18.02.26, 15:37
Meta zapowiedziała istotną zmianę dla użytkowników popularnego komunikatora. Od połowy kwietnia 2026 roku strona Messenger.com przestanie działać w dotychczasowej formie. Wtedy nie będzie można korzystać z Messengera w przeglądarce w formie niezależnego serwisu. Każda próba wejścia na Messenger.com zakończy się automatycznym przekierowaniem do Facebooka lub aplikacji mobilnej.
Obserwuj wątek
    • boggi_dan Re: Messenger 18.02.26, 15:42
      Od 15 kwietnia 2026 użytkownicy nie będą już mogli prowadzić rozmów na komputerze bezpośrednio przez Messenger.com. Zamiast tego zostaną przekierowani do Facebook, a konkretnie do sekcji facebook.com/messages. Warunkiem dostępu do rozmów będzie zalogowanie się na konto Facebooka.
      • e-zybi Re: Messenger 18.02.26, 16:59
        Czego nie rozumiesz, w czym problem?
        • boggi_dan Re: Messenger 19.02.26, 08:07
          e-zybi napisał:

> Czego nie rozumiesz, w czym problem?
          >
          Ty byle tylko klepać i negować. Sam nic nie potrafisz złożyć wątku. To się czepiasz Danusi to mnie. To świrujesz pod nickiem strzał w punkt. Upierdliwe dziadzisko. Znudzone swoim życiem. Jeszcze raz ze zrozumieniem. Wcześniej Messa był bez Fejsa i można było rozmawiać. Teraz nie. I spadaj.
          • e-zybi Re: Messenger 19.02.26, 13:39
            Zapytałem grzecznie, a Ty od razu po chamsku zwracasz się do mnie. Wymagasz od innych kultury, a sam...? Zapewne pościsz, polecisz na rekolekcje przedświąteczne, później do spowiedzi donieść na siebie i będziesz udawał spełnionego katolika...na dwa dni świąt! I jeszcze jedno, uzgodnijmy, kim Ty jesteś dla Danusi, że przemawiasz w jej imieniu...Opiekun, adwokat, a może kochanek? Jeżeli ten ostatni to masz prawo "przy niej czuwać", ale rób to z klasą. Chamstwem i prostactwem daleko nie zajdziesz, a tak po prawdzie to nie tylko ja Ci to wypominam wink
      • alux Re: Messenger 20.02.26, 13:33
        🚩 No i w czym problem❓
    • banowanyzaprawde1 Re: Messenger 19.02.26, 14:00
      No i co z tego?
      • boggi_dan Re: Messenger 21.02.26, 14:48
        banowanyzaprawde1 napisał:

> No i co z tego?
        >
        A nic.. Messenger nigdy nie był moim ulubionym komunikatorem, ale traktowałem go jak mniejsze zło. Wszystkie braki w interfejsie i funkcjach wynagradzał mi fakt, iż miałem w jednym miejscu dostęp do większości znajomych. Problem w tym, że korporacji Meta, która powstała jako parasol obejmujący Facebooka, Instagrama i jej różne komunikatory, nie jest na rękę fakt, iż masa ludzi porzuciła jej media społecznościowe. No i teraz kombinuje, jak tutaj nas przymusić do powrotu. Są inne komunikatory.
        • banowanyzaprawde1 Re: Messenger 21.02.26, 14:59
          Jedyny komunikator jakiego jeszcze używam to WhatsApp i to tylko dlatego że mam darmowe rozmowy z całym światem, reszta wynalazków mnie nie interesuje.
    • alux Re: Messenger 20.02.26, 13:34
      boggi_dan napisał:

> Meta zapowiedziała istotną zmianę dla użytkowników popularnego komunikatora. Od
      > połowy kwietnia 2026 roku strona Messenger.com przestanie działać w dotychczas
      > owej formie. Wtedy nie będzie można korzystać z Messengera w przeglądarce w for
      > mie niezależnego serwisu. Każda próba wejścia na Messenger.com zakończy się aut
      > omatycznym przekierowaniem do Facebooka lub aplikacji mobilnej.

🚩 No i w czym problem❓
      • boggi_dan Re: Messenger 20.02.26, 22:11
        alux napisał:

> boggi_dan napisał:
        >
        > > Meta zapowiedziała istotną zmianę dla użytkowników popularnego komunikato
        > ra. Od
        > > połowy kwietnia 2026 roku strona Messenger.com przestanie działać w doty
        > chczas
        > > owej formie. Wtedy nie będzie można korzystać z Messengera w przeglądarce
        > w for
        > > mie niezależnego serwisu. Każda próba wejścia na Messenger.com zakończy s
        > ię aut
        > > omatycznym przekierowaniem do Facebooka lub aplikacji mobilnej.
        >
        > 🚩 No i w czym problem❓
        >
        > Że ten nie jarzy to rozumiem.. Meta zamyka osobną stronę z komunikatorem, a użytkowników odsyła do Facebooka i aplikacji mobilnych. To koniec pewnej epoki dla tych, którzy Messengera traktowali jako niezależne narzędzie, a nie przedłużenie portalu społecznościowego. Dla mnie jako użytkownika Messa coś się kończy.

>
        >
        • e-zybi Re: Messenger 21.02.26, 06:58
          Nikomu to jakoś nie przeszkadza tylko Tobie. Ale jak powiedział klasyk, "mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna". Ty z krótkich spodenek nigdy nie wyrośniesz, żebyś choć jeszcze nosił je na pasku, a nie na szelkach...😉
          • xstefciax Re: Messenger 22.02.26, 09:15
            Wasze dialogi zniechęcają do pisania na tym forum.
            • e-zybi Re: Messenger 22.02.26, 09:25
              xstefciax napisała:

> Wasze dialogi zniechęcają do pisania na tym forum.
              >

By pisać to trzeba mieć coś do powiedzenia i być obiektywnym w temacie. Inaczej można dostać rykoszetem i po co? 😉
            • boggi_dan Re: Messenger 22.02.26, 13:43
              xstefciax napisała:

> Wasze dialogi zniechęcają do pisania na tym forum.
              >
              Mów za niego. Nawet za mną wpadł na ematkę wczoraj Coś się chłopu przestawiło w głowie.
              Jak zobaczy mój wpis lub Twój to już się melduje. Jak odrzucony kochanek. Wątku tu nie założy tylko wypisuje bzdury. Cały internetowy Casanova.
              • e-zybi Re: Messenger 22.02.26, 16:25
                Naprawdę sądzisz, że potrafisz kogoś zainteresować swoją osobą? Wątpię, ale wiem jedno, głupotę należy piętnować, co czynię, a to nie ma nic wspólnego z uwielbieniem 😉
              • xstefciax Re: Messenger 22.02.26, 17:45
                Odchodzę z tego forum. Przynajmniej na jakiś czas.
                • e-zybi Re: Messenger 22.02.26, 20:28
                  Masz do tego prawo, tylko kogo to może zainteresować?
                • maszkaroni Re: Messenger 23.02.26, 09:43
                  xstefciax napisała:

> Odchodzę z tego forum. Przynajmniej na jakiś czas.
                  >
                  Uczcijmy to minutą ciszy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka