chminka 30.12.04, 23:51 dzisiaj tylko temat, a jutro zloze zyczenia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 31.12.04, 00:14 No to załapałam się na pierwszą.) Kochani, życzę Wam wspaniałego, ZDROWEGO, bogatego i szczęśliwego 2005 roku. I obyśmy się spotykali przez cały rok tu, a może i naprawdę. Przypominam, że jutro spotykamy się w pokoiku Poduszeczki między 11-tą a 1-szą. Jak nikogo nie traficie, to nie wychodźcie, tylko zminimalizujcie. W ten sposób zawsze można wskoczyć w rozmowę. Mam nadzieję, że będę miała dostęp do komputera. Jutro się wywiem. Odpowiedz Link
tesunia Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 31.12.04, 01:13 wszystkiego naj,najjjjjjjjjjjjjj lepszego, przede wszystkim zdrowia,bo to jest najcenniejsze, oby 2005 rok przyniosl nam wiele radosci.. zeby marzenia zaczely sie spelniac.. i oczywiscie zeby natla dobrego przychowku sie docczekala na forumie z milych i serdecznych forumianek i forumkow ))))))))) Odpowiedz Link
august2 Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 31.12.04, 06:05 Nadchodzacy Nowy Rok to nie tylko okres radosci, ale rowniez zadumy nad tym, co minelo i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro zyczy Wasz forumowicz August PS O zyczeniu duzych pieniadzy nie wspominam gdyz to juz walkowalismy i wszyscy doszli do wniosku ze one sie nie licza! Odpowiedz Link
ka-mil Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 31.12.04, 07:18 Wszystkiego najlepszego , zdrowia , radosci w kazdym dniu Nowego Roku 2005 dla forumowych Kolezanek i Kolegow zyczy ________ Kamil Odpowiedz Link
tesunia Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 31.12.04, 13:42 www.dosiegoroku.info/ ** jeszcze raz SZczesliwego Nowego Roku, by szczescie czekalo na Was za kazdym zakretem na Waszej drodze zycia. Odpowiedz Link
poloninka Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 31.12.04, 14:50 I ja się przyłączam do wszystkich tych zyczeń. Niech rok 2005 będzie dla Was wszystkich ROKIEM SŁOŃCA, tego wewnętrznego, niech Was grzeje w pochmurne dni ! I puszczam Wam Modlitwę Okudżawy Dopóki nam ziemia kręci się, dopóki jest tak czy siak Panie ofiaruj każdemu z nas, czego mu w życiu brak Mędrca obdaruj głową, tchórzowi dać konia chciej Sypnij grosza szczęściarzom....i mnie w opiece swej miej Dopóki ziemia obraca się, O Panie nasz, na Twój znak Tym, którzy pragną władzy, niech władza ta pójdzie w smak Daj szczodrobliwym odetchnąć, niech raz zapłacą mniej Daj Kainowi skruchę.... i mnie w opiece swej miej. Ja wiem, że Ty wszystko możesz, ja wierzę w Twą moc i gest Jak wierzy zabity żołnierz, że w siódmym niebie jest Jak zmysł każdy chłonie z wiarą, Twój ledwo słyszalny głos Jak wszyscy wierzymy w Ciebie, nie wiedząc, co niesie los. Panie zielonooki, mój Boże, Jedyny, spraw -Dopóki na ziemia toczy się, zdumiona obrotem spraw Dopóki nam czasu i prochu wciąż jeszcze wystarcza jej -Daj każdemu po trochu.....i mnie w opiece swej miej. Odpowiedz Link
leontynia Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 31.12.04, 14:52 Jeszcze raz Wszystkim życzę zdrowia,szczęścia i pogody ducha przywitajmy Nowy Rok w szampańskim nastroju. Natla będę jak mnie komp nie wyrzuci! Odpowiedz Link
mira54 Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 31.12.04, 15:42 Wszystkim zycze: duzo szczescia, radosci, milosci i pomyslnosci w Nowym Roku. Odpowiedz Link
natla Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 31.12.04, 16:51 Wałkować tośmy wałkowali, ale życzę Ci i Wszystkim Forumowiczom niespodziewanego miliona. Możnaby tyle dobrego zrobić... )) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 31.12.04, 17:26 dołaczam się serdecznie do Waszych życzeń ! Najlepszego dla wszystkich od padalca, odciętego od netu na własne życzenie. Odpowiedz Link
lilimarlene1 Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 31.12.04, 17:55 a cóż on takiego nabroił,że mu ten dostęp odciełaś? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 31.12.04, 19:53 lilimarlene1 napisała: > a cóż on takiego nabroił,że mu ten dostęp odciełaś? on za dużo czasu spędzał przy necie, nie czytał ksiąg mądrych, chaty nie oporządzał, strawy nie gotował....postanowił się ukarać no i sprawdzić. I tak już padalec żyje bez netu od miesiąca ( minus dwa wyjątki ) pozdrawiam ) Odpowiedz Link
lilimarlene1 Re: DO SIEGO ROKU....: -D kochani forumowicze!!! 31.12.04, 18:03 życzę Wam i sobie zdrowia,szczęści,realizacji marzeń,zadowolenia z pracy,emerytury,rodziny wspaniałych samochodów,ciekawych książek,dalekich,udanych podrózy,zysków z inwestycji,intratnych biznesów i dużo... pieniędzy. Do Siego Roku!!! Odpowiedz Link
maria55 Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 31.12.04, 19:59 A ja Wam wszystkim życzę pozostawienia wszystkich bólów, żalów, kompleksów, strachów i zazdrości za sobą i rozpoczęcia Nowego Roku z uśmiechem, życzliwością, zrozumieniem popartym wiedzą, wyprostowanymi plecami i podniesioną głową!!! Aby rok 2005 był dla nas dużo lepszy od ostatniego Odpowiedz Link
chminka Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 01.01.05, 01:29 hej chlopcy i dziewczyny, zycze Wam SZCZESCIA....))))))))...nie bede sie rozpisywac, bo zaraz wychodzimy na bal....jutro bede z Wami...jak zwykle))) Odpowiedz Link
mira21 Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 01.01.05, 01:47 Kochani! Dla Wszystkich Najserdeczniejsze Życzenia Spełnienia Marzeń i tych najlepszych wybranych snów! Całusy! Trzymajmy się! Wino szumi mi w głowie! Nie tańczę a więc trochę mi żal, jak góralowi..... Pozdrawiam Was! Odpowiedz Link
malwina52 Re: DO SIEGO ROKU.....))))))))))))))))))))))) 09.12.05, 08:35 ciagne temat do gory, momencik a zrobi sie aktualny Odpowiedz Link