kochamzapachfrezji 25.01.24, 14:27 Kim jesteś? Powiedz kilka słów o sobie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna.nasturcja Re: Do Maszkaroni 25.01.24, 14:49 A Ty wciąż nie rozumiesz idei for? Na forach ludzie piszą anonimowo, jakby się chcieli przedstawiać to w ramach nicku mieliby imię i nazwisko. Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Do Maszkaroni 25.01.24, 15:12 "Jestem wesoły Romek. Mam na przedmieściu domek. A w domku światlo, wodę, gaz..." Ciekawość prowadzi do piekła. Mówią że to pierwszy stopień. Odpowiedz Link
noitak Re: Do Maszkaroni 25.01.24, 15:31 A teraz będzie: „Wygaszam cię, maszkaroni. Moi wrogowie: A, B, C, maszkaroni. Bez odbioru. Wątek do skasowania. Pozdrawiam.” 🤣 Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Do Maszkaroni 25.01.24, 18:51 Dzięki, wesoły Romku, co mieszkasz w swoim domku. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Do Maszkaroni 25.01.24, 19:17 Szkoda, że tu nie mogą sprawdzić IP. Pewnie by nic nie dało bo dla informatyka znudzonego to nie jest problem. Przecież był tu friden i pierwwysort. Dynamic i Bono. A ten maszkaroni jedynie w parze z e-zybim się pojawia. Facet ma wyobraźnię to mu trzeba przyznać. Ale jest tak uzależniony od neta że szok. Bo jeszcze na blogu pan edek z fabryki kredek pisze. Odpowiedz Link
irsila Re: Do Maszkaroni 25.01.24, 19:48 A wiesz taniarada, vel hell-raiser, dla mnie Bogdan, że posądzać bezpodstawnie ludzi nie wypada? Zawsze mnie uczyli, że""za posądzenia, idzie się do więzienia". Czy Ty nie potrafisz normalnie dyskutować? Tylko śledzisz nicki, domysły snujesz i to cała twoja internetowa mowa. Tylko tym się zajmujesz, jak jakaś przekupa, plotkara, baba kramowa. U mnie na blogu, kilku facetów przegoniłeś tym sposobem, sam niczego mądrego nie wnosząc, poza tą wyświechtaną, tanią mową. Taka prawdę i takie widzenie ciebie mam. Może ludzie chcą kogoś udawać, może chcą się od rzeczywistości oderwać, a ty w tym mocno, każdemu przeszkadzasz... Odpowiedz Link
e-zybi Re: Do Maszkaroni 26.01.24, 12:32 Taki pies ogrodnika, sam nie "zje" bo mu nie tyka i innym nie da. Jedynie ujada, a z tego nic nie wynika Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Do Maszkaroni 26.01.24, 16:00 irsila napisała: > A wiesz taniarada, vel hell-raiser, dla mnie Bogdan, > że posądzać bezpodstawnie ludzi nie wypada? > Zawsze mnie uczyli, że""za posądzenia, idzie się do więzienia". > Czy Ty nie potrafisz normalnie dyskutować? > Tylko śledzisz nicki, domysły snujesz i to cała twoja internetowa mowa. > Tylko tym się zajmujesz, jak jakaś przekupa, plotkara, baba kramowa. > U mnie na blogu, kilku facetów przegoniłeś tym sposobem, > sam niczego mądrego nie wnosząc, poza tą wyświechtaną, tanią mową. > Taka prawdę i takie widzenie ciebie mam. > Może ludzie chcą kogoś udawać, może chcą się od rzeczywistości oderwać, > a ty w tym mocno, każdemu przeszkadzasz... > Dalej nie ogarniasz tego co się dzieje na forach i jacy są to ludzie. Żyj dalej w swojej jawie. Nie dość że ciebie gnębią to sama prowokujesz ich i nakręcasz. Przykre bo tylko ci zostali i dalej będą tu i na blogu zaglądać, czy żyjesz. Smuteczek Urszulko jak potrafisz wszystko spieprzyć. Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Do Maszkaroni 26.01.24, 12:19 Tobie taniucha to się forum na główkę rzuciło. Byłeś tyle czasu na "odwyku" i nie pomogło? Odpowiedz Link
e-zybi Re: Do Maszkaroni 26.01.24, 12:38 Szkoda, że nie umieją, dopiero byś się rozczarował i po co Ci to? Zepsuć opinię łatwo i co komu z Twoich przeprosin? Informatykiem się nie bywa, informatykiem się jest! Wypłoszyłeś fajnych ludzi, a sam z siebie jeszcze nic nie dałeś i nie dasz. Nie ten poziom! Odpowiedz Link
e-zybi Re: Do Maszkaroni 25.01.24, 16:14 I niech wszyscy prawdę znają, nie jestem to ja, nawet Polacy swoją/ego maszkaroni mają Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Do Maszkaroni 25.01.24, 16:33 Szkoda tu pisać. Sama widzisz zacne grono trzech osób, co sobie tu znalazły polewkę od nudnego życia. Ten osiłek kiedyś Ci polecał anal. Ale wpis został usunięty ? To jeden z klonów. Ludzie co nie mają swojego życia i posiłkują się cudzym.Szkoda zdrowia, też polecam to pewnej kobiecie na innym forum jak toto się czepia i hejtuje ją. To ta druga na podium. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Do Maszkaroni 25.01.24, 17:01 To nie pisz, bądź konsekwentny, a nie miaucz i szlochaj głaszcząc swoje wydmuszki. Twoje porady to tylko tanierady, a co tanie to...? Dopisz sobie sam! Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Do Maszkaroni 25.01.24, 17:22 To niepisz, skoro szkoda, lepiej będzie od tazu. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Do Maszkaroni 01.03.24, 07:15 Cała grupka zaburzonych osób. Co nie mają swojego życia. Trollują, prześladują. A wszyscy że mają dużo wolnego czasu. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Do Maszkaroni 01.03.24, 07:23 No tak! i jeden normalny inaczej, nierób, o bogatym życieu towarzyskim, bożyszcze kobiet o podobnych zainteresowaniach Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Do Maszkaroni 01.03.24, 08:00 A najbardziej zaburzony jesteś ty. Cała doba w necie. Odpowiedz Link