taniarada 01.06.23, 21:46 Miał ktoś ? W pierwszej miłości ,w związku ? Żyło się fajnie ,nagle bęc nie ma ,a ty rozdrapujesz rany .Myślisz moja wina co zrobiłem żle ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
friend_of_women Re: Zawody miłosne 02.06.23, 07:24 Taki "mondrala", a taka sierota. Miałeś fajnie to trzeba było szanować, a nie teraz plątać się po necie i użalać. Kara musi być, pozostały ci tylko prace ręczne Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Zawody miłosne 02.06.23, 11:36 Nigdy nie miałem. Nigdy nic nie rozdrapywałem. Odpowiedz Link
taniarada Re: Zawody miłosne 02.06.23, 19:12 maszkaroni napisał: > Nigdy nie miałem. Nigdy nic nie rozdrapywałem. Wpisów jest więcej ,a widzę tu jedną osobę więc daremne do mnie pisanie i latanie za mną po forach .Nie miałeś widocznie wielu kobiet . Odpowiedz Link
irsila Re: Zawody miłosne 03.06.23, 12:01 taniarada napisał: > maszkaroni napisał: > > > Nigdy nie miałem. Nigdy nic nie rozdrapywałem. > Wpisów jest więcej ,a widzę tu jedną osobę więc daremne do mnie pisanie i latan > ie za mną po forach .Nie miałeś widocznie wielu kobiet . Taniarado,, Skoro "zawody uprawiasz miłosne", to i "zawody" Cię spotykają. Nic w tym dziwnego nie widzę i nadaremne twoje żale. Odpowiedz Link
taniarada Re: Zawody miłosne 06.06.23, 18:29 irsila napisała: > taniarada napisał: > > > maszkaroni napisał: > > > > > Nigdy nie miałem. Nigdy nic nie rozdrapywałem. > > Wpisów jest więcej ,a widzę tu jedną osobę więc daremne do mnie pisanie i > latan > > ie za mną po forach .Nie miałeś widocznie wielu kobiet . > > > Taniarado,, > Skoro "zawody uprawiasz miłosne", to i "zawody" Cię spotykają. > Nic w tym dziwnego nie widzę i nadaremne twoje żale. > > To nie są żale bo to było dawno temu .Ciebie nie spotkał w życiu miłosnym zawód .Cały czas było bajkowo i idealnie? > Odpowiedz Link
taniarada Re: Zawody miłosne 02.06.23, 17:13 Pierwsza rana koniec roku w podstawówce .Przez swoją głupotę i tchórzostwo straciłem Jolę z którą siedziałem w jednej ławce .Dwa razy ją tylko widziałem i nigdy więcej pózniej .Została lekarzem i wyjechała z kraju . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Zawody miłosne 02.06.23, 17:56 taniarada napisał: > Pierwsza rana koniec roku w podstawówce .Przez swoją głupotę i tchórzostwo stra > ciłem Jolę z którą siedziałem w jednej ławce .Dwa razy ją tylko widziałem i ni > gdy więcej pózniej .Została lekarzem i wyjechała z kraju . I tak trwa to w twoim przypadku do dzisiaj. Najlepiej uczyć się na błędach (taniej na cudzych) i wyciągać wnioski by nie moczyć. Odpowiedz Link
taniarada Re: Zawody miłosne 06.06.23, 18:27 Facet który nigdy nie założył ,ani jednego wątku na tym forum Dlaczego ty nic nie napiszesz o sobie o swoim życiu .To są wątki do dyskusji ,a nie ciągle czepianie się . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Zawody miłosne 06.06.23, 19:05 taniarada napisał: > Facet który nigdy nie założył ,ani jednego wątku na tym forum Dlaczego ty nic > nie napiszesz o sobie o swoim życiu .To są wątki do dyskusji ,a nie ciągle cze > pianie się . A kto tutaj prócz ciebie się czepia? Gdybym napisał o swoim bogatym życiu towarzyskim to d*pę byś ściskał i zazdrościł mi. Chcę ci tego oszczędzić byś nie wpadł w kompleksy i spał spokojnie. Jesteśmy z różnych światów, do mojego nie dorosłeś pomimo swojego poważnego wieku. Odpowiedz Link
taniarada Re: Zawody miłosne 06.06.23, 19:16 Cały czas pajacu siedzisz na forum i mnie obserwujesz Teraz się pojawiłeś na auto Moto . Twoje sklonnosci do stalkowania mnie to już po niżej normy .Napisalem ci na priv byś się odczepił .Wypisujesz durnoty i jeszcze ktoś z tobą dyskutuje pajacu .Ile ci można pisać ,że coś ci się w głowie zrobiło .Nienawiść do mnie .Udajesz kogoś innego niż jesteś .Tu już wyczerpaleś możliwiść dyskusji . Napisz cos o sobie nie o mnie .I krótko sp...I przestań tu marudzić . Odpowiedz Link