Dodaj do ulubionych

Ale się wkurzyłem

20.06.23, 22:42
Mołdawia : Polska 3: 2 .Jak można przegrać wygrany mecz .Coś niesamowitego .
Obserwuj wątek
    • irsila Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 06:18
      Ja meczów raczej nie oglądam, to i wkurzenie choćby jedno, odpadabig_grin
    • friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 07:00
      A co się stało? Przecież nic się nie stało, jaka reprezentacja taki mecz...byłbym zaskoczony gdyby wygrali.
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 08:44
        W pierwszej połowie grały te same reprezentacje a całkiem inaczej to wyglądało.
        Potem przerwa i nasi zaczęli grac jakby na złość selekcjonerowi...
        • taniarada Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 10:02
          Teoretycznie Polska ma jeszcze szansę na wyjście .A miała być taka łatwa grupa .Co się stało w drugiej połowie nie wiem .
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 10:13
            Dwie bramki po podaniu do przeciwnika. Przy 3 zdaje się Nie-szczęsny nie wiadomo po co wychodził do napastnika. W międzyczasie nasz wychodzi na pustą bramkę ale dostaje od kolegi podanie za plecy. I nic nie potrafi z tego zrobić. A na zbliżeniach nieraz widać, że Lewy czasami znów się stawał niewidoczny dla obrony przeciwnika i przebiegał przed ich bramkarzem. Ale nasi jakoś tego nie widzieli...

https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/kurna-co-za-pojebana-akcja-chlopaki-z-barakow.jpg
            • taniarada Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 10:37
              Dzisiaj wieczorem siatkówka i to będzie uczta dla oka .Tym bardziej że wrócił Leon i Kurek .Miłego dnia dla wszystkich .
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 10:40
                Wiesz, że nie śledzę. To jakiś finał mistrzostw świata czy kolejna liga czegoś? Bo tak samo nie śledzę tej ligi narodów czy jak tam jest w kopanej.
        • friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 13:19
          asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> W pierwszej połowie grały te same reprezentacje a całkiem inaczej to wyglądało.
          > Potem przerwa i nasi zaczęli grac jakby na złość selekcjonerowi...

To Michniewicz ma ubaw. Dobrego zamieniono, na lepszego...cyrk, komedia...
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 13:22
            Michniewicz
            dobry

wybierz jedno
            • friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 13:39
              ...no! Niech będzie, zamienił stryjek...
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 13:42
                Santos to kijek? Porównaj sobie osiągnięcia obu panów.
                • friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 13:46
                  ...za osiągnięcia brał kasę, liczy się tu i teraz wink
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 13:51
                    Nie no, bo pracujesz za darmo czy co?
                    • friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 14:05
                      ...bierze kasę i co? LIPA!
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 14:09
                        Ale o czym mówisz? Tam gdzie wcześniej brał to osiągnięcia były. Tu dopiero zaczął pracować w środowisku chorych układzików.
                        • friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 14:13
                          Co kibica obchodzą układziki, liczy się wynik i po tym jest oceniany!
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 14:16
                            To prawda. Tylko co selekcjoner może zrobić na układziki? Ebnąć robotę jak Sousa po zmianach w wyborach na prezesa PZPN.
                            • friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 14:18
                              I to jest najlepsze rozwiązanie, po co tkwić w takim bagnie?
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 14:41
                                Gdyż gdzieś czytałem, że Santos ma za uszami jakieś długi. To skasuje PZPN i sajonara.
                                W ostatniej historii był tylko jeden selekcjoner co chciał coś zrobić - Bennhakker. Ale jak zaczął krzyczeć na PZPN, że trzeba zmienić system szkolenia młodzieży - to go zwolnili przez komunikat prasowy. Sousie jeszcze można wybaczyć - bo zatrudniał go Boniek, który sporo robił da piłki młodzieżowej.
    • taniarada Re: Ale się wkurzyłem 21.06.23, 18:58
      No to zaczynamy .O godzinie 20 mecz siatkówki Polska : Niemcy .Drużyna prowadzona przez dawnego reprezentanta Polski Winiarskiego nie ma takich sukcesów jak Polacy . Selekcjoner Nikola Grbić będzie mógł liczyć w Rotterdamie na Bartosza Kurka, Wilfredo Leona, Norberta Hubera, Pawła Zatorskiego, Tomasza Fornala czy Bartosza Bednorza .Czyli same gwiazdy w zespole polskim .Miłego oglądania .
      • friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 22.06.23, 13:22
        I jak napięcie opadło, wkurw puścił? Popełnili wiele błędów, przeciętny poziom, i choć mecz zapisany na plus widowisko takie sobie.
        • irsila Re: Ale się wkurzyłem 23.06.23, 20:20
          Mnie tauron ostatnio wkurza.
          Dziś ponad dwie godziny w banku spędziłam, gdyż kolejka była i tylko dwie kasy
          by pieniądze mu przelać, choć ostatnio na bieżąco z wpłatami byłam.
          • taniarada Re: Ale się wkurzyłem 23.06.23, 20:44
            Internetowo spróbuj .Ja podaję miesięczny .A jak mnie nie ma to Baśka to robi .Przy okazji zrobi przegląd mieszkania .Szafy ,szuflady .Rzuci swoim ciekawskim okiem .Nawet posprząta .Poleży w moim narożniku .Obwocha wszystko . Nic zgnie tylko swoją raczką poustawia wedle się siebie .Wracając do tematu to podaje stan licznika telefonicznie ,przychodzą rachunki i płace .Czasami z opóźnieniem .Tyle pożytku z neta .
            • irsila Re: Ale się wkurzyłem 23.06.23, 23:22
              Właśnie internetowe mam rozliczenia.
              Z papierowych, pocztowych rozliczeń , zrezygnowałam.
              Jakoś się z tym oswoję.
              Chory synek, po nocach nie śpi, światło pali w kuchni i przedpokoju.
              Na ledowe już wymieniłam, ale rachunki i tak wysokie są,.
              Licznika nie widzę, na klatce ukryte są, zamknięte.
              W mieszkaniu jedynie korki mam.
              • friend_of_women Re: Ale się wkurzyłem 24.06.23, 06:50
                Jeżeli wymieniłaś oświetlenie na ledowe to nie ono jest przyczyną wysokich rachunków, zazwyczaj stary sprzęt elektroniczny był energożerny. U mnie klimatyzacja sporo prądu popiera, ale coś za coś.
                • irsila Re: Ale się wkurzyłem 24.06.23, 07:27
                  Będę musiała sprawdzić kilowaty .
                  Liczniki są na klatce ,zamknięte, powiem małżowi by sprawdził, zapewne ma klucz.
    • stasi1 Re: Ale się wkurzyłem 27.06.23, 19:59
      Ja nie oglądałem więc się nie zdenerwowałem
    • charyzmatyk Re: Ale się wkurzyłem 28.06.23, 12:13
      Nie oglądałem więc się nie denerwowałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka