że to nie będzie tylko ten jeden wpis, lecz pozostaniesz z nami. Chętnie zajmę się organizacją spotkania 50-latków - ale nie sama. Musi powstać grupka organizacyjna składająca się z przynajmniej 4-5 osób. Kto chętny do pracy przy zorganizowaniu I Zlotu 50-latków? Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 26.10.04, 10:58 Proponuję, abyście weszły na stronę: www.podtezniami.pl Jest to przepiękny ośrodek w Ciechocinku "Pod Tężniami". Basen bezpłatny dla gości, sauna sucha i parowa, dżakuzji. Stół szwedzki na każdy posiłek. Niesamowity wybór sałatek! Pełny komfort w pokojach. W każdy wieczór wieczorki taneczne przy orkiestrze. Ceny wcale teraz nie są aż tak wygórowane. W dniach od 01.11-21.12 oraz 03.01- 31.03 jest najtaniej. W pokoju 1 LUX może spokojnie mieszkać dwie osoby. Jest tam szerokie łoże, ale dają drugą pościel. Pokój dwuosobowy standard z pełnym wyżywieniem 160 zł, czyli 80 zł od osoby. Pokój jednoosobowy 92 zł. Według mnie jest to najpiękniejsze, komfortowe Sanatorium w Polsce. Można sobie wykupić również zabiegi. Marzę o pobycie tam chociaż na kilka dni. Odpowiedz Link
natla Re: Do miry 26.10.04, 16:21 Mireczko, ja jako ciało, wałęsające sie po różnych szczeblach i organizujące różne imprezy , chetnie pomogę. Ale Ty bedziesz szefową. Bardzo bym chciała, aby ktoś za mnie podejmował decyzje, a ja jak to cielę...) Myślę, że jak już bedzie tak daleko, to trzeba przegłosować miejsce wyjazdu, nie? Jak demokracja, to demokracja, chyba , że wprowadzisz rządy twardej ręki. Odpowiedz Link
mira21 Re: Do miry 26.10.04, 23:42 ja też w miarę możliwości i sił pomogę jako ciało i oczywiście daję swój głos na Mirę54. A jednak te ceny, o których napisała Mira są na razie nie dla mnie, ale może coś się zmieni. Odpowiedz Link
natla Re: Do miry 27.10.04, 17:07 W końcu nie o luksusy nam chodzi. Choć to miłe. Musimy wszystko wypośrodkować, a jezeli ceny sa za wysokie, to jako pierwsze muszą "pójść pod młotek" Odpowiedz Link
mira21 Re: Do miry 27.10.04, 19:39 Hello! Otóż wiem, że propozycja Miry54 jest znakomita, bo i basen, i dancingi, i kolacyjki, oraz itd. Ja nie chcę narzucać mojego siermiężnego stylu, w razie co spróbuję się dostosować. Zaapelujmy więc o dalsze wypowiedzi. Mój apel: Nie rezygnujmy! Sporo się przecież zadziało, a dla mnie szczególnie dużo, bo byłam w Zakopanem. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 27.10.04, 21:32 Witajcie! Dla mnie też jest drogo, ale nigdzie nie znajdziemy tańszych noclegów z pełnym ekstra wyżywieniem i dobrą rozrywką. Wyjazd możemy odłożyć na styczeń, luty czy marzec. Termin, miejsce i czas jest przecież do uzgodnienia. Spotkać się również możemy w Warszawie na jeden tylko wieczór, tak jak wcześniej było planowane. Ja natomiast Warszawy nie znam na tyle, abym mogła się podjąć organizacji spotkania. Chętnie pomogę. Odpowiedz Link
mira21 Re: Do miry 28.10.04, 09:41 Cześć! Przeglądając naszą prawie prywatną rozmowę naliczyłam do siedmiu imion. W takiej grupie możemy się spotkać w W-wie jako komitet organizacyjny (ewentualnie!)wszędzie. Moja propozycja natychmiastowa jest taka jak poprzednio - to znaczy KK. Dużą salę też mogę znaleźć i poinformuję Was o warunkach. O key? Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 09.11.04, 20:56 Mira21! Zaproponowałam KK ,mam nadzieję, że jeśli będą chętni, podejmiesz się organizacji. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 10.11.04, 15:00 Termin musimy sobie ustalić. Jakie macie propozycje? Odpowiedz Link
mira21 Re: Do miry 11.11.04, 14:24 O'key, ale z Twoim przewodnictwem. W ciągu 7 najbliższych dni sprawdzę atrakcje w KK i napiszę o możliwościach. Trzymam kciuki za Wasz występ w Krakowie. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 11.11.04, 17:05 Miło, że napisałaś i podjęłaś się organizacji spotkania. Nie wiemy jeszcze czy będą chętni. Mam kłopot z internetem, często mi ostatnio nie wchodzi. Albo ktoś się do mnie podpina, albo kablówka go wyłącza. Jak tak dalej będzie zmienię operatora. Brak mi już cierpliwości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mira21 Re: Do miry 13.11.04, 13:48 Tak sobie myślę, że jak napiszę jakie są propozycje, to może ktoś będzie zainteresowany, a my też możemy się spotkać, prawda? Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 15.11.04, 16:50 Oczywiscie, chetnie sie z Toba spotkam. Mam zdjecia z Zakopanego. Nie naprawilam jeszcze sprzetu grajacego, ale mam nadzieje, ze do spotkania wyrobie sie i przegram dla Ciebie obiecana kasete. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do miry 01.12.04, 10:05 Od dluzszego czasu Cie nie widac,ani slychac. Zyjesz!!!Daj znac!!!! Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 02.12.04, 18:33 Witajcie! Żyję. Przez jakiś czas nie było mnie w domu. Wróciłam na sobotę na wieczór "Andrzejkowy". Byłam w Warszawie u moich dzieci. Miałam wywiadówkę u syna w szkole potem jeszcze rozmowa z jego trenerem. Spotkałam się także z mirą 21 w Warszawie. Miło spędziłyśmy wieczór w kawiarence przy Starym Rynku. Troszkę się przeziębiłam więc ostatnio poleżałam w łózku z książką w ręku, która bardzo mnie wciągnęła tytuł "Kod Leonarda da Vinci" - Dan Brown. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
natla Re: Do miry 02.12.04, 18:44 To tak sobie lezałaś w łóżeczku, byczyłaś się i nie korciło Cię żeby do nas zaglądnąć? Wywiedówka mam nadzieję udana, a jak nie to normalka. Ale jak dziecko trenuje, to pewnie i nie ma kłopotów z nauką. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 02.12.04, 23:58 Moje dziecko trenuje w Klubie UMKS MOS Wola Warszawa siatkówkę.Ma problemy z nauką, bo nie ma czasu się uczyć. Treningi codziennie od godziny 18-tej do 21- szej, takie wyczerpujące, że potem to tylko kąpiel i spać. Miałam możliwość popatrzeć jak trenują. Są mistrzami Polski. A przed świętami w grudniu jadą do Berlina. Cieszy mnie to, że ma konkretne zainteresowania i nie włóczy się z kumplami nocą po ulicach i nie zażywa narkotyków. 2 stycznia będzie miał 18 lat. Nie zaglądałam w tym tygodniu wcześniej, bo naprawdę bardzo źle się czułam. Przewiało mnie na zabawie "Andrzejkowej", która trwała do 5 rano. Nim wróciłam do domu była prawie siódma. Ciężka jest taka nocna praca. Wszyscy pójdą do domu a tu trzeba jeszcze posprzątać sprzęt, brakuje wówczas sił. Odpowiedz Link
natla Re: Do miry 03.12.04, 12:07 Dobrze Mireczko, że masz dziecko trenujące i to z sukcesami. To rzeczywiście chroni przed pokusami wieku dojrzewania. Ja uczę w szk. sportowej i wiem, że wiele dzieciaków tak się ratuje. Odpowiedz Link
ona44 Re: Do miry 03.12.04, 12:19 Miro ,natlo bo już pogubiłam się,która z Was jest chora zdrowiejcie.Na przeziębienie są najlepsze okłady z męskiego ciała))) tylko u nas będzie problem ,musimy sie lepiej starać))) Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 03.12.04, 16:20 Dzięki za ciepłe słowa. Nie jest juz tak zle z moim zdrowiem. Hihihi, rzeczywiscie te oklady bylyby najlepsze ale w naszym przypadku nie jest to takie proste. Odpowiedz Link
natla Re: Do miry 01.01.05, 18:25 Mireczko, masz takie roześmiane oczka z błyskami, musisz być bardo wesołą dziewczyną. Teraz pojmuję lepiej humor Miry. )) Energia z Ciebie bije....a t obstawa? ))) Super dziewczyna, tylko te blond włoski mi nie pasuja do mojego wyobrażenia. ))) Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 02.01.05, 16:07 Hihihi, ta obstawa to koledzy z zespołu. Niestety juz sie z nimi nie spotkam. Odpowiedz Link
natla Re: Do miry 09.01.05, 00:01 Nie zapomniałam o Tobie, po prostu nie mam takiego na dyskietce, ale obiecano mi. ) Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 09.01.05, 01:14 Natlo, dzięki za pamięć. Ja poszłam do fotografa i dałam mu zdjęcie, które on za odpłatnością wgrał mi na dyskietkę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 09.01.05, 22:50 Natluniu, nie jesteś do tyłu, tylko nie przyszlo Ci na mysl, ze fotograf tez moze umiescic zdjęcie na dyskietce. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do miry 14.01.05, 21:19 Witaj miło.Wątek z dowcipami dobija do 200 postów zacznij nowy "Część 2". Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 14.01.05, 22:17 Część druga już jest kontynuowana w wątku Humor Miry. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do miry 18.01.05, 15:06 przepraszam, ale wzgledy techniczne mnie hamuja, jak sie uporam to zaczne) Odpowiedz Link
tesunia Re: Do miry 28.02.05, 22:30 jestem,jestem..... tak troszke sie zagapilam) zdrowko jak na razie OK. tylko z czasem moze mogo byc lepiej.... pozdrawiam cieplutko i ciesze sie za pamiec i dziekuje..usciski. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do miry 04.03.05, 10:40 spedzaj przyjemnie pobyt w Ciechocinku, pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do miry 04.03.05, 15:45 Ale jestes zdyscyplinowana nawet wczesniej wypisałas rozowy druczek ! Ciekawe czy bydgoszczanko-torunianki Cie odwiedza. Fajnie,ze masz rodzine w Szczecinie i wybierasz sie nas odwiedzic. Czekam tu albo umowimy sie nad morzem. Wybieram sie na tydzien w maju do Pobierowa ,aby powdychac trochę jodu i jezeli dysponujesz wolnym - zapraszam.Osobodzien ca 20,-zl.Fakt,atrakcji tam nie ma. Jade,kiedy nie ma tłumu,głownie na wielogodzinne spacery brzegiem morza. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do miry 13.04.05, 20:49 Mira nam sie zapodziała albo komp ma zepsuty. Halllllllllllllllllllllo )))) Odpowiedz Link
natla Re: Do miry 13.04.05, 21:49 Tak jest Mireczko, coś sie ostatnio za bardzo migasz, tak jakoś dziwnym zbiegiem okolicznosci, po tężniach))) Do raportu! ))) Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 14.04.05, 23:41 Już jestem. Postaram się nadrobić choć troszkę zaległości. W tym miesiacu jeszcze jeden mam wyjazd do Łeby na rehabilitację głosu w dniach 24-30 kwietnia. Kosztuje mnie tylko podróż. Bede musiala znowu poprosic o różową karteczkę. Odpowiedz Link
natla Re: Do miry + Do Miry :))) 28.05.05, 17:51 Mireczko, zgodnie z Twoją prośbą łącze oba wątki. Do 64 listów dodaje 16, choć są one równoważne jednemu.....) • Do Miry54... regine 17.05.2005 00:36 Mirko-wysłałam ,coś miałam nie tak z pocztą, >Daj znać ,czy otrzymałaś. >Dziękuję za niespodziankę , >Bardzo miła -DZIĘKUJĘ!!! ________________________________________________________________________________ Re: Do Miry54... august2 17.05.2005 01:23 Mira, W ostatnia sobote wzialem na party swoj loptop. Robilem tam male filmiki moim aparatem i zaraz potem pokazywalem zebranym. Drugim powodem wziecia bylo to ze mam na nim twa piosenke Que-sera-sera. Puscilem ja tam moim znajomym. Bardzo sie podobala... August _______________________________________________________________________________ • Re: Do Miry54... mira54 17.05.2005 21:29 Auguscie, czy tylko ta jedna piosenka do Ciebie dotarla? _______________________________________________________________________________ • Re: Do Miry54... mira54 17.05.2005 21:39 Reniu, dziekuje za przesylke. Zdjecia sa piekne. _______________________________________________________________________________ • Re: Do Miry54... august2 18.05.2005 07:35 Poslalem ci przesylke na adres Mira54. A. ________________________________________________________________________________ • Re: Do Miry54... mira54 18.05.2005 15:59 Auguście, dziekuje za przesylke. Probowalam napisac Ci kilka slow, ale cos mi moja poczta nie dziala. _______________________________________________________________________________ • Re: Do Miry54... regine 19.05.2005 20:45 >I jak Mireczko ,podobały się melodie??? >Trochę egzotyczne-nazywam je -płaczliwe... ________________________________________________________________________________ • Mireczko - dziękuję. )) axsa 26.05.2005 08:00 Od rana taka piekna wiązanka. jestem zaskoczona i bardzo wdzieczna. Podziwiam Twoje zdolności, tego Pana też. Dotarły cztery listy. Utwory z trzech od razu owierają się w winampie. Czwarty - Królowo ma - musiałam najpierw zapisać /prawa mysz na link i wybrać > zapisz jako element docelowy/, bo z listu nie chciał sie otworzyć. To bez znaczenia, bo i tak przeciez zapisuję, jednak niektórzy rezygnuja z zapisania, jak im się od razu z listu nie otworzy. Mam jeszcze pytanie i prośbę o pozwolenie. Czy zgodzisz się, żebym nagrała sobie na CD utwory przysłane przez Ciebie. Mam je w komputerze, ale płyta to co innego, więc pytam. _______________________________________________________________________________ • Re: Mireczko - dziękuję. )) mira54 26.05.2005 16:00 Oczywiście,jak najbardziej zapisuj na płytę. Nie wiem czy dotarły do Ciebie dwa wcześniejsze utwory. Przesle Ci je jeszcze raz. Ciesze sie, że ci sie podobaja. ________________________________________________________________________________ • Re: Mireczko - dziękuję. )) august2 26.05.2005 20:39 Ja rowniez Dziekuje za muzyczna przesylke. Przy najblizszym party puszcze twe utwory na caly regulator az sie dach uniesie do gory! Z ostatnich podobala mi sie przerobka Presleya. Mira otrzymalem wszystkie ktora poslalas. Jeden wyjatej jest ze "Zlotymi obraczkami"- nie moglem skpipiwac na moj "hard disk". ________________________________________________________________________________ • Re: Mireczko - dziękuję. )) tesunia 26.05.2005 20:51 wszystko otrzymalam, poupajalam sie iterpretacja...az sie gesilam (gesiej skorki dostawalam)) masz ladny glos Miro...usciski i caluski. _______________________________________________________________________________ • Re: Mireczko - dziękuję. )) regine 26.05.2005 21:33 Mireczko ,już nie wiem ,czy Ci podziękowałam ??? Pogubiłam się ,odsłuchane wszystko,codziennie robię sobie kawę , a Ty mi śpiewasz.Bo radia nie słucham ,z tv tylko pogodę .Dzięki wielkie!!! Wspaniały głos,szkoda ,że te Kozienice tak daleko??? Ale już dziś zapędziłam się na chlebek ze smalcem i ogóreczkiem -daty pomyliłam).No bo wcześnie poczytałam o tej ostatniej majówce i jakoś tak mi poszło w jednym termine wszystko.Ale duchem będę z Wami jakby co) ________________________________________________________________________________ • Re: Mireczko - dziękuję. )) mira54 26.05.2005 22:17 Reniu, dziekowalas, oczywiscie, ale naprawde nie ma za co. Wczoraj przeslalam forumowiczom kilka moich piosenek, ktore mi przeslano na komputer. Nie wysylalam tych piosenek do osob, ktore maja moja kasete, poniewaz macie juz te nagrania. Chyba, ze ktos ma takie zyczenie, wtedy chetnie przesle. ________________________________________________________________________________ • Re: Mireczko - dziękuję. )) tesunia 26.05.2005 22:37 a ja miro liscik Ci poslalm a Ty poszlas spac) ________________________________________________________________________________ • Re: Do Miry54... axsa 27.05.2005 16:17 Mireczko, linki dla Ciebie. Pierwszy do opisu Sanvitu www.sanvit.sanatoria.com.pl/index.htm To sanatorium tez znam. Blisko tężni www.sanatoriummswia.pl/pl/ To jest znacznie dalej od tężni. Też tu byłam, ale na odziale szpitalnym. Samo sanatorium troche już „zużyte”. www.wczasy.ta.pl/dom_zdrojowy.html I jeszcze link do wielu możliwości :www.google.pl/search? hl=pl&q=ciechocinek+sanatorium&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl _______________________________________________________________________________ • Re: Dziekuje. mira54 27.05.2005 21:31 Axso, dziekuje za adresy. Sanatorium Sanvit mnie sie osobiscie podoba. Juz wczesniej zwrocilam na nie moja uwage. Mama chce jechac we wrzesniu. Mam nadzieje, ze beda wolne miejsca w tym terminie. ________________________________________________________________________________ Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry + Do Miry :))) 28.05.05, 21:24 Dziekuje Natlo i przepraszam za klopot. Odpowiedz Link
axsa Jutro w Ciechocinku... 28.05.05, 21:25 ...bedzie moja siostra. Już jej zadałam zainteresowanie się sanatoriami spełniajacymi Twoje zapotrzebowanie. )) Odpowiedz Link
mira54 Re: Jutro w Ciechocinku... 28.05.05, 21:41 Axso, dziekuje za pomoc. Dofinansowanie otrzymałam, a nie mogę się zdecydować na sanatorium. Odpowiedz Link
regine Re:Mireczko mam prośbę..... 30.05.05, 12:45 Mam od Ciebie masę piosenek ,ale potrzebna mi 1-wyjątkowa na dzisiejszą uroczystość.Dziś jest rocznica ślubu moich dzieci-jeśli posiadasz coś takiego w swoim repertuarze-BARDZO BYM PROSIŁA!!! Twoje piosenki są tak ładne(głos zwłaszcza).A chciałabym im coś polskiego wysłać na tą rocznicę.Proszę!!!Jeśli możesz!!!! Odpowiedz Link
tesunia Re:Mireczko 54 30.05.05, 18:31 przesliczne dzieki ,dzis dostalam przesylke....predziutko doszla) usciski i caluski.....a ja Ci juz nieboj sie)) odwdziecze sie)))))))))))) Odpowiedz Link
regine Re:Mireczko 54 30.05.05, 22:59 Dziękuję ślicznie -miałam ją na kasecie ,bardzo na czasie , do dzisiejszej uroczystości bardzo pasuje ,już poszła. Miło ,że przesłałaś-kłaniam się pięknie -Dobrej Nocki Życzę!!! Odpowiedz Link
krista57 Re:Mireczko 54 10.06.05, 22:34 Jak pytalam o Torun to ze wszystkich Kujawiakow kompetentną okazała sie TAKANIETAKA,trafiłam gdzie chciałam według dokładnych wskazówek. Wejdz na gg podam tanie noclegi. Odpowiedz Link
tesunia Re:Mireczko 54 18.06.05, 23:18 a jak twe bole mireczko?? lepiej juz?? dzisiaj orabiasz zaleglosci komputerowe i widze siwetnie Ci idzie milej nocy zycze...to co idziemy juz do lozek?? numerki zostawimy na inny raz) Odpowiedz Link
mira54 Re:Mireczko 54 18.06.05, 23:22 Tak Tesuniu, idziemy do lozeczek, ale numerek 22077 tez udalo ci sie wywinac. Przewialo mnie, chyba przy myciu okien i doprawilam sie nad zalewem w Zwoleniu. Bo w prawym barku i szyi. To juz przeszlo, ale martwi mnie teraz lekki bol w plecach. Mam nadzieje, ze przejdzie. Odpowiedz Link
tesunia Re:Mireczko 54 18.06.05, 23:27 o boze nastepny wywinelam...ale brykam sobie dzis))))))))))))))) oj,uwazaj na siebie,wiesz takie letnie przeziebiena sa grozne i dlugie w leczeniu....dobrze,ze chociaz bole barku przeszly,wiem jak to sie czuje( och...ze zawsze cos na nas "musi wlesci")biedne my kobietki.... zycze poprawy zdrowka i trzymam kciuk ze to klucie jest jeszcze od bolacego barku,gdzie muskuly sie nadciagly. no a teraz ju ide naprawde...pa,... i milej wypoczetej nocy zycze. Odpowiedz Link
mira54 Re:Mireczko 54 18.06.05, 23:34 Dzieki tesuniu za cieple slowa. Mam nadzieje, ze do soboty sie wykuruje. Mam wesele chrzesnika, musze byc w formie. Odpowiedz Link
tesunia Re:Mireczko 54 18.06.05, 23:36 no mas...pewnie,ze musisz byc na alercie zdrowotnym wiec juz predzitko do lozeczka smigaj, a jak mi na to odpiszesz to zlapiesz piekny numerek... Odpowiedz Link
tesunia Re:Mireczko 54 18.06.05, 23:48 ale my "potastane" dzisiaj mireczko.... ale gratuluje pieknego numerka 22 088 slicznie wyglada.... bylam na pocztach zobaczyc i przed zamknieciem zerknelam i pogratulowalam a teraz juz nareszczie ide ..i do jutra)pa.. mireczko: Odpowiedz Link
krista57 Re:Mireczko 54 22.06.05, 14:09 Miłej zabawy zycze w pozegnalny piątek,zrob dobre ze 3 ciasta jakies sałatki.... niech Cię dobrze wspominają. Moje pozegnanie tez odbyło się z pompą....towarzystwo tak się rozbawiło, że prezes przeznaczył pewną kwotę na kontynuację . Poszlismy do najmodniejsze lokalu młodziezowego w mieści.....Szalelismy do białego rana a młodziez patrzyla na nas z politowaniem i jednoczesnie z podziwem. Witaj Miro w gronie emerytów )))))))) Odpowiedz Link
tesunia Re:Mireczko 54 22.06.05, 14:16 a czy Twoj przyjaz jest pewny do szwecji i kiedy dokladnie, moze blisko mnie,lub ze bede mogla podjechac samochodem i sie spotkac, napisz moze na e-maila ,moze jest jakis szansa?? Odpowiedz Link
mira54 Re:Mireczko 54 22.06.05, 22:50 Tesuniu, ten wyjazd planuja moje dzieci. Mnie tylko zapytano czy w lipcu mam wolne. Chca zrobic mi mila wycieczke. Jesli bede cos wiecej wiedziala na ten temat napewno dam Ci znac. I byc moze ze sie spotkamy. Odpowiedz Link
mira54 Re:Mireczko 54 22.06.05, 23:00 Kristo, impreza zaczyna sie obiadem o godzinie 12-tej na stolowce szkolnej. Skladamy sie we trzy po 300zl. Robimy procz tego salatki, pieczemy ciasta. Wydaje mi sie, ze stoly beda suto zastawione. Bedzie co zjesc i wypic. Zabawa moze potrwac dlugo, ale ja mam w sobote wesele chrzesnika, wiec bede musiala wczesniej zakonczyc swoj pobyt na imprezce. Odpowiedz Link
krista57 Re:Mireczko 54 16.08.05, 23:05 Ale "spadłaś" brak Cię tylko kilka dni !!! Wszystkim uprzejmie "donaszam",ze Mira wraca wypoczęta,uzdrowiona,opalona i rozspiewana ,zrelaksowana ,wytańczona. Szczególy opowie sama z rana....po całonocnej podróży. Odpowiedz Link
natla Re:Mireczko 54 12.09.05, 10:20 Duza bużka na urodziny, żebyś zdrowa była i odnosiła dalej sukcesy wokalne i nie tylko Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do miry 12.09.05, 10:34 niech los Ci z kwiatkow zycie uplata, duzo zdrowka))) takie poniedzialki to lubie Odpowiedz Link
krista57 Re: Do miry 12.09.05, 12:37 Serdeczne urodzinowe życzenia wiecznej młodosci pogody ducha i radosci na codzien. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do miry 12.09.05, 19:05 Niech Ci sie spelnia marzenia, Niech zdrowie dopisuje, A dobry humor niech zostanie, Zycze udanego wieczoru i zabawy do bialego rana. Odpowiedz Link
maladanka Re: Do miry 12.09.05, 21:40 kosz kwiatow i czekoladke od misiow przesylam z dzisiejszej okazji img138.imageshack.us/my.php?image=pict6428pelarg9ax.jpg img189.imageshack.us/my.php?image=pict6345misczekol3mi.jpg Odpowiedz Link
toskania8 Re: Do miry 12.09.05, 22:19 obyś zawsze miała koło siebie choć jedną naprawdę życzliwą , przyjazną duszę, wtedy wszystko zło da się pokonać Odpowiedz Link
dankarol Re: Do miry 12.09.05, 22:27 Uśmiechów na codzień i od święta i wielu spełnionych urodzinowych marzeń Odpowiedz Link
yoanna Re: Do miry 12.09.05, 22:59 Troszkę późno ...ale dorzucę życzenia Wszystkiego dobrego Miro Wiele radości, pogody i dobrego samopoczucia Baw się dobrze i wędruj dalej spiewająco Odpowiedz Link
axsa Re: Do miry 12.09.05, 23:35 Ja też bardzo późno. Wszystkiego dobrego + załącznik na gazetowej @. Odpowiedz Link
bryza102 Re: Do miry 13.09.05, 00:43 (image/jpeg) rozmiar: 5957 Dla Ciebie Miro kwiatki z życzeniami wielu słonecznych i radosnych dni! Przepraszam że trochę póżno,ale musiałam zrobić zdjęcie/aparatem w komórk.tel./ umieścić w kompie,przeciągnąć...itd. Nawet nie wiem czy dobrze wszystko zrobiłam...Jeśli nie,niech zadziała Twoja wyobrażnia...to są herbaciane róże. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 13.09.05, 16:48 Jestescie cudowni. Bardzo sie wzruszylam zyczeniami. Dziekuje Wam serdecznie za zyczenia. Teraz zaluje, ze mnie wczoraj nie bylo razem z Wami. Ale dzisiaj zapraszam wszystkich do Gawiarenki na szampana i tort urodzinowy. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do miry 13.09.05, 23:14 Urodziny obchodzimy jak cesarz Oktawian (8 dni)więc zdążyłem())) Wszystkiego Najlepszego i tu Cmok Cmok składa Tobie forumowe 50% Wojciech()) ps cichutko zajrzę do Gawiarenki Odpowiedz Link
regine Re: Do miry 14.09.05, 21:14 Mireczko ,spoznione ,ale najszczersze zyczenia urodzinowe!!! Duzo zdrowia,prawdziwych przyjaciol,radosci na co dzien i od swieta , Zyczenia w Twe urodziny, zechciej przyjac od Reginy) Duzo buziakow i usciskow)) @-->-->-- @-->-->-- @-->-->-- Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 14.09.05, 22:49 Jeszcze raz bardzo serdecznie dziekuje wszystkim za zyczenia. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do miry 12.10.05, 18:02 Wszedzie Cie szukam,odezwij sie wreszcie! Wszystko u Ciebie w porządku ? Odpowiedz Link
natla Re: Do miry 16.10.05, 19:20 A Ty marsz na zwiedzanie Krakowa, zamiast wysiadywać w kawiarence internrtowej )))) Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 16.10.05, 19:30 Tesknie za forum, bo w domu jeszcze nie poklikam do Was. Moze za jakis tydzien, poltora bede miala kompa. Sama boje sie noca chodzic po ulicach Krakowa. Przede mna jeszcze jutro caly dzien na zwiedzanie miasta. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do miry 18.10.05, 16:32 Szkoda,ze mnie tam z Tobą nie było...łaziłybysmy i smakowały różnosci do pólnocy. Gratuluję syna...i że dostal się do reprezentacji. Milego pobytu z dziecmi...a pierogi będą ? Odpowiedz Link
dankarol Re: Do miry 23.10.05, 00:22 Mireczko bardzo się cieszę, że już masz swój komputer i będziesz mogła z nami klikać. Pozdrowienia Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 24.10.05, 12:54 Dziekuje, mam nadzieje, ze bedzie dobrze dzialal, bo wszystko zostalo wymienione. Poki co dzisiaj moge juz spokojnie klikac. Monitor mam jeszcze do wymiany, ale dopoki pracuje dobrze nie bede go wymieniac. Odpowiedz Link
dankarol Re: Do miry 27.10.05, 17:46 Mireczko dziękuję bardzo, przesyłka dotarła. Siedzę i słucham. Super. Odpowiedz Link
natla Re: Do miry 27.10.05, 18:02 Mireczko dziękuję bardzo, przesyłka dotarła. Siedzę i słucham. Super. Skopiowałam, bo to samo chciałam napisać. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 29.10.05, 10:30 Nie ma za co dziekowac. Ciesze sie ze Wam sie podoba. Odpowiedz Link
regine Re: Do miry 29.10.05, 13:01 Mireczko, nie będzie mnie, Ale mogę i ja posłuchać ???? Jak wrócę... Proszę, jeśli to coś nowego nie zapominaj i o mnie )) Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 30.10.05, 10:36 Oczywiscie, jesli bede miala cos nowego bede o Tobie pamietac. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Do miry 02.12.05, 12:36 Czyżby poczta nie dotarła? Mirko. A jak wypadł środowy występ "Senioritek"?? )) Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 02.12.05, 21:34 Nie otwieralam jeszcze poczty. Humorku wystepu jeszcze nie bylo, ma byc 15 grudnia. Za to w srode byla proba z "Senioritkami" Odpowiedz Link
tesunia Re: Do miry 12.12.05, 17:05 Re: MIRA dwadzieścia jeden Autor: tesunia Data: 12.12.05, 11:16 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- hej mireczko) wiesz z ta kuchnia,moze byc podobny problem jak u mnie byl,choc cala elektryczna,niemniej trzeba bylo przelaczyc extra drucik z tylu przy kontakcie pieca,bo fazy sie nie zgadzaly, piec montowany byl w Lodzi,dwa tygonie czekalismy na nowa czesc bo tez nie bylo kontaktu w piekarniku, jak sie okazalao,gdy elektryk przyjechal,dolaczyl ten kabelek i piec OK. PS;..bardzo przepraszam Cie mireczo, rano zrobilam blad wpisowy do miry 21....zamiast tu go zamiescic. krista mnie za raczke poprowadzila na wlasciwe miejsce) milego popoludnia zycze. mysle,ze piec juz sie" naprawia") Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do miry 04.01.06, 15:32 Mirko, jeszcze raz tu piszę .Chciałam zapytać jak można obniżyć opłaty za mieszkanie? Liczba osób się zmniejszyła? Odpowiedz Link
mira54 Re: Do wiktorii53 04.01.06, 15:44 W pierwszej kolejności zmniejszyłam sobie ilosc używanej wody o polowe, a nastepnie na podstawie zaswiadczenia syna ze szkoly z Warszawy oraz zaswiadczenia z córki pracy, która pracuje rownież w Warszawie, zmniejszyłam ilość osob przebywajacych w domu. Teraz zaluje, ze wczesniej nie przyszlo mi do glowy zeby w spoldzielni zglosic ich nieobecnosc w domu. Przez te wszystkie lata nieobecnosci moich dzieci placilam za nich, a mozna bylo zawsze to pare groszy zaoszczedzic. Odpowiedz Link
wiktoria53 Mirko. 04.01.06, 15:54 Dobrze zrobiłaś. Lepiej późno niż wcale. No, wywóz śmieci też liczą od osoby. Odpowiedz Link
mira54 Re: Mirko. 04.01.06, 17:48 Tym sposobem czynsz zmniejszyl mi sie o 30 zl miesiecznie i bede placic ponizej 300zl. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Mirko. prosba o ratunek ................ 25.01.06, 14:20 Poniewaz wiesz wiecej o gardle niz ja, wiec moze cos pomozesz mi "w temacie" moich napadow kaszlu od prawie dwoch tygodni ... Nie wiem skad sie biora, bo nie jestem przeziebioan, a dusze sie przy nich jak przy kokluszu ... Od kaszlu boli mnie glowa, a teraz nawet zaczynaja mnie bolec plecy! W nocy nie kaszle, spie spokojnie cala noc. Wiecej napisze do Ciebie na gg i priv, zobaczymy gdzie predzej sie pokazesz... Odpowiedz Link
natla Re: Mirko. prosba o ratunek ................ 26.02.06, 12:27 Mireczko, zeby Cię głos nie zawodził, gardło zdrowe było, żeby Twoje dzieci miały bogatą i zdrową mamę. Całuski imieninowe. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Mirko. 100 lat!!! 26.02.06, 14:31 img130.imageshack.us/img130/9853/ra1jd.jpg Zdrówka, radości i samych słonecznych dni w zyciu Mireczko))) Odpowiedz Link
dankarol Re: Mirko. 100 lat!!! 26.02.06, 15:43 img505.imageshack.us/img505/1159/rose0350si.jpg Mireczko życzę , aby każdy dzień upływał Ci śpiewająco, aby zdrowie Cię nie opuszczało i fortuna zawsze Ci sprzyjała. Odpowiedz Link
annal74 Re: Mirko. 100 lat!!! 26.02.06, 15:47 Mirko forumowa samych szczęśliwych dni , bez kłopotów ,z worem kasy i wieloma przyjaciółmi do radosnych chwil . Buziaki od Annal74 Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Mirko. 100 lat!!! 26.02.06, 16:01 Mirko, z okazji imienin dużo zdrowia, zdrowia, zdrowia oraz wszelkiej pomyślności. img45.imageshack.us/img45/7982/mk031fr.jpg Odpowiedz Link
august2 Re: Mirko. 100 lat!!! 26.02.06, 17:02 Juz szybko biegne i skladam zyczenia dla naszej Mireczki. Powodzenia we wszystkim i duzo wesolych nutek. August Zalaczam kameliowe usmiechy.. img132.imageshack.us/my.php?image=kameliowezyczenia2gd.jpg Odpowiedz Link
tesunia Re: Mirko. 100 lat!!! 26.02.06, 19:23 dolanczam sie do zyczen, i coz moge wiecej dodac?? najwazniejsze zdrowie,czego ze szczerego serca Ci zycze a rezte juz samo wszystko jak przy reakcji lancuszkowej powiedzie.... usciski i caluski. Odpowiedz Link
mira54 Re:Dziekuje 26.02.06, 19:32 Moi kochani, bardzo dziekuje Wam wszystkim za pamiec i zyczenia. Ostatnio jestem zapracowana stad rzadziej zagladam na forum. Ale obiecuje, ze jak sie uporam ze wszystkimi papierkowymi sprawami dotyczacymi Klubu Seniora bede czesciej z Wami. Zachcialo mi sie pracy spolecznej i teraz nie mam czasu nawet na posprzatanie wlasnego mieszkania. Wychodze z domu rano a wracam poznym wieczorem. Odpowiedz Link
tofika Re:Mireczko:))) 26.02.06, 20:36 Widzisz jak spiesze CI zyczenia zlozyc???? pofrunelo bez wpisu WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO<RADOSCI SZCZESCIA MOC SLONECZKA WESOLEGO I WSZYSTKIEGO CO TYLKO CHCESZ...pozdrawiam w tym Twoim swiatecznym szczegolnie Dniu,,a nacodzien tez bbb pozdrawiam))to Fika tak Maria Odpowiedz Link
pysiadwa Re:Mireczko:))) 26.02.06, 20:43 wszystkiego najlepszego,zdrowia szczęścia i słodyczy forumowa/?/ koleżanka życzy)))))))))) i jednego buziaczka /cmoook/ Odpowiedz Link
krista57 Re:Mireczko:))) 27.02.06, 13:42 Droga solenizantko...spóżnione lecz szczere życzenia imieninowe wraz z metrowym bukietem/wiązanką img511.imageshack.us/my.php?image=p22606336ow.jpg Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Mireczko:))) 15.03.06, 10:11 Halo, Mirko! Jeszcze masz tyle roboty z tą papierkową robotą? Ostatnio byłaś na forum 8 marca.Znajdź chwilę czasu i odezwij się, powiedz co tam z senioritkami? Odpowiedz Link
dankarol Re:Mireczko:))) 17.03.06, 19:27 co cię dopadło, jakieś przeziębienie, czy inna cho..roba Odpowiedz Link
mira54 Re:Mireczko:))) 25.03.06, 19:23 Jestem już z Wami, choć ciągle jeszcze mam kupę spraw do załatwienia. Zachciało mi się nowego Klubu Seniora, to teraz nie mam na nic czasu. Przewodnicząca klubu to odpowiedzialne stanowisko, a ile pisania i załatwiania różnych formalności, dokumentów, żeby to wszystko miało ręce i nogi. Statut, regulamin, regon, NIP, konto w banku. Teraz znowu przystapienie do konkursu z ofertami, żeby wyrwać coś kasy od gminy. Wszędzie mnóstwo papierków. Poza tym, napisałam regulamin i załatwiłam I Przegląd Piosenki Biesiadnej Klubów Seniora w naszym amfiteatrze na dzień 23 lipca. Dobry czas na spotkanie forumowiczów w Kozienicach. Zapraszam do Kozienic w lipcu. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Mireczko:))) 23.05.06, 21:34 Gratuluję solistko pierwszego miejsca!! super)))))) Odpowiedz Link
mira54 Re: Zapraszam do Gawiarenki 26.02.06, 20:43 Dziekuje Tofiko, zapraszam do Gawiarenki Odpowiedz Link
dankarol Re: Do miry 23.05.06, 21:58 Mireczko gratulacje i kwiaty dominik.4me.pl/php-digital/index.php?dir=cyf964&pic=dd00629.jpg\ Odpowiedz Link
dankarol Re: Do miry 23.05.06, 22:01 Chyba kwiaty uciekły www.roselover.de/Rosenbilder/rosen05_img/BremerStadtmusik.jpg.html Odpowiedz Link
natla Re: Do miry 23.05.06, 22:04 Ja też Ci serdecznie gratuluję, ale muszę poszukać czego. Jednego jestem pewna, że jesteś gwiazdą naszego forum Odpowiedz Link
regine Re: Do miry 25.05.06, 21:34 Mireczko, mogę zapytać ? Nie słyszałam tej piosenki :"Znajdziemy pośród trosk". Może i ja coś nowego dostanę. Zawsze mile Cię słucham... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do miry 25.05.06, 22:09 Dzięki,dzięki,dzięki dostałam i juz słucham)) Proszę o więcej. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do miry 25.05.06, 22:33 Doszło''Serduszko''pięknie Ci dziękuję Mireczko) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do miry 25.05.06, 22:49 Mam następne dwie''Przetańczyć całą noc'' i''Portofino'' Przyjmij cmokasy cmok..cmok.cmok. Dziękuję Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 26.05.06, 08:21 Drogie koleżanki bardzo serdecznie Wam dziękuję za miłe słowa. Reginko, "Znajdziemy pośród trosk" to jest piosenka z repertuaru zespołu Gang Marcela. Nie mam jej nagranej, bo przygotowałam ją na ten Festiwal, znałam ją wcześniej i stwierdziłam, że jest na czasie. Muzyczka jest contry, natomiast tekst mówi o tym, że nie mamy nic prócz dwojga serc, prócz kilku łez, dobrych rad i swoich lat, które już za nami są. W refrenie: Znajdziemy pośród trosk tych kilka słów, znów powiesz mi, to nic, nie martw się. Znajdziemy pośród trosk tych kilka nut co w sercu brzmią, bo wciąż kochasz mnie. Czy pamiętacie tą piosenkę? Zawsze ją bardzo lubiłam podśpiewywać i stąd wybrałam ją do swego repertuaru na konkurs. Odpowiedz Link
regine Re: Do miry 26.05.06, 09:13 Dziękuję Mireczko, za tekst,pamiętam ) Życzę sukcesów i śpiewaj jak najdłużej ) Odpowiedz Link
tofika Re: Do miry 06.06.06, 12:03 Mireczko,ale mam zasluchania... dziekuje , Najwazniejsze!!!! PO bardzo Aktywnej pracy wypoczywaj superowo w sanatorium, samych milych wrazen Ci Zycze Odpowiedz Link
dankarol Re: Do miry 08.06.06, 14:14 Mireczko czy Ty masz chwilę czasu. że by posiedzieć? jesteś strasznie zapracowana. A kawały są super. Obśmiałam sie jak norka. Dzięki. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 08.06.06, 21:23 Zbyt szybko mi sie kliknęło. Danusiu, ostatnio mam duzo spraw na głowie. Zalatwiam autokary na wyjazdy z zespołem, sprawy sanatorium i inne związane z moją społeczną pracą. Stanowisko przewodniczącej w Klubie Seniora zobowiązuje mnie do bardzo wielu działań dla Seniorów, ale powiem Ci, że jestem już tym za bardzo zmęczona. Cieszę się, że jadę do Ciechocinka, mam nadzieję, że tam troszkę odpocznę. Stąd wpadam, poklikam, troszkę Was poczytam i gonię dalej. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do miry 15.06.06, 22:29 Mireczko życzę Ci miłego pobytu w sanatorium,kuruj swoje gardełko,abys mogła nam dłuuuuggggooo śpiewać i wracaj wypoczęta))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do miry 15.06.06, 22:39 Widzę, że pokochałaś Ciechocinek? )))Życzę miłego pobytu w sanatorium Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 16.06.06, 19:46 Dziekuje Wam kolezanki za zyczenia. Mam nadzieje, ze odpoczne i bede sie dobrze tam bawic. Ciechocinek bardzo mi sie podoba. Mozna tam odpoczac i wyluzowac sie. Taki odpoczynek jest mi bardzo potrzebny, bo po powrocie czeka mnie sporo pracy przy organizacji I Przegladu Piosenki Biesiadnej dla Seniorów. Goscic bede okolo 300 wykonawcow, na tyle osob mam juz zgloszenia. Przeglad bedzie 23 lipca od godziny 15-tej. Zapraszam do Kozienic. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do miry 16.06.06, 22:53 Dziękuje w imieniu "grona" za zaproszenie. Jak narazie życzę Ci MIreczko sympatycznego pobytu w Ciechocinku bardzo tego wyjazdu zazdroszczę.Mnie czekają niemiłe chwile(( Baw sie dobrze! Odpowiedz Link
natla Re: Do miry 03.07.06, 22:50 No wreszcie wróciłaś z "łajdactw" sanatoryjnych. Witaj. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 03.07.06, 22:58 Natluś, było cudownie,pogoda mi dopisała, potańczyłam na parkiecie, pośpiewałam z zespołami, wyluzowałam się, a teraz muszę zakasać rekawy i do pracy. Odpowiedz Link
dankarol Re: Do miry 03.07.06, 23:19 Mireczko wreszcie jesteś tak bardzo brakowało Twego humoru Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do miry 03.07.06, 23:26 Witaj Mireczko,widzę,że tryskasz zdrowiem,to sie chwali,napewno odpoczełaś i z nowym zapasem sił do pracy,miło,że jestes znów z nami)) Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 05.07.06, 22:17 Jest mi bardzo milo byc tu razem z Wami. Odpoczelam i znowu mam mnostwo pracy, a od 17-tego lipca bede pracowac na pelnych obrotach też w szkole, musze dorobic do emeryturki, bo kiepsko stoje finansowo. Dla mnie samej, pewnie by wystarczyla, ale ja mam jeszcze syna na utrzymaniu. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do miry 10.07.06, 17:56 Mireczko, wiem że jesteś zapracowana ale zagladasz na forum )) Kochana Mirko, podawałaś gdzieś tu przepis na kotleciki z ryżu i kalafiora. Szukałam i szukałam i nijak znależć nie mogę (chyba nie dowidzę), moja prośba: wskaż gdzie ten przepis OK? Mam ochotę zrobić te kotleciki. Powiem jak smakowały Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do miry 15.07.06, 16:11 No właśnie, o ten przepis pytałam. Dzięki.Mirko, życzę Ci sukcesów na nowym stanowisku pracy. Na pewno sobie poradzisz.To są myślę 3 klasy więc to dla Ciebie pestka Powodzenia. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do miry 29.07.06, 12:08 Mireczko to się napracowałaś, ale masz satysfakcję, że potrafisz i że wszystko było super!Jesteś wzorową organizatorką.Przygotować wszystko jak się należy dla takiej armii ludzi to rzeczywiście trzeba mieć i dużo cierpliwości i uporu i chęci.Udalo Ci się !!! Brawo!!! Pozdrawiam, dziękuję za zdjęcia i życzę pomyślności w nowej pracy. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do miry 29.07.06, 13:25 Dzięki Mira za fotki, gratuluje inwencji organizacyjnych i powodzenia Dyrekcji życzę. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do miry 29.07.06, 21:57 Ja również pięknie dziękuje za fotki Mireczko,jesteś bardzo pracowita dziewczyna,powodzenia w nowej pracy P.Derektorko))))) Odpowiedz Link
mira54 Re: Do miry 30.07.06, 22:57 Dziękuje Wam za cieple slowa. Mam nadzieje,ze kolejne dni beda dla mnie spokojniejsze. Odpowiedz Link
tofika Re: Do miry 01.08.06, 22:15 Mireczko?? a listonosz nie mial za ciezkiej torby? --jednak daleko, nie ma ksiezyca idzie po omacku Dojdzie napewno,a ja juz Dziekuje pieknie Ci Mireczko, aco mi tam ... jesli przenocowac mu pozwole ,,przeciez go nie skrzywdze)) Odpowiedz Link
tofika Re: Do miry 01.08.06, 22:30 Mireczko, wszystko doniosl, nic a nic nie zgubil, ale natychmiast wraca do Ciebie, nasz listonosz DZIEKUJE Odpowiedz Link
regine Re: Do miry 03.08.06, 22:03 Mireczko, dziękuję za zdjęcia, nie narzekaj, że są złej jakości. Wszystko widać, Ciebie też ) Gratuluję zespołu i pomysłu na nową pracę. Na pewno się prawdzisz na nowym stanowisku. Gratulacje i życzę powodzenia ) Odpowiedz Link
natla Re: Do miry 13.09.06, 00:37 Duża buźka dla Mireczki od adminki sklerot(e)czki. Bądź bogata i zdrowa, zawsze szczęśliwa od nowa. A sobie szczególnie życzę humorów, przy których na głos ryczę.) img175.imageshack.us/img175/1498/mirazf8.jpg Odpowiedz Link
malwina52 urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 07:01 i juz ustawia sie kolejka z zyczeniami Mireczko zdrowka i wytrwalosci w odnoszeniu sukcesow na scenie i w zyciu, i oczywiscie spelnienia marzen Odpowiedz Link
regine Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 07:44 Mireczko, Urodzinowo, Wszystkiego Najlepszego Ci życzę ) Zdrowia, Wytrwałości, sukcesów w pracy i u "Sinioritek". Uśmiechu na co dzień i od święta. Buziaki cieplutke, racz przyjąć, wraz z bukietem kwiatów. Jeszcze raz, Wszystkiego Najlepszego !!! img222.imageshack.us/img222/8263/rewwodzievu5.jpg Odpowiedz Link
wirella Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 10:27 Dużo zdrowia,pogody ducha i dalszych sukcesów artystycznych,życzyCi trochę spóźniona Wirella Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 17:43 img73.imageshack.us/img73/372/2511049288081yq3.jpg Samych radosnych dni w zyciu i wszystkiego co sie szczęsciem zwie Mireczko)) Odpowiedz Link
krista57 Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 17:50 Mireczko! wszystkiego najlepszego i nie przemęczaj sie w tej pracy! Odpowiedz Link
maladanka Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 18:10 Hej - obyś zawsze śpiewająco obchodziła urodziny,imieniny itp..itd.. A tutaj za Twoje zdrowie - najlepszego łącką śliwowiczką img53.imageshack.us/img53/2875/cko1241tg0.jpg a gdyby brakło to jeszcze dołączam nalewki img63.imageshack.us/img63/3159/cko0801ze9.jpg Sto lat! Sto lat! Odpowiedz Link
tofika Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 19:01 Mireczko, W dniu urodzin przyjm najlepsze zyczonka.. wielkich radosci na codzien, pomyslnosci niech spelniaja Ci Marzenia... Odpowiedz Link
dankarol Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 19:50 Mireczko Dużo zdrowia, sukcesów wszelkich i humoru, którym nas obdarzasz img85.imageshack.us/img85/6879/rkolor2kh1.jpg Odpowiedz Link
kryzar Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 21:17 100 lat, 100 lat w zdrowiu, pomyślności i podwyżki od ministra Odpowiedz Link
annal74 Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 21:36 Najlepszego wszystkiego wraz z urodzinowym całusem ! Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: urodzinki urodzinki:)))) 13 ? 13.09.06, 22:15 wszelkiej pomyślności w życiu prywatnym i powodzenia w pracy, całuski *) Odpowiedz Link
natla Re: urodzinki urodzinki:)))) 13 ? 13.09.06, 23:08 Wiktorio, nie 13-tego, a 12-tego. Zaskoczyłam po 12-tej w nocy. Mea culpa. Odpowiedz Link
krise1 Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 22:57 Wybacz Mireczko, to był pps roboczy, tu jest ten właściwy. voila.pl/b4911/ Odpowiedz Link
e-baba Re: urodzinki urodzinki:)))) 13.09.06, 23:51 Dziś są, Miruś, Twoje urodziny i baba – członek wirtualnej rodziny, ustawia się w kolejce, by uścisnąć Twoje ręce. Uśmiechu na co dzień i zdrowia. przyjaciół wiernych mrowia, dni pełnych słońca i szczęścia bez końca. Odpowiedz Link
krista57 Re:halo tu ja! 29.09.06, 19:21 Mira,czy zaglądasz czasami na forum albo chociaz sprawdzasz swoją poczte? Jezeli nie to lec ,bo listonosz czeka. Odpowiedz Link
mira54 Re:Bardzo Wam Dziękuję!!! 02.10.06, 22:43 Wybaczcie moi drodzy, że tak długo mnie z Wami nie było. Miałam dużo pracy, siedziałam wieczorami przy organizacji roku szkolnego, przy planie zajęć lekcyjnych i do tego jeszcze miałam z Seniorami koncerty: dożynki gminne, dożynki powiatowe, piosenka żołnierska no i sama byłam w Bydgoszczy na ARS'2006, gdzie udało mi się wygrać nagrodę w kategorii solistów. Życzenia od Was są piękne i oby się spełniły. Bardzo dziękuję za pamięć. Dziękuję także za pocztę jaką od Was otrzymuję, serdeczne DZIĘKI. Pozdrawiam wszystkich gorąco i życzę aby te życzenia jakie do mnie przysłaliście spełniły się także w Waszym życiu. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Bardzo Wam Dziękuję!!! 03.10.06, 00:05 Gratuluje Mireczko nagrody i nie przemeczaj sie tak,zajrzyj do nas czasem. Pozdrawiam Ciebie bardzo,bardzo serdecznie) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Bardzo Wam Dziękuję!!! 03.10.06, 00:30 Mirko, gratuluję Ci nagrody! Brawo! Życzę dalszych sukcesów. Odpowiedz Link
mira21 Re:Bardzo Wam Dziękuję!!! 03.10.06, 00:36 A ja tez w rocznice wiedenska o Tobie myslalam i tez zycze samych sukcesow, szczesliwosci i Wszystkiego Najlepszego! Odpowiedz Link
toskania8 mira! jak mogłaś ! ;-(kierownictwo proszę o naganę 13.10.06, 23:08 no bo zasłużyłaś !!! dopiero dziś przeglądając w ramach jubileuszu różne wątki natrafiłam na wiadomośc, że na początku września byłaś w Bydgoszczy , że kierownictwo Ci zapodało, że ja jestem z B. i nie dałaś znaku życia !! To po prostu ...no już nie wiem ! Odpowiedz Link
tofika Re:Mireczko... 27.12.06, 11:06 Wczoraj poogladalam Twoje zdjecia.. posluchalam piosenek.. zapracowana zawodowo jestes..wiec sukcesow wciaz wciaz!!! ale to znaczy ze zdroweczko Ci sluzy i to jest najwazniejsze.. jak w zyczeniach.. synowie mi mowili..""mamo bedz zdrowa .. wszystko reszta pouklada" Mireczko zagladnij na poczte gazety Odpowiedz Link
maladanka Re:Mireczko... 26.01.07, 19:31 Miro,jak tam Senioritki,jak sobie radzisz w pracy? Nie zapominaj tak calutko o nas, kliknij troszkę )) Odpowiedz Link
mira54 Pozdrawiam Was Serdecznie 28.01.07, 03:58 Drogie Koleżanki! Serdecznie Wam dziękuję za pamięć. Jestem naprawdę bardzo zapracowana. Codziennie pracuję do godziny 20-tej. Pracuję także w soboty i niedziele, bo mam szkoły policealne, a teraz zaczynają mi się kursy unijne. Seniorów nie zostawiłam, pracuję z nimi we wtorki i środy wieczorami. Syna Dominika mam teraz w domu i zawsze kiedy wracam do domu on zajmuje mi kompa, stąd rzadko wchodzę do internetu. Dzisiaj mam kłopot ze snem, dlatego klikam do Was w nocy. Danusiu, "Senioritki" coraz lepiej śpiewają, nie mamy tu konkurencji. Śpiewamy piosenki z repertuaru Alibabek i Filipinek. Jesteśmy zapraszane na różne uroczystości przez wujtów i burmistrzów a także zakłady pracy. Nawet troszkę wsparli nas finansowo, za co kupiłam stroje dla śpiewających. Nie mogę narzekać na nudę. Ostatnio kurowałam się przez tydzień w Łebie na turnusie rehabilitacji strun głosowych. Skręciłam tam nogę w pierwszym dniu pobytu i tym sposobem naprawdę odpoczęłam od swoich obowiązków. Przede mną organizacja matur: starej i nowej. Mam nadzieję, że sobie z nimi poradzę. Cały czas o Was pamiętam. Dziękuję za przesyłaną do mnie pocztę. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę dużo zdrowia w Nowym Roku 2007. Odpowiedz Link
natla Re: Pozdrawiam Was Serdecznie 28.01.07, 09:51 Jakże się ciesze, że zaglądnęłaś. Faktycznie, nie nudzisz sie Powodzenia! I .... nie daj sie Romciowi. Odpowiedz Link
regine Re: Pozdrawiam Was Serdecznie 29.01.07, 11:26 Też sie cieszę, że się pokazałaś. A już myślałam, że zostając dyrektorką, "wykreśliaś" nas zupełnie. A tu miła niespodzianka i to nad ranem. Witam serdecznie i nie pracuj tyle. Pozdrawiam ciepło Mireczko Odpowiedz Link
natla Re: Pozdrawiam Was Serdecznie 10.02.07, 17:52 Szukałam Cię w TV przed chwila, bo zapewne Twój zespół był na festiwalu, ale nie pokazali Odpowiedz Link
natla Zdrowia i mamony na imieniny :) 26.02.07, 00:00 Sukcesów zawodowych, bez najmniejszej afery, normalnej atmosfery, chwil pięknych i wdechowych. Odpowiedz Link
fleur1 Życze udanego Dnia Imienin 26.02.07, 11:30 Mirko ciesz się dzisiejszym dniem, bądź radosna i uśmiechnięta. Odpowiedz Link
natla Re: Życze udanego Dnia Imienin 26.02.07, 11:35 Będzie, bo w szkole ją "ufetują" na mur....ale będzie i okrutnie zmęczona. Odpowiedz Link
regine Re: Życze udanego Dnia Imienin 26.02.07, 12:47 Choć niezbyt częstym teraz jesteś u nas gościem, ale pamiętamy o Tobie Życzę zdrowia, uśmiechu i Wszystkiego Najlepszego Imieninowo Mireczko )) Odpowiedz Link
czarny.humor Też Ci chciałem życzyć zdrowia i mamony, ale mnie 26.02.07, 18:56 tu niektórzy ubiegli. Na to ja Ci życzę wicej zdrowia i mamony, niż ci inni! I nie tylko w dzień imienin. )) Odpowiedz Link
krista57 Re: Też Ci chciałem życzyć zdrowia i mamony, ale 26.02.07, 19:34 Ode mnie rownież same serdeczności...przyjmij. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Życze udanego Dnia Imienin 26.02.07, 19:37 Wszystkiego co najlepsze Mireczko nie tylko w dniu Twoich imienin) Odpowiedz Link
wiktoria53 Zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności 26.02.07, 19:47 w życiu prywatnym oraz w pracy ) Odpowiedz Link
e-baba Re: Zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności 26.02.07, 22:47 Mirko, niech Ci się wiedzie - na każdej niwie, a pogoda ducha niech Ci dopisuje każdego dnia. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności 27.02.07, 07:15 Mireczko spelnienia marzen w calości imieninowe buziaki Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Stolot, stolot niech zyje nam 27.02.07, 10:11 nasza znikająca Mira. Pojawia się i znika, choć mamy na jej punkcie bzika. Big_bad Mira ) Odpowiedz Link
natla Re: Stolot, stolot niech zyje nam 28.02.07, 00:29 Uwaga! Uwaga! Dzisiaj imieniny naszej MIRY 54. Szczęścia Solenizantko!!! Odpowiedz Link
wiktoria53 Mira54 02.04.07, 19:57 Witam Mireczko na forum. Widać masz trochę luziku w pracy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
wiktoria53 Życzenia urodzinowe 12.09.07, 14:45 Mirko, życzę Ci wszelkiej pomyślności, duzo zdrówka, mało problemów i zawsze uśmiechu na twarzy. img142.imageshack.us/img142/757/urodzinowoyh6.jpg Odpowiedz Link
dankarol Re: Życzenia urodzinowe 12.09.07, 15:26 Mireczko idź przez życie śpiewająco i niech Ci sukcesy towarzyszą. Tryskaj zdrowiem i humorem i odwiedzaj nas czasem img528.imageshack.us/img528/5678/19122005dlaciebienewkl9.gif Odpowiedz Link
maladanka Re: Życzenia urodzinowe 12.09.07, 16:20 U nas spiewają tak: "Mo żyć, mo żyć, mo długo,długo żyć! Mo dłuuuuuuuuugo żyć!" na melodię Sto lat Mireczko - napisz coś, jak tam Senioritki? a festiwal B.Klimczuka - czy się odbywa? Bardzo Cię brakuje i życzę Ci abyś do nas zaglądała,o! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Życzenia urodzinowe 12.09.07, 18:41 Mireczko,zdrowia,radości,zadowolenia i sukcesów w pracy,na estradzie i w życiu prywatnym. img509.imageshack.us/img509/6088/seasonalhandtiedwithclauz4.jpg Odpowiedz Link
natla Re: Życzenia urodzinowe 13.09.07, 08:28 Urodzinowe „Sto lat, sto lat….” dla naszej kiedyś MIRY54. Mireczko, wpadnij na toast do Gawiarenki Odpowiedz Link
mira54 Re: Mira54 22.02.08, 21:03 Witaj Natlo, postaram się częściej bywać z Wami, ale mam utrudnienia ze strony mojego syna, cały czas przesiaduje na kompie (szkoła o kierunku informatycznym). W tej chwili wybył na basen, stąd też mogę poklikać. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Mira54 23.02.08, 23:30 Mirko, gratuluję sukcesów. Cieszę się, że masz takie zdolne solistki i zespoły, no ale Twoja w tym duza zasługa. Odpowiedz Link
regine Re: Mira54 24.02.08, 13:01 Mireczo, przyjmij również moje gratulacje, za sukcesy Twoich podopiecznych TY również zasłużyłaś na uznanie, to Twoje "dziecko" te zespoły i stąd nagrody. Jeszcze raz gratuluję i cieszę się, że po długim niebycie znowu jesteś z nami ) Odpowiedz Link
natla Imieninowo :) 26.02.08, 10:00 Mireczko, zdrowia, zdrowia, zdrowia i cześć img182.imageshack.us/img182/5551/miravv7.jpg Odpowiedz Link
dankarol Re: Imieninowo :) 26.02.08, 23:00 Mireczko dużo dużo zdrowia, i niech Cię humor nie opuszcza, a na sukcesy jesteś skazana img408.imageshack.us/img408/5043/1511049278951ol4.jpg Odpowiedz Link
mira54 Re: Imieninowo :) 27.02.08, 06:43 Danusiu, dziękuję za życzenia i piękne kwiaty. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Imieninowo :) 27.02.08, 07:28 spozniona z bukietem i zyczeniami zdrowka www.marhan.pl/Imieniny_11.html Odpowiedz Link