Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia dla Rudej

13.09.23, 08:28
Z forum Asda .Zajmij swoim usrsnym życiem nie cudzym .ruda.replay .

Obserwuj wątek
    • taniarada Re: Pozdrowienia dla Rudej 13.09.23, 09:11
      Ładnie obrabiać tyłek innym bez możliwości obrony ,bo to była jedyna przyczyna .Zapewniam cię że pan i pani to dwie różne osoby .Coraz gorsze fora ,coraz gorsi ludzie i to w podeszłym wieku .Przykro ostatnio czytać i pisać ,by się nie narazić na personalne ataki .Niektórzy nie potrafię bez tego żyć .A szczycą się że to oni zdobyli dobre wykształcenie .Żałosne .
      • ruda.replay Re: Pozdrowienia dla Rudej 13.09.23, 10:34
        Kto Ci naopowiadał, że mam usrane życie? O takim życiu możesz tylko pomarzyć....ja, w przeciwieństwie do Ciebie nie muszę machać łopatą u Niemca, czy innego wyzyskiwacza taniej siły roboczej, w Polsce też nie, więc o co mi tu dymisz?! Jeśli taki młodzieniaszek jesteś, to t co robisz na forach dla dorosłych...dostajesz baty od każdego, bo menda czepialska jesteś....a mógłbyś swój zapał spożytkować całkiem inaczej....ode mnie, to wiesz....raczej z daleka...czep się tej swojej kwiotkowej leliji...
        noo, to wyjaśnione chyba....
        • taniarada Re: Pozdrowienia dla Rudej 13.09.23, 10:59
          Zawsze mam wrażenie jak gdzieś pisze to ,zwłaszcza na auto moto to mnie szczypią plecy .Teraz wiem dlaczego .Nie macham łopatą ,wręcz przeciwnie ,choć żadna praca nie hańbi .Nie latam nie śledzę mam spokojne i uregulowane życie i doskonale daję sobie radę na wielu forach .Nie zmieniam na ten czas nicka ,a mój zastrzeżony .Masz ewidentnie problem z samą sobą .Bo nie każdy lubi się boksować .Ty uwielbiasz .Latka lecą nie jesteś już młódką wzbudzającą aplauz .Ja się nie przejmuje tymi forami ,raczej przyjaciółmi jak się dzieje krzywda .A mam takie wąskie grono i w dupie mam co ludzie bezimienne nicki o mnie sądzą .Wiedziałem że przeczytasz miłego .
          • ruda.replay Re: Pozdrowienia dla Rudej 13.09.23, 11:21
            Skoro zakładasz wątek i robisz wywód, to oczekuj, że odpowiem. Nie przechodzę obojętnie obok wypowiedzi, które ingerują w moje życie prywatne. Jeśli Tobie wolno, to dlaczego ja tego zrobić nie mogę?!...nie zaglądam Ci w metrykę, stan konta. Kto sieje, ten zbiera...po co atakujesz? i to na obcym forum...ja nie wiem, co masz w dupie, ale ewidentnie Cię coś uwiera, wiec wyjmij tę drzazgę i porzuć mentorski ton. Też miłego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka