taniarada 11.07.23, 15:06 A teraz brykać na swoje fora i tam rozrabiać .Ja tu zostaję 🤣 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taniarada Re: Było miło 11.07.23, 15:34 Jak ktoś chce używać to forum to niech przynajmniej założyły własny wątek ,a nie obrabia tyłek i innym .Żeby nie mieć życia prywatnego .Żałosne typki . Odpowiedz Link
taniarada Re: Było miło 11.07.23, 15:37 Już tu pogoniliście Urszulę .Już nie chce się boksować .Jak można przychodzić na forum i tak hejtować. Ile razy Asad trzeba do ciebie rękę wyciągać ,a ty gryziesz. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Było miło 11.07.23, 16:53 Zostaję...bo tu miło, przyjemnie.....jak w domciu Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Było miło 11.07.23, 19:42 Nigdzie tak się nie ubawię jak tutaj, zostaję i łajał będę Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Było miło 12.07.23, 11:02 Ludzie są zachłanni, szczególnie doły społeczne! Odpowiedz Link
stasi1 Re: Było miło 15.07.23, 13:48 Skoro nic nie posiadają to najmniejsza własna rzecz cieszy Odpowiedz Link
taniarada Re: Było miło 15.07.23, 15:10 stasi1 napisał: > Skoro nic nie posiadają to najmniejsza własna rzecz cieszy Niektórych cieszy jak sobie popiszą o PIS i potrzebują mamki do całego swojego życia i nic z tym zrobią .Albo szukają skarpetek i te cudowne pralki otwierane od góry . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Było miło 15.07.23, 15:23 Są i tacy, którym żal dupę ściska, że im się bida w życie wciska Odpowiedz Link
irsila Re: Było miło 29.07.23, 14:53 friend_of_women napisał: > Są i tacy, którym żal dupę ściska, że im się bida w życie wciska A pochwal się tu autentycznie jakie to dobra masz, zdjęcia wklej, willę z basenem,czy autentyczną miłość a nie jakieś babki nieznane, biustami trzęsące. Po prostu zwidy i urojenia masz, by tylko innym dopiec, nie powiem******** Odpowiedz Link
stasi1 Re: Było miło 29.07.23, 14:37 Oczywiście ty nie musisz tego czytać, chyba nikt przy tobie z pistoletem nie stoi i krzyczy: przeczytaj to Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Było miło 29.07.23, 19:16 Mnie się ze Stasiem dobrze rozmawia, nawet o zapodzianych skarpetkach. Też je ciągle gubię. Nie bądź złośliwy, Bogusławie, różnijmy się pięknie! Już parę razy pisałeś o mamce, daj spokój! Nie zauważyłam, by Stasiu był złośliwy wobec kogokolwiek na tym forum. To jest jedyny człowiek na forum, z którym nigdy się nie pokłóciłam, bo i o co? Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Było miło 01.08.23, 21:07 Wiem Oglądam koncert i śpiewam razem z nimi Odpowiedz Link
ta Re: Było miło 12.07.23, 13:45 stasi1 napisał: > A to jest twoje? Bingo, Stasiu Zostaję Odpowiedz Link
taniarada Re: Było miło 12.07.23, 13:55 .Stachu jest wolny .Może to dobry wybór. Bo ja nie w twoim typie .Jest jeszcze Fredka co ma auto sportowe i własne biuro i cię jako jedyny lubi .Wiem 50 to zaje forum 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link
taniarada Re: Było miło 12.07.23, 16:34 Zabierzcie zabawki idźcie na swoje podwórka .Dorośli ludzie którzy nie umieją dyskutować. Tu jest pokazany cały przywar ludzki z wszystkimi wadami człowieka .Od zazdrości do nienawiści .Od niespełnianych marzeń do upodlania .Tu dobry psycholog czy psychiatra by się załamał .Zamiast sobie pomagać to kłody pod nogi i marzenia by człowieka utopić w łyżce wody . Bez odbioru . Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Było miło 12.07.23, 16:38 Może ty idź na swoje? Danuta ci takie zrobiła. Po co przyłazisz tutaj na PUBLICZNIE dostępne? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Było miło 12.07.23, 16:54 >Zabierzcie zabawki idźcie na swoje podwórka /.../ Twoje forum? NIE!.... to schowaj swoje zapędy ciecia i cisza... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Było miło 12.07.23, 17:10 W realu nie podskoczy, to leczy się w necie... Niech zabierze Danutkę i idzie uszczęśliwiać innych.... Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Było miło 12.07.23, 17:12 Dowartościowałes się? Ostatnio waga z auto moto nazwała mnie pizdą. Niektórzy faceci tak podnoszą swoje ego. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Było miło 12.07.23, 17:14 Nie, nigdy takiego słowa w stosunku do ciebie nie użyję. Za mądra po prostu na takie określenie jesteś. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Było miło 12.07.23, 17:40 PS - ja widzę, jak powoli zakradacie się na forum marii. Nic nie mówię, bo one mają nożyce. Ale jak same się nie zorientują, to poślę Tureckiego. Tak piszę "z życzliwości". Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Było miło 12.07.23, 17:44 Może niech Maria zdecyduje, czy warto ze mną rozmawiać. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Było miło 12.07.23, 17:47 Oczywiście. Nie będzie burdelu - spoko. Będzie - Turecki się odezwie. "Z źyczliwością". Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Było miło 12.07.23, 17:49 To był z Twojej strony chwyt poniżej pasa. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Było miło 12.07.23, 17:58 Oczywiście - o ile zamierzacie robić burdel. a jak chcesz tam normalnie rozmawiać to jak widzisz - Turecki: japa cicho! Odpowiedz Link
taniarada Re: Było miło 12.07.23, 17:26 Waga to bity cham To człowiek co mieszka w USA i mózg mu wypalił alkohol .W realu toby po mordzie dostał .Ja nie rozumie ludzi którzy już bliżej mają do orszaku anielskiego ,a tocza wojenki .Kompletnie nie rozumiem . Odpowiedz Link