normalnyimadry Re: Litrowe flaszki są zrowsze 21.07.26, 17:16 Widzę, że już taką zaliczyłeś. Odpowiedz Link
pia.ed Litrowe flaszki są zdrowsze 21.07.26, 21:57 normalnyimadry napisał(a): Widzę, że już taką zaliczyłeś. Trafileś w dziesiątkę, bo teoria poprzednika kupy się nie trzyma... Odpowiedz Link
brunet_123 Re: Litrowe flaszki są zdrowsze 22.07.26, 06:08 pia.ed napisała: > normalnyimadry napisał(a): > Widzę, że już taką zaliczyłeś. > > Trafileś w dziesiątkę, bo teoria poprzednika kupy się nie trzyma... Nie wiem z czego się tak cieszysz. Wszystko jest trzech prawdach ks. Józefa Tischnera. Zgodnie z nią, w każdym sporze istnieją trzy różne punkty widzenia: Świento prowda – Tyz prowda – G...o prawda. Odpowiedz Link
irsila Re: Litrowe flaszki są zdrowsze 22.07.26, 10:37 Tylko tańsze, te litrowe, jeśli promocja jest. Można czasem 2 półlitrowe kupić, druga o 50% tańsza, zapewne o tym myślał. Zdrowsze dla portfela, to oczywiste Odpowiedz Link
pia.ed Litrowe flaszki są zdrowsze 22.07.26, 10:43 brunet_123 napisał: Wszystko jest trzech prawdach ks. Józefa Tischnera. (...) Świento prowda – Tyz prowda – G...o prawda. Gratuluje intelektu i oczytania... Odpowiedz Link
e-zybi Re: Litrowe flaszki są zdrowsze 22.07.26, 10:46 brunet_123 napisał: > Nie wiem z czego się tak cieszysz. Wszystko jest trzech prawdach ks. Józefa Ti > schnera. Zgodnie z nią, w każdym sporze istnieją trzy różne punkty widzenia: Św > iento prowda – Tyz prowda – G...o prawda. Szkoda, że ten Twój zawsze jest trzeci Odpowiedz Link
chybagupi Re: Litrowe flaszki są zrowsze 22.07.26, 13:27 Nieszczęście mnie spotkało albo nawet tragedia. Skończyla mi się wódka. Jutro kupię dwie litrowe. Odpowiedz Link
engine8t Re: Litrowe flaszki są zrowsze 22.07.26, 21:24 chybagupi napisał: > Nieszczęście mnie spotkało albo nawet tragedia. > Skończyla mi się wódka. > Jutro kupię dwie litrowe. I do czego ty tej wodki uzywasz? Nie lepiej kupowac alkohol nierozcienczony do nacierania czy np mycia blatow kuchennych? Odpowiedz Link
stasi1 Re: Litrowe flaszki są zrowsze 26.07.26, 07:08 No nie. Litrowa m niej waży niż dwie półlitrowe więc nie pójdzie to na zdrowie Odpowiedz Link
mifredo Re: Litrowe flaszki są zrowsze 31.07.26, 20:24 Opamiętaj się chybagupi z tym alkoholem. Zamiast na wódkę wydawać, przywróć sobie wreszcie prąd w mieszkaniu. Przegląd od AI Bezpłatne i całodobowe numery w kryzysie psychicznym w Krakowie to m.in. 12 421 92 82 (lokalny OIK), 800 70 22 22 (ogólnopolskie Centrum Wsparcia) oraz 116 123 (kryzysowy dla dorosłych).Lokalne wsparcie w Krakowie12 421 92 82 – Całodobowy numer interwencyjny Ośrodka Interwencji Kryzysowej przy ul. Radziwiłłowskiej 8B.12 413 71 33 – Dodatkowy telefon zaufania OIK w Krakowie (czynny codziennie w godzinach 16:00–21:00). Z toba nie idzie sie dogadać, choc usiłowałam, ci pomóc, sprawę naświetlić i odpowiednio ustawić. Nikt na siłę, nie będzie sie tobą zajmować. Może jak sie sprawa naglośni bardziej, jakis sponsor sie znajdzie i ci pomoże? Nad alkoholikami, nikt raczej nie chce sie litować. Odpowiedz Link