malwina52 24.01.05, 17:44 www.walentynki.hmm.pl/ Na polkach pelno walentynkowych gadzetow. Czerwony i rozowy kolor przykuwa wzrok. Chyba to swieto najbardziej sie w Polsce przyjelo. Otrzymujecie i rozdajecie "walentynki"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Walentynki 24.01.05, 17:46 Nie!!! Kolejny dzień kobiet. Może kiedyś załapię, bo się przyzwyczje przez szkołę. Odpowiedz Link
tesunia Re: Walentynki 24.01.05, 17:49 to chyba dopiero w lutym??? ale na miescie juz wystawy pod katem tym robia) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Walentynki 24.01.05, 17:53 z tego co obserwuje to chyba dzien odwagi dla kobiet, wydaje mi sie, ze sa bardziej operatywne niz mezczyzni, moje kolezanki juz szaleja tworzac listy odbiorcow serduszek Odpowiedz Link
malwina52 Re: Walentynki 24.01.05, 18:02 www.walentynki.hmm.pl/ poprawka, przepraszam! Odpowiedz Link
mada50 Re: Walentynki 24.01.05, 18:55 dzięki Malwinko,już wrzuciłam do ulubionych i 14.02 jak znalazł. Odpowiedz Link
mira54 Re: Walentynki 24.01.05, 19:36 Ja tez Malwinko dziekuje za link walentynkowy. Zamiescilam go takze w ulubionych. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Walentynki 24.01.05, 19:42 hej dziewczynki, to jednak macie komu je wysylac, ja dostaje od dzieci,no i jakis adorator sie zlituje czasami hihihi, w ubieglym roku nawet moja mama przywedrowala ze slodkim serduszkiem na patyku, to chyba chwyta! Odpowiedz Link
tesunia Re: Walentynki 07.02.05, 12:17 malwina52 napisała: > www.e-walentynki.pl/flash/nie_kocha.php fajne))))))))))))) Odpowiedz Link
oldpiernik Re: Walentynki 07.02.05, 13:36 no, bo niby, czemu nie? każda okazja do uśmiechu jest dobra a gadżety, cóż, sztuczne rzeczy sztucznych ludzi marketing też musi mieć z czego żyć, hehe OLDWALNIĘTYPOZYTYWNIE (no co, już tak mam dzisiaj;0) ) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Walentynki 09.02.05, 10:19 Śpieszmy się ...Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą Jan Twardowski Odpowiedz Link
malwina52 Re: mowa kwiatow! 09.02.05, 10:24 Mowa kwiatów Aster - uszczęśliwiasz mnie codziennie. Bez - ofiaruję Ci swoją szczerą przyjaźń. Bratek - myślę o Tobie, czekam na jakiś gest. Chaber - nie mam śmiałości porozmawiać z Tobą. Chryzantema białą - stara miłość nie rdzewieje. Chryzantema żółta - już Ci nie wierzę. Dalia - dlaczego mnie odtrącasz? Fiołek - oznaka skromności. Frezja - uznanie i radość. Goździk - kocham Cię, poważnie! Goździk biały - mam szczere uczucia . Goździk czerwony - gorące podziękowania. Goździki (wielobarwny bukiet) - znak odmowy. Groszek - tęsknię do Ciebie, ale szkoda, że bez wzajemności . Hiacynt - żyję dla Ciebie, choć mogę... dla innej. Irys - uwierz mi proszę! Jaskier - jesteś niewdzięczna! Jaśmin - czy zechcesz być kiedyś moja naprawdę? Jemioła - pokonam wszelkie trudności, żeby Cię zdobyć! Kaczeniec - tak mi smutno bez Ciebie. Kaktus - ostrzeżenie. Kalina - serce mi pęka, pocałuj mnie wreszcie. Koniczyna - może z innym będzie Ci lepiej? Konwalia - jesteś po prostu... piękna. Krokus - oznaka radości. Lewkonia - jeśli mnie nie chcesz, to powiedz mi o tym. Lilia - mam poważne zamiary. Lwie paszcze - zwróć na mnie uwagę. Mak - puść w niepamięć nieporozumienia. Malwa - oboje potrzebujemy spokoju. Margerytka - Ty jesteś najpiękniejsza! Mieczyk - będę walczyć . Mięta - zachowam po Tobie dobre wspomnienia. Nagietek - chcę zasnąć w Twoich ramionach. Narcyz - jesteś bez serca. Niezapominajka - podaruj mi miejsce obok siebie. Pelargonia - pragnę Twojego szczęścia. Pierwiosnek - czeka nas wspaniałe uczucie. Piwonia - rozchmurz się, nie bądź taka nieśmiała. Prymula - nie bądź nieśmiała. Róża biała - jesteś warta mojej miłości. Róża czerwona - kocham, kocham, kocham. Róża żółta - odwzajemnij moją miłość. Stokrotka - jak dobrze być obok Ciebie. Storczyk - oznaka zmysłowości. Tulipan - cieszę się na Twój widok. Żonkil - jestem potwornie zazdrosny. Odpowiedz Link
natla Re: mowa kwiatow! 09.02.05, 17:34 to od miesiąca powinno wisieć w kwiaciarniach, aby "kwietniki" mogli zamówić właściwe kwiaty we właściwej ilości. Odpowiedz Link
krista57 Re: walentynki 12.02.05, 17:46 to juz pojutrze ...trzeba sie przygotowac z czerwonymi serduszkami...planuje swoim nablizszym kupic czerwone duze lizaki /zresztą robie tak corocznie/, brak mi fantazji. A moze ja cos dostanę ? Odpowiedz Link
august2 Re: walentynki 12.02.05, 19:47 W poniedzialek zawoze zone do dentysty na co 6 miesieczny przeglad a pozniej juz sobie pomyslalem zabiore ja na obiad. Bedzie to taka Walentynkowa niespodzianka.. Zycze wszystkim forumowiczom usmiechow.. August Odpowiedz Link
malwina52 Re: walentynki 14.02.05, 07:40 August, to wszystko fajne ale podaruj zonie jakis walentynkowy gadzecik, w ksztalcie serduszka, nie badz taki przyziemny. Odpowiedz Link
mada50 Re: Walentynki 12.02.05, 20:10 w tym miesiącu mam dużo do świętowania: 14-Walentynki,zrobiłam prezent mojemu synowi w postaci 2 par bokserek,piękne były w zwierzątka,o jej,na co dziecko odpowiedziało,że to dla niego nie święto,ale prezent przyjmuje (a miało być dowcipnie walentynkowo), 16-kolejny roczek stuknął,niestety, 16-wpłynie pierwsza emerytura (trzeba to oblać), 22-imieniny 23-rocznica z J chyba będę balować do końca miesiąca! Odpowiedz Link
yoanna Re: Walentynki 14.02.05, 07:53 Coś na dzisiaj dla Was)))) tinyurl.com/58qt9 zapożyczone z bardzo sympatycznego forum )))) Odpowiedz Link
fifty.usa.pl Re: Walentynki 13.02.05, 03:50 O, boy...swoim przyjaciolkom, kupilem plyty CD (skladanki o milosci),i ksiazki Wisniewskiego: "samotnosc w sieci" i jakas druga (mozliwoscm wymiany), kwiaty...Jutro mam obiad z nimi...podobno jestem zaproszony, czyli nie place. Ps. a Wam? Cieple slowa, podziekowania za wszystkie wpisy, za Wasza wspaniala Kobiecosc i gratulacje za nalcieplejsze, kulturalne FORUM. Caluje i przytulam, co prawda na odleglosc. fifty_fifty12 = fifty.usa.pl Odpowiedz Link
axsa Re: Walentynki 13.02.05, 08:38 Nigdy mnie to nie rajcowało, ale po przeczytaniu Waszych wpisów i wiersza, coś mi sie zaczyna inaczej układac w głowie. Ponieważ to dopiero jutro, to zdaże myśli pozbierać i odpowiednio wprowadzić je w czyn. ::)) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Walentynki 13.02.05, 23:45 fcmx.net/vec/new.phtml Starałem się to dla Was jeśli nie działa to z góry PRZEPRASZAM Odpowiedz Link
natla Re: Walentynki 14.02.05, 00:10 Jesteś kochany facet. Dzięki. ) Podaję link, o ktory Ci chyba chodziło. Tamten nie wychodzi. fcmx.net/vec/v.php?i=010519 Odpowiedz Link
malwina52 Re: dostalam! 14.02.05, 07:36 walentynke! przesylam ja dalej z zyczeniami dla Was XXXXXXXX z okazji Walentynek życzę Ci, aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twoich oczach były kryształowe łzy szczęścia, aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy nie zakryły ciężkie chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, a szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem Twych dni Odpowiedz Link
axsa Re: Walentynki 14.02.05, 08:29 Dziękuję bardzo, dziękuje, że tak sie postarałeś. Piękne kwiaty, bo chyba o nie chodzi? /Natla, na dole, po prawej są trzy obrazki, po których "razczka błądzi" - trzeba kliknąć/ Najbardzie mnie wzruszyły )) gozdziki )))))))) Odpowiedz Link
krista57 Re: Walentynki 14.02.05, 09:43 wiele radości i szczescia w tym walentynkowym dniu zyczy Krista Odpowiedz Link
mada50 Re: Walentynki 14.02.05, 10:08 życzę wszystkim miłych Walentynek i dużo,dużo pięknych mejli,SMS-ów i osobistych życzeń,wyznań miłości i czerwonych serduszek. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Walentynki 14.02.05, 14:35 "zawsze musi być ktoś najważniejszy jedyny konieczny bez którego życie traci sens do którego powraca się ciągle żeby odzyskać nadzieję i wierzyć nawet w niemożliwe bez którego pogoda staje sie niepogodą a radość umiera przed czasem musi być człowiek ważny jak alfabet który pomaga iść w nieznane który przynosi szczęście" zmykam do domku i zycze Wam szczescia gigantycznego!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
tesunia Re: Walentynki 14.02.05, 16:58 pieknego dnia Walentykowego, obfitego w czerwone serduszka/puchate/slodkie/czekoladowe/ Odpowiedz Link
natla Re: Walentynki ZAPROSZENIE 14.02.05, 17:03 Zapraszam do naszego cieplutkiego saloniku między 18,00 a 23,00. Zaglądnijcie choć na chwilę. PrzygotowaŁYŚMY ) z Axsą kawę z pysznościami. Nie bedziemy sie tam rozsiadać, bo dzisiaj mimo swięta, nalezy pracowac na forum i dobijać do kolejnego rekordu - walentynkowego.) Tam kameralne spotkanie, a na forum główne obchody. ) ps. podobno Krista robi kanapki, ale głowy nie daję. Odpowiedz Link
tesunia Re: Walentynki ZAPROSZENIE 14.02.05, 17:05 he...na wyzerke walentynkowa warto chyba wpasc) jak nie zapomne zawitam) - dziekuje. Odpowiedz Link
krista57 Re: Walentynki ZAPROSZENIE 14.02.05, 17:08 Kanapki juz prawie przygotowane tylko zabrakło mi majonezu do dekoracji kanapek ze sledzikami.Na pewno wszystkim starczy.Sa tez koreczki,winogron,kostki sera,papryka itp.No i moje ulubione z łososiem............... Odpowiedz Link
chminka Re: Walentynki ZAPROSZENIE 14.02.05, 17:11 Niedojrzala milosc mowi: KOCHAM CIE PONIEWAZ CIE, POTRZEBUJE. Dojrzala milosc mowi POTRZEBUJE CIE, PONIEWAZ CIE KOCHAM. Odpowiedz Link
fifty.usa.pl Re: Walentynki ZAPROSZENIE 15.02.05, 06:16 Nie pomysl, ze sie czepiam, wrecz dobrze Ci zycze. Ale mam pytanie. Jak jest w Twoim przypadku? Wiem, POTRZEBUJE CIE, PONIEWAZ CIE KOCHAM... Ale powiedz mi jak Twoj Ukochany to znosi? Czy Ty go nie zaglaskujesz ....? Odpowiedz Link
chminka Re: Walentynki ZAPROSZENIE 15.02.05, 06:22 przyznaje..zaglaskuje, ale on to uwielbia..ja zreszta tez..))) Odpowiedz Link