taniarada 20.06.23, 22:42 Mołdawia : Polska 3: 2 .Jak można przegrać wygrany mecz .Coś niesamowitego . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 06:18 Ja meczów raczej nie oglądam, to i wkurzenie choćby jedno, odpada Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 07:00 A co się stało? Przecież nic się nie stało, jaka reprezentacja taki mecz...byłbym zaskoczony gdyby wygrali. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 08:44 W pierwszej połowie grały te same reprezentacje a całkiem inaczej to wyglądało. Potem przerwa i nasi zaczęli grac jakby na złość selekcjonerowi... Odpowiedz Link
taniarada Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 10:02 Teoretycznie Polska ma jeszcze szansę na wyjście .A miała być taka łatwa grupa .Co się stało w drugiej połowie nie wiem . Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 10:13 Dwie bramki po podaniu do przeciwnika. Przy 3 zdaje się Nie-szczęsny nie wiadomo po co wychodził do napastnika. W międzyczasie nasz wychodzi na pustą bramkę ale dostaje od kolegi podanie za plecy. I nic nie potrafi z tego zrobić. A na zbliżeniach nieraz widać, że Lewy czasami znów się stawał niewidoczny dla obrony przeciwnika i przebiegał przed ich bramkarzem. Ale nasi jakoś tego nie widzieli... Odpowiedz Link
taniarada Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 10:37 Dzisiaj wieczorem siatkówka i to będzie uczta dla oka .Tym bardziej że wrócił Leon i Kurek .Miłego dnia dla wszystkich . Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 10:40 Wiesz, że nie śledzę. To jakiś finał mistrzostw świata czy kolejna liga czegoś? Bo tak samo nie śledzę tej ligi narodów czy jak tam jest w kopanej. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 13:19 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > W pierwszej połowie grały te same reprezentacje a całkiem inaczej to wyglądało. > Potem przerwa i nasi zaczęli grac jakby na złość selekcjonerowi... To Michniewicz ma ubaw. Dobrego zamieniono, na lepszego...cyrk, komedia... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 13:22 Michniewicz dobry wybierz jedno Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 13:39 ...no! Niech będzie, zamienił stryjek... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 13:42 Santos to kijek? Porównaj sobie osiągnięcia obu panów. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 13:46 ...za osiągnięcia brał kasę, liczy się tu i teraz Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 13:51 Nie no, bo pracujesz za darmo czy co? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 14:09 Ale o czym mówisz? Tam gdzie wcześniej brał to osiągnięcia były. Tu dopiero zaczął pracować w środowisku chorych układzików. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 14:13 Co kibica obchodzą układziki, liczy się wynik i po tym jest oceniany! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 14:16 To prawda. Tylko co selekcjoner może zrobić na układziki? Ebnąć robotę jak Sousa po zmianach w wyborach na prezesa PZPN. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 14:18 I to jest najlepsze rozwiązanie, po co tkwić w takim bagnie? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 14:41 Gdyż gdzieś czytałem, że Santos ma za uszami jakieś długi. To skasuje PZPN i sajonara. W ostatniej historii był tylko jeden selekcjoner co chciał coś zrobić - Bennhakker. Ale jak zaczął krzyczeć na PZPN, że trzeba zmienić system szkolenia młodzieży - to go zwolnili przez komunikat prasowy. Sousie jeszcze można wybaczyć - bo zatrudniał go Boniek, który sporo robił da piłki młodzieżowej. Odpowiedz Link
taniarada Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 18:58 No to zaczynamy .O godzinie 20 mecz siatkówki Polska : Niemcy .Drużyna prowadzona przez dawnego reprezentanta Polski Winiarskiego nie ma takich sukcesów jak Polacy . Selekcjoner Nikola Grbić będzie mógł liczyć w Rotterdamie na Bartosza Kurka, Wilfredo Leona, Norberta Hubera, Pawła Zatorskiego, Tomasza Fornala czy Bartosza Bednorza .Czyli same gwiazdy w zespole polskim .Miłego oglądania . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 22.06.23, 13:22 I jak napięcie opadło, wkurw puścił? Popełnili wiele błędów, przeciętny poziom, i choć mecz zapisany na plus widowisko takie sobie. Odpowiedz Link
irsila Re: Ale się wkurzyłem 23.06.23, 20:20 Mnie tauron ostatnio wkurza. Dziś ponad dwie godziny w banku spędziłam, gdyż kolejka była i tylko dwie kasy by pieniądze mu przelać, choć ostatnio na bieżąco z wpłatami byłam. Odpowiedz Link
taniarada Re: Ale się wkurzyłem 23.06.23, 20:44 Internetowo spróbuj .Ja podaję miesięczny .A jak mnie nie ma to Baśka to robi .Przy okazji zrobi przegląd mieszkania .Szafy ,szuflady .Rzuci swoim ciekawskim okiem .Nawet posprząta .Poleży w moim narożniku .Obwocha wszystko . Nic zgnie tylko swoją raczką poustawia wedle się siebie .Wracając do tematu to podaje stan licznika telefonicznie ,przychodzą rachunki i płace .Czasami z opóźnieniem .Tyle pożytku z neta . Odpowiedz Link
irsila Re: Ale się wkurzyłem 23.06.23, 23:22 Właśnie internetowe mam rozliczenia. Z papierowych, pocztowych rozliczeń , zrezygnowałam. Jakoś się z tym oswoję. Chory synek, po nocach nie śpi, światło pali w kuchni i przedpokoju. Na ledowe już wymieniłam, ale rachunki i tak wysokie są,. Licznika nie widzę, na klatce ukryte są, zamknięte. W mieszkaniu jedynie korki mam. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 24.06.23, 06:50 Jeżeli wymieniłaś oświetlenie na ledowe to nie ono jest przyczyną wysokich rachunków, zazwyczaj stary sprzęt elektroniczny był energożerny. U mnie klimatyzacja sporo prądu popiera, ale coś za coś. Odpowiedz Link
irsila Re: Ale się wkurzyłem 24.06.23, 07:27 Będę musiała sprawdzić kilowaty . Liczniki są na klatce ,zamknięte, powiem małżowi by sprawdził, zapewne ma klucz. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Ale się wkurzyłem 27.06.23, 19:59 Ja nie oglądałem więc się nie zdenerwowałem Odpowiedz Link
charyzmatyk Re: Ale się wkurzyłem 28.06.23, 12:13 Nie oglądałem więc się nie denerwowałem. Odpowiedz Link